Κεραμιδό-maniacs

Μαρή Λέια, είσαι πολύ γκομενάρα τελικά!!! Τι μαλλί επιμελώς ατημέλητο ήταν αυτό;!Τι στήσιμο; Τι ύφος;!! ΓΟΥ-Α-ΟΥ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλαρα μου εσυ!
Παιδι μου το εχει το σοι μας,τι να λεμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε κοριτσααααα!!!
Οντως το εχει το σοι, Δωρα!!!!!!Τρελα μωρα(στην κυριολεξια)!!!!!:lol:

Μαρη μην τα λες τρελα τα παιδια μας...Εσυ εισαι τρελη που ακους τον Σειριο να μουγκριζει και παρολα αυτα συνεχιζεις να ζουλας!:lol:

Ετσι ετσι...να τα λες αυτα να με φοβουνται οι οχτροι μου!!!!!Ακουτεεεεεε ρεεεεε,ζουλαω Σειριο μαινομενο!!!!!!
Αφου ρε ξερω ποια θα ειναι η επομενη κινηση του σαν να ειναι δικος μου!!!Δεν τον φοβαμαι καθολου ομως,οσο και να τσαντιζεται!!!

attachment.php

Καλέεεεε, κατάντησες το παιδί σου από το ζούληγμα σαν αδέσποτο, που το έχουν κυνηγήσει ένα κοπάδι σκύλοι , και μας λες ότι είναι στριμμένη; Άγιο γατάκι είναι, ά-γι-ο!!!

Καλε πολυ με προκαλεις εσυ...αγιο γατι και αγιο γατι!!!!Τη ζουλαω με το ζορι,αν θες να ξερεις κυρια μου!!!!Δεν ειμαστε εμεις σαν τον αδερφο μας που ειναι και ολιγον φιλικος με ολους!!Θα σου στειλω με πμ τη διευθυνση να ερθεις να δεις με τα ματια σου ποσο στριμμενο ειναι αυτο το γατι!!!!
Εσενα η Μπασσυ ουτε μια κατσαριδουλα δε σου βαζει στην τσαντα....:P:P

Καλε πολυ με προκαλεις εσυ...αγιο γατι και αγιο γατι!!!!Τη ζουλαω με το ζορι,αν θες να ξερεις κυρια μου!!!!Δεν ειμαστε εμεις σαν τον αδερφο μας που ειναι και ολιγον φιλικος με ολους!!Θα σου στειλω με πμ τη διευθυνση να ερθεις να δεις με τα ματια σου ποσο στριμμενο ειναι αυτο το γατι!!!!
Εσενα η Μπασσυ ουτε μια κατσαριδουλα δε σου βαζει στην τσαντα....:P:P

α) Δηλαδή, εμείς πώς τη ζουλάμε νόμισες; Όταν κοιμάται την χουφτώνουμε. Έτσι και περπατάει π.χ. και απλώσεις το χέρι να την χαϊδέψεις βάζει την τετάρτη και φεύγει.;)Γουργούρισμα δεν ξέρω τί σημαίνει, παρεκτός και έρθει αυτή από μόνη της στην αγκαλιά μου. Δεν πάει στην αγκαλιά κανενός άλλου, παρά μόνο στης μεγάλης μου κόρης, και μόνο όταν λείπω για μέρες, επειδή την φροντίζει. Στην αγκαλιά της μικρής, που την θέλει μόνο για χάδια αλλά δεν την φροντίζει καθόλου, ούτε που πλησιάζει. Δεν τρίβεται ποτέ στα πόδια μου:rolleyes::rolleyes: Θες κι άλλα; Παρόλα αυτά, θεωρώ την Μπασσέτ από τα πιο καλά γατιά που είχα ποτέ :inlove::inlove::inlove:β) η Λέια σίγουρα σου έκανε ένα δωράκι. Εσύ όλα τα δώρα που κάνεις τα αποδέχονται με χαρά πάντα ; :lol::lol::lol::lol:
Κούκλα είναι .Κούκλα και πολύ καλή γατούλα. Αξιοπρεπέστατη, έξυπνη και δυναμική:up::up::up:

Τι κανει η κεραμιδοπαρέα?:DΧθες κάναμε επιδρομή στην στηλη του σουπερμαρκετ, με τις γατοτροφες και ταϊσαμε αδεσποτάκια!:up:

Νά μαστε κι εμείς και καταφθάνουμε με φώτος!!!! ;) :lol: :lol:

Συνημμένα

• 010.JPG
    010.JPG
    4,4 KB · Εμφανίσεις: 59
  • 016.JPG
    016.JPG
    587,1 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 008.JPG
    008.JPG
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 33
Η φωτο με την ορθανοιχτη στοματαρα ειναι φοβερη!:lol:

Είπα στη θεία μου, να σας στείλει το μήνυμά μου, μέχρι να αξιωθεί να γράψει η μαμά μου:
"Μη σας ξεγελά η μυτούλα μου, είμαι ένα αυθεντικό κεραμιδογατάκι!Έτσι ξεγέλασα την ψωνάρα τη μαμά μου, που έψαχνε για ρατσάτο γατάκι, Σιαμεζάκι, αλλά, με τη μυτούλα μου την έκανα να με ερωτευτεί":inlove::inlove:
Φουφούκος-The Silk Cat!!!!!:up::up:

Συνημμένα

• DSCF4968.jpg
    DSCF4968.jpg
    219,4 KB · Εμφανίσεις: 31
Ενα εχω να ρωτησω: τα ματια του ειναι ακομα γαλαζια;

Ενα εχω να ρωτησω: τα ματια του ειναι ακομα γαλαζια;
Όχι, είναι γκριζοπράσινα! Ήταν γαλάζια αρχικά; Ίσως το μωρουδιακό τους χρώμα να ήταν μπλε:)

Αχα...Ηλπιζα να μεινουν γαλαζια.Παντως πες της αδερφης σου οτι στανταρ εχει κατι απο σιαμ.;)Ειναι κουκλος!

Η φωτο με την ορθανοιχτη στοματαρα ειναι φοβερη!:lol:

Ναι, αυτή μας άρεσε κι εμάς! :lol::lol: Σε ωραία κίνηση την πετύχαμε!!! :lol::lol::lol:

Αλλες φωτογραφιες απο τα γατακια σου δε θα μας βαλεις;

Αλλες φωτογραφιες απο τα γατακια σου δε θα μας βαλεις;
Εγώωωωω;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Κάντε υπομονή Δωράκι μου.. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα προσπαθήσουμε γιατί η Σαρίτσα μας γρατσούνισε την κάμερα η άτιμη.. :lol:

νομιζω αργησα να μπω στο κλαμπ !!! είμαστε κι εμεις εδω!!:D

νομιζω αργησα να μπω στο κλαμπ !!! είμαστε κι εμεις εδω!!:D
Φώτο! Μπίπ! Φώτο! Μπίπ..! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: :lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back