Κεραμιδό-maniacs

Περιμένοντας τα εκλογικά αποτελέσματα:blink:;)
2009002.jpg

Η Μυρτούλα μόλις πληροφορήθηκε οτι το ποσοστό της αποχής, για πρώτη φορά, φτάνει το 45%!:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μυρτω ξαφνιαστηκε και ο Αρης ετοιμαζεται να μας αναλυσει την πολιτικη σημασια της αποχης.

Ζέστη, καλοί μου άνθρωποι, ζέστη πολλή, τί να κάνω κι εγώ; Το' ριξα στον ύπνο. Αλλού χέρι, αλλού ποδάρι
Μπάσσυ

:lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

Αχ βρε Μπασσετινιώ είσαι ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!:inlove::up::up::up:
Πάντος μη μου πείτε, μιά κωμική φλέβα την έχει το κορίτσι!;):up:

Να μαστε κι εμείς στα κεραμυδόγατα!!! Να σας συστήσω τη Χιονάτη! :)

Συνημμένα

• DSC00966.jpg
    DSC00966.jpg
    107,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC00995.jpg
    DSC00995.jpg
    187,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC02198.jpg
    DSC02198.jpg
    200 KB · Εμφανίσεις: 21
:lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

Αχ βρε Μπασσετινιώ είσαι ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!:inlove::up::up::up:
Πάντος μη μου πείτε, μιά κωμική φλέβα την έχει το κορίτσι!;):up:

Είναι τρομερήηηηη!!! Τρελο γατόνι!!

Τέλειες οι φωτό!!!:up::up::up:

Irene στην μεσσαία φωτό και στην υπογραφή σου φαίνεται σαν silver-tabby(ασημένια με ραβδώσεις) και φυσικά είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!:inlove::inlove:
Δεν μοιάζει με τυπικό κεραμιδάκι!;)
Υ.Γ Αυτό το Χιονάτη δεν μου ταιριάζει καθόλου στα χρωματά της.;):cool:
Εκτός αν είναι λίγο σκοτεινές οι φωτογραφίες.:cool:

Irene στην μεσσαία φωτό και στην υπογραφή σου φαίνεται σαν silver-tabby(ασημένια με ραβδώσεις) και φυσικά είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!:inlove::inlove:
Δεν μοιάζει με τυπικό κεραμιδάκι!;)
Υ.Γ Αυτό το Χιονάτη δεν μου ταιριάζει καθόλου στα χρωματά της.;):cool:
Εκτός αν είναι λίγο σκοτεινές οι φωτογραφίες.:cool:

Ευχαριστούμε ευχαριστούμε!!! Δεν την έβγαλα Χιονάτη για τα χρώματά της.. Αν και αν την δεις έχει πολύ ασημί και ανοιχτά χρώματα. Σκουραίνουν βέβαια στα πόδια και στην κοιλιά και στην ουρά.. :P Έχει και λίγο κεραμυδί χρώμα αλλά αυτό φαίνετε μόνο στο φως, κάποιες τούφες της είναι έτσι λίγο πιο κοκκινωπές.

Πήγα και την πήρα από ένα σπίτι .. και δεν ήξερα καθόλου αν ήταν ράτσας ή οχι.. στα κουτουρού πήγα γιατί έγραφε η αγγελία ότι ήταν επείγον να δωθεί. πάω εκεί και βλέπω ότι ο μπαμπάς της είναι περσικός γκρι και η μαμά της κατάμαυρη κεραμυδόγατα!
Δεν είναι ράτσας βέβαια ούτε καν ξέρω αν ο μπαμπάς της είναι περσικός όπως μου είπανε(τον είδα φυσικά στο σπίτι - ένας θεός!!).
Άλλοι μου έχουν πει ότι είναι σαν βρετανικό τάμπυ!! :P

Εγώ την ονομάζω κεραμυδόγατα - Χιονάτη!!!

Είναι πολύ έξυπνη και πονηρήηηη!!!! Δεν την ξεγελάς εύκολα!!

Πάρτε άλλη μία.. σε φάση νιρβάνας!!! χαχα

Συνημμένα

• DSC02479.jpg
    DSC02479.jpg
    157,7 KB · Εμφανίσεις: 33
Είναι πολύ όμορφη:up:, πραγματικά θυμίζει βρετανικό silver-tabby.;)
Πήγαινε στο θέμα με τα βρετανάκια για να αποφανθούν οι...ειδικοί.;):D
Της έχεις ανοίξει θεματάκι, για να την γνωρίσουμε καλύτερα?;):D
Πόσο είναι τώρα?:D

Είναι πολύ όμορφη:up:, πραγματικά θυμίζει βρετανικό silver-tabby.;)
Πήγαινε στο θέμα με τα βρετανάκια για να αποφανθούν οι...ειδικοί.;):D
Της έχεις ανοίξει θεματάκι, για να την γνωρίσουμε καλύτερα?;):D
Πόσο είναι τώρα?:D
Δεν της έχω ανοίξει θέμα! Τώρα είναι 8 μηνών η κούκλα μου. :rolleyes::rolleyes:

Καλέ, εγώ έβλεπα την υπογραφή σου και νόμιζα ότι έχεις πάρει τη φωτό από ξένο σάιτ:blink::blink:Πανέμορφη, φοβερή ΓΑΤΑ!!!:up::up::up::up:Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται!!!Το Χιονάτη, όντως σε παραξενεύει, αλλά, καθώς είναι μια Πριγκίπισσα, μια χαρά της πάει!!!:D
Φιλάκια και από τη Μπάσσυ, αν και αυτή τη στιγμή έχει βγει παγανιά για σαύρες:lol::lol:
Μπασσετομαμά

2009002.jpg

Η Μυρτούλα μόλις πληροφορήθηκε οτι το ποσοστό της αποχής, για πρώτη φορά, φτάνει το 45%!:blink::blink::blink:

Μόνο δυό φλυτζάνια καφέ λείπουν από το τραπέζι...:lol::lol::lol:
Μπράβο πάντως,το 45% της Ελλάδας δεν ασχολήθηκε με τις ευρωεκλογές,και ασχολήθηκαν τα γατογούτσου σου,αυτό θα πει πολιτική συνείδηση...Ας δουν οι πολιτικοί από που μπορούν πλέον να αντλούν νέες ψήφους :lol::lol::lol::lol:

Ας δουν οι πολιτικοί από που μπορούν πλέον να αντλούν νέες ψήφους :lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol:
Εγραψες!!!:up::up::up:

Υ.Γ Αυτοί πάνω στον πανικό του, που χάνουν τα ...μετρημένα τους κουκιά μπορεί και να το κάναν! Μη τους βάζεις ιδέες!!!:blink:;):lol::lol:

2009002.jpg

Ααααααααααααααααααααααααα!
Τελειο συμπεθέρα!
Μπραβο ανυσηχίες τα μωρα μας!:D

:blink::blink::lol::lol::lol:γραψες!!!:up::up::up:

Υ.Γ Αυτοί πάνω στον πανικό του, που χάνουν τα ...μετρημένα τους κουκιά μπορεί και να το κάναν! Μη τους βάζεις ιδέες!!!:blink:;):lol:

:lol::lol::lol: Το γελάς???Φαντάζεσαι να αρχίσουν να ξαμολιούνται στους δρόμους και να μοιράζουν ψηφοδέλτια στις γάτες????
Πάντως οι δικές μου τέτοια αναρχοκουμούνια σίγουρα θα τους γρατζουνούσαν όλους αυτούς που δεν θέλουν....:lol::lol::lol::lol:

2009002.jpg

Πω πω η Μυρτούλα δείχνει πολύ αγχωμένη!:blink::blink::blink:Λέτε να τη βάλουμε στη Βουλή;:up:

Εξω ακριβως απο την εξωπορτα του σπιτιου μας,υπαρχει παντα ενα μπολακι με φαγητο και νερο για οσα αδεσποτα καταφερουν να φτασουν εδω(ειναι λιγα,γιατι βλεπει στον ακαλυπτο,και πρεπει να το ξερουν για να ερθουν)Αυτη τη στιγμη,ειναι τρια...ο Τσαρλυ,η Τρωει και η Μαμακα!!
Τωρα τελευταια ερχεται μονο η Τρωει,η οποια δυστυχως ειναι και εγκυος:(
Τις προαλλες ειχαμε συναντηση κορυφης με τη Leia,η οποια κατεληξε(παραδοξως)με μυτουλες για να μυριστουν και χωρις "χου":up::up:
Δειτε ομως,υπο ποιες συνθηκες...και τι εκανε η τζενται μετα....

Η Leia μεσα και η Τρωει απέξω...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Και μετα αποφασισε οτι θελει να δει καλυτερα....και σκαρφαλωσε μεχρι πανω...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• DSC01298.jpg
    DSC01298.jpg
    251,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC01299.jpg
    DSC01299.jpg
    169,6 KB · Εμφανίσεις: 35
Μπράβο αναρρίχηση η Leia:blink::up::up:
Aλίνα φαίνεται να τα πάν καλά μεταξύ τους? ή απλά η Leia φυλάει τον χώρο της ως κέρβερος!;):D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back