julia
Διακεκριμένο μέλος
Θεός ο Κίκης!!!
Υ.Γ Θα με συχωρέσετε αλλά θα κάνω ένα ΟΦΦ.
Julia (και όποιος άλλος γνωρίζει) στους πόσους μήνες μετά από μιά γέννα μπορεί να στειρωθεί μιά σκύλα?![]()
Κανα μηνα, 40 μέρες.. λογικά. Να έχει συνέλθει το σύστημα, και να εχουν πιεί και γάλα τα μικρά.
Αν δεν υπάρχουν μικρά θα μπορούσε και νωρίτερα...

Όσο για το Θεός ο Κίκης... θα σας τον στείλω πακέτο μανδάμ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τζούλια ζεις στο τέλειο μέρος.
Ζήνα ο μαυρούλης σου τρελή αδυναμία.
Hlianna και το δικό σου το κεραμιδάκι όλα τα λεφτά.
Να μας ζήσουν τα κεραμιδάκια μας. Και να κάνουν λιγότερες σκανταλιές

Hlianna
Διάσημο μέλος
Καλά παιδιά έχω πάθει πλάκα με την Λού της Τζούλια. Καλέ είναι γίγαντας με τρυφερή καρδιά.
Τζούλια ζεις στο τέλειο μέρος.
Ζήνα ο μαυρούλης σου τρελή αδυναμία.
Hlianna και το δικό σου το κεραμιδάκι όλα τα λεφτά.
Να μας ζήσουν τα κεραμιδάκια μας. Και να κάνουν λιγότερες σκανταλιές![]()
το δικο μου συγκεκριμενα θα ηθελα να μην αρρωσταινει τοσο συχνα..αλλα και απο σκανταλιες δεν παμε καθολου πισω
..παιδια επειδη εχω και ενα περσικο και βλεπω αρκετες διαφορες...ειναι τα πιο εξυπνα γατακια ή ειναι ιδεα μου?
..ουρανια μενουμε και διπλα διπλα..αχαχαχαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Ναι κοντά μένουμε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Όντως είναι πιο έξυπνα και πιο ζωηρά. Είναι για γερά νεύρα.
Ναι κοντά μένουμε.
για γερα δεν λες τιποτα..την flufina μου(περσικη)δεν την εχω μαλωσει ποτε..ο αντρικος εχει φαει κ 2-3 στον κωλαρινο του

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
αψογος ο μικρος![]()

μόνο που δεν είναι μικρός, ολόκληρο θηρίο γεμάτος μυες και βαρής.
Hlianna
Διάσημο μέλος
μόνο που δεν είναι μικρός, ολόκληρο θηρίο γεμάτος μυες και βαρής.
![]()
τον ειδα μην αγχωνεσε..απλα επειδη και εμενα εχει γινει ενα θηριο κοντα 6 κιλων

και επειδη τον ειχα βρει μια σταλια για μενα θα ειναι παντα το μικρο μου..αχαχαχαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
τον ειδα μην αγχωνεσε..απλα επειδη και εμενα εχει γινει ενα θηριο κοντα 6 κιλωνκαι επειδη τον ειχα βρει μια σταλια για μενα θα ειναι παντα το μικρο μου..αχαχαχα
εμένα πάλι έτοιμος ήρθε,
όπως τον βλέπεις
,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
εμένα πάλι έτοιμος ήρθε,όπως τον βλέπεις
,
α οκ τοτε

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool