stellak
Διάσημο μέλος
Να βάλω και μερικές ακόμα φωτό από τα μικρά μου.Άλλωστε, οι περισσότεροι δεν τα ξέρετε.
Πρώτα μια σχεδόν οικογενειακή φωτό (λείπει ο Φένστερ). Από αριστερά: Ρουμποτύρης, Πετουλίτα, Μπελάς.
Στη δεύτερη, ο Φένστερ σε ρόλο μοναχικού λύγκα.
Στην τρίτη Φένστερ και Ρουμποτύρης σε μεγάλες αγάπες.![]()
Μα είναι λατρείες εντελώς;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Είναι όντως μεγάλες λατρείες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette
Δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Εικόνα017.Εικόνα016.jpgjpgΕικόνα000.jpgΕικόνα012.jpg
Οι τρεις πρωτες φωτος ειναι απο ενα γατοσπιτο που μενουν τουλαχιστον 7 γατες.Και στην τελευταια ειναι οι δικιες μου!!!!![]()

Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω.Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος

Αααα, ενίσταμαι! Ο δικός μου ασπρόμαυρος είναι Κυψελόγατο!Ψιτ.... τα ασπρομαυρα ειναι ολα τα λεφτα
Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα...
κανα προβλημα ??![]()

ruko
Διάσημο μέλος
Ούτε εγώ ξέρω πώς βγήκε τόσο ωραίος στη δεύτερη φωτό ο μπαγάσας.Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα
Ε, αφού το ζητάει ο λαός.

Στην πρώτη βλέπετε την Πετουλίτα σε άλλη μια πόζα-μυστήριο, στη δεύτερη ξεπροβάλλει πίσω απ' τον υπολογιστή και στην τρίτη ρίχνει τριφασικούς ύπνους αγκαλιά με το Ρουμποτύρη.
Συνημμένα
drusilia
Διάσημο μέλος

Κουκλιά όλα τα μωρα σας πάντως!
ELENIP
Διάσημο μέλος
Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω.
Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε
Κι εγω τωρα που πηγα να τις δω δεν μου εμφανισε την δευτερη και την τριτη φωτογραφια .Χθες που τις εβαλα και τις ειδα ηταν κανονικα σε φωτογραφιες κατω απο το μηνυμα οπως της ruko που εβαλε.Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς.
ELENIP
Διάσημο μέλος

Το γατοσπιτο φωτογραφιες https://www.mypetz.gr/threads/Αδέσποτος-αλλά-και-πάλι-όχι.221469/
Εικόνα017.jpgΕικόνα016.jpgΕικόνα000.jpg

Τι ράτσες μου λέτε
ταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι)

aretha
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα Ελένη!Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς.
Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη).
Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά;
Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ.

Με πρόλαβες βλέπω...

ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλημέρα Ελένη!
Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη).
Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά;
Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ.![]()
Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου
! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα.

RedCat
Διάσημο μέλος
Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά...
Συνημμένα
ELENIP
Διάσημο μέλος
Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά...
Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι

'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος

RedCat
Διάσημο μέλος

και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα με αφήσετε να σιδερώσω(

).Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω

moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool