Κεραμιδό-maniacs

Να βάλω και μερικές ακόμα φωτό από τα μικρά μου.:redface: Άλλωστε, οι περισσότεροι δεν τα ξέρετε.
Πρώτα μια σχεδόν οικογενειακή φωτό (λείπει ο Φένστερ). Από αριστερά: Ρουμποτύρης, Πετουλίτα, Μπελάς.
Στη δεύτερη, ο Φένστερ σε ρόλο μοναχικού λύγκα.:P
Στην τρίτη Φένστερ και Ρουμποτύρης σε μεγάλες αγάπες.:rolleyes:

Μα είναι λατρείες εντελώς;;;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε!:redface:
Είναι όντως μεγάλες λατρείες.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε, βρε ένα θέμα και για εμάς τους "αλητήριους":P
Να και η Τιτίκα μου πριν κάποιους μήνες:

view.php

Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα

Ruko τι όμορφες γάτες...Ειδικά η δεύτερη φωτογραφία είναι τέλεια!:inlove::inlove::inlove:

Εικόνα017.Εικόνα016.jpgjpgΕικόνα000.jpgΕικόνα012.jpg

Οι τρεις πρωτες φωτος ειναι απο ενα γατοσπιτο που μενουν τουλαχιστον 7 γατες.Και στην τελευταια ειναι οι δικιες μου!!!!:inlove::inlove::inlove:

:(:(:(Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω.
Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε

Συνημμένα

• 21052007104.jpg
    21052007104.jpg
    125 KB · Εμφανίσεις: 79
Ρούλα, νομίζω ότι είναι λαϊκή απαίτηση να έχουμε αναλυτική και τακτικότερη φωτογραφική ενημέρωση απ' το γατολόι σου... Τι απίστευτες πόζες! Ειδικά η Πετουλίτα φαίνεται μεγάλη ντίβα:inlove:

Ψιτ.... τα ασπρομαυρα ειναι ολα τα λεφτα :P:P:P
Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα...
κανα προβλημα ??:P
Αααα, ενίσταμαι! Ο δικός μου ασπρόμαυρος είναι Κυψελόγατο!:bleh:

Moukelis, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.:redface: Ούτε εγώ ξέρω πώς βγήκε τόσο ωραίος στη δεύτερη φωτό ο μπαγάσας.

Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα

Ε, αφού το ζητάει ο λαός.:P
Στην πρώτη βλέπετε την Πετουλίτα σε άλλη μια πόζα-μυστήριο, στη δεύτερη ξεπροβάλλει πίσω απ' τον υπολογιστή και στην τρίτη ρίχνει τριφασικούς ύπνους αγκαλιά με το Ρουμποτύρη.

Συνημμένα

• Πετουλίτα στο παράθυρο.JPG
    Πετουλίτα στο παράθυρο.JPG
    238,5 KB · Εμφανίσεις: 74
  • Πετουλίτα στον υπολογιστή.JPG
    Πετουλίτα στον υπολογιστή.JPG
    160,8 KB · Εμφανίσεις: 100
  • Πετουλίτα και Ρουμποτύρης.JPG
    Πετουλίτα και Ρουμποτύρης.JPG
    325,1 KB · Εμφανίσεις: 110
Που ειναι η τζούλια με εκείνα τα καταπληκτικά αρχοντικά γατιά που είχε βγάλει φώτο πριν κάτι μέρες?:)
Κουκλιά όλα τα μωρα σας πάντως!

:(:(:(Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω.
Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε

Κι εγω τωρα που πηγα να τις δω δεν μου εμφανισε την δευτερη και την τριτη φωτογραφια .Χθες που τις εβαλα και τις ειδα ηταν κανονικα σε φωτογραφιες κατω απο το μηνυμα οπως της ruko που εβαλε.Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς.

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:Τι ράτσες μου λέτε:blink::blink:ταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι):lol::lol::lol::lol::lol:

Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς.
Καλημέρα Ελένη!
Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη).
Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά;
Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ.:)

Με πρόλαβες βλέπω...:redface:

Καλημέρα Ελένη!
Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη).
Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά;
Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ.:)

Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου:)! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!!

Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε;:lol:
Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα.:hmm:

Πού πάτε εκδρομή φέτος..??

Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά...

Συνημμένα

• και οι δύο micro.jpg
    και οι δύο micro.jpg
    673,6 KB · Εμφανίσεις: 80
  • Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg
    Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg
    115,3 KB · Εμφανίσεις: 67
  • fouksiaFaldi micro.jpg
    fouksiaFaldi micro.jpg
    728,4 KB · Εμφανίσεις: 68
Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά...

Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι:P:P:P'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος:lol::lol::lol::lol:

σας ευχαριστούμε πολύ πολύ:redface::D και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη...

:lol::lol::lol::lol::lol:Θα με αφήσετε να σιδερώσω(:sick::sick::sick::sick::mpliaks::mpliaks::mpliaks:).
Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω:redface::redface::redface:
moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες.:lol::lol::lol::lol:

Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back