Κεραμιδό-maniacs

Τι σκανδαλιστικές πόζες ύπνου ήταν αυτές, δεν ξέρεις ποιο γατί να πρωτοζουλήξεις!! Τον πρωτοδιδάξαντα Νίνο; Τη ζουμπουρλού Άσπρη; Τον βατραχο-Αιμίλιο; Ή τον Σείριο στην πόζα-χαρά του γατοανατόμου; :lol:
ΤΕΛΕΙΑ όλα τα γατόπαιδα, το ένα καλύτερο από τ' άλλο :inlove:
Σε τι διαφερει ο moderator απο τον Σουπερ moderator? Και γιατι ο ενας ειναι πρασινος και ο αλλος μπλε?:blink:
Τις ίδιες αρμοδιότητες έχουν και οι πράσινοι και οι μπλε (δηλαδή δυνατότητα επεξεργασίας θεμάτων και μηνυμάτων, μεταφοράς θεμάτων κ.λπ.), απλώς, ενώ οι πράσινοι έχουν αρμοδιότητα μόνο στις συγκεκριμένες κατηγορίες του φόρουμ που τους έχουν ανατεθεί, οι μπλε έχουν σε όλες τις κατηγορίες. (Και, βεβαίως, όπως πολύ σωστά επεσήμανε η φίλη Δώρα, οι μπλε έχουμε και μπέρτα -καθώς και κόκκινο βρακί το οποίο φοράμε έξω απ' τα ρούχα):lol::lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τις ίδιες αρμοδιότητες έχουν και οι πράσινοι και οι μπλε (δηλαδή δυνατότητα επεξεργασίας θεμάτων και μηνυμάτων, μεταφοράς θεμάτων κ.λπ.), απλώς, ενώ οι πράσινοι έχουν αρμοδιότητα μόνο στις συγκεκριμένες κατηγορίες του φόρουμ που τους έχουν ανατεθεί, οι μπλε έχουν σε όλες τις κατηγορίες. (Και, βεβαίως, όπως πολύ σωστά επεσήμανε η φίλη Δώρα, οι μπλε έχουμε και μπέρτα -καθώς και κόκκινο βρακί το οποίο φοράμε έξω απ' τα ρούχα):lol::lol::P

Ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση Αρηθα:D
Υ.Γ Για αυτο ειναι και Σουπερ,εκ του Σουπερμαν:blink::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τις ίδιες αρμοδιότητες έχουν και οι πράσινοι και οι μπλε
Μην την πιστεύεις, Νίκη μου. Το θέμα είναι απλό: Οι μπλε πληρώνονται περισσότερο. :P

Α παρεπιπτόντως θέλω τα φώτα σας. Επειδή πρώτη φορά γάτα μου απλώνεται κατ αυτόν τον τρόπο (δείτε επισυναπτόμενη φωτογραφία) οι δικές σας απλώνονται έτσι?
ΝΑΙΑΙΑΙ:lol::lol::lol: Βαριέται να μαζέψει τα πίσω της πόδια...

Μην την πιστεύεις, Νίκη μου. Το θέμα είναι απλό: Οι μπλε πληρώνονται περισσότερο. :P

ΠΡΑΓΜΑΤΙ...γι'αυτο και εμείς οι πράσινοι σε αντίθεση με τους μπλε που φοράνε κόκκινο βρακί εμείς δεν φοραμε καθόλου ...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ...γι'αυτο και εμείς οι πράσινοι σε αντίθεση με τους μπλε που φοράνε κόκκινο βρακί εμείς δεν φοραμε καθόλου ...
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:
Μπερτα τουλαχιστον εχετε;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Νοτα εγραψες παλι:up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Νοτα εγραψες παλι:up::up:

Εγώ βλέπω ότι η αγαπητή πράσινη Νοτα έχει ξεφύγει.... μία εδώ μία τα αποκριάτικα γυμνά πάρτυ... δεν μας τα λέει καλά...:down:

Ας πω ότι φταίει..... η πανσέληνος...:rolleyes:

Πάλι βρήκατε ευκαιρία να το μπιπ το θέμα... και δεν βλέπω και καμία φωτο απο κανα Κεραμιδι..:hmm:

Αγαπητές κύριες mods μήπως να σας επαναφέρω στην τάξη είστε off topic :blink: θα σας μπανάρω:lol:

Μπαν,μπαν,μπαν!Ποια να διωξουμε πρωτα;Την πρασινη;Που εχει αποθρασυνθει εντελως;:P

Τελειο θέμα..:):) ειμαι και εγω μια κεραμιδοmaniacs :up::up: και ειδικα στα πορτοκαλάκια οπως το δικό μου..
Πλάκα κάνω ολα τα γατουλάκια ειναι γλυκούλια ανεξαρτήτου φύλου χρώματος η αν ειναι ράτσας η οχι, απλα εχω μια αδυναμία στα κεραμιδογατουλια:P

Ολες οι φωτογραφίες απο τα γατουλάκια σας ειναι σούπερ εχω ξετρελαθει ομως με την φωτογραφία της moukelis πολυ πετυχημένη πόζα:rolleyes::rolleyes:
Προσπαθώ να βγάλω και εγω μια στο φοινικάκι οταν ξαπλώνει αλλα δεν με αφήνει με καταλαβαίνει που πλησιάζω και ξυπνάει που θα παει ομως θα πετύχω και εγω καμία σέξι πόζα.
Τα γατίδια εχουν το εξης που μου αρέσει εκτος απο πολλα αλλα αυτη την γλυκια στάση που παιρνουν οταν κοιμούνται εχει πολυ πλάκα!!
:inlove::inlove:

Εγω ενα εχω να πω
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΑ:blink::P:P
Βρε Νοτα εμενα αυτο το πρασινη δεν μου αρεσει καθολου, λιγο
σε εξωγηινο δεν παραπεμπει?:blink:;)
Υ.Γ Καλα μη βαρατε ολες,ξερω ειμαι ΟΦΦ-ΤΟΠΙΚ

Παιδί μου, έτσι είναι οι κεραμιδομανιακοί, ή που θα κάνουν μέρες να κουνήσουν το θέμα, ή που θα ξεσπαθώνουν και δε θα βάζουν γλώσσα μέσα τους. Καλώς και τη Μαρούλα με το απόλυτο κεραμιδάκι, το Φοινικάκι:inlove:. Για να δούμε, λοιπόν, εσείς έχετε κοιμηθεί σε απίθανα σημεία; Ασφαλώς και θα έχετε, το ξέρω, αλλά.....τα έχετε φωτογραφήσει; Εδώ, η Μπασσέτ, μια καυτή μέρα, που -δεν μπορώ να φανταστώ γιατί-θεώρησε ότι ο κουβάς είναι δροσερό μέρος για ύπνο (βέβαια, μέχρι να πάω να φέρω τη φωτογραφική ,ξύπνησε )

Συνημμένα

• DSCF1681.jpg
    DSCF1681.jpg
    149,1 KB · Εμφανίσεις: 33
Δεν δεχομαι εγω τα συγχαρητηρια για την ποζα,αλλα το μοντελο....

Ελενη πολυ χαριτωμενη η φωτο της Μπασσετ:up: με'τον κουβα:lol:
Ο δικος μου ο Αρουλης ωρες,ωρες ειδικα οταν κοιμαται παιρνει καταπληκτικες ποζες.:up:Αλλα ωσπου να φερω εγω την φωτογραφικη μου τα χαλαει.:down:Πρεπει να κυκλοφορω με την φωτογραφικη ανα χειρας σαν Γιαπωνεζος τουριστας!:blink::lol:

Παιδί μου, έτσι είναι οι κεραμιδομανιακοί, ή που θα κάνουν μέρες να κουνήσουν το θέμα, ή που θα ξεσπαθώνουν και δε θα βάζουν γλώσσα μέσα τους. Καλώς και τη Μαρούλα με το απόλυτο κεραμιδάκι, το Φοινικάκι:inlove:. Για να δούμε, λοιπόν, εσείς έχετε κοιμηθεί σε απίθανα σημεία; Ασφαλώς και θα έχετε, το ξέρω, αλλά.....τα έχετε φωτογραφήσει; Εδώ, η Μπασσέτ, μια καυτή μέρα, που -δεν μπορώ να φανταστώ γιατί-θεώρησε ότι ο κουβάς είναι δροσερό μέρος για ύπνο (βέβαια, μέχρι να πάω να φέρω τη φωτογραφική ,ξύπνησε )

τυχερή η μπασέτ που την πήρες είδηση και δεν έβαλες κανένα λάστιχο να γεμίσεις τον κουβά νερό :Ρ

Το καινούργιο κόλπο, είναι να χώνεται κάτω από το ριχτάρι του καναπέ για ύπνο. Αν είναι λίγο ζαρωμένο το ύφασμα, δεν την παίρνεις χαμπάρι, νομίζεις, ότι είναι πτυχή του υφάσματος. Αν τη πετύχω, θα βγάλω φωτο.Το κακό είναι, πως πάει και αράζει στη θέση του καναπέ, που κάθεται ο ,βάρους 104 κιλών ,άντρας μου να δει τηλεόραση. Δύο φορές κόντεψε να κάτσει επάνω της. Τώρα, έχει το νου του. Αυτό πρέπει να το βάλω και στο θέμα "Κίνδυνοι στο σπίτι":lol::lol::redface:

Ας επανέλθουμε στην τάξη με τη φωτό του avatar μου σε κανονικό μέγεθος...
Είδατε τι καλό Αρνόγατο που έχω; Και τι καλό που γίνεται και το Γκαραζοτεκνό όταν θέλει;;;

Συνημμένα

• P8060164res.jpg
    P8060164res.jpg
    176,6 KB · Εμφανίσεις: 41
Εγω δε βλεπω καλοσυνη,βλεπω μια φατσα "αχ παρτε την απο τη μουρη μου...":P

"τι κάνει αυτή στο αυτί μου" είναι η φωτό :Ρ

θα μπορούσε να είναι και διαφήμιση κολγκέιτ.... για λάθος οδοντόκρεμα... ή διαφήμιση για αποσμητικό μασχάλης... "πφφφ βρωμάει"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back