staman2
Περιβόητο μέλος
Απαιχτη η φωτογραφία. Είναι υπέροχο το παιδάκι σας μα... τα σχόλια δεν αποφεύγονται.ΣΣΣΣΣΣ!!! Το παιδάκι μας κοιμάται(και δεν θέλω σχόλια για τη... στάση ύπνου, εντάξει
![]()

Επίσης κυρία μου τι το περάσατε το θρεντ τσόντα??? Κουκλί είναι.Αλλά έχω κι εγώ μία αντίστοιχη!

Νομίζω πως είναι από τις πιο αστείες και συνάμα ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ φωτογραφίες που έχω δει τελευταία από όλα μας τα γατούνια. Εντελώς αστεία φάτσα.Και για να μη λέει ο Beeb ότι τον αδικώ:

Καλέ κι εμείς έχουμε τέτοια του Τίμυ. Εχε χάρη που τώρα ακριβώς δεν τη βρίσκω. Αλλά ψάχνω. για να δείτε. Καλά ο Αιμίλιος μεγάλωσε πολύ.Καλέ έχουμε και εμείς![]()

Τι κουκλάρα είσαι Leia!!! Ποιον βέβαια να πρωτοδιαλέξεις μικρή μου!!Kαλε πολυ τσοντα καταντησε αυτο το θρεντ
Leiaaaaaaa,κλεισε τα ματια σου παιδι μου,μη σου ερθει ο οιστρος πριν την ωρα του και εχουμε τρεχαματα......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Εξαιρετικά αφιερωμένη λοιπόν από τον Τίμυ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος
Δωράκι τέτοια πόζα έχουμε ήδη βάλει καλή μου. Εγώ ερωτώ για την συγκεκριμένη πόζα ακρίδας ΄βατράχου κλπ. Δεν μου έχει ξανατύχει με γατούλα μου μέχρι τώρα![]()
Εεεεε Ουρανία με προκαλείς. Κρατήθηκα τόσην ώρα και έχω σκάσει στα γέλια.
Στη συγκεκριμένη ο Αιμιλιάκος είναι ένας ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ αλλάαα για ψάξε πού είναι τα χεράκια του??? Δεν τα βλέπουμε
Μηπως αυτή η φωτο είναι η πλέον τσοντα στο θρέντ??? Για μαζευτείτε για μαζευτείτε παρακαλώ γιατί έχουμε και μικρά κοριτσάκια που παρακολουθούν την οθόνη όπως η Νάλα μου, που κάθεται τώρα όση ώρα γράφω ανάμεσα σε οθόνη κ πληκτρολόγιο κ πατάω και τριχούλες μαζί με πλήκτρα... Εχει λαλήσει το κορίτσι μου από τους άντρακλες!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μην ακους τι λενε
Αχ και εγω θελω τετοια, ΖΗΛΕΥΩ φρικτα!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Επι μιση ωρα το πρωι περιεφερε στο στομα του ενα μπαλακι του τενις και στο τελος αποφασισε να το αφησει μεσ'το μπολακι με την κονσερβα του.

stellak
Διάσημο μέλος
Ας επανέλθουμε στην τάξη με τη φωτό του avatar μου σε κανονικό μέγεθος...
Είδατε τι καλό Αρνόγατο που έχω; Και τι καλό που γίνεται και το Γκαραζοτεκνό όταν θέλει;;;
Καλά, τα αγόρια μας είναι ίδια στη συμπεριφορά (όπως και οι δυνάστες τα κορίτσια μας
)! Εμένα αυτή η πόζα μου "λέει" τα εξής:Beeb - "Άσε με ήσυχο, ρε Άσπρη, επιτέλους! Άντρας είμαι, δεν είμαι κανένα μωρό." Κι από μέσα του: "Πλένε, πλένε και τράβα με κι ας κλαίω... Μην τυχόν και δε μου καθαρίσεις καλά το λαιμό και τ'αφτιά μου γατί αλίμονό σου, όπου σε βρω μετά θα σε δαγκώσω στο σβέρκο!"
Άσπρη - "Κάτσε, μωρέ, σε ένα σημείο και μη μου γυρνάς το κεφάλι! Τέτοια μπίχλα σε γάτο πρώτη φορά βλέπω...
Αλλά... τον Beebάπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς!"(γατιάαααα μου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το κρεββάτι του το εχουμε καταργήσει και οι δύο αφου υπάρχει το δικό μου

Που θα πάει θα βγάλω και εγω μια καλή

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Το Φοινικακι έκανε καταληψη ε;
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδί μου, έτσι είναι οι κεραμιδομανιακοί, ή που θα κάνουν μέρες να κουνήσουν το θέμα, ή που θα ξεσπαθώνουν και δε θα βάζουν γλώσσα μέσα τους. Καλώς και τη Μαρούλα με το απόλυτο κεραμιδάκι, το Φοινικάκι. Για να δούμε, λοιπόν, εσείς έχετε κοιμηθεί σε απίθανα σημεία; Ασφαλώς και θα έχετε, το ξέρω, αλλά.....τα έχετε φωτογραφήσει; Εδώ, η Μπασσέτ, μια καυτή μέρα, που -δεν μπορώ να φανταστώ γιατί-θεώρησε ότι ο κουβάς είναι δροσερό μέρος για ύπνο (βέβαια, μέχρι να πάω να φέρω τη φωτογραφική ,ξύπνησε )
Καλώς σε βρήκα και εσένα Ελένη οπως και ολα τα μέλη με τα κεραμιδογατουλινια η ράτσας. Ολα τα ζωάκια ειναι γλυκούλια

Οι πόζες ειναι άπαιχτες οπως και τα μοντέλα φυσικά

Το φοινικάκι κοιμάται οπου βρεί οπως εδω για παράδειγμα πριν κοιμόταν με το κουκλάκι αλλα με το που ακούει τον ήχο της κάμερας ξυπναει και αρχίζει το παιχνίδι.
Εχουν τρέλα αυτα τα γατουλίνια κοιμουνται οπου βρουν σε καναπέδες στο πάτωμα, πάνω σε κούκλες, σε συρτάρια οπου βρουν και με στάσεις απιθανες..για αυτο ειμαι ξετρελαμένη οπως ολοι και ολες

Συνημμένα
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Staman Timy rules!
Το Φοινικακι έκανε καταληψη ε;
Ναι moukelis τωρα προτιμάει το κρεββάτι μου αλλα υπάρχει ποιο ωραια αγκαλια απο το γατουλάκι σου να γουργουρίζει και να κοιμάται ειτε στην αγκαλια σου η κάτω απο την κουβέρτα; Η πόζα του μωρου σου ειναι σούπερ θα το λέω συνέχεια οπως και απ'ολα τα γατουλίνια που βλέπω στο φόρουμ

moukelis
Επιφανές μέλος
Δειτε κατι πανεμορφα κεραμιδακια που εβγαλα στη Ροδο:
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σας ευχαριστω πολυ πολυ...
Δειτε κατι πανεμορφα κεραμιδακια που εβγαλα στη Ροδο:
![]()

Καλα πηγε ο Αρουλης στην Ροδο και δεν με πηρε μαζι του?

Δωσε πολλα φιλακια σ'ολα τα κεραμιδογατα απο εμας εδω.:kiss::kiss::kiss:
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εεεεε Ουρανία με προκαλείς. Κρατήθηκα τόσην ώρα και έχω σκάσει στα γέλια.
Στη συγκεκριμένη ο Αιμιλιάκος είναι ένας ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ αλλάαα για ψάξε πού είναι τα χεράκια του??? Δεν τα βλέπουμεΜηπως αυτή η φωτο είναι η πλέον τσοντα στο θρέντ??? Για μαζευτείτε για μαζευτείτε παρακαλώ γιατί έχουμε και μικρά κοριτσάκια που παρακολουθούν την οθόνη όπως η Νάλα μου, που κάθεται τώρα όση ώρα γράφω ανάμεσα σε οθόνη κ πληκτρολόγιο κ πατάω και τριχούλες μαζί με πλήκτρα... Εχει λαλήσει το κορίτσι μου από τους άντρακλες!!!
Καλέ κυρία Αναστασία τι λέτε για τον βουτυρομπεμπέ μου
. Πάντως χωρίς πλάκα να μπορούσαμε να κάνουμε ένα κολάζ όλων των αγοριών μας στην ξαπλωτή στάση θα ρίχναμε πολύ γέλιο.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κατάφερα και έβγαλα χθές 2 φωτογραφίες του μπόμπιρα ενω κοιμόταν στην αγκαλιά μου.
Το κρεββάτι του το εχουμε καταργήσει και οι δύο αφου υπάρχει το δικό μου
Που θα πάει θα βγάλω και εγω μια καλή![]()
Είναι τρέλα το φοινικάκι σου maroula
Δεν ειναι ολοιδιοι;Και με τον Αιμιλιο μοιαζει.
Δωράκι είναι ο αγνοούμενος μπαμπάς του

Πάντως η γατούλα η προηγούμενη η μακρύτριχη είναι όλα τα λεφτά . Αλλά μάλλον ανήκει σε εκείνους τους κυρίους στην αυλή που την είδαμε

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θα συμφωνησω ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Δωράκι είναι ο αγνοούμενος μπαμπάς του
Ρανια εχεις στην gallery φωτο του Αιμιλιου? να δω ποσο μοιαζουν τα παιδια μας? Ποσο ειναι ο Αμιλιακος?
Πάντως η γατούλα η προηγούμενη η μακρύτριχη είναι όλα τα λεφτά . Αλλά μάλλον ανήκει σε εκείνους τους κυρίους στην αυλή που την είδαμε![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Θα συμφωνησω ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!![]()
Νίκη μου δεν έχω ανεβάσει φωτογραφίες ακόμα
Σου επισυνάπτω μία κάτω να δεις τον σκατιάρη μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη μου δεν έχω ανεβάσει φωτογραφίες ακόμαΣου επισυνάπτω μία κάτω να δεις τον σκατιάρη μου
Μικρουλης ειναι ακομη, ο δικος μου Αρουλης σε λιγο γινεται 9 μηνων.

Τον στειρωσες?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool