Κεραμιδό-maniacs

Να βάλουμε κι εμεις μια μπανιου αν και δεν ειμαστε κεραμιδιου;:redface:
E, και το ρωτάτε; Όλοι οι καλοί χωράνε. Άλλωστε, αν αφαιρέσεις το περίβλημα, μέσα χτυπάει η ίδια γατοκαρδούλα, που σιχαίνεται το μπάνιο, ασχέτως αν άλλοι είναι ευγενείς και δεν το δείχνουν και άλλοι γκαρίζουν μέχρι το Θεό:lol::lol::lol:. Η Μπασσέτ (και ο Τίμυ απ'ότι διάβασα), ανήκουν στην α΄κατηγορία. Εσείς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμας το ιδιο,αν και δεν καταδεχεται να φωναξει πολυ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα θα σας πω μονο... :)
αυτήν την στιγμή έχω το παιδί ΜΟΥ στα πόδια ΜΟΥ, που σας γράφω... και δεν θέλω να σηκωθώ να φέρω την μηχανή που είναι μακριά... γιατί φοβάμαι ότι δεν θα μου ξανακάτσει!!!:up::up:

Υγ. και γουργουρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχνά... αλλά γουργουρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα. Τα δυο δικαμου σημερα το πρωι αφου κυνιγιοτανε επι μια ωρα, τωρα ειναι στην βεραντα αραχτοι στις πολυθρονες.Καλα δεν κρυωνουν...Μπρρρ:D

Είχα πόσο, 3 μέρες να μπω εδώ;
Μπήκα σήμερα και είδα καταιγισμό γατοφωτογραφίας! :inlove::inlove::inlove:
Και ανέβλεψα η γκαβή!
Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!!! :up::up:

Να και η δική μου συμβολή, τελευταίας εσοδείας!

Συνημμένα

• P9230012res.JPG
    P9230012res.JPG
    118,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • P9240014res.JPG
    P9240014res.JPG
    167,8 KB · Εμφανίσεις: 29
Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα :inlove:(και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει!

Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα :inlove:(και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει!
Τι να κάνω η γυναίκα πια; Αφού έχω διαπιστωμένη βίδα να φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά...
ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙΙ :lol::lol::lol::up::up::up::up:

φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά...
Έχουν βέβαια και τα μοντέλα σου τις κατάλληλες προδιαγραφές...:cool: Δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του γκρο πλαν! ;)

Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο :D :happy:

https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454
showimage.php

Για τoν BeebΚλουνει τι να σχολιασω η φωτογραφια μιλαει μονη της.:inlove::kiss:
Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:blink::D:kiss:

Υ.Γ Τωρα που γραφω ο μπουνταλακος μου καθεται στα γονατα μου και γουργουριζει σαν τρακτερ.Η δε πριγκιπισσα κοιμαται του καλου καιρου κατω απ'την κουβερτα της.:lol:

Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:blink::D:kiss:
Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας!
Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;;

Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας!
Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;;

Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια!:blink::lol::lol::lol::P
Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss::inlove:

Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) :redface:

Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο :D :happy:

https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454
showimage.php
Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι;
Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών.

Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) :redface:

Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! :lol::lol::lol::lol:
Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος!

Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι;
Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών.

Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι.

Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος!

:blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αν και οφφ παλι εφραψες!:up::up::up:

Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμα;)Οποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιων:P;)που εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω:redface:
Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει,:up: ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα.:blink::down:
Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα!:mad::down:
Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης!:mad::down:

Συνημμένα

• Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg
    103 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg
    115,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg
    96,3 KB · Εμφανίσεις: 38
Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμα;)Οποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιων:P;)που εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω:redface:
Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει,:up: ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα.:blink::down:
Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα!:mad::down:
Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης!:mad::down:
πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο:)
να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back