Κεραμιδό-maniacs

Πω πω κατι δονταρες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα... :P:D

"Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!"
(χασμουριέται, βέβαια...)

Αφιερωμένη στην Ελένη Π!

Τέλεια!!! Ακόμα και η σκιά!!!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίστευτη φωτογραφία!:D
Τα σέβη μου σε μοντέλο και φωτογράφο!

Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα... :P:D

Αφιερωμένη στην Ελένη Π!
Αγάπη μου,αχου το μαυράκι ,το Beebaki,σαν διαολίνι είναι.. Λοιπόν, στο χασμουρητό τους φαίνεται προς στιγμήν "Ο διάολος μέσα τους"Παρ'όλα αυτά,
"Beeb μωρό μου, εξακολουθώ να είμαι πιστή σου θαυμάστρια.Η μαμά μου δεν καταφέρνει να με πιάσει σε τέτοια πόζα, γιατί, από τότε που με φωτογράφησε με τη στομάτα ορθάνοιχτη και με έκανε ρεζίλι, χασμουριέμαι με μικρά και σύντομα χασμουρητά, να μάθει:mad:
Basset
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!

Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3).

Συνημμένα

• DSCF2248.jpg
    DSCF2248.jpg
    160,9 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSCF2249.jpg
    DSCF2249.jpg
    183,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSCF2250.jpg
    DSCF2250.jpg
    128,6 KB · Εμφανίσεις: 26
Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!!

Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς:

Συνημμένα

• DSCN2368.JPG
    DSCN2368.JPG
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 52
  • DSCN2366.JPG
    DSCN2366.JPG
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 45
  • DSCN2365.JPG
    DSCN2365.JPG
    68,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSCN2369.JPG
    DSCN2369.JPG
    101,4 KB · Εμφανίσεις: 47
Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Μπράβο, κουκλάκια μου, που κάνετε και κηπουρική.

Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3).
Εδώ Beeb. Αγαπητά δίποδα, άδικα προσπαθείτε να μας ξεφτιλίσετε φωτογραφίζοντας τις δοντάρες μας στο χασμουρητό και τις αποτυχίες μας στο κυνήγι. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαστε από τα ελάχιστα πλάσματα στον πλανήτη που ακτινοβολούμε ομορφιά ακόμα κι όταν γλείφουμε τον κ*λο μας! :up::up::up::up:

Basset, αλήθεια λέω: μέρα με τη μέρα γίνεσαι όλο και ωραιότερο μωρό! Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Συνέχισε να κυνηγάς ζουζούνια, είναι ο πιο ανέξοδος και ασφαλής τρόπος να κρατιέσαι σε φόρμα. Σήμερα το δίποδό μου φρίκαρε όταν στο κουτί με τα παιχνίδια μου βρήκε και την ψόφια μύγα μου, που την άφησα εκεί χθες το βράδυ...

Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους!

Beeb

Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς:

Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;;

Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας!
Τρώγοντας ΟΟΟΛΟ το φαΐ της, και του καημένου του Πορδίτσου επίσης!:P
Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;;
Βεβαίως, θα σας παραχωρήσουμε ακρόαση (μετά χουφτώματος) :D

Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"!

Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους!

Beeb
Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια;):/::/:. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat

Συνημμένα

• DSCF2239.jpg
    DSCF2239.jpg
    212,2 KB · Εμφανίσεις: 39
Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα...

browseimages.php
η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα

Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.:hmm:Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα.:( Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι";):lol:

Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη!:D Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια!;):lol:

Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ:lol::lol:, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών:blink::blink:

browseimages.php
Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις;

browseimages.php

Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία...:(
Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!!

αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα...

Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια!;):lol:
Ευχαριστούμε!
...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! :D

Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.:blink:;):lol:Δειτε και μονοι σας τις φωτο.;)
Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα!:down::mad:
Δειτε και μονοι σας το βιντεακι;)
https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw
Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος!:mad:

Συνημμένα

• Φωτογραφιες 2 001 α.jpg
    Φωτογραφιες 2 001 α.jpg
    194,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Φωτογραφιες 2 003 α.jpg
    Φωτογραφιες 2 003 α.jpg
    187,2 KB · Εμφανίσεις: 32

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back