Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Ελένη Άνση: #1.241 02-11-08 12:30 Ο Άρης, κοίταξε με τόση αδιαφορία τη μαμά σου, σαν να κοίταζε μια μύγαΤης έχει πάρει τελείως τον αέρα ή μου φαίνεται; Την καταλυπήθηκα τη Μυρτούλα. Μου θύμισε κάτι παιδάκια, που κάθονται ήσυχα ήσυχα στο διάλλειμα του μαθήματος κι έρχονται κάτι πειραχτήρια και τα τσιγκλάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Μυρτω4038: #1.242 02-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Άρης, κοίταξε με τόση αδιαφορία τη μαμά σου, σαν να κοίταζε μια μύγαΤης έχει πάρει τελείως τον αέρα ή μου φαίνεται; Την καταλυπήθηκα τη Μυρτούλα. Μου θύμισε κάτι παιδάκια, που κάθονται ήσυχα ήσυχα στο διάλλειμα του μαθήματος κι έρχονται κάτι πειραχτήρια και τα τσιγκλάνε Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβως ειναι, ο τραμπουκος ολο παει και την πειραζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.243 02-11-08 15:57 Ευθαρσώς αναφέρω ότι τα ίδια έχουμε κι εμείς εδώ με τον Beeb και την Άσπρη! Και τώρα στρώσαμε. Έπρεπε να βλέπατε τι γινόταν εδώ μέσα έναν χρόνο πριν... Φαρ Γουέστ το είχε κάνει το σπίτι ο μαυρογκαγκανόσπορος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #1.244 02-11-08 16:06 Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Κείρα έγραψε: #1.245 02-11-08 16:15 Πώπω γάταρος!!! Δηλώνω ερωτευμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #1.246 02-11-08 16:19 Εσεις,ή καποια πειρατινα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 17:52 Η CrazyTourists: #1.247 02-11-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Αμάν αυτό το γατί!!! Αμάν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η Μυρτω4038: #1.248 02-11-08 18:05 moukelis ο Σειριος εχει γινει τεραστιος και τι επιβλητικο υφος που εχει, δεν χωραει καμια αμφισβητηση! Δεν θα τολμουσα ποτε να του πω ...οχι! Σαν αυτοκρατορας σε θρονο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:24 Η moukelis έγραψε: #1.249 02-11-08 18:24 Φαινεται το παιδι μας μεγαλο,δεν ειναι,μολις τρισιμισι κιλακια καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.250 02-11-08 22:13 Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #1.251 02-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Spiridoula68 στην μεγαλη μας γατοπαρεα. Σιγουρα στο mycat μπορεις να βρεις απαντησεις στις διαφορες αποριες σου. Θα ηταν καλυτερο ομως να ανοιγες ενα δικο σου θεματακι στην θεματικη ενοτητα "οι γατες σας", οπου θα περιεγραφες αναλυτικοτερα την γατοοικογενεια σου και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Θα μπορουσαν ετσι ευκολοτερα τα διαφορα μελη του σαιτ να σου πουν τις αποψεις τους. Καλως ηρθες και παλι, και μην ξεχασεις να μας βαλεις και φωτο της γατοοικογενειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.252 02-11-08 22:37 Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ELENIP έγραψε: #1.253 02-11-08 23:01 Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Άρης, κοίταξε με τόση αδιαφορία τη μαμά σου, σαν να κοίταζε μια μύγαΤης έχει πάρει τελείως τον αέρα ή μου φαίνεται; Την καταλυπήθηκα τη Μυρτούλα. Μου θύμισε κάτι παιδάκια, που κάθονται ήσυχα ήσυχα στο διάλλειμα του μαθήματος κι έρχονται κάτι πειραχτήρια και τα τσιγκλάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Μυρτω4038: #1.242 02-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Άρης, κοίταξε με τόση αδιαφορία τη μαμά σου, σαν να κοίταζε μια μύγαΤης έχει πάρει τελείως τον αέρα ή μου φαίνεται; Την καταλυπήθηκα τη Μυρτούλα. Μου θύμισε κάτι παιδάκια, που κάθονται ήσυχα ήσυχα στο διάλλειμα του μαθήματος κι έρχονται κάτι πειραχτήρια και τα τσιγκλάνε Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβως ειναι, ο τραμπουκος ολο παει και την πειραζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.243 02-11-08 15:57 Ευθαρσώς αναφέρω ότι τα ίδια έχουμε κι εμείς εδώ με τον Beeb και την Άσπρη! Και τώρα στρώσαμε. Έπρεπε να βλέπατε τι γινόταν εδώ μέσα έναν χρόνο πριν... Φαρ Γουέστ το είχε κάνει το σπίτι ο μαυρογκαγκανόσπορος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #1.244 02-11-08 16:06 Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Κείρα έγραψε: #1.245 02-11-08 16:15 Πώπω γάταρος!!! Δηλώνω ερωτευμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #1.246 02-11-08 16:19 Εσεις,ή καποια πειρατινα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 17:52 Η CrazyTourists: #1.247 02-11-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Αμάν αυτό το γατί!!! Αμάν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η Μυρτω4038: #1.248 02-11-08 18:05 moukelis ο Σειριος εχει γινει τεραστιος και τι επιβλητικο υφος που εχει, δεν χωραει καμια αμφισβητηση! Δεν θα τολμουσα ποτε να του πω ...οχι! Σαν αυτοκρατορας σε θρονο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:24 Η moukelis έγραψε: #1.249 02-11-08 18:24 Φαινεται το παιδι μας μεγαλο,δεν ειναι,μολις τρισιμισι κιλακια καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.250 02-11-08 22:13 Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #1.251 02-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Spiridoula68 στην μεγαλη μας γατοπαρεα. Σιγουρα στο mycat μπορεις να βρεις απαντησεις στις διαφορες αποριες σου. Θα ηταν καλυτερο ομως να ανοιγες ενα δικο σου θεματακι στην θεματικη ενοτητα "οι γατες σας", οπου θα περιεγραφες αναλυτικοτερα την γατοοικογενεια σου και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Θα μπορουσαν ετσι ευκολοτερα τα διαφορα μελη του σαιτ να σου πουν τις αποψεις τους. Καλως ηρθες και παλι, και μην ξεχασεις να μας βαλεις και φωτο της γατοοικογενειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.252 02-11-08 22:37 Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ELENIP έγραψε: #1.253 02-11-08 23:01 Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Άρης, κοίταξε με τόση αδιαφορία τη μαμά σου, σαν να κοίταζε μια μύγαΤης έχει πάρει τελείως τον αέρα ή μου φαίνεται; Την καταλυπήθηκα τη Μυρτούλα. Μου θύμισε κάτι παιδάκια, που κάθονται ήσυχα ήσυχα στο διάλλειμα του μαθήματος κι έρχονται κάτι πειραχτήρια και τα τσιγκλάνε Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβως ειναι, ο τραμπουκος ολο παει και την πειραζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.243 02-11-08 15:57 Ευθαρσώς αναφέρω ότι τα ίδια έχουμε κι εμείς εδώ με τον Beeb και την Άσπρη! Και τώρα στρώσαμε. Έπρεπε να βλέπατε τι γινόταν εδώ μέσα έναν χρόνο πριν... Φαρ Γουέστ το είχε κάνει το σπίτι ο μαυρογκαγκανόσπορος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #1.244 02-11-08 16:06 Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Κείρα έγραψε: #1.245 02-11-08 16:15 Πώπω γάταρος!!! Δηλώνω ερωτευμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #1.246 02-11-08 16:19 Εσεις,ή καποια πειρατινα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 17:52 Η CrazyTourists: #1.247 02-11-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Αμάν αυτό το γατί!!! Αμάν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η Μυρτω4038: #1.248 02-11-08 18:05 moukelis ο Σειριος εχει γινει τεραστιος και τι επιβλητικο υφος που εχει, δεν χωραει καμια αμφισβητηση! Δεν θα τολμουσα ποτε να του πω ...οχι! Σαν αυτοκρατορας σε θρονο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:24 Η moukelis έγραψε: #1.249 02-11-08 18:24 Φαινεται το παιδι μας μεγαλο,δεν ειναι,μολις τρισιμισι κιλακια καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.250 02-11-08 22:13 Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #1.251 02-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Spiridoula68 στην μεγαλη μας γατοπαρεα. Σιγουρα στο mycat μπορεις να βρεις απαντησεις στις διαφορες αποριες σου. Θα ηταν καλυτερο ομως να ανοιγες ενα δικο σου θεματακι στην θεματικη ενοτητα "οι γατες σας", οπου θα περιεγραφες αναλυτικοτερα την γατοοικογενεια σου και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Θα μπορουσαν ετσι ευκολοτερα τα διαφορα μελη του σαιτ να σου πουν τις αποψεις τους. Καλως ηρθες και παλι, και μην ξεχασεις να μας βαλεις και φωτο της γατοοικογενειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.252 02-11-08 22:37 Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ELENIP έγραψε: #1.253 02-11-08 23:01 Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευθαρσώς αναφέρω ότι τα ίδια έχουμε κι εμείς εδώ με τον Beeb και την Άσπρη! Και τώρα στρώσαμε. Έπρεπε να βλέπατε τι γινόταν εδώ μέσα έναν χρόνο πριν... Φαρ Γουέστ το είχε κάνει το σπίτι ο μαυρογκαγκανόσπορος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #1.244 02-11-08 16:06 Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Κείρα έγραψε: #1.245 02-11-08 16:15 Πώπω γάταρος!!! Δηλώνω ερωτευμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #1.246 02-11-08 16:19 Εσεις,ή καποια πειρατινα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 17:52 Η CrazyTourists: #1.247 02-11-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Αμάν αυτό το γατί!!! Αμάν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η Μυρτω4038: #1.248 02-11-08 18:05 moukelis ο Σειριος εχει γινει τεραστιος και τι επιβλητικο υφος που εχει, δεν χωραει καμια αμφισβητηση! Δεν θα τολμουσα ποτε να του πω ...οχι! Σαν αυτοκρατορας σε θρονο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:24 Η moukelis έγραψε: #1.249 02-11-08 18:24 Φαινεται το παιδι μας μεγαλο,δεν ειναι,μολις τρισιμισι κιλακια καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.250 02-11-08 22:13 Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #1.251 02-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Spiridoula68 στην μεγαλη μας γατοπαρεα. Σιγουρα στο mycat μπορεις να βρεις απαντησεις στις διαφορες αποριες σου. Θα ηταν καλυτερο ομως να ανοιγες ενα δικο σου θεματακι στην θεματικη ενοτητα "οι γατες σας", οπου θα περιεγραφες αναλυτικοτερα την γατοοικογενεια σου και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Θα μπορουσαν ετσι ευκολοτερα τα διαφορα μελη του σαιτ να σου πουν τις αποψεις τους. Καλως ηρθες και παλι, και μην ξεχασεις να μας βαλεις και φωτο της γατοοικογενειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.252 02-11-08 22:37 Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ELENIP έγραψε: #1.253 02-11-08 23:01 Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η Κείρα έγραψε: #1.245 02-11-08 16:15 Πώπω γάταρος!!! Δηλώνω ερωτευμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #1.246 02-11-08 16:19 Εσεις,ή καποια πειρατινα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 17:52 Η CrazyTourists: #1.247 02-11-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Αμάν αυτό το γατί!!! Αμάν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η Μυρτω4038: #1.248 02-11-08 18:05 moukelis ο Σειριος εχει γινει τεραστιος και τι επιβλητικο υφος που εχει, δεν χωραει καμια αμφισβητηση! Δεν θα τολμουσα ποτε να του πω ...οχι! Σαν αυτοκρατορας σε θρονο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:24 Η moukelis έγραψε: #1.249 02-11-08 18:24 Φαινεται το παιδι μας μεγαλο,δεν ειναι,μολις τρισιμισι κιλακια καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.250 02-11-08 22:13 Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #1.251 02-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Spiridoula68 στην μεγαλη μας γατοπαρεα. Σιγουρα στο mycat μπορεις να βρεις απαντησεις στις διαφορες αποριες σου. Θα ηταν καλυτερο ομως να ανοιγες ενα δικο σου θεματακι στην θεματικη ενοτητα "οι γατες σας", οπου θα περιεγραφες αναλυτικοτερα την γατοοικογενεια σου και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Θα μπορουσαν ετσι ευκολοτερα τα διαφορα μελη του σαιτ να σου πουν τις αποψεις τους. Καλως ηρθες και παλι, και μην ξεχασεις να μας βαλεις και φωτο της γατοοικογενειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.252 02-11-08 22:37 Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ELENIP έγραψε: #1.253 02-11-08 23:01 Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώπω γάταρος!!! Δηλώνω ερωτευμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #1.246 02-11-08 16:19 Εσεις,ή καποια πειρατινα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 17:52 Η CrazyTourists: #1.247 02-11-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Αμάν αυτό το γατί!!! Αμάν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η Μυρτω4038: #1.248 02-11-08 18:05 moukelis ο Σειριος εχει γινει τεραστιος και τι επιβλητικο υφος που εχει, δεν χωραει καμια αμφισβητηση! Δεν θα τολμουσα ποτε να του πω ...οχι! Σαν αυτοκρατορας σε θρονο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:24 Η moukelis έγραψε: #1.249 02-11-08 18:24 Φαινεται το παιδι μας μεγαλο,δεν ειναι,μολις τρισιμισι κιλακια καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.250 02-11-08 22:13 Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #1.251 02-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Spiridoula68 στην μεγαλη μας γατοπαρεα. Σιγουρα στο mycat μπορεις να βρεις απαντησεις στις διαφορες αποριες σου. Θα ηταν καλυτερο ομως να ανοιγες ενα δικο σου θεματακι στην θεματικη ενοτητα "οι γατες σας", οπου θα περιεγραφες αναλυτικοτερα την γατοοικογενεια σου και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Θα μπορουσαν ετσι ευκολοτερα τα διαφορα μελη του σαιτ να σου πουν τις αποψεις τους. Καλως ηρθες και παλι, και μην ξεχασεις να μας βαλεις και φωτο της γατοοικογενειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.252 02-11-08 22:37 Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ELENIP έγραψε: #1.253 02-11-08 23:01 Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εσεις,ή καποια πειρατινα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 17:52 Η CrazyTourists: #1.247 02-11-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Αμάν αυτό το γατί!!! Αμάν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η Μυρτω4038: #1.248 02-11-08 18:05 moukelis ο Σειριος εχει γινει τεραστιος και τι επιβλητικο υφος που εχει, δεν χωραει καμια αμφισβητηση! Δεν θα τολμουσα ποτε να του πω ...οχι! Σαν αυτοκρατορας σε θρονο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:24 Η moukelis έγραψε: #1.249 02-11-08 18:24 Φαινεται το παιδι μας μεγαλο,δεν ειναι,μολις τρισιμισι κιλακια καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.250 02-11-08 22:13 Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #1.251 02-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Spiridoula68 στην μεγαλη μας γατοπαρεα. Σιγουρα στο mycat μπορεις να βρεις απαντησεις στις διαφορες αποριες σου. Θα ηταν καλυτερο ομως να ανοιγες ενα δικο σου θεματακι στην θεματικη ενοτητα "οι γατες σας", οπου θα περιεγραφες αναλυτικοτερα την γατοοικογενεια σου και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Θα μπορουσαν ετσι ευκολοτερα τα διαφορα μελη του σαιτ να σου πουν τις αποψεις τους. Καλως ηρθες και παλι, και μην ξεχασεις να μας βαλεις και φωτο της γατοοικογενειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.252 02-11-08 22:37 Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ELENIP έγραψε: #1.253 02-11-08 23:01 Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Αμάν αυτό το γατί!!! Αμάν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η Μυρτω4038: #1.248 02-11-08 18:05 moukelis ο Σειριος εχει γινει τεραστιος και τι επιβλητικο υφος που εχει, δεν χωραει καμια αμφισβητηση! Δεν θα τολμουσα ποτε να του πω ...οχι! Σαν αυτοκρατορας σε θρονο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:24 Η moukelis έγραψε: #1.249 02-11-08 18:24 Φαινεται το παιδι μας μεγαλο,δεν ειναι,μολις τρισιμισι κιλακια καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.250 02-11-08 22:13 Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #1.251 02-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Spiridoula68 στην μεγαλη μας γατοπαρεα. Σιγουρα στο mycat μπορεις να βρεις απαντησεις στις διαφορες αποριες σου. Θα ηταν καλυτερο ομως να ανοιγες ενα δικο σου θεματακι στην θεματικη ενοτητα "οι γατες σας", οπου θα περιεγραφες αναλυτικοτερα την γατοοικογενεια σου και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Θα μπορουσαν ετσι ευκολοτερα τα διαφορα μελη του σαιτ να σου πουν τις αποψεις τους. Καλως ηρθες και παλι, και μην ξεχασεις να μας βαλεις και φωτο της γατοοικογενειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.252 02-11-08 22:37 Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ELENIP έγραψε: #1.253 02-11-08 23:01 Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
moukelis ο Σειριος εχει γινει τεραστιος και τι επιβλητικο υφος που εχει, δεν χωραει καμια αμφισβητηση! Δεν θα τολμουσα ποτε να του πω ...οχι! Σαν αυτοκρατορας σε θρονο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 18:24 Η moukelis έγραψε: #1.249 02-11-08 18:24 Φαινεται το παιδι μας μεγαλο,δεν ειναι,μολις τρισιμισι κιλακια καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.250 02-11-08 22:13 Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #1.251 02-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Spiridoula68 στην μεγαλη μας γατοπαρεα. Σιγουρα στο mycat μπορεις να βρεις απαντησεις στις διαφορες αποριες σου. Θα ηταν καλυτερο ομως να ανοιγες ενα δικο σου θεματακι στην θεματικη ενοτητα "οι γατες σας", οπου θα περιεγραφες αναλυτικοτερα την γατοοικογενεια σου και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Θα μπορουσαν ετσι ευκολοτερα τα διαφορα μελη του σαιτ να σου πουν τις αποψεις τους. Καλως ηρθες και παλι, και μην ξεχασεις να μας βαλεις και φωτο της γατοοικογενειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.252 02-11-08 22:37 Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ELENIP έγραψε: #1.253 02-11-08 23:01 Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαινεται το παιδι μας μεγαλο,δεν ειναι,μολις τρισιμισι κιλακια καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.250 02-11-08 22:13 Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #1.251 02-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Spiridoula68 στην μεγαλη μας γατοπαρεα. Σιγουρα στο mycat μπορεις να βρεις απαντησεις στις διαφορες αποριες σου. Θα ηταν καλυτερο ομως να ανοιγες ενα δικο σου θεματακι στην θεματικη ενοτητα "οι γατες σας", οπου θα περιεγραφες αναλυτικοτερα την γατοοικογενεια σου και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Θα μπορουσαν ετσι ευκολοτερα τα διαφορα μελη του σαιτ να σου πουν τις αποψεις τους. Καλως ηρθες και παλι, και μην ξεχασεις να μας βαλεις και φωτο της γατοοικογενειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.252 02-11-08 22:37 Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ELENIP έγραψε: #1.253 02-11-08 23:01 Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #1.251 02-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Spiridoula68 στην μεγαλη μας γατοπαρεα. Σιγουρα στο mycat μπορεις να βρεις απαντησεις στις διαφορες αποριες σου. Θα ηταν καλυτερο ομως να ανοιγες ενα δικο σου θεματακι στην θεματικη ενοτητα "οι γατες σας", οπου θα περιεγραφες αναλυτικοτερα την γατοοικογενεια σου και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Θα μπορουσαν ετσι ευκολοτερα τα διαφορα μελη του σαιτ να σου πουν τις αποψεις τους. Καλως ηρθες και παλι, και μην ξεχασεις να μας βαλεις και φωτο της γατοοικογενειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.252 02-11-08 22:37 Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ELENIP έγραψε: #1.253 02-11-08 23:01 Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Spiridoula68 στην μεγαλη μας γατοπαρεα. Σιγουρα στο mycat μπορεις να βρεις απαντησεις στις διαφορες αποριες σου. Θα ηταν καλυτερο ομως να ανοιγες ενα δικο σου θεματακι στην θεματικη ενοτητα "οι γατες σας", οπου θα περιεγραφες αναλυτικοτερα την γατοοικογενεια σου και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Θα μπορουσαν ετσι ευκολοτερα τα διαφορα μελη του σαιτ να σου πουν τις αποψεις τους. Καλως ηρθες και παλι, και μην ξεχασεις να μας βαλεις και φωτο της γατοοικογενειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.252 02-11-08 22:37 Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ELENIP έγραψε: #1.253 02-11-08 23:01 Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ELENIP έγραψε: #1.253 02-11-08 23:01 Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η CrazyTourists: #1.254 02-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #1.255 02-11-08 23:08 Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:12 Η staman2 έγραψε: #1.256 02-11-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα; Click για ανάπτυξη... Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η moukelis έγραψε: #1.257 02-11-08 23:13 Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η staman2 έγραψε: #1.258 02-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Spiridoula68: Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.259 02-11-08 23:18 Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #1.260 02-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Click για ανάπτυξη... Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.