aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η aretha έγραψε: #1.281 04-11-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Click για ανάπτυξη... Ααααααααχχχχχχχχχχχ, μη μου λες τέτοια, λιώνωωωω (έτσι πρέπει να 'ναι οι σωστές γάτες άλλωστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #1.282 04-11-08 10:56 Ω,με τετοιους φαν τι να τα κανουμε τα πολλα μελη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η tzoutzou έγραψε: #1.283 04-11-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Click για ανάπτυξη... Τη βλεπεις σαν αγγελουδι,καλη μου,γιατι μονο σε φαση υπνου μπορω να τη βγαλω φωτογραφια Τις υπολοιπες ωρες τρεχει σαν παλαβο οποτε δεν την προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η tzoutzou έγραψε: #1.284 04-11-08 21:42 Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο.. Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη... Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Κείρα έγραψε: #1.285 04-11-08 22:47 Φοβερο πατουσακι. Για τρελα γαργαλιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η vikoulini: #1.286 04-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο.. Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη... Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑ τέλεια φώτο!!! Γλυκούλη γατουλάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:08 Η Ελένη Άνση: #1.287 05-11-08 08:08 Καλημέρα!!! tzoutzou, mόνο αυτή η τριχούλα της Leia σε τρελλαίνει; Εμένα με τρελλαίνει όλο το σετ: φρύδια, μουστάκια, ουρά Είναι μια υπέροχη κουκλίτσα, ζωηρή και πεταχτούλαΟρίστε και εμείς, στο άκρο αντίθετο, σε φάση ύπνου. Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2240.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 25 DSCF2241.jpg 251,7 KB · Εμφανίσεις: 25 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Μυρτω4038: #1.288 05-11-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η Ελένη Άνση: #1.289 05-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η aretha έγραψε: #1.290 05-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της Click για ανάπτυξη... Ελένη, παλιά τα ράβανε στο στρώμα, τώρα πια τα βάζουν κάτω από τη γάτα; Ή μήπως σκέφτηκε η Μπασσέτ ότι αν τα κλωσσήσει θα αβγατίσουν; Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... Η τριχωτή πατούσα είναι ΤΟ αξεσουάρ!! Και επειδή είμαστε ζηλιαρόγατες, παραθέτουμε: Γκρο-πλαν τριχωτού πατουσιού, με ολίγη από φλουταρισμένη γάτα στο background! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2378.JPG 92,9 KB · Εμφανίσεις: 30 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η konstans έγραψε: #1.291 05-11-08 10:06 Καλέ τί πατούσια είναι αυτά??? Όλα για φάγωμα!!! Μην μας ανοίγεται την όρεξη κυρίες μου πρωϊνιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #1.292 05-11-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ELENIP έγραψε: #1.293 05-11-08 13:40 Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Click για ανάπτυξη... Ααααααααχχχχχχχχχχχ, μη μου λες τέτοια, λιώνωωωω (έτσι πρέπει να 'ναι οι σωστές γάτες άλλωστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #1.282 04-11-08 10:56 Ω,με τετοιους φαν τι να τα κανουμε τα πολλα μελη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η tzoutzou έγραψε: #1.283 04-11-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Click για ανάπτυξη... Τη βλεπεις σαν αγγελουδι,καλη μου,γιατι μονο σε φαση υπνου μπορω να τη βγαλω φωτογραφια Τις υπολοιπες ωρες τρεχει σαν παλαβο οποτε δεν την προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η tzoutzou έγραψε: #1.284 04-11-08 21:42 Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο.. Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη... Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Κείρα έγραψε: #1.285 04-11-08 22:47 Φοβερο πατουσακι. Για τρελα γαργαλιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η vikoulini: #1.286 04-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο.. Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη... Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑ τέλεια φώτο!!! Γλυκούλη γατουλάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:08 Η Ελένη Άνση: #1.287 05-11-08 08:08 Καλημέρα!!! tzoutzou, mόνο αυτή η τριχούλα της Leia σε τρελλαίνει; Εμένα με τρελλαίνει όλο το σετ: φρύδια, μουστάκια, ουρά Είναι μια υπέροχη κουκλίτσα, ζωηρή και πεταχτούλαΟρίστε και εμείς, στο άκρο αντίθετο, σε φάση ύπνου. Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2240.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 25 DSCF2241.jpg 251,7 KB · Εμφανίσεις: 25 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Μυρτω4038: #1.288 05-11-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η Ελένη Άνση: #1.289 05-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η aretha έγραψε: #1.290 05-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της Click για ανάπτυξη... Ελένη, παλιά τα ράβανε στο στρώμα, τώρα πια τα βάζουν κάτω από τη γάτα; Ή μήπως σκέφτηκε η Μπασσέτ ότι αν τα κλωσσήσει θα αβγατίσουν; Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... Η τριχωτή πατούσα είναι ΤΟ αξεσουάρ!! Και επειδή είμαστε ζηλιαρόγατες, παραθέτουμε: Γκρο-πλαν τριχωτού πατουσιού, με ολίγη από φλουταρισμένη γάτα στο background! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2378.JPG 92,9 KB · Εμφανίσεις: 30 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η konstans έγραψε: #1.291 05-11-08 10:06 Καλέ τί πατούσια είναι αυτά??? Όλα για φάγωμα!!! Μην μας ανοίγεται την όρεξη κυρίες μου πρωϊνιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #1.292 05-11-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ELENIP έγραψε: #1.293 05-11-08 13:40 Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ω,με τετοιους φαν τι να τα κανουμε τα πολλα μελη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η tzoutzou έγραψε: #1.283 04-11-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Click για ανάπτυξη... Τη βλεπεις σαν αγγελουδι,καλη μου,γιατι μονο σε φαση υπνου μπορω να τη βγαλω φωτογραφια Τις υπολοιπες ωρες τρεχει σαν παλαβο οποτε δεν την προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η tzoutzou έγραψε: #1.284 04-11-08 21:42 Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο.. Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη... Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Κείρα έγραψε: #1.285 04-11-08 22:47 Φοβερο πατουσακι. Για τρελα γαργαλιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η vikoulini: #1.286 04-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο.. Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη... Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑ τέλεια φώτο!!! Γλυκούλη γατουλάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:08 Η Ελένη Άνση: #1.287 05-11-08 08:08 Καλημέρα!!! tzoutzou, mόνο αυτή η τριχούλα της Leia σε τρελλαίνει; Εμένα με τρελλαίνει όλο το σετ: φρύδια, μουστάκια, ουρά Είναι μια υπέροχη κουκλίτσα, ζωηρή και πεταχτούλαΟρίστε και εμείς, στο άκρο αντίθετο, σε φάση ύπνου. Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2240.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 25 DSCF2241.jpg 251,7 KB · Εμφανίσεις: 25 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Μυρτω4038: #1.288 05-11-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η Ελένη Άνση: #1.289 05-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η aretha έγραψε: #1.290 05-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της Click για ανάπτυξη... Ελένη, παλιά τα ράβανε στο στρώμα, τώρα πια τα βάζουν κάτω από τη γάτα; Ή μήπως σκέφτηκε η Μπασσέτ ότι αν τα κλωσσήσει θα αβγατίσουν; Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... Η τριχωτή πατούσα είναι ΤΟ αξεσουάρ!! Και επειδή είμαστε ζηλιαρόγατες, παραθέτουμε: Γκρο-πλαν τριχωτού πατουσιού, με ολίγη από φλουταρισμένη γάτα στο background! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2378.JPG 92,9 KB · Εμφανίσεις: 30 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η konstans έγραψε: #1.291 05-11-08 10:06 Καλέ τί πατούσια είναι αυτά??? Όλα για φάγωμα!!! Μην μας ανοίγεται την όρεξη κυρίες μου πρωϊνιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #1.292 05-11-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ELENIP έγραψε: #1.293 05-11-08 13:40 Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Click για ανάπτυξη... Τη βλεπεις σαν αγγελουδι,καλη μου,γιατι μονο σε φαση υπνου μπορω να τη βγαλω φωτογραφια Τις υπολοιπες ωρες τρεχει σαν παλαβο οποτε δεν την προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η tzoutzou έγραψε: #1.284 04-11-08 21:42 Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο.. Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη... Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Κείρα έγραψε: #1.285 04-11-08 22:47 Φοβερο πατουσακι. Για τρελα γαργαλιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η vikoulini: #1.286 04-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο.. Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη... Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑ τέλεια φώτο!!! Γλυκούλη γατουλάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:08 Η Ελένη Άνση: #1.287 05-11-08 08:08 Καλημέρα!!! tzoutzou, mόνο αυτή η τριχούλα της Leia σε τρελλαίνει; Εμένα με τρελλαίνει όλο το σετ: φρύδια, μουστάκια, ουρά Είναι μια υπέροχη κουκλίτσα, ζωηρή και πεταχτούλαΟρίστε και εμείς, στο άκρο αντίθετο, σε φάση ύπνου. Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2240.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 25 DSCF2241.jpg 251,7 KB · Εμφανίσεις: 25 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Μυρτω4038: #1.288 05-11-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η Ελένη Άνση: #1.289 05-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η aretha έγραψε: #1.290 05-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της Click για ανάπτυξη... Ελένη, παλιά τα ράβανε στο στρώμα, τώρα πια τα βάζουν κάτω από τη γάτα; Ή μήπως σκέφτηκε η Μπασσέτ ότι αν τα κλωσσήσει θα αβγατίσουν; Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... Η τριχωτή πατούσα είναι ΤΟ αξεσουάρ!! Και επειδή είμαστε ζηλιαρόγατες, παραθέτουμε: Γκρο-πλαν τριχωτού πατουσιού, με ολίγη από φλουταρισμένη γάτα στο background! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2378.JPG 92,9 KB · Εμφανίσεις: 30 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η konstans έγραψε: #1.291 05-11-08 10:06 Καλέ τί πατούσια είναι αυτά??? Όλα για φάγωμα!!! Μην μας ανοίγεται την όρεξη κυρίες μου πρωϊνιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #1.292 05-11-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ELENIP έγραψε: #1.293 05-11-08 13:40 Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο.. Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη... Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Κείρα έγραψε: #1.285 04-11-08 22:47 Φοβερο πατουσακι. Για τρελα γαργαλιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η vikoulini: #1.286 04-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο.. Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη... Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑ τέλεια φώτο!!! Γλυκούλη γατουλάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:08 Η Ελένη Άνση: #1.287 05-11-08 08:08 Καλημέρα!!! tzoutzou, mόνο αυτή η τριχούλα της Leia σε τρελλαίνει; Εμένα με τρελλαίνει όλο το σετ: φρύδια, μουστάκια, ουρά Είναι μια υπέροχη κουκλίτσα, ζωηρή και πεταχτούλαΟρίστε και εμείς, στο άκρο αντίθετο, σε φάση ύπνου. Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2240.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 25 DSCF2241.jpg 251,7 KB · Εμφανίσεις: 25 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Μυρτω4038: #1.288 05-11-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η Ελένη Άνση: #1.289 05-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η aretha έγραψε: #1.290 05-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της Click για ανάπτυξη... Ελένη, παλιά τα ράβανε στο στρώμα, τώρα πια τα βάζουν κάτω από τη γάτα; Ή μήπως σκέφτηκε η Μπασσέτ ότι αν τα κλωσσήσει θα αβγατίσουν; Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... Η τριχωτή πατούσα είναι ΤΟ αξεσουάρ!! Και επειδή είμαστε ζηλιαρόγατες, παραθέτουμε: Γκρο-πλαν τριχωτού πατουσιού, με ολίγη από φλουταρισμένη γάτα στο background! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2378.JPG 92,9 KB · Εμφανίσεις: 30 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η konstans έγραψε: #1.291 05-11-08 10:06 Καλέ τί πατούσια είναι αυτά??? Όλα για φάγωμα!!! Μην μας ανοίγεται την όρεξη κυρίες μου πρωϊνιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #1.292 05-11-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ELENIP έγραψε: #1.293 05-11-08 13:40 Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φοβερο πατουσακι. Για τρελα γαργαλιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η vikoulini: #1.286 04-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο.. Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη... Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑ τέλεια φώτο!!! Γλυκούλη γατουλάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:08 Η Ελένη Άνση: #1.287 05-11-08 08:08 Καλημέρα!!! tzoutzou, mόνο αυτή η τριχούλα της Leia σε τρελλαίνει; Εμένα με τρελλαίνει όλο το σετ: φρύδια, μουστάκια, ουρά Είναι μια υπέροχη κουκλίτσα, ζωηρή και πεταχτούλαΟρίστε και εμείς, στο άκρο αντίθετο, σε φάση ύπνου. Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2240.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 25 DSCF2241.jpg 251,7 KB · Εμφανίσεις: 25 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Μυρτω4038: #1.288 05-11-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η Ελένη Άνση: #1.289 05-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η aretha έγραψε: #1.290 05-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της Click για ανάπτυξη... Ελένη, παλιά τα ράβανε στο στρώμα, τώρα πια τα βάζουν κάτω από τη γάτα; Ή μήπως σκέφτηκε η Μπασσέτ ότι αν τα κλωσσήσει θα αβγατίσουν; Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... Η τριχωτή πατούσα είναι ΤΟ αξεσουάρ!! Και επειδή είμαστε ζηλιαρόγατες, παραθέτουμε: Γκρο-πλαν τριχωτού πατουσιού, με ολίγη από φλουταρισμένη γάτα στο background! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2378.JPG 92,9 KB · Εμφανίσεις: 30 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η konstans έγραψε: #1.291 05-11-08 10:06 Καλέ τί πατούσια είναι αυτά??? Όλα για φάγωμα!!! Μην μας ανοίγεται την όρεξη κυρίες μου πρωϊνιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #1.292 05-11-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ELENIP έγραψε: #1.293 05-11-08 13:40 Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο.. Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη... Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑ τέλεια φώτο!!! Γλυκούλη γατουλάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:08 Η Ελένη Άνση: #1.287 05-11-08 08:08 Καλημέρα!!! tzoutzou, mόνο αυτή η τριχούλα της Leia σε τρελλαίνει; Εμένα με τρελλαίνει όλο το σετ: φρύδια, μουστάκια, ουρά Είναι μια υπέροχη κουκλίτσα, ζωηρή και πεταχτούλαΟρίστε και εμείς, στο άκρο αντίθετο, σε φάση ύπνου. Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2240.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 25 DSCF2241.jpg 251,7 KB · Εμφανίσεις: 25 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Μυρτω4038: #1.288 05-11-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η Ελένη Άνση: #1.289 05-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η aretha έγραψε: #1.290 05-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της Click για ανάπτυξη... Ελένη, παλιά τα ράβανε στο στρώμα, τώρα πια τα βάζουν κάτω από τη γάτα; Ή μήπως σκέφτηκε η Μπασσέτ ότι αν τα κλωσσήσει θα αβγατίσουν; Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... Η τριχωτή πατούσα είναι ΤΟ αξεσουάρ!! Και επειδή είμαστε ζηλιαρόγατες, παραθέτουμε: Γκρο-πλαν τριχωτού πατουσιού, με ολίγη από φλουταρισμένη γάτα στο background! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2378.JPG 92,9 KB · Εμφανίσεις: 30 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η konstans έγραψε: #1.291 05-11-08 10:06 Καλέ τί πατούσια είναι αυτά??? Όλα για φάγωμα!!! Μην μας ανοίγεται την όρεξη κυρίες μου πρωϊνιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #1.292 05-11-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ELENIP έγραψε: #1.293 05-11-08 13:40 Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!! tzoutzou, mόνο αυτή η τριχούλα της Leia σε τρελλαίνει; Εμένα με τρελλαίνει όλο το σετ: φρύδια, μουστάκια, ουρά Είναι μια υπέροχη κουκλίτσα, ζωηρή και πεταχτούλαΟρίστε και εμείς, στο άκρο αντίθετο, σε φάση ύπνου. Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Μυρτω4038: #1.288 05-11-08 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η Ελένη Άνση: #1.289 05-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η aretha έγραψε: #1.290 05-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της Click για ανάπτυξη... Ελένη, παλιά τα ράβανε στο στρώμα, τώρα πια τα βάζουν κάτω από τη γάτα; Ή μήπως σκέφτηκε η Μπασσέτ ότι αν τα κλωσσήσει θα αβγατίσουν; Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... Η τριχωτή πατούσα είναι ΤΟ αξεσουάρ!! Και επειδή είμαστε ζηλιαρόγατες, παραθέτουμε: Γκρο-πλαν τριχωτού πατουσιού, με ολίγη από φλουταρισμένη γάτα στο background! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2378.JPG 92,9 KB · Εμφανίσεις: 30 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η konstans έγραψε: #1.291 05-11-08 10:06 Καλέ τί πατούσια είναι αυτά??? Όλα για φάγωμα!!! Μην μας ανοίγεται την όρεξη κυρίες μου πρωϊνιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #1.292 05-11-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ELENIP έγραψε: #1.293 05-11-08 13:40 Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η Ελένη Άνση: #1.289 05-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η aretha έγραψε: #1.290 05-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της Click για ανάπτυξη... Ελένη, παλιά τα ράβανε στο στρώμα, τώρα πια τα βάζουν κάτω από τη γάτα; Ή μήπως σκέφτηκε η Μπασσέτ ότι αν τα κλωσσήσει θα αβγατίσουν; Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... Η τριχωτή πατούσα είναι ΤΟ αξεσουάρ!! Και επειδή είμαστε ζηλιαρόγατες, παραθέτουμε: Γκρο-πλαν τριχωτού πατουσιού, με ολίγη από φλουταρισμένη γάτα στο background! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2378.JPG 92,9 KB · Εμφανίσεις: 30 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η konstans έγραψε: #1.291 05-11-08 10:06 Καλέ τί πατούσια είναι αυτά??? Όλα για φάγωμα!!! Μην μας ανοίγεται την όρεξη κυρίες μου πρωϊνιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #1.292 05-11-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ELENIP έγραψε: #1.293 05-11-08 13:40 Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η aretha έγραψε: #1.290 05-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της Click για ανάπτυξη... Ελένη, παλιά τα ράβανε στο στρώμα, τώρα πια τα βάζουν κάτω από τη γάτα; Ή μήπως σκέφτηκε η Μπασσέτ ότι αν τα κλωσσήσει θα αβγατίσουν; Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... Η τριχωτή πατούσα είναι ΤΟ αξεσουάρ!! Και επειδή είμαστε ζηλιαρόγατες, παραθέτουμε: Γκρο-πλαν τριχωτού πατουσιού, με ολίγη από φλουταρισμένη γάτα στο background! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2378.JPG 92,9 KB · Εμφανίσεις: 30 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η konstans έγραψε: #1.291 05-11-08 10:06 Καλέ τί πατούσια είναι αυτά??? Όλα για φάγωμα!!! Μην μας ανοίγεται την όρεξη κυρίες μου πρωϊνιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #1.292 05-11-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ELENIP έγραψε: #1.293 05-11-08 13:40 Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της Click για ανάπτυξη... Ελένη, παλιά τα ράβανε στο στρώμα, τώρα πια τα βάζουν κάτω από τη γάτα; Ή μήπως σκέφτηκε η Μπασσέτ ότι αν τα κλωσσήσει θα αβγατίσουν; Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει Click για ανάπτυξη... Η τριχωτή πατούσα είναι ΤΟ αξεσουάρ!! Και επειδή είμαστε ζηλιαρόγατες, παραθέτουμε: Γκρο-πλαν τριχωτού πατουσιού, με ολίγη από φλουταρισμένη γάτα στο background! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η konstans έγραψε: #1.291 05-11-08 10:06 Καλέ τί πατούσια είναι αυτά??? Όλα για φάγωμα!!! Μην μας ανοίγεται την όρεξη κυρίες μου πρωϊνιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #1.292 05-11-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ELENIP έγραψε: #1.293 05-11-08 13:40 Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ τί πατούσια είναι αυτά??? Όλα για φάγωμα!!! Μην μας ανοίγεται την όρεξη κυρίες μου πρωϊνιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #1.292 05-11-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ELENIP έγραψε: #1.293 05-11-08 13:40 Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα ! Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ELENIP έγραψε: #1.293 05-11-08 13:40 Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.294 05-11-08 14:08 Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η stellak έγραψε: #1.295 05-11-08 14:44 Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ninoulis.jpg 22,2 KB · Εμφανίσεις: 41 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #1.296 05-11-08 14:47 Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.297 05-11-08 14:47 Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #1.298 05-11-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα! Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη Ευχαριστω!! νιαααου Click για ανάπτυξη... ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #1.299 05-11-08 17:07 Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Ελένη Άνση: #1.300 05-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) Click για ανάπτυξη... Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.