Κεραμιδό-maniacs

Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα:)
Ααααααααχχχχχχχχχχχ, μη μου λες τέτοια, λιώνωωωω:inlove::inlove::inlove::inlove:
(έτσι πρέπει να 'ναι οι σωστές γάτες άλλωστε);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ω,με τετοιους φαν τι να τα κανουμε τα πολλα μελη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tzoutzou υπεροχη φωτογραφια!:up::up::up:
Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο?:blink:
εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω!:cool::lol::P

Τη βλεπεις σαν αγγελουδι,καλη μου,γιατι μονο σε φαση υπνου μπορω να τη βγαλω φωτογραφια:mad: Τις υπολοιπες ωρες τρεχει σαν παλαβο οποτε δεν την προλαβαινω

Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο..

Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν:P Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη...

Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει:up:

Φοβερο πατουσακι. Για τρελα γαργαλιτα:P

Και για του λογου το αληθες,παρτε και μια φωτο..

Σε αυτην τη φαση, παιζουμε και εχω ηδη σβησει 6 φωτογραφιες απο το κινητο μου για να πετυχω αυτην την ολιγον...σοκιν:P Κι αυτο γιατι κατι ακουσε απ εξω και της τραβηξε την προσοχη...

Υ.Γ Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει:up:

ΑΑΑΑ τέλεια φώτο!!! Γλυκούλη γατουλάκι!!!!:up::up:

Καλημέρα!!!
tzoutzou, mόνο αυτή η τριχούλα της Leia σε τρελλαίνει; Εμένα με τρελλαίνει όλο το σετ: φρύδια, μουστάκια, ουρά :up::up:Είναι μια υπέροχη κουκλίτσα, ζωηρή και πεταχτούλα:DΟρίστε και εμείς, στο άκρο αντίθετο, σε φάση ύπνου. Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ...:lol::lol:

Συνημμένα

• DSCF2240.jpg
    DSCF2240.jpg
    216,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSCF2241.jpg
    DSCF2241.jpg
    251,7 KB · Εμφανίσεις: 25
Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της ,σε καιρούς οικονομικής κρίσης είμαστε μην το ξεχνάμε, αλλά, ....είχε φάει και λίγο παραπάνω, μουρμούραγε και η τηλεόραση, είχε χοροπηδήσει και αρκετά και......χρρρρφστ, χρρρρρρφστ...:lol::lol:

Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα !;):up::up:
Προς υποψηφιους γατογαμπρους, να ενα κοριτσι απο σπιτι!:blink:;)

Μπραβο Μπασσυ αν και μικρουλα ακομη, την βρισκω πολυ συνετη και οικονομα !;):up::up:
Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363

Το κορίτσι μου κάθησε σκοπιά να φυλάει τα λεφτά της μαμάς της
Ελένη, παλιά τα ράβανε στο στρώμα, τώρα πια τα βάζουν κάτω από τη γάτα; Ή μήπως σκέφτηκε η Μπασσέτ ότι αν τα κλωσσήσει θα αβγατίσουν; :lol: :lol: :lol: :lol:
Δωστε βαση στην τριχουλα του πισω πατουσακιου...Με τρελαινει:up:
Η τριχωτή πατούσα είναι ΤΟ αξεσουάρ!!:up:
Και επειδή είμαστε ζηλιαρόγατες, παραθέτουμε:
Γκρο-πλαν τριχωτού πατουσιού, με ολίγη από φλουταρισμένη γάτα στο background!

Συνημμένα

• DSCN2378.JPG
    DSCN2378.JPG
    92,9 KB · Εμφανίσεις: 30
Καλέ τί πατούσια είναι αυτά???
Όλα για φάγωμα!!!
Μην μας ανοίγεται την όρεξη κυρίες μου πρωϊνιάτικα:lol::lol:

Και με προίκα!! σπίτια, εντός και εκτός διαμερίσματος , ονυχοδρόμια, τριόροφα, μονόροφα και ισόγεια, παιχνίδια και είδη μπάνιου. Μειονέκτημα: Κακιά πεθερά . Ορίστε, δείγμα προικός https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8386&d=1225521363
:lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα!
Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα:P
Η μαμα μου με λεει στριμμενη γιατι μου εφερε απο τον Απριλιο ενα γατακι και κατα τη γνωμη της πρεπει εγω να τη δεχτω!! Δε θελω:(:(.Οποτε κανω το γνωστο χχχχχχ.Θελω να πω οτι με κανενα γατι δεν τα παω καλα,οποτε στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη:)

Ευχαριστω!!
νιαααου

Τι ωραίος βομβαρδισμός από τριχωτά πατούσια, οικονόμες γάτες, γατόφατσες, γατοφατσούλες και γατοφατσόνια! :inlove::inlove::inlove::inlove:
Ξυπνάει ο κανίβαλος μέσα μου, μου τρέχουν τα σάλια και θέλω να τα δαγκώσωωωωω όλααααααααααα

Εδώ, το αγοράκι μου "πλάθει κουλουράκια" κατά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι (δείτε, για του λόγου το αληθές, τη χουφτίτσα του), καθισμένος πάνω στον προσωπικό του λευκό τάρανδο...:inlove:

Συνημμένα

• ninoulis.jpg
    ninoulis.jpg
    22,2 KB · Εμφανίσεις: 41
Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) :lol:

Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα

Μη βάζεις τέτοιες φωτό έτσι απότομα, με πειράζουν και παραμιλάω!

Γεια σου ρε Μπασσετακι φιλεναδα!
Νορα εδω!! Θελω την προικα σου χωρις εσενα πανω φυσικα:P
στειλε μου την προικα και εσυ κατσε σπιτι σου με τη μαμα Ελενη:)

Ευχαριστω!!
νιαααου
ΜΑΜΑ, έβαλες αγγελία ότι χαρίζεις το δέντρο μου;ΧΣΣΣΣΣΣ, ΧΣΣΣΣΣΣΣ..Νόρα, θες την προίκα μου; Μολών Λαβέ:P
Μπάσσυ

Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους...:P

Δεν είναι τέλειο αυτό το βλέμμα αποχαύνωσης και μαστούρας που παίρνουν όταν ζυμώνουν;; Φοβερός ο Νίνο! (Άσε που πρέπει να είναι ο μοναδικός ταρανδούχος γάτος της επικράτειας) :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Χα χα χα χα, δεν έχουν αυτό το βλέμμα μόνο όταν ζυμώνουν, το έχουν και όταν είναι στην άμμο χι χι χι χι χι:lol::lol:
Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.Βρε τι πάθαμε πάνω στη χώνεψη, αντί να χαλαρώνουμε εξιταριζόμαστε (*&$%%$ ρήμα ,το ξέρω:lol::lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back