g0dslayer
Νεοφερμένο μέλος
)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
RedCat
Διάσημο μέλος
να την χαρούμε...Μοιαζει και με την Μαφαλντίν μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
γατοπαρέα.. τέλεια η Ριτα να τη χαίρεσαι

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Αχα,και αλσόγατες,χμ...Θα με αφήσετε να σιδερώσω(
).
Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω
moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες.![]()

Δεν της ήξερα αυτές τις ράτσες,κοιτα τι μαθαίνει κανείς από έμπειρες γατομαμάδες!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλώς τους!!Τι γέλιο! φοβερός τίτλοςΕπειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω
Είστε οι καλύτεροι!!!
Οι Βιρμανόφιλοι σας χαιρετούν!!

Τρελάθηκα με το χρώμα αγελαδί!! Τώρα θέλω κι εγώ ένα θηλυκό γατάκι ασπρόμαυρο που να το ονομάσω Κλάραμπελ... η γνωστή αγελαδίτσα του Disney!!
zorica
Διάσημο μέλος

Καλημερα...

julia
Διακεκριμένο μέλος
και....
Σμοκυ κ φιλος Ρουλης
Τρίχρωμη
κ κορη τριχρωμης
Μαγκάϊβερ
Κανέλλος κ Μαγκαίβερ..
Συνημμένα
Fotini
Διάσημο μέλος
Τώρα θέλω κι εγώ ένα θηλυκό γατάκι ασπρόμαυρο που να το ονομάσω Κλάραμπελ... η γνωστή αγελαδίτσα του Disney!!
Κρατήσου, καλέ! Που θα τα βάλεις όλα αυτά που θες;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κρατήσου, καλέ! Που θα τα βάλεις όλα αυτά που θες;![]()

... Τη Κλάραμπελ?? Θα τη χάριζα στη κόρη του αγαπημένου μου... που ψοφάει για γατούλες...

Raisa
Περιβόητο μέλος
Κρατήσου, καλέ! Που θα τα βάλεις όλα αυτά που θες;![]()
Και γω έτσι είμαι ....τα θέλω ΟΛΑ

aretha
Περιβόητο μέλος

Κρύβετε λόγια, μην σας καταγγείλω στα... "αρμόδια όργανα"

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και μου πάνε οι χειροπέδες γάντι!! 

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ντροπή σας, ΣΥΛΛΕΚΤΡΙΕΣ!!![]()
![]()
![]()
Κρύβετε λόγια, μην σας καταγγείλω στα... "αρμόδια όργανα"![]()

stellak
Διάσημο μέλος
Ντροπή σας, ΣΥΛΛΕΚΤΡΙΕΣ!!![]()
![]()
![]()
Κρύβετε λόγια, μην σας καταγγείλω στα... "αρμόδια όργανα"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αχ, καημένη Αρήθα, ως τώωωωρα, θα σε έχουν προλάβει άλλοι...
Γιούλη, αν ακούς καμιά σειρήνα έξω από το σπίτι σου, έρχεται ο ... ΜΠΟΓΙΑΣ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΙΙΙΙΙΙΟΥΟΥΟΥΟΥΟ
ΙΙΙΙΙΙΙΟΥΟΥΟΥΟΥ
Κάτι ακούω λες να'ερχεται???

stellak
Διάσημο μέλος
ΙΙΙΙΙΙΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ
ΙΙΙΙΙΙΟΥΟΥΟΥΟΥΟ
ΙΙΙΙΙΙΙΟΥΟΥΟΥΟΥ
Κάτι ακούω λες να'ερχεται???
![]()
Απαπαπαπα! Ήδη σε κατήγγηλαν, είδες που στο είπα; Ο ρουφιάνος, μάτια μου, είναι το μόνο είδος - μαζί με την κατσαρίδα - που δεν θα εξαφανιστεί σε μια πυρηνική καταστροφή. Πρόσεχε λοιπόν και αφού ήρθαν να σε πάρουν, άντε, θα σου φέρνουμε τσιγάρα στην ψειρού και... κανένα σταυρόλεξο
Φτιάξε το νεσεσέρ σου!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αν πάρω και τρίτο, η μητέρα μου θα με αποκληρώσει, ο γιος μου θα πάει να ζήσει με το μπαμπά του, ο αγαπημένος μου θα με χωρίσει, ενώ τα γατόνια μου θα κάνουν πάρτυ!
Τι λέτε να κάνω?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Απαπαπαπα! Ήδη σε κατήγγηλαν, είδες που στο είπα; Ο ρουφιάνος, μάτια μου, είναι το μόνο είδος - μαζί με την κατσαρίδα - που δεν θα εξαφανιστεί σε μια πυρινική καταστροφή. Πρόσεχε λοιπόν και αφού ήρθαν να σε πάρουν, άντε, θα σου φέρνουμε τσιγάρα στην ψειρού και... κανένα σταυρόλεξοΦτιάξε το νεσεσέρ σου!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool