Κεραμιδό-maniacs

Ορίστε και η δική μου κεραμιδόγατα. Η Ρίτα από το Μαργαρίτα. 7 χρονών και 9 μηνών. Ήταν λίγων ημερών όταν τη βρήκε ετοιμοθάνατη η αδερφή μου στο δρόμο και τώρα έχει τον πρώτο λόγο μέσα στο σπίτι. Είναι και το πρώτο μου post στο forum του mycat. (Βλέπω ότι το forum γυναικοκρατείται :))

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 92994311.jpg
    92994311.jpg
    97,9 KB · Εμφανίσεις: 54
  • 92994313.jpg
    92994313.jpg
    67,4 KB · Εμφανίσεις: 58
  • 92994314.jpg
    92994314.jpg
    112 KB · Εμφανίσεις: 71
Καλως ήρθες και να χαίρεσαι το Ριτάκι σου. Κάνε ένα θέμα με περισσότερες φωτό:P να την χαρούμε...
Μοιαζει και με την Μαφαλντίν μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσήρθατε, εσύ και η Ρίτα! :)

Καλώς ήρθες στη γυναικοπαρέα ούπς:Pγατοπαρέα.. τέλεια η Ριτα να τη χαίρεσαι:up::up::up:

Καλωσήρθες,κούκλα η Ρίτα,να τη χαίρεσαι!:up:

:lol::lol::lol::lol::lol:Θα με αφήσετε να σιδερώσω(:sick::sick::sick::sick::mpliaks::mpliaks::mpliaks:).
Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω:redface::redface::redface:
moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες.:lol::lol::lol::lol:
Αχα,και αλσόγατες,χμ...:hmm:
Δεν της ήξερα αυτές τις ράτσες,κοιτα τι μαθαίνει κανείς από έμπειρες γατομαμάδες!:lol:

Τι γέλιο! φοβερός τίτλος:up::up::up: Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω
Καλώς τους!!
Είστε οι καλύτεροι!!!
Οι Βιρμανόφιλοι σας χαιρετούν!! :hello:
Τρελάθηκα με το χρώμα αγελαδί!! Τώρα θέλω κι εγώ ένα θηλυκό γατάκι ασπρόμαυρο που να το ονομάσω Κλάραμπελ... η γνωστή αγελαδίτσα του Disney!!

Καλεεεεεεε και δεν σας ειχα παρει ειδιση...:up:
Καλημερα...:lol:

Να, μαστε και εμείς..... Κεραμιδόγατες ΕΔΩ

και....

Σμοκυ κ φιλος Ρουλης
Τρίχρωμη
κ κορη τριχρωμης
Μαγκάϊβερ
Κανέλλος κ Μαγκαίβερ..

Συνημμένα

• IM004792.jpg
    IM004792.jpg
    138,9 KB · Εμφανίσεις: 82
  • IM004815.jpg
    IM004815.jpg
    164,9 KB · Εμφανίσεις: 64
  • IM004828.jpg
    IM004828.jpg
    194 KB · Εμφανίσεις: 63
  • IM004836.jpg
    IM004836.jpg
    292,9 KB · Εμφανίσεις: 63
  • IM004831.jpg
    IM004831.jpg
    250,5 KB · Εμφανίσεις: 58
Τώρα θέλω κι εγώ ένα θηλυκό γατάκι ασπρόμαυρο που να το ονομάσω Κλάραμπελ... η γνωστή αγελαδίτσα του Disney!!

Κρατήσου, καλέ! Που θα τα βάλεις όλα αυτά που θες;:lol:

:lol::lol::lol:... Τη Κλάραμπελ??
Θα τη χάριζα στη κόρη του αγαπημένου μου... που ψοφάει για γατούλες... ;)

Και γω έτσι είμαι ....τα θέλω ΟΛΑ:lol::lol::lol::lol:

Ντροπή σας, ΣΥΛΛΕΚΤΡΙΕΣ!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Κρύβετε λόγια, μην σας καταγγείλω στα... "αρμόδια όργανα" :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αχ... ναι...:up: και μου πάνε οι χειροπέδες γάντι!! :lol::lol:

:P:P:P:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αχ, καημένη Αρήθα, ως τώωωωρα, θα σε έχουν προλάβει άλλοι... :lol: Γιούλη, αν ακούς καμιά σειρήνα έξω από το σπίτι σου, έρχεται ο ... ΜΠΟΓΙΑΣ!

ΙΙΙΙΙΙΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ
ΙΙΙΙΙΙΟΥΟΥΟΥΟΥΟ
ΙΙΙΙΙΙΙΟΥΟΥΟΥΟΥ

Κάτι ακούω λες να'ερχεται???
:lol::lol:

ΙΙΙΙΙΙΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ
ΙΙΙΙΙΙΟΥΟΥΟΥΟΥΟ
ΙΙΙΙΙΙΙΟΥΟΥΟΥΟΥ

Κάτι ακούω λες να'ερχεται???
:lol::lol:

Απαπαπαπα! Ήδη σε κατήγγηλαν, είδες που στο είπα; Ο ρουφιάνος, μάτια μου, είναι το μόνο είδος - μαζί με την κατσαρίδα - που δεν θα εξαφανιστεί σε μια πυρηνική καταστροφή. Πρόσεχε λοιπόν και αφού ήρθαν να σε πάρουν, άντε, θα σου φέρνουμε τσιγάρα στην ψειρού και... κανένα σταυρόλεξο:P Φτιάξε το νεσεσέρ σου!:lol:

Τώρα μεταξύ μας... έχω 2 γατόνια...
Αν πάρω και τρίτο, η μητέρα μου θα με αποκληρώσει, ο γιος μου θα πάει να ζήσει με το μπαμπά του, ο αγαπημένος μου θα με χωρίσει, ενώ τα γατόνια μου θα κάνουν πάρτυ!
Τι λέτε να κάνω? :hmm:

Απαπαπαπα! Ήδη σε κατήγγηλαν, είδες που στο είπα; Ο ρουφιάνος, μάτια μου, είναι το μόνο είδος - μαζί με την κατσαρίδα - που δεν θα εξαφανιστεί σε μια πυρινική καταστροφή. Πρόσεχε λοιπόν και αφού ήρθαν να σε πάρουν, άντε, θα σου φέρνουμε τσιγάρα στην ψειρού και... κανένα σταυρόλεξο:P Φτιάξε το νεσεσέρ σου!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back