Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
μέλος και των british maniacs ,λόγω του ότι η Μπασσέτ,το κεραμίδι μου, είναι παντελώς βρεττανίδα στους τρόπους, σνομπ, λιγομίλητη, καθόλου ζητιάνα, ευγενέστατη, με καλούς τρόπους στο φαγητό, καθόλου εκδηλωτική (γουργουρίζει μόνο όταν έρχεται αυτή στην αγκαλιά μας και καμμιά φορά, άμα τη χαϊδέψουμε στον ύπνο της, οπότε έχει μειωμένη αυτοσυγκράτηση
) και...είναι πιστή στη Βασίλισσα (εμένα). Η μεγάλη πλάκα είναι το βράδυ, που αποσύρεται κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ α στα ιδιάιτερά της (τη βεράντα) μέχρι την άλλη μέρα το πρωΐ, που η καμαριέρα της (εγώ, μην ακούτε που με έχρισα βασίλισσα) θα πάω να την ξυπνήσω, να την ταΐσω, να την καθαρίσω , να της σκουπίσω τις άμμους, να βρω τα χαμένα παιχνίδια και ΚΥΡΙΩΣ να παίξουμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
), ποιοτικό φαγητό. Απεχθάνεται: το νερό, τα λουριά (κ οποιαδήποτε άλλη μορφή δέσμευσης),την ηλεκτρική σκούπα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Βλέπω τα Ροδόγατα μια...λόξα την έχουν ε;![]()
Καλέ Αθηναίος είναι το μωρό μου αλλά με σόι Κερκυραίους οπότε καταλαβαίνεις
Θέλουμε και Σείριο ε άντε . Μας παραμέλησεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
΄Ζορικια δε λες τιποτα!!!!Σημερα,απο τις 11 το πρωι που ξυπνησα μεχρι τωρα που ηρεμησε,τρεχει σαν παλαβο μεσα στο σπιτι και παλευει με αυτο το ερμο ποντικακι που κρεμεται στον τεταρτο οροφο της πολυκατοικιας της!!!!!!Οσονουπω,θα ακολουθησουν φωτογραφιες με την προικα της στριτζογατας!!!
Φαίνεται τα έχει πειράξει ο καιρός. Εμένα απο τα ξημερώματα μου δαγκώνει πόδια χέρια και τρέχει και σαν παλαβός. Έχει στο νου του τι σκανταλιά θα κάνει

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Τέλεια η Κάρμεν, αλλά, βλέπω ότι φορά ένα ωραίο λουράκι λαιμού. Επομένως, πρέπει να διευκρινίσεις, μάλλον, Νι@, ότι τα διακοσμητικά-χρηστικά λουράκια καθόλου δεν τα απεχθάνεται. Τι χρώμα είναι; Δεν φαίνεται. Εγώ, ψάξε ψάξε να βρω ένα χρώμα να ταιριάζει με τα χρώματα της Μπασσέτ και να μην την κάνει κιτσαρόγατο, πέρασε ο καιρός και τώρα δεν δέχεται τίποτα στο λαιμό, άσε που αντιδρά και ο άντρας μου, λες και του το φοράω αυτουνού.Απεχθάνεται: το νερό, τα λουριά (κ οποιαδήποτε άλλη μορφή δέσμευσης),την ηλεκτρική σκούπα.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΧαχαΤέλεια η Κάρμεν, αλλά, βλέπω ότι φορά ένα ωραίο λουράκι λαιμού. Επομένως, πρέπει να διευκρινίσεις, μάλλον, Νι@, ότι τα διακοσμητικά-χρηστικά λουράκια καθόλου δεν τα απεχθάνεται.

Είναι λίγο παλιότερη η φωτογραφία. Μετά την 1η εβδομάδα που κατάλαβε οτι το σπίτι κ η ιδιοκτήτρια της ανήκουν,έβγαλε κ το λουρί,απαξίωσε κ το καλαθάκι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Έχω βγάλει κάποιες,αλλά δεν έχω μαζί μου το καλώδιο της ψηφιακής,το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα επιστρέψω θα σας βολέψω.Μουκέλις, άντε βάλε καμμιά ροδογατοφωτογραφία, που κάθομαι και χαζεύω φωτογραφίες κεραμιδογάτων άπό όλες τις χώρες του κόσμου στο Flickr.com.
Ταμάμ;(Η συμπεθέρα μου με μαθαίνει τούρκικα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Παρτε μια τρομακτικη προς το παρον: