Κεραμιδό-maniacs

Πες τα Τζούλια!! Το θέμα είναι, ότι η πλειοψηφία των θεμάτων στο My cat αφορά σε κεραμιδόγατα, οπότε, είναι αναμενόμενο οι "αριστοκράτες" να ξεσπαθώνουν στα σχετικά θέματα. Εγώ, έγινα από μόνη μου :D μέλος και των british maniacs ,λόγω του ότι η Μπασσέτ,το κεραμίδι μου, είναι παντελώς βρεττανίδα στους τρόπους, σνομπ, λιγομίλητη, καθόλου ζητιάνα, ευγενέστατη, με καλούς τρόπους στο φαγητό, καθόλου εκδηλωτική (γουργουρίζει μόνο όταν έρχεται αυτή στην αγκαλιά μας και καμμιά φορά, άμα τη χαϊδέψουμε στον ύπνο της, οπότε έχει μειωμένη αυτοσυγκράτηση:D ) και...είναι πιστή στη Βασίλισσα (εμένα). Η μεγάλη πλάκα είναι το βράδυ, που αποσύρεται κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ α στα ιδιάιτερά της (τη βεράντα) μέχρι την άλλη μέρα το πρωΐ, που η καμαριέρα της (εγώ, μην ακούτε που με έχρισα βασίλισσα) θα πάω να την ξυπνήσω, να την ταΐσω, να την καθαρίσω , να της σκουπίσω τις άμμους, να βρω τα χαμένα παιχνίδια και ΚΥΡΙΩΣ να παίξουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF1694(1).jpg
    DSCF1694(1).jpg
    204,5 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγώ έκανα φωτορεπορταζ με κεραμιδογατα στη Ρόδο,θα σας το βαλω μόλις γυρισω Κάλυμνο γιατι δεν εχω το καλωδιο της ψηφιακης μαζι μου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να αναρτήσω εδώ κ την Κάρμεν, μιας κ είναι κ αυτή ράτσα "κεραμυδί". Ανήκει στην οικογένεια των "πρώην αδέσποτων-νυν ευτυχισμένες υιοθετημένες βασίλισσες". Χρώμα τριχώματος "patchwork tricolore", ματιών "πράσινο-ζαφειρί". Ενδιαφέροντα: ύπνος, χάδια, παράθυρα (επιβλέπει το βασίλειό της:D), ποιοτικό φαγητό. Απεχθάνεται: το νερό, τα λουριά (κ οποιαδήποτε άλλη μορφή δέσμευσης),την ηλεκτρική σκούπα.

Συνημμένα

• Καλαθακι.jpg
    Καλαθακι.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 33
Άντε για να μην παραπονιούνται οι θαυμάστριές μας:lol:

Συνημμένα

• DSC00286.JPG
    DSC00286.JPG
    380,9 KB · Εμφανίσεις: 29
Βλέπω τα Ροδόγατα μια...λόξα την έχουν ε;:P:lol:

Βλέπω τα Ροδόγατα μια...λόξα την έχουν ε;:P:lol:

Καλέ Αθηναίος είναι το μωρό μου αλλά με σόι Κερκυραίους οπότε καταλαβαίνεις:lol: Θέλουμε και Σείριο ε άντε . Μας παραμέλησες

Σειριο δεν εχουμε,καθοτι η μαμα του στην Καλυμνο κι αυτος στο Βολο αλλα εχουμε Leia σε ποζα...Σειριακη..:P

Που να τον βρω να σας τον βάλω καλε,αφου λειπει το παιδακι μου...:(Παρτε μια τρομακτικη προς το παρον:

Συνημμένα

• P8161327.jpg
    P8161327.jpg
    125,7 KB · Εμφανίσεις: 35
Σειριο δεν εχουμε,καθοτι η μαμα του στην Καλυμνο κι αυτος στο Βολο αλλα εχουμε Leia σε ποζα...Σειριακη..:P

Ζόρικια κι αυτή γονίδια παιδί μου:lol:

:lol::lol::lol::lol::up::up:

Ζορικια δε λες τιποτα!!!!Σημερα,απο τις 11 το πρωι που ξυπνησα μεχρι τωρα που ηρεμησε,τρεχει σαν παλαβο μεσα στο σπιτι και παλευει με αυτο το ερμο ποντικακι που κρεμεται στον τεταρτο οροφο της πολυκατοικιας της!!!!!!Οσονουπω,θα ακολουθησουν φωτογραφιες με την προικα της στριτζογατας!!!

Ζορικια δε λες τιποτα!!!!Σημερα,απο τις 11 το πρωι που ξυπνησα μεχρι τωρα που ηρεμησε,τρεχει σαν παλαβο μεσα στο σπιτι και παλευει με αυτο το ερμο ποντικακι που κρεμεται στον τεταρτο οροφο της πολυκατοικιας της!!!!!!Οσονουπω,θα ακολουθησουν φωτογραφιες με την προικα της στριτζογατας!!!
΄
Φαίνεται τα έχει πειράξει ο καιρός. Εμένα απο τα ξημερώματα μου δαγκώνει πόδια χέρια και τρέχει και σαν παλαβός. Έχει στο νου του τι σκανταλιά θα κάνει:hmm:

Σε αυτή ακριβώς την πόζα, εμείς έχουμε πετύχει το εντελώς Μπασσετικό κατόρθωμα, να δαγκώνει με όλη τη δύναμη των σαγονιών (και των επ'αυτών δοντιών) και συγχρόνως να γουργουρίζει :confused:

Μουκέλις, άντε βάλε καμμιά ροδογατοφωτογραφία, που κάθομαι και χαζεύω φωτογραφίες κεραμιδογάτων άπό όλες τις χώρες του κόσμου στο Flickr.com.

Απεχθάνεται: το νερό, τα λουριά (κ οποιαδήποτε άλλη μορφή δέσμευσης),την ηλεκτρική σκούπα.
Τέλεια η Κάρμεν, αλλά, βλέπω ότι φορά ένα ωραίο λουράκι λαιμού. Επομένως, πρέπει να διευκρινίσεις, μάλλον, Νι@, ότι τα διακοσμητικά-χρηστικά λουράκια καθόλου δεν τα απεχθάνεται. Τι χρώμα είναι; Δεν φαίνεται. Εγώ, ψάξε ψάξε να βρω ένα χρώμα να ταιριάζει με τα χρώματα της Μπασσέτ και να μην την κάνει κιτσαρόγατο, πέρασε ο καιρός και τώρα δεν δέχεται τίποτα στο λαιμό, άσε που αντιδρά και ο άντρας μου, λες και του το φοράω αυτουνού.

Αυτο ειναι το γατοπαιδο μου...

Συνημμένα

• DSC00198.jpg
    DSC00198.jpg
    221,7 KB · Εμφανίσεις: 61
  • DSC00136.jpg
    DSC00136.jpg
    271,3 KB · Εμφανίσεις: 27
κι αλλες 2

Συνημμένα

• μελάνωρ3.jpg
    μελάνωρ3.jpg
    151,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DSC00138.jpg
    DSC00138.jpg
    165,7 KB · Εμφανίσεις: 25
στις τελευταιες ειναι μικρος ακομη.Αλλα εγω του ειχα βαλει λουρι απο την πρωτη στιγμη και τωρα το εμαθε:)

Τέλεια η Κάρμεν, αλλά, βλέπω ότι φορά ένα ωραίο λουράκι λαιμού. Επομένως, πρέπει να διευκρινίσεις, μάλλον, Νι@, ότι τα διακοσμητικά-χρηστικά λουράκια καθόλου δεν τα απεχθάνεται.
Χαχα:lol::lol: Είναι λίγο παλιότερη η φωτογραφία. Μετά την 1η εβδομάδα που κατάλαβε οτι το σπίτι κ η ιδιοκτήτρια της ανήκουν,έβγαλε κ το λουρί,απαξίωσε κ το καλαθάκι!!

Μουκέλις, άντε βάλε καμμιά ροδογατοφωτογραφία, που κάθομαι και χαζεύω φωτογραφίες κεραμιδογάτων άπό όλες τις χώρες του κόσμου στο Flickr.com.
Έχω βγάλει κάποιες,αλλά δεν έχω μαζί μου το καλώδιο της ψηφιακής,το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα επιστρέψω θα σας βολέψω.:)Ταμάμ;(Η συμπεθέρα μου με μαθαίνει τούρκικα:D)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back