tzoutzou
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Έπαθα σόκ για πότε εξφενδονίστηκα από το κρεβάτι. έχει ένα θέμα με την τηλεόραση. Νομίζει ότι ότι κινείται είναι ζωντανό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Αιμιλιεεεεεε!!!!!Οχι την πλασμα τηλεοραση παιδι μου!!!!!Μετα τι θα βλεπεις?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε θεια!!!!!Δεν ποζαρα τελεια?Τη λυπηθηκα την καημενη τοση ωρα με το κινητο στο χερι να προσπαθει να με βγαλει μια φωτογραφια της προκοπης και ειπα να της κανω το χατιρι!!!!
Αιμιλιεεεεεε!!!!!Οχι την πλασμα τηλεοραση παιδι μου!!!!!Μετα τι θα βλεπεις?
Άργησες όμως αλλά την πέτυχες την πόζα
Πολύ κυρία η δικιά σου
moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ΜΠΑΣΣΕΤ
Ρεζίλι με έκανε το παλιόγατο. Ζηλεύει τη φουντωτή ουρά της Λέια
Ελένη Π
Ελενα!15687
Νεοφερμένο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ελενη Π,δεν ειναι ριχταρι,ειναι ενα πουφ που μου εκαναν δωρο και τωρα που δροσισε,το τιμαει δεοντως η σταρ!!
Οσο για την ουρα,ειναι οντως τεραστια και φουντωτη και ισως το καλυτερο σημειο στο σωμα της!!Πεθαινω να τη βλεπω σε σταση σημαιας!!(εεε,moukelis?δικιο δεν εχω για την ουρα?)
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Πλαστικο θελεις;Εχω βρει πολλα σαν μεγαλες γατοφορους χωρις πορτα.Με μια μαξιλαρα μεσα ειναι σουπερ για μπαλκονι.Βρε κορίτσια, τα περί ριχταριού, τα έγραψε η Μπάσσυ μου, γιατί ζήλεψε και θέλησε να σας αποπροσανατολίσει από τις φωτογραφίες της κούκλας Λέια με την ωραία ουρά. Πώς δείχνουμε σε κάποιον φωτογραφία από το πανέμορφο μωρό μας στο καρότσι του και αυτός ο κακιασμένος λέει "ωραίο καρότσι!!" , κάτι τέτοιο. Εγώ για να την καλοπιάσω, σήμερα γύριζα δεξιά αριστερα να της βρω σπιτάκι για τη βεράντα, καθώς μπήκε το Φθινόπωρο και αυτή έχει μάθει (την εκπαιδεύσαμε) να κοιμάται έξω. Δεν υπάρχει κάτι σαν αυτά που βλέπω σε ιστοσελίδες του εξωτερικού για γατούλες που κοιμούνται έξω, ούτε καν παραπλήσιο, αλλά.... keep chearching

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Και για να είμαι on-topic, να ένα λαμπρό δείγμα κεραμιδόγατου, συγκεκριμένα της φυλής των Κάπα-Κάπα (Κοντότριχη Κυψέλης), του υποείδους των αγελαδόγατων, σε ώρα ανάπαυσης από τον κάματο της ημέρας ("τόσο πολλά μπαλάκια, τόσο λίγος χρόνος")

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δώρα με τον όρο "μπαλάκια"

εννοεί η Αλίκη μάλλον... τα παιχνίδια του...

moukelis
Επιφανές μέλος
Ε κι εγω αυτο εννουσα.Δώρα με τον όρο "μπαλάκια"
εννοεί η Αλίκη μάλλον... τα παιχνίδια του...![]()
Πονηρο μυαλο,σα δε ντρεπεσαι...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μια κ μιλάτε για φιλες της κεραμιδόγατα, ψάχνοντας κάτι άσχετο ( καινούργια pet για όσους παίζουν sims) βρήκα της ράτσα Mallow breed και εμοιαζε με την δική μας κεραμιδόγατα, κάνω λάθος; Αν ναι ποια ράτσα είναι αυτή;Και για να είμαι on-topic, να ένα λαμπρό δείγμα κεραμιδόγατου, συγκεκριμένα της φυλής των Κάπα-Κάπα (Κοντότριχη Κυψέλης), του υποείδους των αγελαδόγατων, σε ώρα ανάπαυσης από τον κάματο της ημέρας
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Απλά, υπέροχος. Με τα μπαλωματάκια του, τα γαντάκια του, κουκλάκι το μανάρι μουΕλένη, δείξε μας καμιά φωτογραφία απ' αυτά που έχεις δει, μήπως έχει βρει κανείς κάπου κάτι παρόμοιο.
Και για να είμαι on-topic, να ένα λαμπρό δείγμα κεραμιδόγατου, συγκεκριμένα της φυλής των Κάπα-Κάπα (Κοντότριχη Κυψέλης), του υποείδους των αγελαδόγατων, σε ώρα ανάπαυσης από τον κάματο της ημέρας ("τόσο πολλά μπαλάκια, τόσο λίγος χρόνος")![]()
Έχω απογοητευτεί, όσον αφορά τα σπιτάκια για το δικό μου κεραμιδομανάρι. Ο άντρας μου με παρηγορεί,΄λέγοντάς μου "Έλα, καμιά γάτα δεν πέθανε απ' το κρύο, όχι η δική μας, που θα κοιμάται για λίγες ώρες στο μπαλκόνι" . Μωρέ ,έχε χάρη, που έχει μάθει τώρα και σηκώνεται από μόνη της και πάει να κοιμηθεί έξω (σε μπαμπού πολυθρόνα με φλις κουβερτούλα). Δεν τα θέλει τα κρεβάτια μας. Ανοιχτές οι πόρτες, σπανιότατα θα έρθει και αυτό για λίγο. Ντιπ κεραμίδι. Πάντως, να τι έχω βρει κ΄μούρχεται να γίνω μετανάστης https://www.7thheavencatfurniture.com/index.html?&goldencanst=katkabin και https://www.storesonline.com/site/613948/product/CFH-00 Πανάκριβα, βέβαια.Αν , όμως έχετε δει πουθενά κάτι τέτοιο, πείτε τό μου, please.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool