Κεραμιδό-maniacs

Μα πειτε μου,δεν ειναι μια πριγκιπισσα?Μια κουκλα?Μια οπτασια?Μια τρελη γατογκομενα?:inlove::inlove::inlove:
(Ειπε η μαμα κουκουβαγια...):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν σας πω τι έκανε ο κανακάρης μου σήμερα. θεώρησε σωστό να ξύσει τα ευτυχώς κομμένα νυχάκια του στην πλάσμα τηλεόραση του ξενοδοχείου:( Έπαθα σόκ για πότε εξφενδονίστηκα από το κρεβάτι. έχει ένα θέμα με την τηλεόραση. Νομίζει ότι ότι κινείται είναι ζωντανό:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κούκλα η αδερφούλα...:up:

Ευχαριστουμε θεια!!!!!Δεν ποζαρα τελεια?Τη λυπηθηκα την καημενη τοση ωρα με το κινητο στο χερι να προσπαθει να με βγαλει μια φωτογραφια της προκοπης και ειπα να της κανω το χατιρι!!!!
Αιμιλιεεεεεε!!!!!Οχι την πλασμα τηλεοραση παιδι μου!!!!!Μετα τι θα βλεπεις?

Ευχαριστουμε θεια!!!!!Δεν ποζαρα τελεια?Τη λυπηθηκα την καημενη τοση ωρα με το κινητο στο χερι να προσπαθει να με βγαλει μια φωτογραφια της προκοπης και ειπα να της κανω το χατιρι!!!!
Αιμιλιεεεεεε!!!!!Οχι την πλασμα τηλεοραση παιδι μου!!!!!Μετα τι θα βλεπεις?

Άργησες όμως αλλά την πέτυχες την πόζα:) Πολύ κυρία η δικιά σου:D

Ναι,πολύ ωραία ποζα,αντάξια των ποζων(!) του αδερφού σου!:P

Μα πειτε μου,δεν ειναι μια πριγκιπισσα?Μια κουκλα?Μια οπτασια?Μια τρελη γατογκομενα?:inlove::inlove::inlove:
(Ειπε η μαμα κουκουβαγια...):P

Μαμά κουκουβάγια:P...το κουκουβαγιάκι σου είναι μια ΘΕΑ!!!:inlove::inlove:
Τέλεια η πόζα που πήρε....και ΤΙ ύφος....μια Σταρ!!!!:up:

Tzoutzou, πολύ ωραίο το λεοπάρ ριχτάρι του καναπέ σου
ΜΠΑΣΣΕΤ

Ρεζίλι με έκανε το παλιόγατο. Ζηλεύει τη φουντωτή ουρά της Λέια
Ελένη Π

Καλααααααααααα εεεεεεεεεεε????????/τι ποζα ειναι αυτη?????????φοβερη,φοβερη!εχεις δικιο να εισαι μαμα κουκουβαγια!!!!!!!!!!!!!!!!1

Eυχαριστουμε ολους σας για τα καλα σας λογια!!!Αργησα λιγο αλλα την πετυχα την τελεια ποζα!!!

Ελενη Π,δεν ειναι ριχταρι,ειναι ενα πουφ που μου εκαναν δωρο και τωρα που δροσισε,το τιμαει δεοντως η σταρ!!
Οσο για την ουρα,ειναι οντως τεραστια και φουντωτη και ισως το καλυτερο σημειο στο σωμα της!!Πεθαινω να τη βλεπω σε σταση σημαιας!!(εεε,moukelis?δικιο δεν εχω για την ουρα?)

Ναι ναι η ουρά ειναι πολύ μακριά και φουντωτη...πολύ όμορφη.

Βρε κορίτσια, τα περί ριχταριού, τα έγραψε η Μπάσσυ μου, γιατί ζήλεψε και θέλησε να σας αποπροσανατολίσει από τις φωτογραφίες της κούκλας Λέια με την ωραία ουρά. Πώς δείχνουμε σε κάποιον φωτογραφία από το πανέμορφο μωρό μας στο καρότσι του και αυτός ο κακιασμένος λέει "ωραίο καρότσι!!" , κάτι τέτοιο. Εγώ για να την καλοπιάσω, σήμερα γύριζα δεξιά αριστερα να της βρω σπιτάκι για τη βεράντα, καθώς μπήκε το Φθινόπωρο και αυτή έχει μάθει (την εκπαιδεύσαμε) να κοιμάται έξω. Δεν υπάρχει κάτι σαν αυτά που βλέπω σε ιστοσελίδες του εξωτερικού για γατούλες που κοιμούνται έξω, ούτε καν παραπλήσιο, αλλά.... keep chearching

Βρε κορίτσια, τα περί ριχταριού, τα έγραψε η Μπάσσυ μου, γιατί ζήλεψε και θέλησε να σας αποπροσανατολίσει από τις φωτογραφίες της κούκλας Λέια με την ωραία ουρά. Πώς δείχνουμε σε κάποιον φωτογραφία από το πανέμορφο μωρό μας στο καρότσι του και αυτός ο κακιασμένος λέει "ωραίο καρότσι!!" , κάτι τέτοιο. Εγώ για να την καλοπιάσω, σήμερα γύριζα δεξιά αριστερα να της βρω σπιτάκι για τη βεράντα, καθώς μπήκε το Φθινόπωρο και αυτή έχει μάθει (την εκπαιδεύσαμε) να κοιμάται έξω. Δεν υπάρχει κάτι σαν αυτά που βλέπω σε ιστοσελίδες του εξωτερικού για γατούλες που κοιμούνται έξω, ούτε καν παραπλήσιο, αλλά.... keep chearching
Πλαστικο θελεις;Εχω βρει πολλα σαν μεγαλες γατοφορους χωρις πορτα.Με μια μαξιλαρα μεσα ειναι σουπερ για μπαλκονι.;)

Φοβάμαι, ότι τα πλαστικά δεν κρατούν το κρύο. Πρέπει να είναι και υπερυψωμένα κιόλας. Έχω διαβάσει ένα σωρό άρθρα (αλλοδαπά εννοείται) και μου έχουν φουσκώσει τα μυαλά, αν δεν βρώ κάτι ανάλογο με του εξωτερικού εδώ, θα φτιάξω μόνη μου (όχι μόνη μου, με ξυλουργο) . Όπως και νάχει, και το καλύτερο σπιτάκι να βρω, το χειμώνα- χειμώνα, μέσα θα κοιμάται.

Ελένη, δείξε μας καμιά φωτογραφία απ' αυτά που έχεις δει, μήπως έχει βρει κανείς κάπου κάτι παρόμοιο.;)

Και για να είμαι on-topic, να ένα λαμπρό δείγμα κεραμιδόγατου, συγκεκριμένα της φυλής των Κάπα-Κάπα (Κοντότριχη Κυψέλης), του υποείδους των αγελαδόγατων, σε ώρα ανάπαυσης από τον κάματο της ημέρας ("τόσο πολλά μπαλάκια, τόσο λίγος χρόνος") :P

Συνημμένα

• DSCN2108.jpg
    DSCN2108.jpg
    117,3 KB · Εμφανίσεις: 33
Δώρα με τον όρο "μπαλάκια":P
εννοεί η Αλίκη μάλλον... τα παιχνίδια του... :redface::lol::lol::lol:
Ε κι εγω αυτο εννουσα.:PΠονηρο μυαλο,σα δε ντρεπεσαι...:lol:

Και για να είμαι on-topic, να ένα λαμπρό δείγμα κεραμιδόγατου, συγκεκριμένα της φυλής των Κάπα-Κάπα (Κοντότριχη Κυψέλης), του υποείδους των αγελαδόγατων, σε ώρα ανάπαυσης από τον κάματο της ημέρας
Μια κ μιλάτε για φιλες της κεραμιδόγατα, ψάχνοντας κάτι άσχετο ( καινούργια pet για όσους παίζουν sims) βρήκα της ράτσα Mallow breed και εμοιαζε με την δική μας κεραμιδόγατα, κάνω λάθος; Αν ναι ποια ράτσα είναι αυτή;

Ελένη, δείξε μας καμιά φωτογραφία απ' αυτά που έχεις δει, μήπως έχει βρει κανείς κάπου κάτι παρόμοιο.;)

Και για να είμαι on-topic, να ένα λαμπρό δείγμα κεραμιδόγατου, συγκεκριμένα της φυλής των Κάπα-Κάπα (Κοντότριχη Κυψέλης), του υποείδους των αγελαδόγατων, σε ώρα ανάπαυσης από τον κάματο της ημέρας ("τόσο πολλά μπαλάκια, τόσο λίγος χρόνος") :P
Απλά, υπέροχος. Με τα μπαλωματάκια του, τα γαντάκια του, κουκλάκι το μανάρι μου:D Έχω απογοητευτεί, όσον αφορά τα σπιτάκια για το δικό μου κεραμιδομανάρι. Ο άντρας μου με παρηγορεί,΄λέγοντάς μου "Έλα, καμιά γάτα δεν πέθανε απ' το κρύο, όχι η δική μας, που θα κοιμάται για λίγες ώρες στο μπαλκόνι" . Μωρέ ,έχε χάρη, που έχει μάθει τώρα και σηκώνεται από μόνη της και πάει να κοιμηθεί έξω (σε μπαμπού πολυθρόνα με φλις κουβερτούλα). Δεν τα θέλει τα κρεβάτια μας. Ανοιχτές οι πόρτες, σπανιότατα θα έρθει και αυτό για λίγο. Ντιπ κεραμίδι. Πάντως, να τι έχω βρει κ΄μούρχεται να γίνω μετανάστης https://www.7thheavencatfurniture.com/index.html?&goldencanst=katkabin και https://www.storesonline.com/site/613948/product/CFH-00 Πανάκριβα, βέβαια.Αν , όμως έχετε δει πουθενά κάτι τέτοιο, πείτε τό μου, please.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back