ELENIP
Διάσημο μέλος
Εγώ, λοιπόν, δεν σας καταλαβαίνω καθόλου!Που τα είδατε τα κεραμίδια και μας αποκαλείτε έτσι εμάς τους... κεραμιδόγατους; Εγώ κάτι μάρμαρα έχω εδώ κάτω να κυλιέμαι (που δεν είναι και τόσο ζεστά ακόμα κι όταν καίει ο ήλιος) και δεν έχω δει ποτέ μου κεραμίδια, για να ξέρετε! Χμμμ:greycat:
Μέλη
![]()
Kαλα ντε! Μην μας συγχυζεσαι
!! Πως θελεις να σας λεμε κυριε προεδρε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Kαλα ντε! Μην μας συγχυζεσαι!! Πως θελεις να σας λεμε κυριε προεδρε??
![]()
Με λένε Γάτα και είμαι καλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ακολουθεί διάλογος
Εγώ (με απελπισία) _Ορίστε μας, εγώ της κάνω δίαιτα κι αυτή τρώει την παλιόμυγα
Παιδί _Τι έχει;
Εγώ _Διάρροια
Παιδί _Μήπως είχε λήξει η μύγα;

julia
Διακεκριμένο μέλος
Πιστεύω φαίνεται στην πανσέληνο... πώς με κακομεταχειρίζονται οι παλιάνθρωποι εδώ... οι βασανιστές... που υποφέρω.. και θέλω α γυρίσω στην Αθήνα!

Μεγάλη κούραση έχει το κορμί μου.... ΤΙ ΘΕΣ?? και με ενοχλείς

Η ορφανή Μπουμπου... με το καλώδιο του σίδερου

"Μερικά" απο τα παιδιά μας....την ώρα του φαγητού

Ο Σεληνιασμένος Κίκης και το κούτσουρο....
(Στο βάθος η Σελήνη..)
Η ΑΡΧΙκουτσομπόλα του χωριού επ΄αυτοφώρω!!!!
(και το "αθώο" βλέμμα της περιστεράς..)

julia
Διακεκριμένο μέλος

τί θα έχει το μενού.. κατσαρίδα, σαύρα, νυχτερίδα??
Παρακολουθώντας.. την βραδινή κίνηση στην αυλή...

ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλησπέρες και από μας!!
Πιστεύω φαίνεται στην πανσέληνο... πώς με κακομεταχειρίζονται οι παλιάνθρωποι εδώ... οι βασανιστές... που υποφέρω.. και θέλω α γυρίσω στην Αθήνα!
Μεγάλη κούραση έχει το κορμί μου.... ΤΙ ΘΕΣ?? και με ενοχλείς
![]()
Η ορφανή Μπουμπου... με το καλώδιο του σίδερου
![]()
"Μερικά" απο τα παιδιά μας....την ώρα του φαγητού
Ο Σεληνιασμένος Κίκης και το κούτσουρο....(Στο βάθος η Σελήνη..)
Η ΑΡΧΙκουτσομπόλα του χωριού επ΄αυτοφώρω!!!!(και το "αθώο" βλέμμα της περιστεράς..)
![]()
Tι βλεμμα ειναι αυτο καλε στην πρωτη φωτο??! Δε φοβαστε??

Κουκλακι ειναι το βαμπιρακι σας.
Και η Μπουμπου ειναι κουκλιτσα!! Φτου-φτου!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Κούκλαρος ο Κίκης ε????Κάτι είδε... ώρα για βραδινότί θα έχει το μενού.. κατσαρίδα, σαύρα, νυχτερίδα??
![]()
Παρακολουθώντας.. την βραδινή κίνηση στην αυλή...
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Ειδικά η φωτογραφία του νυχτερινού κυνηγιού, τέλεια, έτοιμος για να πρωταγωνιστήσει σε ντοκυμαντέρ του Discovery είναι!
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλά, τώρα τις είδα κι αυτές τις φωτογραφίες τι μοντέλο είναι και η Μέλη;; Επαγγελματικό στήσιμο, όχι αστείαΑν μας έλεγαν μαρμαρόγατους, μήπως θα ήταν πιο ακριβές;;;![]()

(Όσο για την ορολογία, το "μαρμαρόγατοι" είναι κι αυτό πολύ συγκεκριμένο, δεν πιάνει όλες τις κατηγορίες. Θα πρέπει να έχουμε και "παρκεδόγατους", "πλακακόγατους" κ.ο.κ.)

stellak
Διάσημο μέλος
Καλά, τώρα τις είδα κι αυτές τις φωτογραφίες τι μοντέλο είναι και η Μέλη;; Επαγγελματικό στήσιμο, όχι αστεία
(Όσο για την ορολογία, το "μαρμαρόγατοι" είναι κι αυτό πολύ συγκεκριμένο, δεν πιάνει όλες τις κατηγορίες. Θα πρέπει να έχουμε και "παρκεδόγατους", "πλακακόγατους" κ.ο.κ.)![]()
Μοντέλο για... παχουλές, λανσάρει τις γατογούνες "Queen Γατίφα"

Όσο για την επισήμανση, έχετε για ακόμη μια φορά δίκιο, μπλε κυρία... Και επίσης: Θέλουμε φωτό Πορδίτσου ΤΩΡΑ!!!
aretha
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Βρε Αλίκη τρελαίνομαι με το μισό μαύρο μούσι του

aretha
Περιβόητο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Βρε Αλίκη τρελαίνομαι με το μισό μαύρο μούσι του![]()
Είναι που δεν είχε άλλα λεφτά στην τσέπη του να πληρώσει τον μπαρμπέρη!.. όπως λέει και ο μπαμπάς του.
ΌΟΟΟΟΛΛΛΓΓΓΓΑΑΑΑΑΑ, που είσαι Όλγα;

Desdemona
Διάσημο μέλος
Πες τα Στέλλα μου, μόνο εγώ θα τα ακούω για τη μεγάλη μύτη του (κατά τα άλλα θεσπέσιου και πανεμορφότατου) γάτου μου;Είναι που δεν είχε άλλα λεφτά στην τσέπη του να πληρώσει τον μπαρμπέρη!.. όπως λέει και ο μπαμπάς του.ΌΟΟΟΟΛΛΛΓΓΓΓΑΑΑΑΑΑ, που είσαι Όλγα;
![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Να σημειώσω δε ότι εκτός από το εκπληκτικού κάλλους σαγόνι μας, η ανατομία μας διαθέτει και άλλα σημεία της ιδίας λογικής, αλλά επειδή μας διαβάζουν και ανήλικοι δεν δύναμαι να επεκταθώ.

(Και, ναι, ο Πρέστο έχει μεγάλη μύτη! Το επαναλαμβάνω προς εμπέδωσιν)

stellak
Διάσημο μέλος
Σας πληροφορώ, πτωχές αδαείς συμφορουμίτισσες, Στέλλα και Όλγα, ότι ο χρωματισμός του Πορδίτσου μου είναι λεπτομερώς μελετημένος, κατά το πρότυπο της Ελβετικής φρουράς του Πάπα (τουτέστιν, 50-50%).
Να σημειώσω δε ότι εκτός από το εκπληκτικού κάλλους σαγόνι μας, η ανατομία μας διαθέτει και άλλα σημεία της ιδίας λογικής, αλλά επειδή μας διαβάζουν και ανήλικοι δεν δύναμαι να επεκταθώ.
(Και, ναι, ο Πρέστο έχει μεγάλη μύτη! Το επαναλαμβάνω προς εμπέδωσιν)![]()
Εγώ ξέρωωω, εγώ ξέρωωω
Γιατί έψαχνες και τα απόκρυφα του Νινάκου μου να δεις χρωματισμούς, αλλά εμείς κυρά μου δεν ξεχνάμε
Desdemona
Διάσημο μέλος
Άλλη ομοιότητα δεν μπορώ να εντοπίσω, σχωράτε με

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool