Κεραμιδό-maniacs

Εγώ, λοιπόν, δεν σας καταλαβαίνω καθόλου!:mad: Που τα είδατε τα κεραμίδια και μας αποκαλείτε έτσι εμάς τους... κεραμιδόγατους; Εγώ κάτι μάρμαρα έχω εδώ κάτω να κυλιέμαι (που δεν είναι και τόσο ζεστά ακόμα κι όταν καίει ο ήλιος) και δεν έχω δει ποτέ μου κεραμίδια, για να ξέρετε! Χμμμ:greycat:
Μέλη

p2140185jo8.jpg

Kαλα ντε! Μην μας συγχυζεσαι:P!! Πως θελεις να σας λεμε κυριε προεδρε??:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλα ντε! Μην μας συγχυζεσαι:P!! Πως θελεις να σας λεμε κυριε προεδρε??:D

Με λένε Γάτα και είμαι καλά:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε που τα παιδιά έχουν την εφηβική αίσθηση του χιούμορ και γίνονται διάφοροι σουρεάλ διάλογοι στο σπίτι λόγω της γάτας : (Η Μπασσέτ τρεις μέρες τώρα ενεργείται ασχημάτιστα κ...ά και σήμερα την έχω στην αφαγία μόνο με νερό). Ξαφνικά τη βλέπω να κυνηγάει σαν τρελλή μια μύγα.
Ακολουθεί διάλογος
Εγώ (με απελπισία) _Ορίστε μας, εγώ της κάνω δίαιτα κι αυτή τρώει την παλιόμυγα
Παιδί _Τι έχει;
Εγώ _Διάρροια
Παιδί _Μήπως είχε λήξει η μύγα;
:lol::lol::lol:

Καλησπέρες και από μας!!

Πιστεύω φαίνεται στην πανσέληνο... πώς με κακομεταχειρίζονται οι παλιάνθρωποι εδώ... οι βασανιστές... που υποφέρω.. και θέλω α γυρίσω στην Αθήνα!:rolleyes::rolleyes:

Μεγάλη κούραση έχει το κορμί μου.... ΤΙ ΘΕΣ?? και με ενοχλείς :mad:

P910174.jpg

Η ορφανή Μπουμπου... με το καλώδιο του σίδερου:blink:

P9110215.jpg

"Μερικά" απο τα παιδιά μας....την ώρα του φαγητού

Ο Σεληνιασμένος Κίκης και το κούτσουρο....:up:(Στο βάθος η Σελήνη..)

Η ΑΡΧΙκουτσομπόλα του χωριού επ΄αυτοφώρω!!!!:lol:(και το "αθώο" βλέμμα της περιστεράς..):rolleyes:

Κάτι είδε... ώρα για βραδινό:/::/: τί θα έχει το μενού.. κατσαρίδα, σαύρα, νυχτερίδα??:confused:
P9110233.jpg

Παρακολουθώντας.. την βραδινή κίνηση στην αυλή...:happy:
P9110242.jpg

Καλησπέρες και από μας!!

Πιστεύω φαίνεται στην πανσέληνο... πώς με κακομεταχειρίζονται οι παλιάνθρωποι εδώ... οι βασανιστές... που υποφέρω.. και θέλω α γυρίσω στην Αθήνα!:rolleyes::rolleyes:

Μεγάλη κούραση έχει το κορμί μου.... ΤΙ ΘΕΣ?? και με ενοχλείς :mad:

P910174.jpg

Η ορφανή Μπουμπου... με το καλώδιο του σίδερου:blink:

P9110215.jpg

"Μερικά" απο τα παιδιά μας....την ώρα του φαγητού

Ο Σεληνιασμένος Κίκης και το κούτσουρο....:up:(Στο βάθος η Σελήνη..)

Η ΑΡΧΙκουτσομπόλα του χωριού επ΄αυτοφώρω!!!!:lol:(και το "αθώο" βλέμμα της περιστεράς..):rolleyes:

Tι βλεμμα ειναι αυτο καλε στην πρωτη φωτο??! Δε φοβαστε??:P
Κουκλακι ειναι το βαμπιρακι σας.
Και η Μπουμπου ειναι κουκλιτσα!! Φτου-φτου!!

Κάτι είδε... ώρα για βραδινό:/::/: τί θα έχει το μενού.. κατσαρίδα, σαύρα, νυχτερίδα??:confused:
P9110233.jpg

Παρακολουθώντας.. την βραδινή κίνηση στην αυλή...:happy:
P9110242.jpg
Κούκλαρος ο Κίκης ε????:up::up::up::up:

ΒαμπιροΚίκη εισαι άπαιχτος!Θέλουμε Τσάροοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Πω πω κακοπέραση ο Κίκης!! :P
Ειδικά η φωτογραφία του νυχτερινού κυνηγιού, τέλεια, έτοιμος για να πρωταγωνιστήσει σε ντοκυμαντέρ του Discovery είναι!

Αν μας έλεγαν μαρμαρόγατους, μήπως θα ήταν πιο ακριβές;;;:P
Καλά, τώρα τις είδα κι αυτές τις φωτογραφίες τι μοντέλο είναι και η Μέλη;; Επαγγελματικό στήσιμο, όχι αστεία :P

(Όσο για την ορολογία, το "μαρμαρόγατοι" είναι κι αυτό πολύ συγκεκριμένο, δεν πιάνει όλες τις κατηγορίες. Θα πρέπει να έχουμε και "παρκεδόγατους", "πλακακόγατους" κ.ο.κ.) :P

Καλά, τώρα τις είδα κι αυτές τις φωτογραφίες τι μοντέλο είναι και η Μέλη;; Επαγγελματικό στήσιμο, όχι αστεία :P

(Όσο για την ορολογία, το "μαρμαρόγατοι" είναι κι αυτό πολύ συγκεκριμένο, δεν πιάνει όλες τις κατηγορίες. Θα πρέπει να έχουμε και "παρκεδόγατους", "πλακακόγατους" κ.ο.κ.) :P

Μοντέλο για... παχουλές, λανσάρει τις γατογούνες "Queen Γατίφα":P

Όσο για την επισήμανση, έχετε για ακόμη μια φορά δίκιο, μπλε κυρία... Και επίσης: Θέλουμε φωτό Πορδίτσου ΤΩΡΑ!!!

Και επίσης: Θέλουμε φωτό Πορδίτσου ΤΩΡΑ!!!
Στις διαταγές σας (Πορδολέων ασκών καθήκοντα επιθεωρητού της βεράντας των από πάνω):

Στις διαταγές σας (Πορδολέων ασκών καθήκοντα επιθεωρητού της βεράντας των από πάνω):

Βρε Αλίκη τρελαίνομαι με το μισό μαύρο μούσι του:lol:

Είναι σήμα κατατεθέν ;)

Βρε Αλίκη τρελαίνομαι με το μισό μαύρο μούσι του:lol:

Είναι που δεν είχε άλλα λεφτά στην τσέπη του να πληρώσει τον μπαρμπέρη!.. όπως λέει και ο μπαμπάς του. :) ΌΟΟΟΟΛΛΛΓΓΓΓΑΑΑΑΑΑ, που είσαι Όλγα;;):whistle:

Είναι που δεν είχε άλλα λεφτά στην τσέπη του να πληρώσει τον μπαρμπέρη!.. όπως λέει και ο μπαμπάς του. :) ΌΟΟΟΟΛΛΛΓΓΓΓΑΑΑΑΑΑ, που είσαι Όλγα;;):whistle:
Πες τα Στέλλα μου, μόνο εγώ θα τα ακούω για τη μεγάλη μύτη του (κατά τα άλλα θεσπέσιου και πανεμορφότατου) γάτου μου; :lol::lol::lol:

Σας πληροφορώ, πτωχές αδαείς συμφορουμίτισσες, Στέλλα και Όλγα, ότι ο χρωματισμός του Πορδίτσου μου είναι λεπτομερώς μελετημένος, κατά το πρότυπο της Ελβετικής φρουράς του Πάπα (τουτέστιν, 50-50%).
Να σημειώσω δε ότι εκτός από το εκπληκτικού κάλλους σαγόνι μας, η ανατομία μας διαθέτει και άλλα σημεία της ιδίας λογικής, αλλά επειδή μας διαβάζουν και ανήλικοι δεν δύναμαι να επεκταθώ.:rolleyes:

(Και, ναι, ο Πρέστο έχει μεγάλη μύτη! Το επαναλαμβάνω προς εμπέδωσιν):P

Σας πληροφορώ, πτωχές αδαείς συμφορουμίτισσες, Στέλλα και Όλγα, ότι ο χρωματισμός του Πορδίτσου μου είναι λεπτομερώς μελετημένος, κατά το πρότυπο της Ελβετικής φρουράς του Πάπα (τουτέστιν, 50-50%).
Να σημειώσω δε ότι εκτός από το εκπληκτικού κάλλους σαγόνι μας, η ανατομία μας διαθέτει και άλλα σημεία της ιδίας λογικής, αλλά επειδή μας διαβάζουν και ανήλικοι δεν δύναμαι να επεκταθώ.:rolleyes:

(Και, ναι, ο Πρέστο έχει μεγάλη μύτη! Το επαναλαμβάνω προς εμπέδωσιν):P

Εγώ ξέρωωω, εγώ ξέρωωω:P Γιατί έψαχνες και τα απόκρυφα του Νινάκου μου να δεις χρωματισμούς, αλλά εμείς κυρά μου δεν ξεχνάμε:lol:

Για να καταλάβω, η αδαής συμφορουμίτισσα: ο Πορδίτσος έχει α) μπλε και πορτοκαλί χρωματισμό, β) κόκκινο λοφίο, γ) πολλούς Πορδίτσους
Άλλη ομοιότητα δεν μπορώ να εντοπίσω, σχωράτε με :bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back