Κεραμιδό-maniacs

πλάι πλάι σε απόσταση όμως!!!!!:P:lol::lol::lol::lol:

Τι να κανω η ερμη, αυτο ειναι το καλυτερο τους.:(:down: Περασε 1,5 μηνας και αυτα ακομη κυνηγανε και αγριευουν ο ενας στον αλλον.:down:
Οποτε ζω με αυταπατες.(οτι καποτε θα τα πανε καλα μεταξυ τους):blink::(
Υ.Γ Κανονικα αν ηξερα να το κανω, στην τριτη φωτο θα εβαζα συνεφακι που λεει
Τι μπαστακωθηκε αυτος πανω απο το κεφαλι μου σαν τον Χαρο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ELENIP είναι φανερό ότι το σκυλάκι θέλει κι αυτό α) φαγητό, β) την προσοχή και τη φροντίδα που έχασε. Τι θα έλεγες να κάθεσαι κοντά στη γατούλα μέχρι να φάει; Κι αν αυτό είναι ανέφικτο, να της έβαζες την τροφή σε κάποιο σημείο που δεν τη φτάνει ο σκύλος; Αλλά να δίνεις και στον άμοιρο το σκυλάκο λίγο φαγάκι κι ένα χάδι:/:

Κι εγώ το ίδιο θα έλεγα.....βάζε φαγάκι στη γατούλα και χώρια στο σκυλάκι λίγο και κάτσε εκεί μέχρι να φάνε....:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ELENIP είναι φανερό ότι το σκυλάκι θέλει κι αυτό α) φαγητό, β) την προσοχή και τη φροντίδα που έχασε. Τι θα έλεγες να κάθεσαι κοντά στη γατούλα μέχρι να φάει; Κι αν αυτό είναι ανέφικτο, να της έβαζες την τροφή σε κάποιο σημείο που δεν τη φτάνει ο σκύλος; Αλλά να δίνεις και στον άμοιρο το σκυλάκο λίγο φαγάκι κι ένα χάδι:/:

Νίκη, η Μυρτούλα είναι ακόμα επιφυλακτική με τον αδερφό της; Αυτός μια χαρά άρχοντας ξηγιέται στην πολυθρόνα, ε; Κουκλάκια μου,άντε, κάντε το χατήρι της μαμάς να καθίσετε δίπλα δίπλα!:rolleyes:

Όσο για τον Κεχριμπαρένιο, είμαι μαζί του και έχω υποστηρίξει δεκάδες φορές τη φυσιολογικότατη μύτη του. Τώρα, αν η μαμά του δεν μπορεί να μπανάρει την ΣΜ που γλωσσεύει, ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗΗΗ;;;:lol:

Αυτο εκανα σημερα,καθισα μεχρι να φαει,γιατι ειδα τον σκυλακο που ηταν εξω.Και μπροστα μου πηγε τρεχοντας και τρομαξε τη γατουλα.Εκτος αμα βαλω το μπωλακι κατω απο αυτοκινητο,αλλα επικυνδυνο μου φαινεται:hmm:.Το σκυλακι ειναι τυπου λασσυ,μεγαλο μια κουκλα, αλλα ειναι αγριο.Μια φορα πηγα να το χαιδεψω και μου γαυγιζε συνεχεια με θυμο.Και του φιλου μου του ειχε δωσει μια σιγανη προειδοποιητικη δαγκωνιτσα.Μωρε εχει φροντιδα,αλλα φοβαμαι μηπως αυτοι που το ''εχουν'' επαναπαυονται και λενε αφου βρισκει φαγητο γιατι να τους βαζουμε εμεις,κι ετσι η πεινασμενη γατουλα δεν εχει φαγητακι,και ειναι τοσοοοοο γλυκια.Σκεφτηκα να αλλαξω και να βαζω ξηρα τροφη που η σκυλιτσα δεν την καταδεχεται.:hmm:
Μην παρεξηγηθω, τα λατρευω τα σκυλια.Αλλα ΔΕΝ ειναι αδεσποτο.

Τότε δοκίμασε αυτή τη λύση με την ξηρά τροφή και τάιζε τη γατούλα παράμερα όσο είσαι εκεί... κρίμα είναι η καημενούλα να της κάνει το νταή ο ... τύπος!

:down: Περασε 1,5 μηνας και αυτα ακομη κυνηγανε και αγριευουν ο ενας στον αλλον.:down:
Οποτε ζω με αυταπατες.(οτι καποτε θα τα πανε καλα μεταξυ τους):blink::(
Αυτό το αγρίεμα να μη σε ανησυχεί. Εγώ πιστεύω ότι θέλουν τουλάχιστον ένα 6μηνο για να ισορροπήσουν.
Πολύ ωραία η φωτό τους στην πολυθρόνα! Δεν μου λες, το σαλόνι το πήρες επί τούτου για να ταιριάζει με τα γατιά;;; :lol::lol:

Αυτό το αγρίεμα να μη σε ανησυχεί. Εγώ πιστεύω ότι θέλουν τουλάχιστον ένα 6μηνο για να ισορροπήσουν.
Πολύ ωραία η φωτό τους στην πολυθρόνα! Δεν μου λες, το σαλόνι το πήρες επί τούτου για να ταιριάζει με τα γατιά;;; :lol::lol:

Αχ μακαρι Ζωη να γινει καποτε αυτο.:/:
Τωρα για τα χρωματα απλο ειναι, βαφεις τις γατες για να παν σετακι με το σαλονι!:blink::blink::lol::lol::lol:
Δεν ξερω πως προεκιψε αυτο.:lol:Μαλλον μ'αρεσουν τα πορτοκαλοκαφετι χρωματα και στα υφασματα και στις γατες!:blink::lol::lol:

Όλγα μου, έχεις αρχίσει και κυνηγάς ανεμόμυλους, σαν τον Δον Κιχώτη;:rolleyes: Εγώ, βρε, χλευάζω; Εγώ, που σαν τον Πρέστο δεν έχω υποστηρίξει ούτε τα δικά μου παιδιά (από εκείνη την άθλια Πράσινη);

Εννοείται ότι Ο ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΕΝΙΟΣ μας έχει κερδίσει όλους τους χαμουτζήδες με την ομορφιά του και μην ακούς τις κακές γλώσσες, από τη ζήλια έχουν αλλάξει χρώμα, σε μπλε και πράσινο αντιστοίχως!:lol:

Φιλάκια στον Μαμάκια:kiss:

Για μας εδω τους πανουτζηδες ο Πρεστο αποτελει συμβολο ανεξαρτησιας και ελευθεριας.:up: Οποτε ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ απο τον Πρεστο.:mad:
Και να κανω και μια χαζη ερωτηση.Γιατι σχολιαζετε συνεχεια την μυτη του Πρεστο?:hmm:Εμενα μου φαινεται εντελως φυσιολογικη!:blink:;):lol:
Να σας δειξω και τις δικες μας μυτουλες, μια που τα προσοντα μας ειναι εντελως εικονικα.:(:down: Και μια ακομη φωτο με τα δυο τους μαζι, γιατι δεν χωρταινω να τα βλεπω πλαι-πλαι!:P

.....ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από τον ΠΡΕΣΤΟ:mad::P:D
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Αφου το Πρεστινι πήρε τον τίτλο της πιο μεγαλης μυτης,μπορουμε εμεις να εχουμε τον τιτλο του αρκουδογατου παρακαλω;
P9161409.jpg
Δώρα, τι παίδαρος είναι αυτός!!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Πολύ μεγάλωσε και ομόρφυνεεεε!!!:happy::happy::happy:

(και το πατωματάκι αστράφτει, εύγε παιδί μου ;))

Πολύ μεγάλωσε και ομόρφυνεεεε!!!:happy::happy::happy:

(και το πατωματάκι αστράφτει, εύγε παιδί μου ;))
:lol::lol::lol::lol::lol:Δεν ειναι πατωμα καλε,ειναι το τραπεζι!Δεν ειδες που εχει και φωτογραφιες κατω απο το γυαλι;:lol::lol::lol::lol:

Σημερα το μεσημερι που γυρισα σπιτι με περιμενε μεγαμη εκπληξη!:up:
Το δυο τερατακια σαν απο θαυμα τα παν πολυ καλυτερα μεταξυ τους.:up:Λετε να φταιει το κρυο?:blink::lol:
Δειτε και μονοι σας.Ραισακι ειναι καλη αυτη η αποσταση μεταξυ τους?:blink::lol:;)
Α και μια ακομη του Αρουλη που οταν κοιμαται δεν μπορω να αντισταθω,και του βγαζω φωτο.:blink::redface::redface:

Συνημμένα

• Σεπτεμβριος 2008 056 β.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 056 β.jpg
    134,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Σεπτεμβριος 2008 057 β.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 057 β.jpg
    99,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Σεπτεμβριος 2008 058 β.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 058 β.jpg
    119,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Σεπτεμβριος 2008 049 β.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 049 β.jpg
    86,5 KB · Εμφανίσεις: 31
Το δυο τερατακια σαν απο θαυμα τα παν πολυ καλυτερα μεταξυ τους.:up:Λετε να φταιει το κρυο?:blink::lol:
Μπράβοοοοο :up: :up: :up: :up:
(να λοιπόν ένα ακόμα πλεονέκτημα του κρύου);)

Δειτε και μονοι σας.Ραισακι ειναι καλη αυτη η αποσταση μεταξυ τους?:blink::lol:;)

Πολύ καλή Νίκη:up::up: ......είδες τι κάνει το κρύο??;):lol::lol::lol:

Λετε να φταιει το κρυο?:blink::lol:
Το κρύο σίγουρα βοηθάει. Χθες το βράδυ, τα δικά μου με χρησιμοποίησαν ως ζωντανή θερμοφόρα!
Πάντως είναι χάρμα οφθαλμών! Δύο γατιά είναι πάντα καλύτερα από ένα!

Δείτε κι ένα βίντεο τώρα με τα δικά μου τα τερατόπουλα, κάτω απ' το κρεβάτι μου μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6101

Το κρύο σίγουρα βοηθάει. Χθες το βράδυ, τα δικά μου με χρησιμοποίησαν ως ζωντανή θερμοφόρα!
Πάντως είναι χάρμα οφθαλμών! Δύο γατιά είναι πάντα καλύτερα από ένα!

Δείτε κι ένα βίντεο τώρα με τα δικά μου τα τερατόπουλα, κάτω απ' το κρεβάτι μου μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6101

Πολυ ωραιο και εχει τιτλο "ο Beeb ενοχλει την Ασπρη":lol::lol::lol:
Θα μου δειξεις και εμενα πως ανεβαζεις βιντεακια?:redface::redface:

Βρε κορίτσια τόσο κρύο κάνει στην Θεσσαλονίκη? Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει και Αθήνα γιατί έχω να κάνω δύο ταξίδια. Ένα Αθήνα και ένα Θεσσαλονίκη τις επόμενες 15 μέρες και είμαι στην κοσμάρα μου? Εδώ έχουμε AC ακόμα:hmm:

ΕΔΩ ο Αρναούτογλου του mycat...:)

To ΣΚΔ κακός χαμός παντού.. θα ανοίξουν οι ουρανοί!!!! - επιτέλους. Θα πέσει αρκετά η θερμοκρασία....

Για λεπτομέρειες.. μην κάνω και λαθος και βρω τον μπελά μου...
www.meteo.gr :)

Βρε κορίτσια τόσο κρύο κάνει στην Θεσσαλονίκη? Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει και Αθήνα γιατί έχω να κάνω δύο ταξίδια. Ένα Αθήνα και ένα Θεσσαλονίκη τις επόμενες 15 μέρες και είμαι στην κοσμάρα μου? Εδώ έχουμε AC ακόμα:hmm:
Ναι! Κρύοοοοοο! Μπες στο MyCat Θεσσαλονίκης για να κόψεις κατάσταση... Εμείς ήδη πήραμε ένα γερό δήγμα Βαρδάρη στα ποπουδάκια μας! :lol::lol:

Ναι! Κρύοοοοοο! Μπες στο MyCat Θεσσαλονίκης για να κόψεις κατάσταση... Εμείς ήδη πήραμε ένα γερό δήγμα Βαρδάρη στα ποπουδάκια μας! :lol::lol:

Καλά είμαι στην κοσμάρα μου. Θα έφερνα καλοκαιρινά ρούχα για το γάμο:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back