Κεραμιδό-maniacs

Aretha κουκλα το Mαργκουδι.:up:Αλλα τι ακριβως ειναι το γατοδεντρο?
Μαλλον εχω χασει επισοδεια.:blink::hmm:Sorry moukelis:)

Vikoulini η Νεφελη πραγματικα ονειρεμενη πανω στην φουξια κουβερτουλα και στην γαλαζια σκηνη ειναι σαν να βρισκεται σε "συνεφακι"!:inlove::D:D
Konstans ,κρατησε τον σ'αυτην την σταση και ερχομαι για "χουφτι-χουφτι"κοιλιτσας!;):lol::lol: Που θα'λεγε και η φιλη μου Zbeebz;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σορρυ ρε παιδια για τις απουσιες αλλα τρεχω σαν την τρελη και μετα δεν εχω κουραγιο να μπω στο φορουμ,με παιρνει ο υπνος στο πληκτρολογιο:redface:
Επειδη ομως ειμαστε αρχιστριτζογατες και πληρωνουμε με δολοφονικα βλεμματα,εχουμε καινουργιες φωτογραφιες,για να μη μας ξεχνανε οι παλιοι και να μας μαθαινουν οι νεωτεροι!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τzoutzou δεν ξερω τι λες εσυ, στριντζο ξεστριντζο, εγω βλεπω οτι η Leia ειναι πραγματικα πολυ ομορφη!:kiss::inlove::inlove:

Σε ευχαριστουμε και οι δυο Νικη μου!!!!Ειναι η στριτζω πανεμορφη παναθεμα την και χαιρομαι που το λεει και καποιος αλλος που και που για να μη νιωθω σαν τη χαζη την κουκουβαγια!!

Αμα λεω εγω οτι το'χει το σοι...Κουκλα φτου φτου!

κούκλα η Μαργκο τα φτερα της λείπουν το ζουζουνι
Έτσι όπως πάει, νομίζω ότι θα βγάλει όπου να 'ναι...:blink:
Αλίκη πόσο πιο όμορφη μπορει να γινει πια αυτη η μπαλαρινα;;;Και σταματα να μας βγαζεις φωτο πανω στο καταραμενο το γατοδεντρο,θελω κι εγω ειπαμε!:mad:
Εσείς έχετε τη γατοπολυκατοικία! Άντε, μην είμαστε και πλεονέκτες :bleh:
Aretha κουκλα το Mαργκουδι.:up:Αλλα τι ακριβως ειναι το γατοδεντρο?
Ευχαριστούμε Νίκη! Το γατόδεντρο είναι αυτό εδώ, αλλά επειδή δεν το φέρνει το ελληνικό ικεα το είχαμε κουβαλήσει απ'την αγγλία, οι μουρλοί γατογονείς.:rolleyes:
η Leia ειναι πραγματικα πολυ ομορφη!:kiss::inlove::inlove:
Είναι!!! Και τι ουρά...:inlove::inlove:

Τη στριτζομαρα εννοεις moukelis οτι την εχει το σοι ή την ομορφια?Γιατι μαλλον και τα δυο τα εχουμε :P
Οσο για την ουρα aretha μου,τη χρησιμοποιει και για να κρυβεται απο τους ενοχλητικους παπαρατσι!!

Και τα δυο καλε!:lol:

Και τα δυο καλε!:lol:

Καλε ποια και τα δυο? Ο Σείριος την έχει δει φωτομοντελο. Παίρνει χαμπάρι την φωτογραφικη και παίρνει πόζα!! :lol:

Η Νεφέλη είναι ένα υπέροχο ζουζούνι:up::up: Στην αρχή, όπως άνοιγε η φωτογραφία, νόμιζα ότι πάνω στη φωλιά της έγραφε: Μην ενοχλείτε!!!:lol::lol::redface:

χαχα θα μπορούσε άνετα να το γράφει γιατί όταν την ξυπνάω μετά είναι όλο νεύρα!!

Και εδώ ποζάρουμε πιο ναζιάρικα στη διχτυωτή μας πολυκατοικία!!
DSC00268.JPG

Ειναι στριτζογατα παντως και τα δυο!
Καλε αυτο το πατουσακι Νεφελης με ξετρελανε!

Καλε αυτο το πατουσακι Νεφελης με ξετρελανε!

Ναι ναι ήταν η κατάλληλη στιγμή για φώτο!!! Απορώ πώς το πέτυχα το ζουζούνι μου έτσι :baby:!!
Τώρα τρέχει σα δαιμονισμένο by the way!!!:lol:

Η μαμά μου μου είπε, ότι ο μπαμπάς της, ο παππούς μου δηλαδή, είχε πολεμήσει στον πόλεμο, όταν κάτι κακοί άνθρωποι θέλαν να πάρουν την περιοχή του. Έτσι δεν πολεμάμε κι εμείς για την περιοχή μας; Σκέφθηκα.:hmm:Μπράβο στον παππού και για να χαίρεται εκεί στο συννεφάκι που είναι, η μαμά μου έβαλε στο μπαλκόνι μια σημαία και μου έδωσε κι εμένα μια μικρούλα. Εγώ, την κρατάω με υπερηφάνια και τη φιλάω, έτσι δεν πρέπει; Επειδή, έχει ωραία χρώματα, κάθησα και μπροστά να με βγάλει άλλη μια φωτογραφία η μαμά!! Αγαπάω την πατρίδα μου εγώ:inlove::up:
ΜΠΑΣΣΕΤ

Συνημμένα

• DSCF2256.jpg
    DSCF2256.jpg
    138,3 KB · Εμφανίσεις: 44
  • DSCF2255.jpg
    DSCF2255.jpg
    179,7 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSCF2244(1).jpg
    DSCF2244(1).jpg
    182,7 KB · Εμφανίσεις: 30
μα τι γάτα..... :) απίστευτη και πατριότησα... :)

'Ολα τα λεφτά η πατριώτισα γάτα:lol:

εύγε Μπασσέτ , και εμείς αγαπάμε εσένα κουκλίτσα.:)

Η μαμά μου μου είπε, ότι ο μπαμπάς της, ο παππούς μου δηλαδή, είχε πολεμήσει στον πόλεμο, όταν κάτι κακοί άνθρωποι θέλαν να πάρουν την περιοχή του. Έτσι δεν πολεμάμε κι εμείς για την περιοχή μας; Σκέφθηκα.:hmm:Μπράβο στον παππού και για να χαίρεται εκεί στο συννεφάκι που είναι, η μαμά μου έβαλε στο μπαλκόνι μια σημαία και μου έδωσε κι εμένα μια μικρούλα. Εγώ, την κρατάω με υπερηφάνια και τη φιλάω, έτσι δεν πρέπει; Επειδή, έχει ωραία χρώματα, κάθησα και μπροστά να με βγάλει άλλη μια φωτογραφία η μαμά!! Αγαπάω την πατρίδα μου εγώ:inlove::up:
ΜΠΑΣΣΕΤ

Μπραβο αγαπη μου!! Ετσι πρεπει!!!:-)

Βεβαίως, ξέχασα να το γράψω (γιατί εννοείται) ότι σας αγαπάω κι εγώ όλους πολύ πολύ:inlove::inlove::inlove:.
ΜΠΑΣΣΕΤ

Μπασσυ εισαι πολυ, πολυ ομορφη με φοντο την γαλανολευκη!:kiss::inlove::inlove:
Στην επομενη εθνικη γιορτη θελουμε και βιντεακι ....με ποιηματακι απο την Μπασσυ! :blink:;):lol:

Η παρελαση στην συνοικια μας περναει σχεδον απο διπλα μας, οποτε τα δικα μου τερατιδια μολις ακουσαν τα κρουστικα απο την μπαντα του δημου, εξαφανιστηκαν σε χρονο dt, η μια στην ντουλαπα και ο αλλος στο βαθος,βαθος κατω απο τον καναπε!:blink::redface::down: Τοσο εθνικα υπερηφανοι!;):lol::lol:

Γεια σου πατριωτισσα Μπασσετ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back