Κεραμιδό-maniacs

Ειχα χασει τον Ρού εδώ και καμια ώρα. Αφού έψαξα όλο το σπίτι και είχα αρχίσει να ανησυχώ οτι βγήκε έξω χωρίς να το παρω χαμπάρι, δείτε τι ανακάλυψα. Ο σκατούλης άνοιξε την πορτα της ντουλαπας μονος του και...την ξανακλεισε. Αν δεν ετοιμαζομουν να ντυθώ για να βγω να τον ψαξω δεν θα τον ειχα παρει χαμπαρι.
Kαλέ δεν έψαξες εκεί?
Εμένα οι σκατούλες μου μην δουν ανοιχτή ντουλάπα, τρελαίνονται. Κι άντε να τις βγάλεις μετά κχκχκχκχκχκχ........
Αφού καμιά φορά απλώς κάθονται απ'έξω και νιαουρίζουν μπας και τις λυπηθώ και τους ανοίξω:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε η ντουλαπα ειναι Must...
1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε η ντουλαπα ειναι Must...

Να και ο κύριος Σείριος!! Τι κάνετε αγαπητέ; Η οικογένεια καλά; :)

Γεια σας αγαπητη Τρελοτουριστρια.Καλα,ετοιμαζουμε ιατρικο ανακοινωθεν.Εσεις καλα;
Εχετε ξαναματαδει πιο χαμογελαστη ντουλαπα;:P

Εσεις καλα;

Καλά είμαστε, με όρεξη για κρυφτό σήμερα το πρωί!!!
Η πιο χαμογελαστή ντουλάπα ever!!! :lol:

Να γιατι παω με χαμογελο στη δουλεια το πρωι...Αν και η φωτο ειναι τραβηγμενη προ μηνων.Τωρα που το σκεφτομαι,εχει γινει λιιιιιιγο μεγαλουτσικος.Να πω στη γιατρο να κοψει κατι;:lol:

Ο σκατούλης άνοιξε την πορτα της ντουλαπας μονος του και...την ξανακλεισε. Αν δεν ετοιμαζομουν να ντυθώ για να βγω να τον ψαξω δεν θα τον ειχα παρει χαμπαρι.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

H Ρεγγίνα έχει εμμονή με τις ντουλάπες...
Στη μία έχουμε μία βαλίτσα (άδεια) όρθια και λατρεύει να σκαρφαλώνει πάνω της και να χώνεται ανάμεσα στα ρούχα.. Ο Μέλας (που την ακολουθεί παντού) ανεβαίνει κι εκείνος και παλεύουν μέσα στην ντουλάπα, πάνω στη βαλίτσα, πίσω απ'τα κρεμασμένα ρούχα :blink::lol: Προχτές την έχασα τη Ρεγγίνα και ψάχνοντας την βρήκα το Μέλα πάνω στη βαλίτσα, να μου κάνει το χαζό. Πού είναι Μέλα η Ρεγγίνα? μούγγα ο Μέλας. Φώναζα το όνομα της, τίποτα... :hmm: Ρε μπας κι έπεσε από πίσω?? σκέφτηκα. Κοιτάω και να σου ένα πραγματάκι εγκλωβισμένο να με κοιτάει με ύφος δεν τρέχει τίποτα :whistle::lol::lol::lol:

Καλά είμαστε, με όρεξη για κρυφτό σήμερα το πρωί!!!
Η πιο χαμογελαστή ντουλάπα ever!!! :lol:

Kαλέ δεν έψαξες εκεί?
Εμένα οι σκατούλες μου μην δουν ανοιχτή ντουλάπα, τρελαίνονται. Κι άντε να τις βγάλεις μετά κχκχκχκχκχκχ........
Αφού καμιά φορά απλώς κάθονται απ'έξω και νιαουρίζουν μπας και τις λυπηθώ και τους ανοίξω:lol::lol::lol:

Και τα δικα μου ετσι ακριβως κανουν,ειδικα η Μυρτουλα!;)
Στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας μπαινει οποτε θελει(να απομονωθει)
γιατι εχει συρωμενες πορτες.Αλλα η αγαπημενη της ντουλαπα ειναι μια εντοιχοιζμενη στο καθιστικο για παλτα και παπουτσια.Μπορει να κλαψουριζει με τις ωρες απ'εξω ωσπου να της ανοιξει καποιος να μπει μεσα!:mad:;):lol:

Οχι πρωτη φορα βλεπω,πραγματικα χαμογελαει το Σειριακι!:blink::lol::lol:;)
Σαν τον γατο στην "Αλικη στην χωρα των θαυματων"!!!:blink::lol::lol:

Εμένα ,παιδιά, η Μπασσέτ μάλλον έχει κλειστοφοβία;):|:| Μπαίνει, βέβαια στη ντουλάπα, άμα την πετύχει ανοιχτή, κάνει τα καθιερωμένα (μυρίζει γύρω γύρω, τσιγκλάει τις ζώνες, τα κορδόνια, ό,τι κρέμεται τέλος πάντων κλπ).....και βγαίνει. Ενώ είναι μέσα, κλείνω καμιά φορά την πόρτα ή την μισοκλείνω, για να μη φοβηθεί, τίιιιποτα, ή βγαίνει ή περιμένει όρθια πίσω από την πόρτα της ντουλάπας με τα μάτια ορθάνοιχτα, να της ανοίξω (δεν νιαουρίζει να της ανοίξω, γιατί δεν νιαουρίζει σχεδόν ποτέ):blink:.

Α μπα,εμας οχι απλα δε φοβαται,πιανεται απο όλα τα ρούχα για να μην τον βγαλουμε...:lol:

Με έχει πιάσει μια γατοαγάπη από το πρωί, αλλο πράγμα. Τα έχω κατσιάσει τα κακόμοιρα. Ίσως γι'αυτό ο χαζορού κρύφτηκε στην ντουλάπα, για να γλυτώσει. Τώρα έχουμε αναψει τζάκι και έχουμε στηθεί όοοολοι γύρω γύρω και γλυφουμε την γούνα του διπλανου:inlove::inlove::inlove:

Με έχει πιάσει μια γατοαγάπη από το πρωί, αλλο πράγμα. Τα έχω κατσιάσει τα κακόμοιρα. Ίσως γι'αυτό ο χαζορού κρύφτηκε στην ντουλάπα, για να γλυτώσει. Τώρα έχουμε αναψει τζάκι και έχουμε στηθεί όοοολοι γύρω γύρω και γλυφουμε την γούνα του διπλανου:inlove::inlove::inlove:

Τι υπεροχη εικονα ειναι αυτη που περιγραφεις Κειρα.:up:
Βγαλε οπωσδηποτε φωτο!;):D:D

Εσύ Κείρα μου, τίνος τη γούνα γλύφεις ακριβώς;:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Φωτό επιβάλλεται:lol::lol::lol::lol:

Εσύ Κείρα μου, τίνος τη γούνα γλύφεις ακριβώς;:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Φωτό επιβάλλεται:lol::lol::lol::lol:

ΧΧΧ ακατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 17 ετών.Σα δε ντρέπεστε.Ου ου ου 666 :lol::lol:

ΧΧΧ ακατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 17 ετών.Σα δε ντρέπεστε.Ου ου ου 666 :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Βρε, πονηρόγατα, τί βάζεις με το νου σου, εγώ μια αθώα :confused:ερώτηση έκανα:lol::lol::lol:

Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα... :P:D

"Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!"
(χασμουριέται, βέβαια...)

Αφιερωμένη στην Ελένη Π!

Συνημμένα

• PA280058.jpg
    PA280058.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 43
Τελεια φωτο!:up:Συγχαρητηρεια στο μοντελο;):kiss: αλλα και στην φωτογραφο.:up: Ο Beeb εχει τρομερη φωτογενεια! Πως τα καταφερνει να βγαινει τοσο εκπηκτικα εκφραστικες φωτο!;):D:D

Τελεια φωτο!:up:Συγχαρητηρεια στο μοντελο;):kiss: αλλα και στην φωτογραφο.:up: Ο Beeb εχει τρομερη φωτογενεια! Πως τα καταφερνει να βγαινει τοσο εκπηκτικα εκφραστικες φωτο!;):D:D
Δεν πέτυχε, έτυχε! Έτυχε να πατήσω το κουμπί στη σωστή στιγμή. Για κάθε μία τέτοια φωτό, πετάω άλλες 20...
Πολύ θρίλερ η φωτό πάντως!!! :lol::lol::lol:

Καταπληκτική φωτογραφία! Έγινε wallpaper.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back