Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η Κείρα έγραψε: #1.301 05-11-08 17:26 Τωρα ξέρουμε ποιος τα φέρνει τα γατοδώρα τα Χριστουγεννα: Ο Νίνο με τον τάρναδό του Θέλουμε κι εμείς Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Pola.JPG 142,8 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.302 05-11-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τωρα ξέρουμε ποιος τα φέρνει τα γατοδώρα τα Χριστουγεννα: Ο Νίνο με τον τάρναδό του Θέλουμε κι εμείς Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Γατομάτς γατομούτς, γατομάτς, γατομούτς, ματς μουτς.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #1.303 05-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα, βρε Ζωίτσα! Άντε, τα χουφτόντζελα σε περιμένουν! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Click για ανάπτυξη... Κάνουμε πνευματάκι, κυρα-δασκάλα; ΚΑΙ ο Νίνο έχει δίποδο, αλλά έχει ΚΑΙ τάρανδο, λευκό, με σικλαμέν κερατάκια, με βρακί με λουλούδια και απαλόοοο, ό,τι πρέπει για χούφτι χούφτι. Ορίστε μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις. Click για ανάπτυξη... Όσο γι'αυτό, Ελένη μου... άλλο τίποτα. Κι αυτός ο φιόγκος κάαααθεται κι απολαμβάνει. Αλλά καμιά φορά μου γραπώνει με τη χούφτα τη μύτη και με σπρώχνει, μάλλον τότε το παρακάνω... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τωρα ξέρουμε ποιος τα φέρνει τα γατοδώρα τα Χριστουγεννα: Ο Νίνο με τον τάρναδό του Θέλουμε κι εμείς Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Αχ, είσαστε παιδάκια για φιλάκια, ένα μπουκέτο γατόνια! Θα το πάρετε το δωράκι σας φέτος, Ρου, Πούνκι και Κείρα, και μάλιστα θα είναι νωρίτερα από τα Χριστούγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #1.304 05-11-08 19:29 Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Εγω οσον αφορα τον Αη-Βασιλη,αν και αφηνω κουλουρακια και γαλα καθε χρονο,περσι έλαβα μια κούπα σε χριστουγεννιάτικα χρώματα που λέει "Dear Santa...I can explain...".Αρα να φανταστω οτι εγω κι ο Σειριος οσο καλοι κι αν ημασταν φετος δεν θα παρουμε δωρο ε;Η χαζοβιολα η Μόιρα μπορει.Θα της πω να αφησει καμια κροκετα και γαλα whiskas,Ποτέ δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.305 05-11-08 19:30 Γειααααααααααααααααααα σας!!! Τι κάνετε σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:43 Η stellak έγραψε: #1.306 05-11-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι... δεν είναι και ακριβώς βρακί... μάλλον φόρμα ολόσωμη φοράει Να, καμάρωσε, και πρόσεχε να είσαι καλή γιατί τα Χριστούγεννα έρχονται: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB050001.jpg 109,3 KB · Εμφανίσεις: 26 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.307 05-11-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Εκεί μέσα θέλω να κάνω βουτιά με το κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #1.308 05-11-08 20:13 Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η stellak έγραψε: #1.309 05-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί ζηλεύεις τόσο πολύ... Ή μάλλον ξέρω: επειδή δεν θα πάρεις δώρο από τον Άγιο Βασίλη φέτος! Μόνη σου το είπες, το παραδέχτηκες! Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έστειλα το αγοράκι μου με το πετ του να μοιράσει δώρα, μόνο για χούφτι χούφτι τον έχει τον μαξιλαροτάρανδο άλλωστε. Και τα κουδούνια μας ενοχλούν τα αφτιά μας, δεν τα προτιμάμε για να ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #1.310 05-11-08 20:28 Χμ,νι,σας ενοχλουν...Ετσι το λεμε τωρα...ΜΑΙΜΟΥ βοηθε του Αη Βασιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Desdemona: #1.311 05-11-08 21:07 Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.312 05-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Click για ανάπτυξη... Τσίουκος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stellak έγραψε: #1.313 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα ξέρουμε ποιος τα φέρνει τα γατοδώρα τα Χριστουγεννα: Ο Νίνο με τον τάρναδό του Θέλουμε κι εμείς Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.302 05-11-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τωρα ξέρουμε ποιος τα φέρνει τα γατοδώρα τα Χριστουγεννα: Ο Νίνο με τον τάρναδό του Θέλουμε κι εμείς Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Γατομάτς γατομούτς, γατομάτς, γατομούτς, ματς μουτς.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #1.303 05-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα, βρε Ζωίτσα! Άντε, τα χουφτόντζελα σε περιμένουν! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Click για ανάπτυξη... Κάνουμε πνευματάκι, κυρα-δασκάλα; ΚΑΙ ο Νίνο έχει δίποδο, αλλά έχει ΚΑΙ τάρανδο, λευκό, με σικλαμέν κερατάκια, με βρακί με λουλούδια και απαλόοοο, ό,τι πρέπει για χούφτι χούφτι. Ορίστε μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις. Click για ανάπτυξη... Όσο γι'αυτό, Ελένη μου... άλλο τίποτα. Κι αυτός ο φιόγκος κάαααθεται κι απολαμβάνει. Αλλά καμιά φορά μου γραπώνει με τη χούφτα τη μύτη και με σπρώχνει, μάλλον τότε το παρακάνω... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τωρα ξέρουμε ποιος τα φέρνει τα γατοδώρα τα Χριστουγεννα: Ο Νίνο με τον τάρναδό του Θέλουμε κι εμείς Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Αχ, είσαστε παιδάκια για φιλάκια, ένα μπουκέτο γατόνια! Θα το πάρετε το δωράκι σας φέτος, Ρου, Πούνκι και Κείρα, και μάλιστα θα είναι νωρίτερα από τα Χριστούγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #1.304 05-11-08 19:29 Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Εγω οσον αφορα τον Αη-Βασιλη,αν και αφηνω κουλουρακια και γαλα καθε χρονο,περσι έλαβα μια κούπα σε χριστουγεννιάτικα χρώματα που λέει "Dear Santa...I can explain...".Αρα να φανταστω οτι εγω κι ο Σειριος οσο καλοι κι αν ημασταν φετος δεν θα παρουμε δωρο ε;Η χαζοβιολα η Μόιρα μπορει.Θα της πω να αφησει καμια κροκετα και γαλα whiskas,Ποτέ δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.305 05-11-08 19:30 Γειααααααααααααααααααα σας!!! Τι κάνετε σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:43 Η stellak έγραψε: #1.306 05-11-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι... δεν είναι και ακριβώς βρακί... μάλλον φόρμα ολόσωμη φοράει Να, καμάρωσε, και πρόσεχε να είσαι καλή γιατί τα Χριστούγεννα έρχονται: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB050001.jpg 109,3 KB · Εμφανίσεις: 26 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.307 05-11-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Εκεί μέσα θέλω να κάνω βουτιά με το κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #1.308 05-11-08 20:13 Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η stellak έγραψε: #1.309 05-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί ζηλεύεις τόσο πολύ... Ή μάλλον ξέρω: επειδή δεν θα πάρεις δώρο από τον Άγιο Βασίλη φέτος! Μόνη σου το είπες, το παραδέχτηκες! Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έστειλα το αγοράκι μου με το πετ του να μοιράσει δώρα, μόνο για χούφτι χούφτι τον έχει τον μαξιλαροτάρανδο άλλωστε. Και τα κουδούνια μας ενοχλούν τα αφτιά μας, δεν τα προτιμάμε για να ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #1.310 05-11-08 20:28 Χμ,νι,σας ενοχλουν...Ετσι το λεμε τωρα...ΜΑΙΜΟΥ βοηθε του Αη Βασιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Desdemona: #1.311 05-11-08 21:07 Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.312 05-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Click για ανάπτυξη... Τσίουκος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stellak έγραψε: #1.313 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τωρα ξέρουμε ποιος τα φέρνει τα γατοδώρα τα Χριστουγεννα: Ο Νίνο με τον τάρναδό του Θέλουμε κι εμείς Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Γατομάτς γατομούτς, γατομάτς, γατομούτς, ματς μουτς.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #1.303 05-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα, βρε Ζωίτσα! Άντε, τα χουφτόντζελα σε περιμένουν! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Click για ανάπτυξη... Κάνουμε πνευματάκι, κυρα-δασκάλα; ΚΑΙ ο Νίνο έχει δίποδο, αλλά έχει ΚΑΙ τάρανδο, λευκό, με σικλαμέν κερατάκια, με βρακί με λουλούδια και απαλόοοο, ό,τι πρέπει για χούφτι χούφτι. Ορίστε μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις. Click για ανάπτυξη... Όσο γι'αυτό, Ελένη μου... άλλο τίποτα. Κι αυτός ο φιόγκος κάαααθεται κι απολαμβάνει. Αλλά καμιά φορά μου γραπώνει με τη χούφτα τη μύτη και με σπρώχνει, μάλλον τότε το παρακάνω... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τωρα ξέρουμε ποιος τα φέρνει τα γατοδώρα τα Χριστουγεννα: Ο Νίνο με τον τάρναδό του Θέλουμε κι εμείς Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Αχ, είσαστε παιδάκια για φιλάκια, ένα μπουκέτο γατόνια! Θα το πάρετε το δωράκι σας φέτος, Ρου, Πούνκι και Κείρα, και μάλιστα θα είναι νωρίτερα από τα Χριστούγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #1.304 05-11-08 19:29 Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Εγω οσον αφορα τον Αη-Βασιλη,αν και αφηνω κουλουρακια και γαλα καθε χρονο,περσι έλαβα μια κούπα σε χριστουγεννιάτικα χρώματα που λέει "Dear Santa...I can explain...".Αρα να φανταστω οτι εγω κι ο Σειριος οσο καλοι κι αν ημασταν φετος δεν θα παρουμε δωρο ε;Η χαζοβιολα η Μόιρα μπορει.Θα της πω να αφησει καμια κροκετα και γαλα whiskas,Ποτέ δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.305 05-11-08 19:30 Γειααααααααααααααααααα σας!!! Τι κάνετε σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:43 Η stellak έγραψε: #1.306 05-11-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι... δεν είναι και ακριβώς βρακί... μάλλον φόρμα ολόσωμη φοράει Να, καμάρωσε, και πρόσεχε να είσαι καλή γιατί τα Χριστούγεννα έρχονται: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB050001.jpg 109,3 KB · Εμφανίσεις: 26 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.307 05-11-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Εκεί μέσα θέλω να κάνω βουτιά με το κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #1.308 05-11-08 20:13 Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η stellak έγραψε: #1.309 05-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί ζηλεύεις τόσο πολύ... Ή μάλλον ξέρω: επειδή δεν θα πάρεις δώρο από τον Άγιο Βασίλη φέτος! Μόνη σου το είπες, το παραδέχτηκες! Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έστειλα το αγοράκι μου με το πετ του να μοιράσει δώρα, μόνο για χούφτι χούφτι τον έχει τον μαξιλαροτάρανδο άλλωστε. Και τα κουδούνια μας ενοχλούν τα αφτιά μας, δεν τα προτιμάμε για να ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #1.310 05-11-08 20:28 Χμ,νι,σας ενοχλουν...Ετσι το λεμε τωρα...ΜΑΙΜΟΥ βοηθε του Αη Βασιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Desdemona: #1.311 05-11-08 21:07 Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.312 05-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Click για ανάπτυξη... Τσίουκος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stellak έγραψε: #1.313 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα, βρε Ζωίτσα! Άντε, τα χουφτόντζελα σε περιμένουν! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους... Click για ανάπτυξη... Κάνουμε πνευματάκι, κυρα-δασκάλα; ΚΑΙ ο Νίνο έχει δίποδο, αλλά έχει ΚΑΙ τάρανδο, λευκό, με σικλαμέν κερατάκια, με βρακί με λουλούδια και απαλόοοο, ό,τι πρέπει για χούφτι χούφτι. Ορίστε μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις. Click για ανάπτυξη... Όσο γι'αυτό, Ελένη μου... άλλο τίποτα. Κι αυτός ο φιόγκος κάαααθεται κι απολαμβάνει. Αλλά καμιά φορά μου γραπώνει με τη χούφτα τη μύτη και με σπρώχνει, μάλλον τότε το παρακάνω... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τωρα ξέρουμε ποιος τα φέρνει τα γατοδώρα τα Χριστουγεννα: Ο Νίνο με τον τάρναδό του Θέλουμε κι εμείς Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Αχ, είσαστε παιδάκια για φιλάκια, ένα μπουκέτο γατόνια! Θα το πάρετε το δωράκι σας φέτος, Ρου, Πούνκι και Κείρα, και μάλιστα θα είναι νωρίτερα από τα Χριστούγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #1.304 05-11-08 19:29 Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Εγω οσον αφορα τον Αη-Βασιλη,αν και αφηνω κουλουρακια και γαλα καθε χρονο,περσι έλαβα μια κούπα σε χριστουγεννιάτικα χρώματα που λέει "Dear Santa...I can explain...".Αρα να φανταστω οτι εγω κι ο Σειριος οσο καλοι κι αν ημασταν φετος δεν θα παρουμε δωρο ε;Η χαζοβιολα η Μόιρα μπορει.Θα της πω να αφησει καμια κροκετα και γαλα whiskas,Ποτέ δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.305 05-11-08 19:30 Γειααααααααααααααααααα σας!!! Τι κάνετε σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:43 Η stellak έγραψε: #1.306 05-11-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι... δεν είναι και ακριβώς βρακί... μάλλον φόρμα ολόσωμη φοράει Να, καμάρωσε, και πρόσεχε να είσαι καλή γιατί τα Χριστούγεννα έρχονται: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB050001.jpg 109,3 KB · Εμφανίσεις: 26 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.307 05-11-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Εκεί μέσα θέλω να κάνω βουτιά με το κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #1.308 05-11-08 20:13 Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η stellak έγραψε: #1.309 05-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί ζηλεύεις τόσο πολύ... Ή μάλλον ξέρω: επειδή δεν θα πάρεις δώρο από τον Άγιο Βασίλη φέτος! Μόνη σου το είπες, το παραδέχτηκες! Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έστειλα το αγοράκι μου με το πετ του να μοιράσει δώρα, μόνο για χούφτι χούφτι τον έχει τον μαξιλαροτάρανδο άλλωστε. Και τα κουδούνια μας ενοχλούν τα αφτιά μας, δεν τα προτιμάμε για να ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #1.310 05-11-08 20:28 Χμ,νι,σας ενοχλουν...Ετσι το λεμε τωρα...ΜΑΙΜΟΥ βοηθε του Αη Βασιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Desdemona: #1.311 05-11-08 21:07 Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.312 05-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Click για ανάπτυξη... Τσίουκος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stellak έγραψε: #1.313 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Εγω οσον αφορα τον Αη-Βασιλη,αν και αφηνω κουλουρακια και γαλα καθε χρονο,περσι έλαβα μια κούπα σε χριστουγεννιάτικα χρώματα που λέει "Dear Santa...I can explain...".Αρα να φανταστω οτι εγω κι ο Σειριος οσο καλοι κι αν ημασταν φετος δεν θα παρουμε δωρο ε;Η χαζοβιολα η Μόιρα μπορει.Θα της πω να αφησει καμια κροκετα και γαλα whiskas,Ποτέ δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.305 05-11-08 19:30 Γειααααααααααααααααααα σας!!! Τι κάνετε σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:43 Η stellak έγραψε: #1.306 05-11-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι... δεν είναι και ακριβώς βρακί... μάλλον φόρμα ολόσωμη φοράει Να, καμάρωσε, και πρόσεχε να είσαι καλή γιατί τα Χριστούγεννα έρχονται: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB050001.jpg 109,3 KB · Εμφανίσεις: 26 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.307 05-11-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Εκεί μέσα θέλω να κάνω βουτιά με το κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #1.308 05-11-08 20:13 Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η stellak έγραψε: #1.309 05-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί ζηλεύεις τόσο πολύ... Ή μάλλον ξέρω: επειδή δεν θα πάρεις δώρο από τον Άγιο Βασίλη φέτος! Μόνη σου το είπες, το παραδέχτηκες! Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έστειλα το αγοράκι μου με το πετ του να μοιράσει δώρα, μόνο για χούφτι χούφτι τον έχει τον μαξιλαροτάρανδο άλλωστε. Και τα κουδούνια μας ενοχλούν τα αφτιά μας, δεν τα προτιμάμε για να ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #1.310 05-11-08 20:28 Χμ,νι,σας ενοχλουν...Ετσι το λεμε τωρα...ΜΑΙΜΟΥ βοηθε του Αη Βασιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Desdemona: #1.311 05-11-08 21:07 Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.312 05-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Click για ανάπτυξη... Τσίουκος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stellak έγραψε: #1.313 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειααααααααααααααααααα σας!!! Τι κάνετε σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:43 Η stellak έγραψε: #1.306 05-11-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι... δεν είναι και ακριβώς βρακί... μάλλον φόρμα ολόσωμη φοράει Να, καμάρωσε, και πρόσεχε να είσαι καλή γιατί τα Χριστούγεννα έρχονται: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB050001.jpg 109,3 KB · Εμφανίσεις: 26 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.307 05-11-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Εκεί μέσα θέλω να κάνω βουτιά με το κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #1.308 05-11-08 20:13 Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η stellak έγραψε: #1.309 05-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί ζηλεύεις τόσο πολύ... Ή μάλλον ξέρω: επειδή δεν θα πάρεις δώρο από τον Άγιο Βασίλη φέτος! Μόνη σου το είπες, το παραδέχτηκες! Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έστειλα το αγοράκι μου με το πετ του να μοιράσει δώρα, μόνο για χούφτι χούφτι τον έχει τον μαξιλαροτάρανδο άλλωστε. Και τα κουδούνια μας ενοχλούν τα αφτιά μας, δεν τα προτιμάμε για να ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #1.310 05-11-08 20:28 Χμ,νι,σας ενοχλουν...Ετσι το λεμε τωρα...ΜΑΙΜΟΥ βοηθε του Αη Βασιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Desdemona: #1.311 05-11-08 21:07 Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.312 05-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Click για ανάπτυξη... Τσίουκος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stellak έγραψε: #1.313 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι... δεν είναι και ακριβώς βρακί... μάλλον φόρμα ολόσωμη φοράει Να, καμάρωσε, και πρόσεχε να είσαι καλή γιατί τα Χριστούγεννα έρχονται: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.307 05-11-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Εκεί μέσα θέλω να κάνω βουτιά με το κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #1.308 05-11-08 20:13 Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η stellak έγραψε: #1.309 05-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί ζηλεύεις τόσο πολύ... Ή μάλλον ξέρω: επειδή δεν θα πάρεις δώρο από τον Άγιο Βασίλη φέτος! Μόνη σου το είπες, το παραδέχτηκες! Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έστειλα το αγοράκι μου με το πετ του να μοιράσει δώρα, μόνο για χούφτι χούφτι τον έχει τον μαξιλαροτάρανδο άλλωστε. Και τα κουδούνια μας ενοχλούν τα αφτιά μας, δεν τα προτιμάμε για να ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #1.310 05-11-08 20:28 Χμ,νι,σας ενοχλουν...Ετσι το λεμε τωρα...ΜΑΙΜΟΥ βοηθε του Αη Βασιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Desdemona: #1.311 05-11-08 21:07 Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.312 05-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Click για ανάπτυξη... Τσίουκος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stellak έγραψε: #1.313 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος: Click για ανάπτυξη... Εκεί μέσα θέλω να κάνω βουτιά με το κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #1.308 05-11-08 20:13 Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η stellak έγραψε: #1.309 05-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί ζηλεύεις τόσο πολύ... Ή μάλλον ξέρω: επειδή δεν θα πάρεις δώρο από τον Άγιο Βασίλη φέτος! Μόνη σου το είπες, το παραδέχτηκες! Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έστειλα το αγοράκι μου με το πετ του να μοιράσει δώρα, μόνο για χούφτι χούφτι τον έχει τον μαξιλαροτάρανδο άλλωστε. Και τα κουδούνια μας ενοχλούν τα αφτιά μας, δεν τα προτιμάμε για να ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #1.310 05-11-08 20:28 Χμ,νι,σας ενοχλουν...Ετσι το λεμε τωρα...ΜΑΙΜΟΥ βοηθε του Αη Βασιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Desdemona: #1.311 05-11-08 21:07 Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.312 05-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Click για ανάπτυξη... Τσίουκος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stellak έγραψε: #1.313 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η stellak έγραψε: #1.309 05-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί ζηλεύεις τόσο πολύ... Ή μάλλον ξέρω: επειδή δεν θα πάρεις δώρο από τον Άγιο Βασίλη φέτος! Μόνη σου το είπες, το παραδέχτηκες! Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έστειλα το αγοράκι μου με το πετ του να μοιράσει δώρα, μόνο για χούφτι χούφτι τον έχει τον μαξιλαροτάρανδο άλλωστε. Και τα κουδούνια μας ενοχλούν τα αφτιά μας, δεν τα προτιμάμε για να ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #1.310 05-11-08 20:28 Χμ,νι,σας ενοχλουν...Ετσι το λεμε τωρα...ΜΑΙΜΟΥ βοηθε του Αη Βασιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Desdemona: #1.311 05-11-08 21:07 Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.312 05-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Click για ανάπτυξη... Τσίουκος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stellak έγραψε: #1.313 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί ζηλεύεις τόσο πολύ... Ή μάλλον ξέρω: επειδή δεν θα πάρεις δώρο από τον Άγιο Βασίλη φέτος! Μόνη σου το είπες, το παραδέχτηκες! Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έστειλα το αγοράκι μου με το πετ του να μοιράσει δώρα, μόνο για χούφτι χούφτι τον έχει τον μαξιλαροτάρανδο άλλωστε. Και τα κουδούνια μας ενοχλούν τα αφτιά μας, δεν τα προτιμάμε για να ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #1.310 05-11-08 20:28 Χμ,νι,σας ενοχλουν...Ετσι το λεμε τωρα...ΜΑΙΜΟΥ βοηθε του Αη Βασιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Desdemona: #1.311 05-11-08 21:07 Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.312 05-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Click για ανάπτυξη... Τσίουκος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stellak έγραψε: #1.313 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ,νι,σας ενοχλουν...Ετσι το λεμε τωρα...ΜΑΙΜΟΥ βοηθε του Αη Βασιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Desdemona: #1.311 05-11-08 21:07 Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.312 05-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Click για ανάπτυξη... Τσίουκος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stellak έγραψε: #1.313 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.312 05-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Click για ανάπτυξη... Τσίουκος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stellak έγραψε: #1.313 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια. Click για ανάπτυξη... Τσίουκος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stellak έγραψε: #1.313 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας... Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.314 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Desdemona: #1.315 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσίουκος;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η stellak έγραψε: #1.316 05-11-08 21:29 Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #1.317 05-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε Click για ανάπτυξη... Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Raisa έγραψε: #1.318 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε... Click για ανάπτυξη... Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.319 05-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει ...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?...χικ χικ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #1.320 05-11-08 22:29 Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα. Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.