Κεραμιδό-maniacs

Τωρα ξέρουμε ποιος τα φέρνει τα γατοδώρα τα Χριστουγεννα: Ο Νίνο με τον τάρναδό του:D Θέλουμε κι εμείς:rolleyes:

Να και ένα ωραίο γατομπουκέτο για να δείξουμε οτι είμασταν καλά γατιά εφέτος:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Pola.JPG
    Pola.JPG
    142,8 KB · Εμφανίσεις: 32
Τωρα ξέρουμε ποιος τα φέρνει τα γατοδώρα τα Χριστουγεννα: Ο Νίνο με τον τάρναδό του:D Θέλουμε κι εμείς:rolleyes:

Γατομάτς γατομούτς, γατομάτς, γατομούτς, ματς μουτς.:kiss::kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίνοοοοο χούφτι-χούφτιιιιι Νινοχούφτιιιιιι χουφτοΝίνοοοοοο και μετά Μέληηηηη χουφτοΜέληηηηη Μελοχούφτιιιιιιι Νινομελοχουφτόντζελααααα

Τα είπες όλα, βρε Ζωίτσα!:D Άντε, τα χουφτόντζελα σε περιμένουν!

Ω,όντως πρεπει να ειναι ο μονος γάτος ο Νινο που έχει τάρανδο για κατοικιδιο.Ολες οι υπολοιπες γατες εχουν ανθρωπους...:P

Κάνουμε πνευματάκι, κυρα-δασκάλα; ΚΑΙ ο Νίνο έχει δίποδο, αλλά έχει ΚΑΙ τάρανδο, λευκό, με σικλαμέν κερατάκια, με βρακί με λουλούδια και απαλόοοο, ό,τι πρέπει για χούφτι χούφτι. Ορίστε μας!:mad:

Σου έρχεται να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του Νίνο, να τον δαγκώσεις, κάτι να του κάνεις.

Όσο γι'αυτό, Ελένη μου... άλλο τίποτα. Κι αυτός ο φιόγκος κάαααθεται κι απολαμβάνει. Αλλά καμιά φορά μου γραπώνει με τη χούφτα τη μύτη και με σπρώχνει, μάλλον τότε το παρακάνω...:redface:

Αχ, είσαστε παιδάκια για φιλάκια, ένα μπουκέτο γατόνια! Θα το πάρετε το δωράκι σας φέτος, Ρου, Πούνκι και Κείρα, και μάλιστα θα είναι νωρίτερα από τα Χριστούγεννα;)

Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα!:P:lol:
Εγω οσον αφορα τον Αη-Βασιλη,αν και αφηνω κουλουρακια και γαλα καθε χρονο,περσι έλαβα μια κούπα σε χριστουγεννιάτικα χρώματα που λέει "Dear Santa...I can explain...".Αρα να φανταστω οτι εγω κι ο Σειριος οσο καλοι κι αν ημασταν φετος δεν θα παρουμε δωρο ε;Η χαζοβιολα η Μόιρα μπορει.Θα της πω να αφησει καμια κροκετα και γαλα whiskas,Ποτέ δεν ξερεις...

Γειααααααααααααααααααα σας!!!

Τι κάνετε σήμερα? :)

Εχει και βρακι ο τάρανδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε τοτε αλλαζει το πραγμα!:P:lol:

Ε, ναι... δεν είναι και ακριβώς βρακί... μάλλον φόρμα ολόσωμη φοράει:P
Να, καμάρωσε, και πρόσεχε να είσαι καλή γιατί τα Χριστούγεννα έρχονται:

Συνημμένα

• PB050001.jpg
    PB050001.jpg
    109,3 KB · Εμφανίσεις: 26
Εκεί μέσα θέλω να κάνω βουτιά με το κεφάλι!

Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται!

Αυτο δεν ειναι βρακι...ουτε φορμα.Δεν ξερω τι φοραει ο ταρανδος σας παντως ειναι ιμιτασιον.Οι ταρανδοι του Αγιου Μπιλη ειναι ΚΑΦΕ κι εχουν κουδουνακια.Αυτος ειναι βεβαια ετοιμος να του κρεμασουν κουδουνια...αλλα δεν πιανεται!

Δεν ξέρω γιατί ζηλεύεις τόσο πολύ...:P Ή μάλλον ξέρω: επειδή δεν θα πάρεις δώρο από τον Άγιο Βασίλη φέτος! Μόνη σου το είπες, το παραδέχτηκες!

Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έστειλα το αγοράκι μου με το πετ του να μοιράσει δώρα, μόνο για χούφτι χούφτι τον έχει τον μαξιλαροτάρανδο άλλωστε. Και τα κουδούνια μας ενοχλούν τα αφτιά μας, δεν τα προτιμάμε:P για να ξέρεις.

Χμ,νι,σας ενοχλουν...Ετσι το λεμε τωρα...ΜΑΙΜΟΥ βοηθε του Αη Βασιλη!:P

Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! :inlove::inlove::inlove:

ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια.

Θα το φάω αυτό το Νινόπαιδο, θα το δαγκώσω!!! Τι ζούζουλας που είναι, τι κούτσουνος, τι τσίουκος!!! :inlove::inlove::inlove:

ΥΓ: "ζούζουλας, κούτσουνος, τσίουκος": γουτσοπροσωνύμιά μου για γατέλια.
Τσίουκος;;;; :blink::blink::blink::blink:

Ναι, μάλιστα, είναι ΚΑΙ Τσίουκος ο Νίνος, δηλαδή όταν εσύ τον αποκαλείς Χουφτόντζελο είναι πιο φυσιολογικό; Όχι, για πες μας...

Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε:P

Άντε, όλες οι τρελές μαζευτήκατε εκεί πάνω και θα μας λωλάνετε κι εμάς! Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε:P
Αααα, μάιστα, μάιστα! Δηλαδή δεν είναι θέμα καταγωγής, είναι θέμα υδροδότησης! Μάιστα, μάιστα, μάιστα!!! :rolleyes:

Μάλιστα κυρία μου, τσίουκος (εκ του "κούτσι", το βαρέθηκα και το ανέστρεψα "τσιούκι" και συνεκδοχικά "τσίουκος)

Για κοπιάστε κατά δω, μανδάμ, να δω αν θα ξαναφύγετε ποτέ... και να δούμε μετά αν θα σας ενοχλεί το νερό :lol:

Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε...

Καλά λέει η Αλίκη ότι φταίει το νερό που πίνετε:P

Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει :hmm:...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?:confused:...χικ χικ

Πάαααει κι αυτό το θέμα, το καταστρέψαμε...
Καλά, πες μας και κάτι καινούργιο :lol::lol:

Χικ....Νερό?... χικ.....κάτι μου λέει αυτό ..χικ ...το έχω ξανακούσει :hmm:...χικ...τι είναι?..χικ...πίνεται?:confused:...χικ χικ
Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι
για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ,
και για τον Beeb τον χιεβνταλή,
τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη

Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ';

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλα αυτο ειναι κανονικη παρασταση! Τυφλα να'χουν οι επιθεωρησεις:blink:
Να'στε καλα που μου φτιαξατε την διαθεση ημουν λιγο στεναχωρημενη σημερα.:(
Να'στε καλα και στην υγεια σας...χικ:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back