moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #1.321 05-11-08 22:29 Νικη μου τι επαθες;Ασε κι εγω δεν ειμαι πολυ καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zoo έγραψε: #1.322 05-11-08 22:36 Τώρα εγώ γιατί δεν έχω γράψει σε αυτό το ποστ, δεν ξέρω... Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες, παρά μόνο την πρώτη και τις σημερινές, οπότε μάλλον έχω χάσει επεισόδια. Δεν πειράζει όμως. Γράψτε με κι εμένα σαν μέλος. Στέλλα δεν έχει μόνο ο γάτος σου κούκλο για πατουσάκι, αλλά και ο δικός μου. Εμάς είναι γάτα ( ο λεγόμενος Χουχούκος) και δεν την αποχωριστήκαμε ούτε στο ταξίδι μας, αφού δεν μπορούμε να κοιμηθούμε χωρίς αυτήν. ( Όταν δε την έπλεινα, έφαγα τη γκρίνια της ζωής μου, μέχρι να στεγνώσει!) Σας βάζουμε και φώτο του γατούλη μου του Olio ( ή χαιδευτικά Κουτσουνάκο!!!), ( αλλά και της γάτας - ζυμωτήρι), αν και μάλλον τον ξέρετε από άλλα θέματα. https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8493&d=1225745974 https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=7081&stc=1&thumb=1&d=1222523901 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η Μυρτω4038: #1.323 05-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικη μου τι επαθες;Ασε κι εγω δεν ειμαι πολυ καλα... Click για ανάπτυξη... Εχουμε ενα προβλημα με τα ακαρεα και φοβηθηκα μηπως φταιει ο Αρουλης.Αλλα απ'οτι διαβασα οχι, δεν φταιν τα κατοικιδια. Δες το θεμα με τα ακαρεα που ανοιξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #1.324 05-11-08 23:27 Α,ναι,το ειδα.Περαστικα στη μαμα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zoo έγραψε: #1.325 05-11-08 23:27 Πριν διαβάσω το οτιδήποτε, να σου πω κούκλα μου ότι ότι και να κάνεις ακάρεα θα υπάρχουν πάντα. Αναπτύσσονται κατά εκατομμύρια και τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα του σώματος μας και των μαλλιών μας. Οπότε θα τα βρεις και στα κλινοσκεπάσματα και ιδίως στα στρώματα και στα μαξιλάρια. Θέλουν αέρισμα συχνά, γύρισμα του στρώματος μια φορά το μήνα κι εγώ έχω και ατμοκαθαριστή και περνάω τα πάντα. Απολύμανση και μπούρδες που διαφημίζουν δεν κάνω, γιατί χρησιμοποιούν καρκινογόνες ουσίες που βρωμάνε στο τέλος. Τα ζωάκια σου δεν ευθύνονται με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 12:28 Η stellak έγραψε: #1.326 06-11-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Click για ανάπτυξη... Το πας φιρί-φιρί να με μπανάρουν; Αμέρικαν Μπαρ το κάναμε ΚΑΙ εδώ μέσα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα am_bar.jpg 41 KB · Εμφανίσεις: 62 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Zbeebz έγραψε: #1.327 08-11-08 13:02 Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.328 08-11-08 13:08 Νομίζω πως η Άσπρη δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της και Beeb στην ουρά της πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.329 08-11-08 13:20 Προνοούμε για να προστατέψουμε την ουρά μας από μελλοντικά δαγκώματα! Λίγο μετά, την έκανε την αγαρμπίλα του ο Beeb κι έμεινε μπουκάλα, μόνος του πάνω στον θερμοσυσσωρευτή με ένα ύφος "τι έκανα και δεν με παίζουν;" Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα καταλάβει ο Bibikman-Rastaman ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να επικοινωνήσει με το Αρνόγατο... Αυτή την ώρα κυνηγιούνται ανά το διαμέρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Μυρτω4038: #1.330 08-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Click για ανάπτυξη... Zbeebz μεγαλωσε πολυ ο Beeb η μου φαινεται.Τωρα δειχνουν ιδιοι στο μεγεθος.Ε ...εγινε και εμφανως πιο κομψη η δεσποινιδα Ασπρη. Σημερα εκανα μια αποπειρα να φορεσω στον Αρη λουρακι.Ειχαμε ενα παλιο απο το κολαρο-χωνι που φορεσε η Μυρτουλα μετα την στειρωση της.Επειδη εχουμε προβλημα με τις αναρηχισεις του Αρη, και μπορουμε να βρεθουμε καποια φορα προ εκπληξεως, με τον Αρη να κοβει βολτες σε ξενα μπαλκονια, ειπα να του βαλω μια μικρουλα ταυτοτητα με το κινητο για να μην περνιεται για αδεσποτακι.Για αυτο αρχισαμε σημερα δοκιμες κατα ποσο μπορει να φορεσει λουρακι.Στην αρχη βεβαια ηθελε να το βγαλει αλλα τωρα, καπου δυο ωρες μετα, ηδη τον επιασε υπνος με αυτο. Δειτε αν μας παει το λουρακι? Καλη μας moukelis το Σειριακι και η Μοιρα, που εχουν μεγαλη εμπειρια στα λουρακια πως μας βρισκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο με το λουρακι 005 α.jpg 78 KB · Εμφανίσεις: 37 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.331 08-11-08 16:30 Ω,πολυ ομορφο λουρακι!Λαστιχενιο ειναι;Εγω δεν τα προτιμω,κολλανε στην τριχα και φοβαμαι μην τα πειραζουν γιατι δεν ειναι υφασματινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ria23 έγραψε: #1.332 08-11-08 16:33 το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως...... οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μυρτω4038: #1.333 08-11-08 16:39 Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικη μου τι επαθες;Ασε κι εγω δεν ειμαι πολυ καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zoo έγραψε: #1.322 05-11-08 22:36 Τώρα εγώ γιατί δεν έχω γράψει σε αυτό το ποστ, δεν ξέρω... Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες, παρά μόνο την πρώτη και τις σημερινές, οπότε μάλλον έχω χάσει επεισόδια. Δεν πειράζει όμως. Γράψτε με κι εμένα σαν μέλος. Στέλλα δεν έχει μόνο ο γάτος σου κούκλο για πατουσάκι, αλλά και ο δικός μου. Εμάς είναι γάτα ( ο λεγόμενος Χουχούκος) και δεν την αποχωριστήκαμε ούτε στο ταξίδι μας, αφού δεν μπορούμε να κοιμηθούμε χωρίς αυτήν. ( Όταν δε την έπλεινα, έφαγα τη γκρίνια της ζωής μου, μέχρι να στεγνώσει!) Σας βάζουμε και φώτο του γατούλη μου του Olio ( ή χαιδευτικά Κουτσουνάκο!!!), ( αλλά και της γάτας - ζυμωτήρι), αν και μάλλον τον ξέρετε από άλλα θέματα. https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8493&d=1225745974 https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=7081&stc=1&thumb=1&d=1222523901 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η Μυρτω4038: #1.323 05-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικη μου τι επαθες;Ασε κι εγω δεν ειμαι πολυ καλα... Click για ανάπτυξη... Εχουμε ενα προβλημα με τα ακαρεα και φοβηθηκα μηπως φταιει ο Αρουλης.Αλλα απ'οτι διαβασα οχι, δεν φταιν τα κατοικιδια. Δες το θεμα με τα ακαρεα που ανοιξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #1.324 05-11-08 23:27 Α,ναι,το ειδα.Περαστικα στη μαμα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zoo έγραψε: #1.325 05-11-08 23:27 Πριν διαβάσω το οτιδήποτε, να σου πω κούκλα μου ότι ότι και να κάνεις ακάρεα θα υπάρχουν πάντα. Αναπτύσσονται κατά εκατομμύρια και τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα του σώματος μας και των μαλλιών μας. Οπότε θα τα βρεις και στα κλινοσκεπάσματα και ιδίως στα στρώματα και στα μαξιλάρια. Θέλουν αέρισμα συχνά, γύρισμα του στρώματος μια φορά το μήνα κι εγώ έχω και ατμοκαθαριστή και περνάω τα πάντα. Απολύμανση και μπούρδες που διαφημίζουν δεν κάνω, γιατί χρησιμοποιούν καρκινογόνες ουσίες που βρωμάνε στο τέλος. Τα ζωάκια σου δεν ευθύνονται με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 12:28 Η stellak έγραψε: #1.326 06-11-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Click για ανάπτυξη... Το πας φιρί-φιρί να με μπανάρουν; Αμέρικαν Μπαρ το κάναμε ΚΑΙ εδώ μέσα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα am_bar.jpg 41 KB · Εμφανίσεις: 62 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Zbeebz έγραψε: #1.327 08-11-08 13:02 Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.328 08-11-08 13:08 Νομίζω πως η Άσπρη δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της και Beeb στην ουρά της πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.329 08-11-08 13:20 Προνοούμε για να προστατέψουμε την ουρά μας από μελλοντικά δαγκώματα! Λίγο μετά, την έκανε την αγαρμπίλα του ο Beeb κι έμεινε μπουκάλα, μόνος του πάνω στον θερμοσυσσωρευτή με ένα ύφος "τι έκανα και δεν με παίζουν;" Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα καταλάβει ο Bibikman-Rastaman ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να επικοινωνήσει με το Αρνόγατο... Αυτή την ώρα κυνηγιούνται ανά το διαμέρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Μυρτω4038: #1.330 08-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Click για ανάπτυξη... Zbeebz μεγαλωσε πολυ ο Beeb η μου φαινεται.Τωρα δειχνουν ιδιοι στο μεγεθος.Ε ...εγινε και εμφανως πιο κομψη η δεσποινιδα Ασπρη. Σημερα εκανα μια αποπειρα να φορεσω στον Αρη λουρακι.Ειχαμε ενα παλιο απο το κολαρο-χωνι που φορεσε η Μυρτουλα μετα την στειρωση της.Επειδη εχουμε προβλημα με τις αναρηχισεις του Αρη, και μπορουμε να βρεθουμε καποια φορα προ εκπληξεως, με τον Αρη να κοβει βολτες σε ξενα μπαλκονια, ειπα να του βαλω μια μικρουλα ταυτοτητα με το κινητο για να μην περνιεται για αδεσποτακι.Για αυτο αρχισαμε σημερα δοκιμες κατα ποσο μπορει να φορεσει λουρακι.Στην αρχη βεβαια ηθελε να το βγαλει αλλα τωρα, καπου δυο ωρες μετα, ηδη τον επιασε υπνος με αυτο. Δειτε αν μας παει το λουρακι? Καλη μας moukelis το Σειριακι και η Μοιρα, που εχουν μεγαλη εμπειρια στα λουρακια πως μας βρισκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο με το λουρακι 005 α.jpg 78 KB · Εμφανίσεις: 37 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.331 08-11-08 16:30 Ω,πολυ ομορφο λουρακι!Λαστιχενιο ειναι;Εγω δεν τα προτιμω,κολλανε στην τριχα και φοβαμαι μην τα πειραζουν γιατι δεν ειναι υφασματινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ria23 έγραψε: #1.332 08-11-08 16:33 το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως...... οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μυρτω4038: #1.333 08-11-08 16:39 Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα εγώ γιατί δεν έχω γράψει σε αυτό το ποστ, δεν ξέρω... Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες, παρά μόνο την πρώτη και τις σημερινές, οπότε μάλλον έχω χάσει επεισόδια. Δεν πειράζει όμως. Γράψτε με κι εμένα σαν μέλος. Στέλλα δεν έχει μόνο ο γάτος σου κούκλο για πατουσάκι, αλλά και ο δικός μου. Εμάς είναι γάτα ( ο λεγόμενος Χουχούκος) και δεν την αποχωριστήκαμε ούτε στο ταξίδι μας, αφού δεν μπορούμε να κοιμηθούμε χωρίς αυτήν. ( Όταν δε την έπλεινα, έφαγα τη γκρίνια της ζωής μου, μέχρι να στεγνώσει!) Σας βάζουμε και φώτο του γατούλη μου του Olio ( ή χαιδευτικά Κουτσουνάκο!!!), ( αλλά και της γάτας - ζυμωτήρι), αν και μάλλον τον ξέρετε από άλλα θέματα. https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8493&d=1225745974 https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=7081&stc=1&thumb=1&d=1222523901 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η Μυρτω4038: #1.323 05-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικη μου τι επαθες;Ασε κι εγω δεν ειμαι πολυ καλα... Click για ανάπτυξη... Εχουμε ενα προβλημα με τα ακαρεα και φοβηθηκα μηπως φταιει ο Αρουλης.Αλλα απ'οτι διαβασα οχι, δεν φταιν τα κατοικιδια. Δες το θεμα με τα ακαρεα που ανοιξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #1.324 05-11-08 23:27 Α,ναι,το ειδα.Περαστικα στη μαμα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zoo έγραψε: #1.325 05-11-08 23:27 Πριν διαβάσω το οτιδήποτε, να σου πω κούκλα μου ότι ότι και να κάνεις ακάρεα θα υπάρχουν πάντα. Αναπτύσσονται κατά εκατομμύρια και τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα του σώματος μας και των μαλλιών μας. Οπότε θα τα βρεις και στα κλινοσκεπάσματα και ιδίως στα στρώματα και στα μαξιλάρια. Θέλουν αέρισμα συχνά, γύρισμα του στρώματος μια φορά το μήνα κι εγώ έχω και ατμοκαθαριστή και περνάω τα πάντα. Απολύμανση και μπούρδες που διαφημίζουν δεν κάνω, γιατί χρησιμοποιούν καρκινογόνες ουσίες που βρωμάνε στο τέλος. Τα ζωάκια σου δεν ευθύνονται με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 12:28 Η stellak έγραψε: #1.326 06-11-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Click για ανάπτυξη... Το πας φιρί-φιρί να με μπανάρουν; Αμέρικαν Μπαρ το κάναμε ΚΑΙ εδώ μέσα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα am_bar.jpg 41 KB · Εμφανίσεις: 62 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Zbeebz έγραψε: #1.327 08-11-08 13:02 Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.328 08-11-08 13:08 Νομίζω πως η Άσπρη δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της και Beeb στην ουρά της πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.329 08-11-08 13:20 Προνοούμε για να προστατέψουμε την ουρά μας από μελλοντικά δαγκώματα! Λίγο μετά, την έκανε την αγαρμπίλα του ο Beeb κι έμεινε μπουκάλα, μόνος του πάνω στον θερμοσυσσωρευτή με ένα ύφος "τι έκανα και δεν με παίζουν;" Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα καταλάβει ο Bibikman-Rastaman ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να επικοινωνήσει με το Αρνόγατο... Αυτή την ώρα κυνηγιούνται ανά το διαμέρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Μυρτω4038: #1.330 08-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Click για ανάπτυξη... Zbeebz μεγαλωσε πολυ ο Beeb η μου φαινεται.Τωρα δειχνουν ιδιοι στο μεγεθος.Ε ...εγινε και εμφανως πιο κομψη η δεσποινιδα Ασπρη. Σημερα εκανα μια αποπειρα να φορεσω στον Αρη λουρακι.Ειχαμε ενα παλιο απο το κολαρο-χωνι που φορεσε η Μυρτουλα μετα την στειρωση της.Επειδη εχουμε προβλημα με τις αναρηχισεις του Αρη, και μπορουμε να βρεθουμε καποια φορα προ εκπληξεως, με τον Αρη να κοβει βολτες σε ξενα μπαλκονια, ειπα να του βαλω μια μικρουλα ταυτοτητα με το κινητο για να μην περνιεται για αδεσποτακι.Για αυτο αρχισαμε σημερα δοκιμες κατα ποσο μπορει να φορεσει λουρακι.Στην αρχη βεβαια ηθελε να το βγαλει αλλα τωρα, καπου δυο ωρες μετα, ηδη τον επιασε υπνος με αυτο. Δειτε αν μας παει το λουρακι? Καλη μας moukelis το Σειριακι και η Μοιρα, που εχουν μεγαλη εμπειρια στα λουρακια πως μας βρισκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο με το λουρακι 005 α.jpg 78 KB · Εμφανίσεις: 37 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.331 08-11-08 16:30 Ω,πολυ ομορφο λουρακι!Λαστιχενιο ειναι;Εγω δεν τα προτιμω,κολλανε στην τριχα και φοβαμαι μην τα πειραζουν γιατι δεν ειναι υφασματινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ria23 έγραψε: #1.332 08-11-08 16:33 το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως...... οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μυρτω4038: #1.333 08-11-08 16:39 Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικη μου τι επαθες;Ασε κι εγω δεν ειμαι πολυ καλα... Click για ανάπτυξη... Εχουμε ενα προβλημα με τα ακαρεα και φοβηθηκα μηπως φταιει ο Αρουλης.Αλλα απ'οτι διαβασα οχι, δεν φταιν τα κατοικιδια. Δες το θεμα με τα ακαρεα που ανοιξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #1.324 05-11-08 23:27 Α,ναι,το ειδα.Περαστικα στη μαμα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zoo έγραψε: #1.325 05-11-08 23:27 Πριν διαβάσω το οτιδήποτε, να σου πω κούκλα μου ότι ότι και να κάνεις ακάρεα θα υπάρχουν πάντα. Αναπτύσσονται κατά εκατομμύρια και τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα του σώματος μας και των μαλλιών μας. Οπότε θα τα βρεις και στα κλινοσκεπάσματα και ιδίως στα στρώματα και στα μαξιλάρια. Θέλουν αέρισμα συχνά, γύρισμα του στρώματος μια φορά το μήνα κι εγώ έχω και ατμοκαθαριστή και περνάω τα πάντα. Απολύμανση και μπούρδες που διαφημίζουν δεν κάνω, γιατί χρησιμοποιούν καρκινογόνες ουσίες που βρωμάνε στο τέλος. Τα ζωάκια σου δεν ευθύνονται με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 12:28 Η stellak έγραψε: #1.326 06-11-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Click για ανάπτυξη... Το πας φιρί-φιρί να με μπανάρουν; Αμέρικαν Μπαρ το κάναμε ΚΑΙ εδώ μέσα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα am_bar.jpg 41 KB · Εμφανίσεις: 62 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Zbeebz έγραψε: #1.327 08-11-08 13:02 Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.328 08-11-08 13:08 Νομίζω πως η Άσπρη δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της και Beeb στην ουρά της πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.329 08-11-08 13:20 Προνοούμε για να προστατέψουμε την ουρά μας από μελλοντικά δαγκώματα! Λίγο μετά, την έκανε την αγαρμπίλα του ο Beeb κι έμεινε μπουκάλα, μόνος του πάνω στον θερμοσυσσωρευτή με ένα ύφος "τι έκανα και δεν με παίζουν;" Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα καταλάβει ο Bibikman-Rastaman ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να επικοινωνήσει με το Αρνόγατο... Αυτή την ώρα κυνηγιούνται ανά το διαμέρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Μυρτω4038: #1.330 08-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Click για ανάπτυξη... Zbeebz μεγαλωσε πολυ ο Beeb η μου φαινεται.Τωρα δειχνουν ιδιοι στο μεγεθος.Ε ...εγινε και εμφανως πιο κομψη η δεσποινιδα Ασπρη. Σημερα εκανα μια αποπειρα να φορεσω στον Αρη λουρακι.Ειχαμε ενα παλιο απο το κολαρο-χωνι που φορεσε η Μυρτουλα μετα την στειρωση της.Επειδη εχουμε προβλημα με τις αναρηχισεις του Αρη, και μπορουμε να βρεθουμε καποια φορα προ εκπληξεως, με τον Αρη να κοβει βολτες σε ξενα μπαλκονια, ειπα να του βαλω μια μικρουλα ταυτοτητα με το κινητο για να μην περνιεται για αδεσποτακι.Για αυτο αρχισαμε σημερα δοκιμες κατα ποσο μπορει να φορεσει λουρακι.Στην αρχη βεβαια ηθελε να το βγαλει αλλα τωρα, καπου δυο ωρες μετα, ηδη τον επιασε υπνος με αυτο. Δειτε αν μας παει το λουρακι? Καλη μας moukelis το Σειριακι και η Μοιρα, που εχουν μεγαλη εμπειρια στα λουρακια πως μας βρισκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο με το λουρακι 005 α.jpg 78 KB · Εμφανίσεις: 37 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.331 08-11-08 16:30 Ω,πολυ ομορφο λουρακι!Λαστιχενιο ειναι;Εγω δεν τα προτιμω,κολλανε στην τριχα και φοβαμαι μην τα πειραζουν γιατι δεν ειναι υφασματινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ria23 έγραψε: #1.332 08-11-08 16:33 το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως...... οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μυρτω4038: #1.333 08-11-08 16:39 Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,ναι,το ειδα.Περαστικα στη μαμα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zoo έγραψε: #1.325 05-11-08 23:27 Πριν διαβάσω το οτιδήποτε, να σου πω κούκλα μου ότι ότι και να κάνεις ακάρεα θα υπάρχουν πάντα. Αναπτύσσονται κατά εκατομμύρια και τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα του σώματος μας και των μαλλιών μας. Οπότε θα τα βρεις και στα κλινοσκεπάσματα και ιδίως στα στρώματα και στα μαξιλάρια. Θέλουν αέρισμα συχνά, γύρισμα του στρώματος μια φορά το μήνα κι εγώ έχω και ατμοκαθαριστή και περνάω τα πάντα. Απολύμανση και μπούρδες που διαφημίζουν δεν κάνω, γιατί χρησιμοποιούν καρκινογόνες ουσίες που βρωμάνε στο τέλος. Τα ζωάκια σου δεν ευθύνονται με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 12:28 Η stellak έγραψε: #1.326 06-11-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Click για ανάπτυξη... Το πας φιρί-φιρί να με μπανάρουν; Αμέρικαν Μπαρ το κάναμε ΚΑΙ εδώ μέσα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα am_bar.jpg 41 KB · Εμφανίσεις: 62 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Zbeebz έγραψε: #1.327 08-11-08 13:02 Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.328 08-11-08 13:08 Νομίζω πως η Άσπρη δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της και Beeb στην ουρά της πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.329 08-11-08 13:20 Προνοούμε για να προστατέψουμε την ουρά μας από μελλοντικά δαγκώματα! Λίγο μετά, την έκανε την αγαρμπίλα του ο Beeb κι έμεινε μπουκάλα, μόνος του πάνω στον θερμοσυσσωρευτή με ένα ύφος "τι έκανα και δεν με παίζουν;" Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα καταλάβει ο Bibikman-Rastaman ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να επικοινωνήσει με το Αρνόγατο... Αυτή την ώρα κυνηγιούνται ανά το διαμέρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Μυρτω4038: #1.330 08-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Click για ανάπτυξη... Zbeebz μεγαλωσε πολυ ο Beeb η μου φαινεται.Τωρα δειχνουν ιδιοι στο μεγεθος.Ε ...εγινε και εμφανως πιο κομψη η δεσποινιδα Ασπρη. Σημερα εκανα μια αποπειρα να φορεσω στον Αρη λουρακι.Ειχαμε ενα παλιο απο το κολαρο-χωνι που φορεσε η Μυρτουλα μετα την στειρωση της.Επειδη εχουμε προβλημα με τις αναρηχισεις του Αρη, και μπορουμε να βρεθουμε καποια φορα προ εκπληξεως, με τον Αρη να κοβει βολτες σε ξενα μπαλκονια, ειπα να του βαλω μια μικρουλα ταυτοτητα με το κινητο για να μην περνιεται για αδεσποτακι.Για αυτο αρχισαμε σημερα δοκιμες κατα ποσο μπορει να φορεσει λουρακι.Στην αρχη βεβαια ηθελε να το βγαλει αλλα τωρα, καπου δυο ωρες μετα, ηδη τον επιασε υπνος με αυτο. Δειτε αν μας παει το λουρακι? Καλη μας moukelis το Σειριακι και η Μοιρα, που εχουν μεγαλη εμπειρια στα λουρακια πως μας βρισκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο με το λουρακι 005 α.jpg 78 KB · Εμφανίσεις: 37 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.331 08-11-08 16:30 Ω,πολυ ομορφο λουρακι!Λαστιχενιο ειναι;Εγω δεν τα προτιμω,κολλανε στην τριχα και φοβαμαι μην τα πειραζουν γιατι δεν ειναι υφασματινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ria23 έγραψε: #1.332 08-11-08 16:33 το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως...... οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μυρτω4038: #1.333 08-11-08 16:39 Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πριν διαβάσω το οτιδήποτε, να σου πω κούκλα μου ότι ότι και να κάνεις ακάρεα θα υπάρχουν πάντα. Αναπτύσσονται κατά εκατομμύρια και τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα του σώματος μας και των μαλλιών μας. Οπότε θα τα βρεις και στα κλινοσκεπάσματα και ιδίως στα στρώματα και στα μαξιλάρια. Θέλουν αέρισμα συχνά, γύρισμα του στρώματος μια φορά το μήνα κι εγώ έχω και ατμοκαθαριστή και περνάω τα πάντα. Απολύμανση και μπούρδες που διαφημίζουν δεν κάνω, γιατί χρησιμοποιούν καρκινογόνες ουσίες που βρωμάνε στο τέλος. Τα ζωάκια σου δεν ευθύνονται με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 12:28 Η stellak έγραψε: #1.326 06-11-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Click για ανάπτυξη... Το πας φιρί-φιρί να με μπανάρουν; Αμέρικαν Μπαρ το κάναμε ΚΑΙ εδώ μέσα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα am_bar.jpg 41 KB · Εμφανίσεις: 62 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Zbeebz έγραψε: #1.327 08-11-08 13:02 Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.328 08-11-08 13:08 Νομίζω πως η Άσπρη δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της και Beeb στην ουρά της πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.329 08-11-08 13:20 Προνοούμε για να προστατέψουμε την ουρά μας από μελλοντικά δαγκώματα! Λίγο μετά, την έκανε την αγαρμπίλα του ο Beeb κι έμεινε μπουκάλα, μόνος του πάνω στον θερμοσυσσωρευτή με ένα ύφος "τι έκανα και δεν με παίζουν;" Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα καταλάβει ο Bibikman-Rastaman ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να επικοινωνήσει με το Αρνόγατο... Αυτή την ώρα κυνηγιούνται ανά το διαμέρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Μυρτω4038: #1.330 08-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Click για ανάπτυξη... Zbeebz μεγαλωσε πολυ ο Beeb η μου φαινεται.Τωρα δειχνουν ιδιοι στο μεγεθος.Ε ...εγινε και εμφανως πιο κομψη η δεσποινιδα Ασπρη. Σημερα εκανα μια αποπειρα να φορεσω στον Αρη λουρακι.Ειχαμε ενα παλιο απο το κολαρο-χωνι που φορεσε η Μυρτουλα μετα την στειρωση της.Επειδη εχουμε προβλημα με τις αναρηχισεις του Αρη, και μπορουμε να βρεθουμε καποια φορα προ εκπληξεως, με τον Αρη να κοβει βολτες σε ξενα μπαλκονια, ειπα να του βαλω μια μικρουλα ταυτοτητα με το κινητο για να μην περνιεται για αδεσποτακι.Για αυτο αρχισαμε σημερα δοκιμες κατα ποσο μπορει να φορεσει λουρακι.Στην αρχη βεβαια ηθελε να το βγαλει αλλα τωρα, καπου δυο ωρες μετα, ηδη τον επιασε υπνος με αυτο. Δειτε αν μας παει το λουρακι? Καλη μας moukelis το Σειριακι και η Μοιρα, που εχουν μεγαλη εμπειρια στα λουρακια πως μας βρισκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο με το λουρακι 005 α.jpg 78 KB · Εμφανίσεις: 37 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.331 08-11-08 16:30 Ω,πολυ ομορφο λουρακι!Λαστιχενιο ειναι;Εγω δεν τα προτιμω,κολλανε στην τριχα και φοβαμαι μην τα πειραζουν γιατι δεν ειναι υφασματινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ria23 έγραψε: #1.332 08-11-08 16:33 το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως...... οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μυρτω4038: #1.333 08-11-08 16:39 Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ, και για τον Beeb τον χιεβνταλή, τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ'; Click για ανάπτυξη... Το πας φιρί-φιρί να με μπανάρουν; Αμέρικαν Μπαρ το κάναμε ΚΑΙ εδώ μέσα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Zbeebz έγραψε: #1.327 08-11-08 13:02 Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.328 08-11-08 13:08 Νομίζω πως η Άσπρη δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της και Beeb στην ουρά της πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.329 08-11-08 13:20 Προνοούμε για να προστατέψουμε την ουρά μας από μελλοντικά δαγκώματα! Λίγο μετά, την έκανε την αγαρμπίλα του ο Beeb κι έμεινε μπουκάλα, μόνος του πάνω στον θερμοσυσσωρευτή με ένα ύφος "τι έκανα και δεν με παίζουν;" Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα καταλάβει ο Bibikman-Rastaman ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να επικοινωνήσει με το Αρνόγατο... Αυτή την ώρα κυνηγιούνται ανά το διαμέρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Μυρτω4038: #1.330 08-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Click για ανάπτυξη... Zbeebz μεγαλωσε πολυ ο Beeb η μου φαινεται.Τωρα δειχνουν ιδιοι στο μεγεθος.Ε ...εγινε και εμφανως πιο κομψη η δεσποινιδα Ασπρη. Σημερα εκανα μια αποπειρα να φορεσω στον Αρη λουρακι.Ειχαμε ενα παλιο απο το κολαρο-χωνι που φορεσε η Μυρτουλα μετα την στειρωση της.Επειδη εχουμε προβλημα με τις αναρηχισεις του Αρη, και μπορουμε να βρεθουμε καποια φορα προ εκπληξεως, με τον Αρη να κοβει βολτες σε ξενα μπαλκονια, ειπα να του βαλω μια μικρουλα ταυτοτητα με το κινητο για να μην περνιεται για αδεσποτακι.Για αυτο αρχισαμε σημερα δοκιμες κατα ποσο μπορει να φορεσει λουρακι.Στην αρχη βεβαια ηθελε να το βγαλει αλλα τωρα, καπου δυο ωρες μετα, ηδη τον επιασε υπνος με αυτο. Δειτε αν μας παει το λουρακι? Καλη μας moukelis το Σειριακι και η Μοιρα, που εχουν μεγαλη εμπειρια στα λουρακια πως μας βρισκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο με το λουρακι 005 α.jpg 78 KB · Εμφανίσεις: 37 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.331 08-11-08 16:30 Ω,πολυ ομορφο λουρακι!Λαστιχενιο ειναι;Εγω δεν τα προτιμω,κολλανε στην τριχα και φοβαμαι μην τα πειραζουν γιατι δεν ειναι υφασματινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ria23 έγραψε: #1.332 08-11-08 16:33 το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως...... οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μυρτω4038: #1.333 08-11-08 16:39 Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.328 08-11-08 13:08 Νομίζω πως η Άσπρη δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της και Beeb στην ουρά της πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.329 08-11-08 13:20 Προνοούμε για να προστατέψουμε την ουρά μας από μελλοντικά δαγκώματα! Λίγο μετά, την έκανε την αγαρμπίλα του ο Beeb κι έμεινε μπουκάλα, μόνος του πάνω στον θερμοσυσσωρευτή με ένα ύφος "τι έκανα και δεν με παίζουν;" Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα καταλάβει ο Bibikman-Rastaman ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να επικοινωνήσει με το Αρνόγατο... Αυτή την ώρα κυνηγιούνται ανά το διαμέρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Μυρτω4038: #1.330 08-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Click για ανάπτυξη... Zbeebz μεγαλωσε πολυ ο Beeb η μου φαινεται.Τωρα δειχνουν ιδιοι στο μεγεθος.Ε ...εγινε και εμφανως πιο κομψη η δεσποινιδα Ασπρη. Σημερα εκανα μια αποπειρα να φορεσω στον Αρη λουρακι.Ειχαμε ενα παλιο απο το κολαρο-χωνι που φορεσε η Μυρτουλα μετα την στειρωση της.Επειδη εχουμε προβλημα με τις αναρηχισεις του Αρη, και μπορουμε να βρεθουμε καποια φορα προ εκπληξεως, με τον Αρη να κοβει βολτες σε ξενα μπαλκονια, ειπα να του βαλω μια μικρουλα ταυτοτητα με το κινητο για να μην περνιεται για αδεσποτακι.Για αυτο αρχισαμε σημερα δοκιμες κατα ποσο μπορει να φορεσει λουρακι.Στην αρχη βεβαια ηθελε να το βγαλει αλλα τωρα, καπου δυο ωρες μετα, ηδη τον επιασε υπνος με αυτο. Δειτε αν μας παει το λουρακι? Καλη μας moukelis το Σειριακι και η Μοιρα, που εχουν μεγαλη εμπειρια στα λουρακια πως μας βρισκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο με το λουρακι 005 α.jpg 78 KB · Εμφανίσεις: 37 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.331 08-11-08 16:30 Ω,πολυ ομορφο λουρακι!Λαστιχενιο ειναι;Εγω δεν τα προτιμω,κολλανε στην τριχα και φοβαμαι μην τα πειραζουν γιατι δεν ειναι υφασματινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ria23 έγραψε: #1.332 08-11-08 16:33 το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως...... οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μυρτω4038: #1.333 08-11-08 16:39 Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω πως η Άσπρη δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της και Beeb στην ουρά της πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.329 08-11-08 13:20 Προνοούμε για να προστατέψουμε την ουρά μας από μελλοντικά δαγκώματα! Λίγο μετά, την έκανε την αγαρμπίλα του ο Beeb κι έμεινε μπουκάλα, μόνος του πάνω στον θερμοσυσσωρευτή με ένα ύφος "τι έκανα και δεν με παίζουν;" Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα καταλάβει ο Bibikman-Rastaman ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να επικοινωνήσει με το Αρνόγατο... Αυτή την ώρα κυνηγιούνται ανά το διαμέρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Μυρτω4038: #1.330 08-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Click για ανάπτυξη... Zbeebz μεγαλωσε πολυ ο Beeb η μου φαινεται.Τωρα δειχνουν ιδιοι στο μεγεθος.Ε ...εγινε και εμφανως πιο κομψη η δεσποινιδα Ασπρη. Σημερα εκανα μια αποπειρα να φορεσω στον Αρη λουρακι.Ειχαμε ενα παλιο απο το κολαρο-χωνι που φορεσε η Μυρτουλα μετα την στειρωση της.Επειδη εχουμε προβλημα με τις αναρηχισεις του Αρη, και μπορουμε να βρεθουμε καποια φορα προ εκπληξεως, με τον Αρη να κοβει βολτες σε ξενα μπαλκονια, ειπα να του βαλω μια μικρουλα ταυτοτητα με το κινητο για να μην περνιεται για αδεσποτακι.Για αυτο αρχισαμε σημερα δοκιμες κατα ποσο μπορει να φορεσει λουρακι.Στην αρχη βεβαια ηθελε να το βγαλει αλλα τωρα, καπου δυο ωρες μετα, ηδη τον επιασε υπνος με αυτο. Δειτε αν μας παει το λουρακι? Καλη μας moukelis το Σειριακι και η Μοιρα, που εχουν μεγαλη εμπειρια στα λουρακια πως μας βρισκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο με το λουρακι 005 α.jpg 78 KB · Εμφανίσεις: 37 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.331 08-11-08 16:30 Ω,πολυ ομορφο λουρακι!Λαστιχενιο ειναι;Εγω δεν τα προτιμω,κολλανε στην τριχα και φοβαμαι μην τα πειραζουν γιατι δεν ειναι υφασματινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ria23 έγραψε: #1.332 08-11-08 16:33 το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως...... οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μυρτω4038: #1.333 08-11-08 16:39 Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προνοούμε για να προστατέψουμε την ουρά μας από μελλοντικά δαγκώματα! Λίγο μετά, την έκανε την αγαρμπίλα του ο Beeb κι έμεινε μπουκάλα, μόνος του πάνω στον θερμοσυσσωρευτή με ένα ύφος "τι έκανα και δεν με παίζουν;" Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα καταλάβει ο Bibikman-Rastaman ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να επικοινωνήσει με το Αρνόγατο... Αυτή την ώρα κυνηγιούνται ανά το διαμέρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Μυρτω4038: #1.330 08-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Click για ανάπτυξη... Zbeebz μεγαλωσε πολυ ο Beeb η μου φαινεται.Τωρα δειχνουν ιδιοι στο μεγεθος.Ε ...εγινε και εμφανως πιο κομψη η δεσποινιδα Ασπρη. Σημερα εκανα μια αποπειρα να φορεσω στον Αρη λουρακι.Ειχαμε ενα παλιο απο το κολαρο-χωνι που φορεσε η Μυρτουλα μετα την στειρωση της.Επειδη εχουμε προβλημα με τις αναρηχισεις του Αρη, και μπορουμε να βρεθουμε καποια φορα προ εκπληξεως, με τον Αρη να κοβει βολτες σε ξενα μπαλκονια, ειπα να του βαλω μια μικρουλα ταυτοτητα με το κινητο για να μην περνιεται για αδεσποτακι.Για αυτο αρχισαμε σημερα δοκιμες κατα ποσο μπορει να φορεσει λουρακι.Στην αρχη βεβαια ηθελε να το βγαλει αλλα τωρα, καπου δυο ωρες μετα, ηδη τον επιασε υπνος με αυτο. Δειτε αν μας παει το λουρακι? Καλη μας moukelis το Σειριακι και η Μοιρα, που εχουν μεγαλη εμπειρια στα λουρακια πως μας βρισκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο με το λουρακι 005 α.jpg 78 KB · Εμφανίσεις: 37 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.331 08-11-08 16:30 Ω,πολυ ομορφο λουρακι!Λαστιχενιο ειναι;Εγω δεν τα προτιμω,κολλανε στην τριχα και φοβαμαι μην τα πειραζουν γιατι δεν ειναι υφασματινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ria23 έγραψε: #1.332 08-11-08 16:33 το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως...... οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μυρτω4038: #1.333 08-11-08 16:39 Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα... https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats Για να μην ξεχνιόμαστε! Click για ανάπτυξη... Zbeebz μεγαλωσε πολυ ο Beeb η μου φαινεται.Τωρα δειχνουν ιδιοι στο μεγεθος.Ε ...εγινε και εμφανως πιο κομψη η δεσποινιδα Ασπρη. Σημερα εκανα μια αποπειρα να φορεσω στον Αρη λουρακι.Ειχαμε ενα παλιο απο το κολαρο-χωνι που φορεσε η Μυρτουλα μετα την στειρωση της.Επειδη εχουμε προβλημα με τις αναρηχισεις του Αρη, και μπορουμε να βρεθουμε καποια φορα προ εκπληξεως, με τον Αρη να κοβει βολτες σε ξενα μπαλκονια, ειπα να του βαλω μια μικρουλα ταυτοτητα με το κινητο για να μην περνιεται για αδεσποτακι.Για αυτο αρχισαμε σημερα δοκιμες κατα ποσο μπορει να φορεσει λουρακι.Στην αρχη βεβαια ηθελε να το βγαλει αλλα τωρα, καπου δυο ωρες μετα, ηδη τον επιασε υπνος με αυτο. Δειτε αν μας παει το λουρακι? Καλη μας moukelis το Σειριακι και η Μοιρα, που εχουν μεγαλη εμπειρια στα λουρακια πως μας βρισκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.331 08-11-08 16:30 Ω,πολυ ομορφο λουρακι!Λαστιχενιο ειναι;Εγω δεν τα προτιμω,κολλανε στην τριχα και φοβαμαι μην τα πειραζουν γιατι δεν ειναι υφασματινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ria23 έγραψε: #1.332 08-11-08 16:33 το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως...... οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μυρτω4038: #1.333 08-11-08 16:39 Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ω,πολυ ομορφο λουρακι!Λαστιχενιο ειναι;Εγω δεν τα προτιμω,κολλανε στην τριχα και φοβαμαι μην τα πειραζουν γιατι δεν ειναι υφασματινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ria23 έγραψε: #1.332 08-11-08 16:33 το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως...... οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μυρτω4038: #1.333 08-11-08 16:39 Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως...... οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μυρτω4038: #1.333 08-11-08 16:39 Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας! Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Desdemona: #1.334 08-11-08 16:43 Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η shadowdancer: #1.335 08-11-08 16:45 O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00019 (2).JPG 58,4 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC00020 (1).JPG 63,5 KB · Εμφανίσεις: 29 O Garfield.JPG 48,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #1.336 08-11-08 16:47 Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ria23 έγραψε: #1.337 08-11-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... σκετος αρχοντας ο μικρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.338 08-11-08 16:49 Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.339 08-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε αν μας παει το λουρακι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Click για ανάπτυξη... Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona! Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει! Click για ανάπτυξη... Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 17:32 Η shadowdancer: #1.340 08-11-08 17:32 Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.