Κεραμιδό-maniacs

Νικη μου τι επαθες;Ασε κι εγω δεν ειμαι πολυ καλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα εγώ γιατί δεν έχω γράψει σε αυτό το ποστ, δεν ξέρω...:hmm:

Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες, παρά μόνο την πρώτη και τις σημερινές, οπότε μάλλον έχω χάσει επεισόδια. :redface:

Δεν πειράζει όμως. Γράψτε με κι εμένα σαν μέλος.

Στέλλα δεν έχει μόνο ο γάτος σου κούκλο για πατουσάκι, αλλά και ο δικός μου.
Εμάς είναι γάτα ( ο λεγόμενος Χουχούκος) και δεν την αποχωριστήκαμε ούτε στο ταξίδι μας, αφού δεν μπορούμε να κοιμηθούμε χωρίς αυτήν. ( Όταν δε την έπλεινα, έφαγα τη γκρίνια της ζωής μου, μέχρι να στεγνώσει!)

Σας βάζουμε και φώτο του γατούλη μου του Olio ( ή χαιδευτικά Κουτσουνάκο!!!), ( αλλά και της γάτας - ζυμωτήρι), αν και μάλλον τον ξέρετε από άλλα θέματα.

https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8493&d=1225745974

https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=7081&stc=1&thumb=1&d=1222523901

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικη μου τι επαθες;Ασε κι εγω δεν ειμαι πολυ καλα...
Εχουμε ενα προβλημα με τα ακαρεα και φοβηθηκα μηπως φταιει ο Αρουλης.Αλλα απ'οτι διαβασα οχι, δεν φταιν τα κατοικιδια.:)
Δες το θεμα με τα ακαρεα που ανοιξα.:)

Α,ναι,το ειδα.Περαστικα στη μαμα σου!

Πριν διαβάσω το οτιδήποτε, να σου πω κούκλα μου ότι ότι και να κάνεις ακάρεα θα υπάρχουν πάντα. Αναπτύσσονται κατά εκατομμύρια και τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα του σώματος μας και των μαλλιών μας.
Οπότε θα τα βρεις και στα κλινοσκεπάσματα και ιδίως στα στρώματα και στα μαξιλάρια. Θέλουν αέρισμα συχνά, γύρισμα του στρώματος μια φορά το μήνα κι εγώ έχω και ατμοκαθαριστή και περνάω τα πάντα.
Απολύμανση και μπούρδες που διαφημίζουν δεν κάνω, γιατί χρησιμοποιούν καρκινογόνες ουσίες που βρωμάνε στο τέλος.

Τα ζωάκια σου δεν ευθύνονται με τίποτα.;)

Εγώ θα κόπχιω το κραχίιιιι
για χιένα, Άχ'πρη μου εχύυυυυ,
και για τον Beeb τον χιεβνταλή,
τον μαύρο καραμπουγιουκλήηηη

Είπατε τίποτιχ' κερία Χχχχχ'τέλλα μαχ';

Το πας φιρί-φιρί να με μπανάρουν;:mad: Αμέρικαν Μπαρ το κάναμε ΚΑΙ εδώ μέσα;;;:lol:

Συνημμένα

• am_bar.jpg
    am_bar.jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 62
Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα...
https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats
Για να μην ξεχνιόμαστε!

Νομίζω πως η Άσπρη δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της και Beeb στην ουρά της πια!:P:D

Προνοούμε για να προστατέψουμε την ουρά μας από μελλοντικά δαγκώματα! Λίγο μετά, την έκανε την αγαρμπίλα του ο Beeb κι έμεινε μπουκάλα, μόνος του πάνω στον θερμοσυσσωρευτή με ένα ύφος "τι έκανα και δεν με παίζουν;" :lol:
Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα καταλάβει ο Bibikman-Rastaman ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να επικοινωνήσει με το Αρνόγατο...
Αυτή την ώρα κυνηγιούνται ανά το διαμέρισμα!

Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα...
https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats
Για να μην ξεχνιόμαστε!

Zbeebz μεγαλωσε πολυ ο Beeb η μου φαινεται.Τωρα δειχνουν ιδιοι στο μεγεθος.Ε ...εγινε και εμφανως πιο κομψη η δεσποινιδα Ασπρη.;):D:D
Σημερα εκανα μια αποπειρα να φορεσω στον Αρη λουρακι.Ειχαμε ενα παλιο απο το κολαρο-χωνι που φορεσε η Μυρτουλα μετα την στειρωση της.Επειδη εχουμε προβλημα με τις αναρηχισεις του Αρη, και μπορουμε να βρεθουμε καποια φορα προ εκπληξεως, με τον Αρη να κοβει βολτες σε ξενα μπαλκονια, ειπα να του βαλω μια μικρουλα ταυτοτητα με το κινητο για να μην περνιεται για αδεσποτακι.Για αυτο αρχισαμε σημερα δοκιμες κατα ποσο μπορει να φορεσει λουρακι.Στην αρχη βεβαια ηθελε να το βγαλει αλλα τωρα, καπου δυο ωρες μετα, ηδη τον επιασε υπνος με αυτο.
Δειτε αν μας παει το λουρακι?:D
Καλη μας moukelis το Σειριακι και η Μοιρα, που εχουν μεγαλη εμπειρια στα λουρακια πως μας βρισκουν?;)

Συνημμένα

• Φωτο με το λουρακι 005 α.jpg
    Φωτο με το λουρακι 005 α.jpg
    78 KB · Εμφανίσεις: 37
Ω,πολυ ομορφο λουρακι!Λαστιχενιο ειναι;Εγω δεν τα προτιμω,κολλανε στην τριχα και φοβαμαι μην τα πειραζουν γιατι δεν ειναι υφασματινα...

το λουρακι σας ειναι τρελα και μεις βαλαμε καινουριο λουρι με μια καρδια την οποια δαγκωνουμε συνεχως......

οντως τα ακαρεα δεν εχουν σχεση με τα ζωα...πριν την ηρω ειχα γεμισει σπυρακια πολλες φορες τωρα καθε 15 τιναζω το στρωμα και ειμαστε οκ..:redface::redface:

Μoukelis ναι ειναι λαστιχενιο, το βαλαμε δοκιμαστικα να δουμε αν μπορουμε να συνηθησουμε στο λουρακι γενικα.Μετα θα παρουμε καινουργιο υφασματινο και σε χρωμα που θα τονιζει την ομορφια μας!:P

Ρια και εγω αυτο εκανα σημερα, καθαρισμα με ατμοκαθαριστη και γυριασα το στρωμα.Τι να γινει, θα μαθουμε να ζουμε με αυτα. :)

Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!! Πάντως εγώ στον Πρέστο έχω επίσης λαστιχένιο, το υφασμάτινο το έβγαζε χώνοντας μέσα τα νύχια... τι να πεις...

O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος:D.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει!:hmm:

Συνημμένα

• DSC00019 (2).JPG
    DSC00019 (2).JPG
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC00020 (1).JPG
    DSC00020 (1).JPG
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • O Garfield.JPG
    O Garfield.JPG
    48,4 KB · Εμφανίσεις: 30
Αχ ένας πορτοκαλόκουκλος :inlove::inlove::inlove::inlove:
Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι! :happy:

O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος:D.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει!:hmm:

σκετος αρχοντας ο μικρος:up::up::up:

Ωραιος ο Garfield σου!Να σου ζησει!

Δειτε αν μας παει το λουρακι?:D

Κούκλος ο Άρης με το λουράκι του!!!
Είπα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε η συντοπίτισσα Desdemona!

Ωραίος ο γατοζούζουνας, να τον χαίρεσαι!

Ευχαριστω παιδια!Ωντος καμαρωνει πολυ ο γλυκας μου..λες και εχει βασιλικο αιμα,ολο καμαρι ειναι!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back