Κεραμιδό-maniacs

Ο Αιμίλιος είναι κούκλος και με προίκα!!!:up:

Κείρα, μη συγχίζεσαι καλέ, ο πειρατής είναι λίγο κλασσομπανιέρα, οπότε δεν πρόκειται να αμφισβητήσει κανείς τα πρωτεία σου:lol::lol:Μη αχουγιάζεις τη μαμά σου κιέχει πιαστεί τόσες μέρες να ανεβοκατεβαίνει στα ντουλάπια η καψερή!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολυ για την κατανοησή σας. Καταπληκτικές συμβουλες, αλλά προς το παρον εχω πολυ καλα αποτελεσματα με το να γυρναω πλατη και να την φτυνω την μαμα μου (οχι οπως κανεις εσυ Αιμιλιε αλλα κανονικοτατα, κανω οτι ειναι διαφανης ;)). Περιμενω τον μπαμπα μου που ειναι η μεγαλη μου αδυναμια και μονο εμενα αγαπαει να δει αυτη που τολμησε να χαιδεψει αλλο γατι
Παντως εχετε δικιο, για πολυ χαλβα τον κοβω τον καινουργιο:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Αιμίλιος είναι κούκλος και με προίκα!!!:up:

Κείρα, μη συγχίζεσαι καλέ, ο πειρατής είναι λίγο κλασσομπανιέρα, οπότε δεν πρόκειται να αμφισβητήσει κανείς τα πρωτεία σου:lol::lol:Μη αχουγιάζεις τη μαμά σου κιέχει πιαστεί τόσες μέρες να ανεβοκατεβαίνει στα ντουλάπια η καψερή!!:(
Ελένη μου όλα τα ψυχουλάκια που μας προσφέρουν την παρέα τους είναι κουκλάκια. Ακόμα και το πιο ασχημούλικο είναι αυτό που θα μας προσφέρει χαμόγελο:)

Αμαν πως μεγαλωσε ο Αιμιλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι εκεινο μικρο βρωμερο πλασμα που βρεθηκε στη Φιλολαου και επαθα πλακα οταν τον ειδα καθαρουλη???????????Αγαπη μου.............:inlove:

Αμαν πως μεγαλωσε ο Αιμιλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι εκεινο μικρο βρωμερο πλασμα που βρεθηκε στη Φιλολαου και επαθα πλακα οταν τον ειδα καθαρουλη???????????Αγαπη μου.............:inlove:

Αυτός είναι ο μουτζουράκος μου που γυρνούσε από μηχανή σε μηχανή. Το αγοράκι με τα σπίρτα:lol:

Και τώρα αποκλειστικές φωτογραφίες του Αιμίλιου ο οποίος ρεμβάζει στην γατοπολυκατοικία του και κάθε φορά που έβαζα χέρι μέσα με έφτυνε:blink:.
Αφιερωμένες σε όλα τα γατοκοριτσάκια του my cat και τις περιμένει για ένα ντρίνκ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του:lol:

Ρανια ιδιοι δεν ειναι? ;):lol::lol:
Δες και μονη σου ;):cool::lol::up:
Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της.;)
Δειτε πως γερνει το υφασμα!:blink::down::mad:

Συνημμένα

• Γατοπολυκατοικια 001 β.jpg
    Γατοπολυκατοικια 001 β.jpg
    136,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Γατοπολυκατοικια 006 β.jpg
    Γατοπολυκατοικια 006 β.jpg
    141,6 KB · Εμφανίσεις: 28
Ρανια ιδιοι δεν ειναι? ;):lol::lol:
Δες και μονη σου ;):cool::lol::up:
Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της.;)
Δειτε πως γερνει το υφασμα!:blink::down::mad:

Ναι καλέ Νίκη:). Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους:lol:.
Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου?

Στέλλα, τον Μπόμπιρα τον βλέπω πολύ έμπειρο διαδηλωτή, ε;:cool:

Αλίκη μου, ο Μπόμπιρας είναι μεγάλη λέρα. Έρχεται έξω από την πόρτα του γραφείου μου κάθε μεσημέρι και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μετακινηθεί ούτε εκατοστό (με νιαουριτά πολλών ντεσιμπέλ) εάν δεν με δει με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χέρι να πάμε για να φάει. Μπαίνει στο πορτ-μπαγκαζ που έχω την τροφή και περιμένει να του σερβίρω για να κατέβει. Και ξέρεις τι μου έλεγε ο φύλακας; Του έβαζε τροφή και δεν την έτρωγε. Πήρα κι εγώ την τροφή που του έβαζε ο φύλακας, την έχωσα στο πορτ-μπαγκάζ και από τότε την τρώει μια χαρά ο χαμένος! Όχι, εκατό η αλεπού εκατόν δέκα το αλεπουδάκι:P

Ε, ρε, πότε θα με διώξουν από τη δουλειά και θα φταίει ο Μπόμπιρας...:rolleyes:

Τι; Ταϊζεις γατιά στον χώρο εργασίας;;; :P:mad::mad::mad::mad::P
Α να χαθείς, κέικ φρούτων! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι καλέ Νίκη:). Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους:lol:.
Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου?

Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του!:blink:;):lol:
Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του.;):lol: Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο.:blink:;):lol:

Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων!:P Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους:lol:

Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες

Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων!:P Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους:lol:

Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες

Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;;

Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;;

:lol::lol::lol:Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια!:lol::lol: Τις είδα μωρέ!:lol:

:lol::lol::lol:Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια!:lol::lol: Τις είδα μωρέ!:lol:
Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι!

Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του!:blink:;):lol:
Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του.;):lol: Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο.:blink:;):lol:

Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του:)

bobiraszq2.jpg
Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο:rolleyes::D

Φυσικα και την ειδα.:D Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα!;):up::P

Φυσικα και την ειδα.:D Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα!;):up::P

Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά!:P Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει.:lol:

Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω;:/:

Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες:D:D)

Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα:down:
:P :P :P

Συνημμένα

• kanapedogato.JPG
    kanapedogato.JPG
    164,6 KB · Εμφανίσεις: 44
Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα:down:
:P :P :P

Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο????
Μην ειναι....ο Ρου???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back