Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:45 Η Ελένη Άνση: #1.521 17-11-08 18:45 Ο Αιμίλιος είναι κούκλος και με προίκα!!! Κείρα, μη συγχίζεσαι καλέ, ο πειρατής είναι λίγο κλασσομπανιέρα, οπότε δεν πρόκειται να αμφισβητήσει κανείς τα πρωτεία σουΜη αχουγιάζεις τη μαμά σου κιέχει πιαστεί τόσες μέρες να ανεβοκατεβαίνει στα ντουλάπια η καψερή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Η Κείρα έγραψε: #1.522 17-11-08 20:10 Ευχαριστω πολυ για την κατανοησή σας. Καταπληκτικές συμβουλες, αλλά προς το παρον εχω πολυ καλα αποτελεσματα με το να γυρναω πλατη και να την φτυνω την μαμα μου (οχι οπως κανεις εσυ Αιμιλιε αλλα κανονικοτατα, κανω οτι ειναι διαφανης ). Περιμενω τον μπαμπα μου που ειναι η μεγαλη μου αδυναμια και μονο εμενα αγαπαει να δει αυτη που τολμησε να χαιδεψει αλλο γατι Παντως εχετε δικιο, για πολυ χαλβα τον κοβω τον καινουργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.523 17-11-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Αιμίλιος είναι κούκλος και με προίκα!!! Κείρα, μη συγχίζεσαι καλέ, ο πειρατής είναι λίγο κλασσομπανιέρα, οπότε δεν πρόκειται να αμφισβητήσει κανείς τα πρωτεία σουΜη αχουγιάζεις τη μαμά σου κιέχει πιαστεί τόσες μέρες να ανεβοκατεβαίνει στα ντουλάπια η καψερή!! Click για ανάπτυξη... Ελένη μου όλα τα ψυχουλάκια που μας προσφέρουν την παρέα τους είναι κουκλάκια. Ακόμα και το πιο ασχημούλικο είναι αυτό που θα μας προσφέρει χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:55 Η tzoutzou έγραψε: #1.524 17-11-08 21:55 Αμαν πως μεγαλωσε ο Αιμιλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι εκεινο μικρο βρωμερο πλασμα που βρεθηκε στη Φιλολαου και επαθα πλακα οταν τον ειδα καθαρουλη???????????Αγαπη μου............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.525 17-11-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αμαν πως μεγαλωσε ο Αιμιλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι εκεινο μικρο βρωμερο πλασμα που βρεθηκε στη Φιλολαου και επαθα πλακα οταν τον ειδα καθαρουλη???????????Αγαπη μου............. Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο μουτζουράκος μου που γυρνούσε από μηχανή σε μηχανή. Το αγοράκι με τα σπίρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Μυρτω4038: #1.526 17-11-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Και τώρα αποκλειστικές φωτογραφίες του Αιμίλιου ο οποίος ρεμβάζει στην γατοπολυκατοικία του και κάθε φορά που έβαζα χέρι μέσα με έφτυνε. Αφιερωμένες σε όλα τα γατοκοριτσάκια του my cat και τις περιμένει για ένα ντρίνκ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του Click για ανάπτυξη... Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Γατοπολυκατοικια 001 β.jpg 136,7 KB · Εμφανίσεις: 31 Γατοπολυκατοικια 006 β.jpg 141,6 KB · Εμφανίσεις: 28 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.527 17-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η stellak έγραψε: #1.528 17-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στέλλα, τον Μπόμπιρα τον βλέπω πολύ έμπειρο διαδηλωτή, ε; Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου, ο Μπόμπιρας είναι μεγάλη λέρα. Έρχεται έξω από την πόρτα του γραφείου μου κάθε μεσημέρι και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μετακινηθεί ούτε εκατοστό (με νιαουριτά πολλών ντεσιμπέλ) εάν δεν με δει με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χέρι να πάμε για να φάει. Μπαίνει στο πορτ-μπαγκαζ που έχω την τροφή και περιμένει να του σερβίρω για να κατέβει. Και ξέρεις τι μου έλεγε ο φύλακας; Του έβαζε τροφή και δεν την έτρωγε. Πήρα κι εγώ την τροφή που του έβαζε ο φύλακας, την έχωσα στο πορτ-μπαγκάζ και από τότε την τρώει μια χαρά ο χαμένος! Όχι, εκατό η αλεπού εκατόν δέκα το αλεπουδάκι Ε, ρε, πότε θα με διώξουν από τη δουλειά και θα φταίει ο Μπόμπιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #1.529 17-11-08 22:59 Τι; Ταϊζεις γατιά στον χώρο εργασίας;;; Α να χαθείς, κέικ φρούτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μυρτω4038: #1.530 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η stellak έγραψε: #1.531 17-11-08 23:01 Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.532 17-11-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η stellak έγραψε: #1.533 17-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Αιμίλιος είναι κούκλος και με προίκα!!! Κείρα, μη συγχίζεσαι καλέ, ο πειρατής είναι λίγο κλασσομπανιέρα, οπότε δεν πρόκειται να αμφισβητήσει κανείς τα πρωτεία σουΜη αχουγιάζεις τη μαμά σου κιέχει πιαστεί τόσες μέρες να ανεβοκατεβαίνει στα ντουλάπια η καψερή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Η Κείρα έγραψε: #1.522 17-11-08 20:10 Ευχαριστω πολυ για την κατανοησή σας. Καταπληκτικές συμβουλες, αλλά προς το παρον εχω πολυ καλα αποτελεσματα με το να γυρναω πλατη και να την φτυνω την μαμα μου (οχι οπως κανεις εσυ Αιμιλιε αλλα κανονικοτατα, κανω οτι ειναι διαφανης ). Περιμενω τον μπαμπα μου που ειναι η μεγαλη μου αδυναμια και μονο εμενα αγαπαει να δει αυτη που τολμησε να χαιδεψει αλλο γατι Παντως εχετε δικιο, για πολυ χαλβα τον κοβω τον καινουργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.523 17-11-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Αιμίλιος είναι κούκλος και με προίκα!!! Κείρα, μη συγχίζεσαι καλέ, ο πειρατής είναι λίγο κλασσομπανιέρα, οπότε δεν πρόκειται να αμφισβητήσει κανείς τα πρωτεία σουΜη αχουγιάζεις τη μαμά σου κιέχει πιαστεί τόσες μέρες να ανεβοκατεβαίνει στα ντουλάπια η καψερή!! Click για ανάπτυξη... Ελένη μου όλα τα ψυχουλάκια που μας προσφέρουν την παρέα τους είναι κουκλάκια. Ακόμα και το πιο ασχημούλικο είναι αυτό που θα μας προσφέρει χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:55 Η tzoutzou έγραψε: #1.524 17-11-08 21:55 Αμαν πως μεγαλωσε ο Αιμιλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι εκεινο μικρο βρωμερο πλασμα που βρεθηκε στη Φιλολαου και επαθα πλακα οταν τον ειδα καθαρουλη???????????Αγαπη μου............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.525 17-11-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αμαν πως μεγαλωσε ο Αιμιλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι εκεινο μικρο βρωμερο πλασμα που βρεθηκε στη Φιλολαου και επαθα πλακα οταν τον ειδα καθαρουλη???????????Αγαπη μου............. Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο μουτζουράκος μου που γυρνούσε από μηχανή σε μηχανή. Το αγοράκι με τα σπίρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Μυρτω4038: #1.526 17-11-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Και τώρα αποκλειστικές φωτογραφίες του Αιμίλιου ο οποίος ρεμβάζει στην γατοπολυκατοικία του και κάθε φορά που έβαζα χέρι μέσα με έφτυνε. Αφιερωμένες σε όλα τα γατοκοριτσάκια του my cat και τις περιμένει για ένα ντρίνκ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του Click για ανάπτυξη... Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Γατοπολυκατοικια 001 β.jpg 136,7 KB · Εμφανίσεις: 31 Γατοπολυκατοικια 006 β.jpg 141,6 KB · Εμφανίσεις: 28 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.527 17-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η stellak έγραψε: #1.528 17-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στέλλα, τον Μπόμπιρα τον βλέπω πολύ έμπειρο διαδηλωτή, ε; Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου, ο Μπόμπιρας είναι μεγάλη λέρα. Έρχεται έξω από την πόρτα του γραφείου μου κάθε μεσημέρι και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μετακινηθεί ούτε εκατοστό (με νιαουριτά πολλών ντεσιμπέλ) εάν δεν με δει με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χέρι να πάμε για να φάει. Μπαίνει στο πορτ-μπαγκαζ που έχω την τροφή και περιμένει να του σερβίρω για να κατέβει. Και ξέρεις τι μου έλεγε ο φύλακας; Του έβαζε τροφή και δεν την έτρωγε. Πήρα κι εγώ την τροφή που του έβαζε ο φύλακας, την έχωσα στο πορτ-μπαγκάζ και από τότε την τρώει μια χαρά ο χαμένος! Όχι, εκατό η αλεπού εκατόν δέκα το αλεπουδάκι Ε, ρε, πότε θα με διώξουν από τη δουλειά και θα φταίει ο Μπόμπιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #1.529 17-11-08 22:59 Τι; Ταϊζεις γατιά στον χώρο εργασίας;;; Α να χαθείς, κέικ φρούτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μυρτω4038: #1.530 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η stellak έγραψε: #1.531 17-11-08 23:01 Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.532 17-11-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η stellak έγραψε: #1.533 17-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω πολυ για την κατανοησή σας. Καταπληκτικές συμβουλες, αλλά προς το παρον εχω πολυ καλα αποτελεσματα με το να γυρναω πλατη και να την φτυνω την μαμα μου (οχι οπως κανεις εσυ Αιμιλιε αλλα κανονικοτατα, κανω οτι ειναι διαφανης ). Περιμενω τον μπαμπα μου που ειναι η μεγαλη μου αδυναμια και μονο εμενα αγαπαει να δει αυτη που τολμησε να χαιδεψει αλλο γατι Παντως εχετε δικιο, για πολυ χαλβα τον κοβω τον καινουργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.523 17-11-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Αιμίλιος είναι κούκλος και με προίκα!!! Κείρα, μη συγχίζεσαι καλέ, ο πειρατής είναι λίγο κλασσομπανιέρα, οπότε δεν πρόκειται να αμφισβητήσει κανείς τα πρωτεία σουΜη αχουγιάζεις τη μαμά σου κιέχει πιαστεί τόσες μέρες να ανεβοκατεβαίνει στα ντουλάπια η καψερή!! Click για ανάπτυξη... Ελένη μου όλα τα ψυχουλάκια που μας προσφέρουν την παρέα τους είναι κουκλάκια. Ακόμα και το πιο ασχημούλικο είναι αυτό που θα μας προσφέρει χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:55 Η tzoutzou έγραψε: #1.524 17-11-08 21:55 Αμαν πως μεγαλωσε ο Αιμιλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι εκεινο μικρο βρωμερο πλασμα που βρεθηκε στη Φιλολαου και επαθα πλακα οταν τον ειδα καθαρουλη???????????Αγαπη μου............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.525 17-11-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αμαν πως μεγαλωσε ο Αιμιλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι εκεινο μικρο βρωμερο πλασμα που βρεθηκε στη Φιλολαου και επαθα πλακα οταν τον ειδα καθαρουλη???????????Αγαπη μου............. Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο μουτζουράκος μου που γυρνούσε από μηχανή σε μηχανή. Το αγοράκι με τα σπίρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Μυρτω4038: #1.526 17-11-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Και τώρα αποκλειστικές φωτογραφίες του Αιμίλιου ο οποίος ρεμβάζει στην γατοπολυκατοικία του και κάθε φορά που έβαζα χέρι μέσα με έφτυνε. Αφιερωμένες σε όλα τα γατοκοριτσάκια του my cat και τις περιμένει για ένα ντρίνκ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του Click για ανάπτυξη... Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Γατοπολυκατοικια 001 β.jpg 136,7 KB · Εμφανίσεις: 31 Γατοπολυκατοικια 006 β.jpg 141,6 KB · Εμφανίσεις: 28 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.527 17-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η stellak έγραψε: #1.528 17-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στέλλα, τον Μπόμπιρα τον βλέπω πολύ έμπειρο διαδηλωτή, ε; Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου, ο Μπόμπιρας είναι μεγάλη λέρα. Έρχεται έξω από την πόρτα του γραφείου μου κάθε μεσημέρι και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μετακινηθεί ούτε εκατοστό (με νιαουριτά πολλών ντεσιμπέλ) εάν δεν με δει με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χέρι να πάμε για να φάει. Μπαίνει στο πορτ-μπαγκαζ που έχω την τροφή και περιμένει να του σερβίρω για να κατέβει. Και ξέρεις τι μου έλεγε ο φύλακας; Του έβαζε τροφή και δεν την έτρωγε. Πήρα κι εγώ την τροφή που του έβαζε ο φύλακας, την έχωσα στο πορτ-μπαγκάζ και από τότε την τρώει μια χαρά ο χαμένος! Όχι, εκατό η αλεπού εκατόν δέκα το αλεπουδάκι Ε, ρε, πότε θα με διώξουν από τη δουλειά και θα φταίει ο Μπόμπιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #1.529 17-11-08 22:59 Τι; Ταϊζεις γατιά στον χώρο εργασίας;;; Α να χαθείς, κέικ φρούτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μυρτω4038: #1.530 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η stellak έγραψε: #1.531 17-11-08 23:01 Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.532 17-11-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η stellak έγραψε: #1.533 17-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Αιμίλιος είναι κούκλος και με προίκα!!! Κείρα, μη συγχίζεσαι καλέ, ο πειρατής είναι λίγο κλασσομπανιέρα, οπότε δεν πρόκειται να αμφισβητήσει κανείς τα πρωτεία σουΜη αχουγιάζεις τη μαμά σου κιέχει πιαστεί τόσες μέρες να ανεβοκατεβαίνει στα ντουλάπια η καψερή!! Click για ανάπτυξη... Ελένη μου όλα τα ψυχουλάκια που μας προσφέρουν την παρέα τους είναι κουκλάκια. Ακόμα και το πιο ασχημούλικο είναι αυτό που θα μας προσφέρει χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:55 Η tzoutzou έγραψε: #1.524 17-11-08 21:55 Αμαν πως μεγαλωσε ο Αιμιλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι εκεινο μικρο βρωμερο πλασμα που βρεθηκε στη Φιλολαου και επαθα πλακα οταν τον ειδα καθαρουλη???????????Αγαπη μου............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.525 17-11-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αμαν πως μεγαλωσε ο Αιμιλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι εκεινο μικρο βρωμερο πλασμα που βρεθηκε στη Φιλολαου και επαθα πλακα οταν τον ειδα καθαρουλη???????????Αγαπη μου............. Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο μουτζουράκος μου που γυρνούσε από μηχανή σε μηχανή. Το αγοράκι με τα σπίρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Μυρτω4038: #1.526 17-11-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Και τώρα αποκλειστικές φωτογραφίες του Αιμίλιου ο οποίος ρεμβάζει στην γατοπολυκατοικία του και κάθε φορά που έβαζα χέρι μέσα με έφτυνε. Αφιερωμένες σε όλα τα γατοκοριτσάκια του my cat και τις περιμένει για ένα ντρίνκ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του Click για ανάπτυξη... Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Γατοπολυκατοικια 001 β.jpg 136,7 KB · Εμφανίσεις: 31 Γατοπολυκατοικια 006 β.jpg 141,6 KB · Εμφανίσεις: 28 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.527 17-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η stellak έγραψε: #1.528 17-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στέλλα, τον Μπόμπιρα τον βλέπω πολύ έμπειρο διαδηλωτή, ε; Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου, ο Μπόμπιρας είναι μεγάλη λέρα. Έρχεται έξω από την πόρτα του γραφείου μου κάθε μεσημέρι και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μετακινηθεί ούτε εκατοστό (με νιαουριτά πολλών ντεσιμπέλ) εάν δεν με δει με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χέρι να πάμε για να φάει. Μπαίνει στο πορτ-μπαγκαζ που έχω την τροφή και περιμένει να του σερβίρω για να κατέβει. Και ξέρεις τι μου έλεγε ο φύλακας; Του έβαζε τροφή και δεν την έτρωγε. Πήρα κι εγώ την τροφή που του έβαζε ο φύλακας, την έχωσα στο πορτ-μπαγκάζ και από τότε την τρώει μια χαρά ο χαμένος! Όχι, εκατό η αλεπού εκατόν δέκα το αλεπουδάκι Ε, ρε, πότε θα με διώξουν από τη δουλειά και θα φταίει ο Μπόμπιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #1.529 17-11-08 22:59 Τι; Ταϊζεις γατιά στον χώρο εργασίας;;; Α να χαθείς, κέικ φρούτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μυρτω4038: #1.530 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η stellak έγραψε: #1.531 17-11-08 23:01 Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.532 17-11-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η stellak έγραψε: #1.533 17-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμαν πως μεγαλωσε ο Αιμιλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι εκεινο μικρο βρωμερο πλασμα που βρεθηκε στη Φιλολαου και επαθα πλακα οταν τον ειδα καθαρουλη???????????Αγαπη μου............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.525 17-11-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αμαν πως μεγαλωσε ο Αιμιλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι εκεινο μικρο βρωμερο πλασμα που βρεθηκε στη Φιλολαου και επαθα πλακα οταν τον ειδα καθαρουλη???????????Αγαπη μου............. Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο μουτζουράκος μου που γυρνούσε από μηχανή σε μηχανή. Το αγοράκι με τα σπίρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Μυρτω4038: #1.526 17-11-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Και τώρα αποκλειστικές φωτογραφίες του Αιμίλιου ο οποίος ρεμβάζει στην γατοπολυκατοικία του και κάθε φορά που έβαζα χέρι μέσα με έφτυνε. Αφιερωμένες σε όλα τα γατοκοριτσάκια του my cat και τις περιμένει για ένα ντρίνκ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του Click για ανάπτυξη... Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Γατοπολυκατοικια 001 β.jpg 136,7 KB · Εμφανίσεις: 31 Γατοπολυκατοικια 006 β.jpg 141,6 KB · Εμφανίσεις: 28 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.527 17-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η stellak έγραψε: #1.528 17-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στέλλα, τον Μπόμπιρα τον βλέπω πολύ έμπειρο διαδηλωτή, ε; Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου, ο Μπόμπιρας είναι μεγάλη λέρα. Έρχεται έξω από την πόρτα του γραφείου μου κάθε μεσημέρι και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μετακινηθεί ούτε εκατοστό (με νιαουριτά πολλών ντεσιμπέλ) εάν δεν με δει με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χέρι να πάμε για να φάει. Μπαίνει στο πορτ-μπαγκαζ που έχω την τροφή και περιμένει να του σερβίρω για να κατέβει. Και ξέρεις τι μου έλεγε ο φύλακας; Του έβαζε τροφή και δεν την έτρωγε. Πήρα κι εγώ την τροφή που του έβαζε ο φύλακας, την έχωσα στο πορτ-μπαγκάζ και από τότε την τρώει μια χαρά ο χαμένος! Όχι, εκατό η αλεπού εκατόν δέκα το αλεπουδάκι Ε, ρε, πότε θα με διώξουν από τη δουλειά και θα φταίει ο Μπόμπιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #1.529 17-11-08 22:59 Τι; Ταϊζεις γατιά στον χώρο εργασίας;;; Α να χαθείς, κέικ φρούτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μυρτω4038: #1.530 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η stellak έγραψε: #1.531 17-11-08 23:01 Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.532 17-11-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η stellak έγραψε: #1.533 17-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αμαν πως μεγαλωσε ο Αιμιλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι εκεινο μικρο βρωμερο πλασμα που βρεθηκε στη Φιλολαου και επαθα πλακα οταν τον ειδα καθαρουλη???????????Αγαπη μου............. Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο μουτζουράκος μου που γυρνούσε από μηχανή σε μηχανή. Το αγοράκι με τα σπίρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Μυρτω4038: #1.526 17-11-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Και τώρα αποκλειστικές φωτογραφίες του Αιμίλιου ο οποίος ρεμβάζει στην γατοπολυκατοικία του και κάθε φορά που έβαζα χέρι μέσα με έφτυνε. Αφιερωμένες σε όλα τα γατοκοριτσάκια του my cat και τις περιμένει για ένα ντρίνκ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του Click για ανάπτυξη... Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Γατοπολυκατοικια 001 β.jpg 136,7 KB · Εμφανίσεις: 31 Γατοπολυκατοικια 006 β.jpg 141,6 KB · Εμφανίσεις: 28 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.527 17-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η stellak έγραψε: #1.528 17-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στέλλα, τον Μπόμπιρα τον βλέπω πολύ έμπειρο διαδηλωτή, ε; Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου, ο Μπόμπιρας είναι μεγάλη λέρα. Έρχεται έξω από την πόρτα του γραφείου μου κάθε μεσημέρι και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μετακινηθεί ούτε εκατοστό (με νιαουριτά πολλών ντεσιμπέλ) εάν δεν με δει με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χέρι να πάμε για να φάει. Μπαίνει στο πορτ-μπαγκαζ που έχω την τροφή και περιμένει να του σερβίρω για να κατέβει. Και ξέρεις τι μου έλεγε ο φύλακας; Του έβαζε τροφή και δεν την έτρωγε. Πήρα κι εγώ την τροφή που του έβαζε ο φύλακας, την έχωσα στο πορτ-μπαγκάζ και από τότε την τρώει μια χαρά ο χαμένος! Όχι, εκατό η αλεπού εκατόν δέκα το αλεπουδάκι Ε, ρε, πότε θα με διώξουν από τη δουλειά και θα φταίει ο Μπόμπιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #1.529 17-11-08 22:59 Τι; Ταϊζεις γατιά στον χώρο εργασίας;;; Α να χαθείς, κέικ φρούτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μυρτω4038: #1.530 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η stellak έγραψε: #1.531 17-11-08 23:01 Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.532 17-11-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η stellak έγραψε: #1.533 17-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Και τώρα αποκλειστικές φωτογραφίες του Αιμίλιου ο οποίος ρεμβάζει στην γατοπολυκατοικία του και κάθε φορά που έβαζα χέρι μέσα με έφτυνε. Αφιερωμένες σε όλα τα γατοκοριτσάκια του my cat και τις περιμένει για ένα ντρίνκ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του Click για ανάπτυξη... Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.527 17-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η stellak έγραψε: #1.528 17-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στέλλα, τον Μπόμπιρα τον βλέπω πολύ έμπειρο διαδηλωτή, ε; Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου, ο Μπόμπιρας είναι μεγάλη λέρα. Έρχεται έξω από την πόρτα του γραφείου μου κάθε μεσημέρι και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μετακινηθεί ούτε εκατοστό (με νιαουριτά πολλών ντεσιμπέλ) εάν δεν με δει με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χέρι να πάμε για να φάει. Μπαίνει στο πορτ-μπαγκαζ που έχω την τροφή και περιμένει να του σερβίρω για να κατέβει. Και ξέρεις τι μου έλεγε ο φύλακας; Του έβαζε τροφή και δεν την έτρωγε. Πήρα κι εγώ την τροφή που του έβαζε ο φύλακας, την έχωσα στο πορτ-μπαγκάζ και από τότε την τρώει μια χαρά ο χαμένος! Όχι, εκατό η αλεπού εκατόν δέκα το αλεπουδάκι Ε, ρε, πότε θα με διώξουν από τη δουλειά και θα φταίει ο Μπόμπιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #1.529 17-11-08 22:59 Τι; Ταϊζεις γατιά στον χώρο εργασίας;;; Α να χαθείς, κέικ φρούτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μυρτω4038: #1.530 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η stellak έγραψε: #1.531 17-11-08 23:01 Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.532 17-11-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η stellak έγραψε: #1.533 17-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ρανια ιδιοι δεν ειναι? Δες και μονη σου Και για να μην εχει παραπανω και η χοντρουλα μου εβακλα και μια δικια της. Δειτε πως γερνει το υφασμα! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η stellak έγραψε: #1.528 17-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στέλλα, τον Μπόμπιρα τον βλέπω πολύ έμπειρο διαδηλωτή, ε; Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου, ο Μπόμπιρας είναι μεγάλη λέρα. Έρχεται έξω από την πόρτα του γραφείου μου κάθε μεσημέρι και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μετακινηθεί ούτε εκατοστό (με νιαουριτά πολλών ντεσιμπέλ) εάν δεν με δει με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χέρι να πάμε για να φάει. Μπαίνει στο πορτ-μπαγκαζ που έχω την τροφή και περιμένει να του σερβίρω για να κατέβει. Και ξέρεις τι μου έλεγε ο φύλακας; Του έβαζε τροφή και δεν την έτρωγε. Πήρα κι εγώ την τροφή που του έβαζε ο φύλακας, την έχωσα στο πορτ-μπαγκάζ και από τότε την τρώει μια χαρά ο χαμένος! Όχι, εκατό η αλεπού εκατόν δέκα το αλεπουδάκι Ε, ρε, πότε θα με διώξουν από τη δουλειά και θα φταίει ο Μπόμπιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #1.529 17-11-08 22:59 Τι; Ταϊζεις γατιά στον χώρο εργασίας;;; Α να χαθείς, κέικ φρούτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μυρτω4038: #1.530 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η stellak έγραψε: #1.531 17-11-08 23:01 Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.532 17-11-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η stellak έγραψε: #1.533 17-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στέλλα, τον Μπόμπιρα τον βλέπω πολύ έμπειρο διαδηλωτή, ε; Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου, ο Μπόμπιρας είναι μεγάλη λέρα. Έρχεται έξω από την πόρτα του γραφείου μου κάθε μεσημέρι και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μετακινηθεί ούτε εκατοστό (με νιαουριτά πολλών ντεσιμπέλ) εάν δεν με δει με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χέρι να πάμε για να φάει. Μπαίνει στο πορτ-μπαγκαζ που έχω την τροφή και περιμένει να του σερβίρω για να κατέβει. Και ξέρεις τι μου έλεγε ο φύλακας; Του έβαζε τροφή και δεν την έτρωγε. Πήρα κι εγώ την τροφή που του έβαζε ο φύλακας, την έχωσα στο πορτ-μπαγκάζ και από τότε την τρώει μια χαρά ο χαμένος! Όχι, εκατό η αλεπού εκατόν δέκα το αλεπουδάκι Ε, ρε, πότε θα με διώξουν από τη δουλειά και θα φταίει ο Μπόμπιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #1.529 17-11-08 22:59 Τι; Ταϊζεις γατιά στον χώρο εργασίας;;; Α να χαθείς, κέικ φρούτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μυρτω4038: #1.530 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η stellak έγραψε: #1.531 17-11-08 23:01 Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.532 17-11-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η stellak έγραψε: #1.533 17-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι; Ταϊζεις γατιά στον χώρο εργασίας;;; Α να χαθείς, κέικ φρούτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μυρτω4038: #1.530 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η stellak έγραψε: #1.531 17-11-08 23:01 Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.532 17-11-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η stellak έγραψε: #1.533 17-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ναι καλέ Νίκη. Εμένα τώρα βρίσκεται στον 5ο και κόβει ύπνους. Είναι και ο δικός σου μαμάκιας να τρέχει από πίσω σου? Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η stellak έγραψε: #1.531 17-11-08 23:01 Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.532 17-11-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η stellak έγραψε: #1.533 17-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.532 17-11-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η stellak έγραψε: #1.533 17-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, άιντε από 'δω, που θα με πεις εμένα κέικ φρούτων! Δε λες που μου φόρτωσαν τις γάτες τους και δεν μπορώ να τις αγνοώ, με βγάζουν μέσα στο κρύο να τρέχω να ταΐζω... θέλουν και τα ρέστα. Κι αυτοί κι ο γρύλος τους Νίκη, τον είδες το Μπόμπιρα; Για σένα την έβαλα τη φωτό, επειδή τον συζητούσαμε τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η stellak έγραψε: #1.533 17-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα, φρουτόντζελε, δεν είδες τις οδηγίες που σου έστειλα στο Εδώ Τσακωνόμαστε;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.534 17-11-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν είσαι άνθρωπος εσύ, πια! Τις είδα μωρέ! Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχιχι! Να δεις πώς θα πιάσει... τους έχω ψυχολογήσει εγώ τους υπάλληλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.535 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι τωρα το βραδυ μολις γυρισα, ειχα παει και στον κτηνιατρο να παρω τα αποτελεσματα της Μυρτουλας.Ο κτηνιατρος ελειπε στην Αθηνα (για καποιο σεμιναριο) μου τα εδωσε η γυναικα του, οποτε τον πηρα στι κινητο να μου τα εξηγησει καλα.Ο μπουνταλακος ενω μιλουσα στο τηλεφωνο ανεβηκε πανω μου ,με ζυμωνε κανονικα(που δεν το'χει κανει ποτε) λες και ζηλευε που ασχολουμε με την Μυρτω και οχι μαζι του! Καθε βραδυ που γυρναω, μαλλον ακουει τον συναγερμο του αυτοκινητου,γιατι με περιμενει εξω απο την ποτρα και αρχιζει να τριβεται και να λεει τα δικα του. Και τωρα τελευταια αρχισε να κανει και η Μυρτω το ιδιο.Μαλλον ζηλευει τον μπουνταλακο. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι ζηλεύει η Σαρούλα τον Αιμίλιο και ο Αιμίλιος την Σαρούλα. Καλοπροαίρετα βέβαια γιατί δεν πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Σαρούλα σκυλίτσα στα χρώματά του και στο μέγεθός του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #1.536 17-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.537 18-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Φυσικα και την ειδα. Μ'αρεσει που ειναι τσαμπουκας και απαιτει(δεν παρακαλαει) για το φαγητο του.Σκεψου να τον ειχες σπιτι αυτον ,σε τι ταξη θα ειχε βαλει τα Νινο-Μελα! Click για ανάπτυξη... Δ-ε-ν Κατάλαβες! Έτσι ακριβώς είναι ΚΑΙ τα Νινόμελα, έλα μου όμως που δεν απεικονίζεται αυτή η πτυχή του χαρακτήρα τους στις φωτογραφίες... Εκεί μου το παίζουν κουφετένια γατιά! Έχω δυο, σκέψου να είχα και τρίτο ίδιο. Πρώτο τραπέζι τρελοκομείο θα είχα κλείσει. Να 'ναι καλά ο Μπομπιρούλης μωρέ, κι ας είναι απαιτητικός. Πως αλλιώς θα επιβιώσει έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Ελένη Άνση: #1.538 18-11-08 09:56 Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψυχουλίνια, γλυκά και υπέροχα, με τις πιο καλές μαμάδες (και θείες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.539 18-11-08 12:17 Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kanapedogato.JPG 164,6 KB · Εμφανίσεις: 44 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ELENIP έγραψε: #1.540 18-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.