Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η Κείρα έγραψε: #1.541 18-11-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι Click για ανάπτυξη... Που τα βρισκεις; Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η ELENIP έγραψε: #1.542 18-11-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Που τα βρισκεις; Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας Click για ανάπτυξη... αααχ και φαινεται τοσο καλός.Αλλα τα φαινόμενα απατουν.Με εμπνέουν τα γατονια γι αυτο και μου'ρχεται η σύνθεσηΚουκλαρος είναι!!Εγω εχω 3 κορίτσια και μπορώ να πω οτι μου λείπει ενας νταγκλαράς γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Η aretha έγραψε: #1.543 18-11-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα ο Ρου!! Είναι οικογενειακή παράδοση τελικά αυτή η πόζα, ε; Και το Φαλντί όλο τ'ανάσκελα κάθεται (δεν ξέρω τι λέει βέβαια αυτό για το ηθικό ανάστημα του Φαλντιού...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Η moukelis έγραψε: #1.544 18-11-08 12:41 Aχ ναι παιδια κι εγω δεν τα αλλαζω τα αρσενικα με τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:43 Η Κείρα έγραψε: #1.545 18-11-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φοβερή φάτσα ο Ρου!! Είναι οικογενειακή παράδοση τελικά αυτή η πόζα, ε; Και το Φαλντί όλο τ'ανάσκελα κάθεται (δεν ξέρω τι λέει βέβαια αυτό για το ηθικό ανάστημα του Φαλντιού...) Click για ανάπτυξη... Να σ'ακουσει η Νοτα θα σε φαει μου αμφισβητείς την ηθική ακεραιότητα της κόρης της Παντως εγω μπρουμυτα την παρεδωσα, καλο κοριτσι, απο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:44 Η vi2ka έγραψε: #1.546 18-11-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Που τα βρισκεις; Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας Click για ανάπτυξη... Εόχι και χοντρορού..Απλά αρχοντική πορτοκαλο-άσπρη μαξιλάρα καναπέ για large αγκαλιές.Φτου σου τσουπωτέ μου αρχοντόγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.547 18-11-08 12:45 Κι εγω τωρα που εχω και δευτερη εμπειρια απο αρσενικό γατούλη το επιβεβαιώνω: Ειναι μαμακηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #1.548 18-11-08 12:58 Ε δεν ειναι κι ολοι μαμακηδες,αλλα ειναι αλλος τυπος γατας,η συμπεριφορα τους ειναι αλλιωτικη απο των θηλυκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #1.549 18-11-08 13:05 άκουσα κάτι για το Φαλντί μας;;; παντως στο ανασκελο μας καθεται λογω του οτι ειναι αθωο το παιδι μου...δεν γνωρισε πονηρες σκεψεις...οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Κείρα έγραψε: #1.550 18-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Click για ανάπτυξη... Ωχχχ, τώρα μου έκοψε να καταλαβω τι εννοουσες ψυχουλοψιψινι. Απο το "ψυχουλα" ε; Οχι απο το "ψιχουλο" που νομιζα Γι'αυτο και τα εχασα που θεωρησες ψιχουλο εναν γαταρο πανω απο 7 κιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η aretha έγραψε: #1.551 18-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Nota: οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #1.552 18-11-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η katerina10: #1.553 18-11-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι Click για ανάπτυξη... Που τα βρισκεις; Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η ELENIP έγραψε: #1.542 18-11-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Που τα βρισκεις; Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας Click για ανάπτυξη... αααχ και φαινεται τοσο καλός.Αλλα τα φαινόμενα απατουν.Με εμπνέουν τα γατονια γι αυτο και μου'ρχεται η σύνθεσηΚουκλαρος είναι!!Εγω εχω 3 κορίτσια και μπορώ να πω οτι μου λείπει ενας νταγκλαράς γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Η aretha έγραψε: #1.543 18-11-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα ο Ρου!! Είναι οικογενειακή παράδοση τελικά αυτή η πόζα, ε; Και το Φαλντί όλο τ'ανάσκελα κάθεται (δεν ξέρω τι λέει βέβαια αυτό για το ηθικό ανάστημα του Φαλντιού...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Η moukelis έγραψε: #1.544 18-11-08 12:41 Aχ ναι παιδια κι εγω δεν τα αλλαζω τα αρσενικα με τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:43 Η Κείρα έγραψε: #1.545 18-11-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φοβερή φάτσα ο Ρου!! Είναι οικογενειακή παράδοση τελικά αυτή η πόζα, ε; Και το Φαλντί όλο τ'ανάσκελα κάθεται (δεν ξέρω τι λέει βέβαια αυτό για το ηθικό ανάστημα του Φαλντιού...) Click για ανάπτυξη... Να σ'ακουσει η Νοτα θα σε φαει μου αμφισβητείς την ηθική ακεραιότητα της κόρης της Παντως εγω μπρουμυτα την παρεδωσα, καλο κοριτσι, απο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:44 Η vi2ka έγραψε: #1.546 18-11-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Που τα βρισκεις; Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας Click για ανάπτυξη... Εόχι και χοντρορού..Απλά αρχοντική πορτοκαλο-άσπρη μαξιλάρα καναπέ για large αγκαλιές.Φτου σου τσουπωτέ μου αρχοντόγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.547 18-11-08 12:45 Κι εγω τωρα που εχω και δευτερη εμπειρια απο αρσενικό γατούλη το επιβεβαιώνω: Ειναι μαμακηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #1.548 18-11-08 12:58 Ε δεν ειναι κι ολοι μαμακηδες,αλλα ειναι αλλος τυπος γατας,η συμπεριφορα τους ειναι αλλιωτικη απο των θηλυκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #1.549 18-11-08 13:05 άκουσα κάτι για το Φαλντί μας;;; παντως στο ανασκελο μας καθεται λογω του οτι ειναι αθωο το παιδι μου...δεν γνωρισε πονηρες σκεψεις...οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Κείρα έγραψε: #1.550 18-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Click για ανάπτυξη... Ωχχχ, τώρα μου έκοψε να καταλαβω τι εννοουσες ψυχουλοψιψινι. Απο το "ψυχουλα" ε; Οχι απο το "ψιχουλο" που νομιζα Γι'αυτο και τα εχασα που θεωρησες ψιχουλο εναν γαταρο πανω απο 7 κιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η aretha έγραψε: #1.551 18-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Nota: οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #1.552 18-11-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η katerina10: #1.553 18-11-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Που τα βρισκεις; Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας Click για ανάπτυξη... αααχ και φαινεται τοσο καλός.Αλλα τα φαινόμενα απατουν.Με εμπνέουν τα γατονια γι αυτο και μου'ρχεται η σύνθεσηΚουκλαρος είναι!!Εγω εχω 3 κορίτσια και μπορώ να πω οτι μου λείπει ενας νταγκλαράς γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Η aretha έγραψε: #1.543 18-11-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα ο Ρου!! Είναι οικογενειακή παράδοση τελικά αυτή η πόζα, ε; Και το Φαλντί όλο τ'ανάσκελα κάθεται (δεν ξέρω τι λέει βέβαια αυτό για το ηθικό ανάστημα του Φαλντιού...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Η moukelis έγραψε: #1.544 18-11-08 12:41 Aχ ναι παιδια κι εγω δεν τα αλλαζω τα αρσενικα με τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:43 Η Κείρα έγραψε: #1.545 18-11-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φοβερή φάτσα ο Ρου!! Είναι οικογενειακή παράδοση τελικά αυτή η πόζα, ε; Και το Φαλντί όλο τ'ανάσκελα κάθεται (δεν ξέρω τι λέει βέβαια αυτό για το ηθικό ανάστημα του Φαλντιού...) Click για ανάπτυξη... Να σ'ακουσει η Νοτα θα σε φαει μου αμφισβητείς την ηθική ακεραιότητα της κόρης της Παντως εγω μπρουμυτα την παρεδωσα, καλο κοριτσι, απο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:44 Η vi2ka έγραψε: #1.546 18-11-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Που τα βρισκεις; Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας Click για ανάπτυξη... Εόχι και χοντρορού..Απλά αρχοντική πορτοκαλο-άσπρη μαξιλάρα καναπέ για large αγκαλιές.Φτου σου τσουπωτέ μου αρχοντόγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.547 18-11-08 12:45 Κι εγω τωρα που εχω και δευτερη εμπειρια απο αρσενικό γατούλη το επιβεβαιώνω: Ειναι μαμακηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #1.548 18-11-08 12:58 Ε δεν ειναι κι ολοι μαμακηδες,αλλα ειναι αλλος τυπος γατας,η συμπεριφορα τους ειναι αλλιωτικη απο των θηλυκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #1.549 18-11-08 13:05 άκουσα κάτι για το Φαλντί μας;;; παντως στο ανασκελο μας καθεται λογω του οτι ειναι αθωο το παιδι μου...δεν γνωρισε πονηρες σκεψεις...οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Κείρα έγραψε: #1.550 18-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Click για ανάπτυξη... Ωχχχ, τώρα μου έκοψε να καταλαβω τι εννοουσες ψυχουλοψιψινι. Απο το "ψυχουλα" ε; Οχι απο το "ψιχουλο" που νομιζα Γι'αυτο και τα εχασα που θεωρησες ψιχουλο εναν γαταρο πανω απο 7 κιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η aretha έγραψε: #1.551 18-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Nota: οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #1.552 18-11-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η katerina10: #1.553 18-11-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα ο Ρου!! Είναι οικογενειακή παράδοση τελικά αυτή η πόζα, ε; Και το Φαλντί όλο τ'ανάσκελα κάθεται (δεν ξέρω τι λέει βέβαια αυτό για το ηθικό ανάστημα του Φαλντιού...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Η moukelis έγραψε: #1.544 18-11-08 12:41 Aχ ναι παιδια κι εγω δεν τα αλλαζω τα αρσενικα με τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:43 Η Κείρα έγραψε: #1.545 18-11-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φοβερή φάτσα ο Ρου!! Είναι οικογενειακή παράδοση τελικά αυτή η πόζα, ε; Και το Φαλντί όλο τ'ανάσκελα κάθεται (δεν ξέρω τι λέει βέβαια αυτό για το ηθικό ανάστημα του Φαλντιού...) Click για ανάπτυξη... Να σ'ακουσει η Νοτα θα σε φαει μου αμφισβητείς την ηθική ακεραιότητα της κόρης της Παντως εγω μπρουμυτα την παρεδωσα, καλο κοριτσι, απο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:44 Η vi2ka έγραψε: #1.546 18-11-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Που τα βρισκεις; Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας Click για ανάπτυξη... Εόχι και χοντρορού..Απλά αρχοντική πορτοκαλο-άσπρη μαξιλάρα καναπέ για large αγκαλιές.Φτου σου τσουπωτέ μου αρχοντόγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.547 18-11-08 12:45 Κι εγω τωρα που εχω και δευτερη εμπειρια απο αρσενικό γατούλη το επιβεβαιώνω: Ειναι μαμακηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #1.548 18-11-08 12:58 Ε δεν ειναι κι ολοι μαμακηδες,αλλα ειναι αλλος τυπος γατας,η συμπεριφορα τους ειναι αλλιωτικη απο των θηλυκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #1.549 18-11-08 13:05 άκουσα κάτι για το Φαλντί μας;;; παντως στο ανασκελο μας καθεται λογω του οτι ειναι αθωο το παιδι μου...δεν γνωρισε πονηρες σκεψεις...οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Κείρα έγραψε: #1.550 18-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Click για ανάπτυξη... Ωχχχ, τώρα μου έκοψε να καταλαβω τι εννοουσες ψυχουλοψιψινι. Απο το "ψυχουλα" ε; Οχι απο το "ψιχουλο" που νομιζα Γι'αυτο και τα εχασα που θεωρησες ψιχουλο εναν γαταρο πανω απο 7 κιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η aretha έγραψε: #1.551 18-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Nota: οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #1.552 18-11-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η katerina10: #1.553 18-11-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aχ ναι παιδια κι εγω δεν τα αλλαζω τα αρσενικα με τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:43 Η Κείρα έγραψε: #1.545 18-11-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φοβερή φάτσα ο Ρου!! Είναι οικογενειακή παράδοση τελικά αυτή η πόζα, ε; Και το Φαλντί όλο τ'ανάσκελα κάθεται (δεν ξέρω τι λέει βέβαια αυτό για το ηθικό ανάστημα του Φαλντιού...) Click για ανάπτυξη... Να σ'ακουσει η Νοτα θα σε φαει μου αμφισβητείς την ηθική ακεραιότητα της κόρης της Παντως εγω μπρουμυτα την παρεδωσα, καλο κοριτσι, απο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:44 Η vi2ka έγραψε: #1.546 18-11-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Που τα βρισκεις; Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας Click για ανάπτυξη... Εόχι και χοντρορού..Απλά αρχοντική πορτοκαλο-άσπρη μαξιλάρα καναπέ για large αγκαλιές.Φτου σου τσουπωτέ μου αρχοντόγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.547 18-11-08 12:45 Κι εγω τωρα που εχω και δευτερη εμπειρια απο αρσενικό γατούλη το επιβεβαιώνω: Ειναι μαμακηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #1.548 18-11-08 12:58 Ε δεν ειναι κι ολοι μαμακηδες,αλλα ειναι αλλος τυπος γατας,η συμπεριφορα τους ειναι αλλιωτικη απο των θηλυκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #1.549 18-11-08 13:05 άκουσα κάτι για το Φαλντί μας;;; παντως στο ανασκελο μας καθεται λογω του οτι ειναι αθωο το παιδι μου...δεν γνωρισε πονηρες σκεψεις...οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Κείρα έγραψε: #1.550 18-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Click για ανάπτυξη... Ωχχχ, τώρα μου έκοψε να καταλαβω τι εννοουσες ψυχουλοψιψινι. Απο το "ψυχουλα" ε; Οχι απο το "ψιχουλο" που νομιζα Γι'αυτο και τα εχασα που θεωρησες ψιχουλο εναν γαταρο πανω απο 7 κιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η aretha έγραψε: #1.551 18-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Nota: οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #1.552 18-11-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η katerina10: #1.553 18-11-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φοβερή φάτσα ο Ρου!! Είναι οικογενειακή παράδοση τελικά αυτή η πόζα, ε; Και το Φαλντί όλο τ'ανάσκελα κάθεται (δεν ξέρω τι λέει βέβαια αυτό για το ηθικό ανάστημα του Φαλντιού...) Click για ανάπτυξη... Να σ'ακουσει η Νοτα θα σε φαει μου αμφισβητείς την ηθική ακεραιότητα της κόρης της Παντως εγω μπρουμυτα την παρεδωσα, καλο κοριτσι, απο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:44 Η vi2ka έγραψε: #1.546 18-11-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Που τα βρισκεις; Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας Click για ανάπτυξη... Εόχι και χοντρορού..Απλά αρχοντική πορτοκαλο-άσπρη μαξιλάρα καναπέ για large αγκαλιές.Φτου σου τσουπωτέ μου αρχοντόγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.547 18-11-08 12:45 Κι εγω τωρα που εχω και δευτερη εμπειρια απο αρσενικό γατούλη το επιβεβαιώνω: Ειναι μαμακηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #1.548 18-11-08 12:58 Ε δεν ειναι κι ολοι μαμακηδες,αλλα ειναι αλλος τυπος γατας,η συμπεριφορα τους ειναι αλλιωτικη απο των θηλυκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #1.549 18-11-08 13:05 άκουσα κάτι για το Φαλντί μας;;; παντως στο ανασκελο μας καθεται λογω του οτι ειναι αθωο το παιδι μου...δεν γνωρισε πονηρες σκεψεις...οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Κείρα έγραψε: #1.550 18-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Click για ανάπτυξη... Ωχχχ, τώρα μου έκοψε να καταλαβω τι εννοουσες ψυχουλοψιψινι. Απο το "ψυχουλα" ε; Οχι απο το "ψιχουλο" που νομιζα Γι'αυτο και τα εχασα που θεωρησες ψιχουλο εναν γαταρο πανω απο 7 κιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η aretha έγραψε: #1.551 18-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Nota: οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #1.552 18-11-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η katerina10: #1.553 18-11-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Που τα βρισκεις; Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας Click για ανάπτυξη... Εόχι και χοντρορού..Απλά αρχοντική πορτοκαλο-άσπρη μαξιλάρα καναπέ για large αγκαλιές.Φτου σου τσουπωτέ μου αρχοντόγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.547 18-11-08 12:45 Κι εγω τωρα που εχω και δευτερη εμπειρια απο αρσενικό γατούλη το επιβεβαιώνω: Ειναι μαμακηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #1.548 18-11-08 12:58 Ε δεν ειναι κι ολοι μαμακηδες,αλλα ειναι αλλος τυπος γατας,η συμπεριφορα τους ειναι αλλιωτικη απο των θηλυκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #1.549 18-11-08 13:05 άκουσα κάτι για το Φαλντί μας;;; παντως στο ανασκελο μας καθεται λογω του οτι ειναι αθωο το παιδι μου...δεν γνωρισε πονηρες σκεψεις...οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Κείρα έγραψε: #1.550 18-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Click για ανάπτυξη... Ωχχχ, τώρα μου έκοψε να καταλαβω τι εννοουσες ψυχουλοψιψινι. Απο το "ψυχουλα" ε; Οχι απο το "ψιχουλο" που νομιζα Γι'αυτο και τα εχασα που θεωρησες ψιχουλο εναν γαταρο πανω απο 7 κιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η aretha έγραψε: #1.551 18-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Nota: οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #1.552 18-11-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η katerina10: #1.553 18-11-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω τωρα που εχω και δευτερη εμπειρια απο αρσενικό γατούλη το επιβεβαιώνω: Ειναι μαμακηδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #1.548 18-11-08 12:58 Ε δεν ειναι κι ολοι μαμακηδες,αλλα ειναι αλλος τυπος γατας,η συμπεριφορα τους ειναι αλλιωτικη απο των θηλυκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #1.549 18-11-08 13:05 άκουσα κάτι για το Φαλντί μας;;; παντως στο ανασκελο μας καθεται λογω του οτι ειναι αθωο το παιδι μου...δεν γνωρισε πονηρες σκεψεις...οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Κείρα έγραψε: #1.550 18-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Click για ανάπτυξη... Ωχχχ, τώρα μου έκοψε να καταλαβω τι εννοουσες ψυχουλοψιψινι. Απο το "ψυχουλα" ε; Οχι απο το "ψιχουλο" που νομιζα Γι'αυτο και τα εχασα που θεωρησες ψιχουλο εναν γαταρο πανω απο 7 κιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η aretha έγραψε: #1.551 18-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Nota: οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #1.552 18-11-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η katerina10: #1.553 18-11-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε δεν ειναι κι ολοι μαμακηδες,αλλα ειναι αλλος τυπος γατας,η συμπεριφορα τους ειναι αλλιωτικη απο των θηλυκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #1.549 18-11-08 13:05 άκουσα κάτι για το Φαλντί μας;;; παντως στο ανασκελο μας καθεται λογω του οτι ειναι αθωο το παιδι μου...δεν γνωρισε πονηρες σκεψεις...οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Κείρα έγραψε: #1.550 18-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Click για ανάπτυξη... Ωχχχ, τώρα μου έκοψε να καταλαβω τι εννοουσες ψυχουλοψιψινι. Απο το "ψυχουλα" ε; Οχι απο το "ψιχουλο" που νομιζα Γι'αυτο και τα εχασα που θεωρησες ψιχουλο εναν γαταρο πανω απο 7 κιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η aretha έγραψε: #1.551 18-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Nota: οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #1.552 18-11-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η katerina10: #1.553 18-11-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
άκουσα κάτι για το Φαλντί μας;;; παντως στο ανασκελο μας καθεται λογω του οτι ειναι αθωο το παιδι μου...δεν γνωρισε πονηρες σκεψεις...οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Κείρα έγραψε: #1.550 18-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Click για ανάπτυξη... Ωχχχ, τώρα μου έκοψε να καταλαβω τι εννοουσες ψυχουλοψιψινι. Απο το "ψυχουλα" ε; Οχι απο το "ψιχουλο" που νομιζα Γι'αυτο και τα εχασα που θεωρησες ψιχουλο εναν γαταρο πανω απο 7 κιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η aretha έγραψε: #1.551 18-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Nota: οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #1.552 18-11-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η katerina10: #1.553 18-11-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο???? Μην ειναι....ο Ρου??? Click για ανάπτυξη... Ωχχχ, τώρα μου έκοψε να καταλαβω τι εννοουσες ψυχουλοψιψινι. Απο το "ψυχουλα" ε; Οχι απο το "ψιχουλο" που νομιζα Γι'αυτο και τα εχασα που θεωρησες ψιχουλο εναν γαταρο πανω απο 7 κιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η aretha έγραψε: #1.551 18-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Nota: οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #1.552 18-11-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η katerina10: #1.553 18-11-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη.... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #1.552 18-11-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η katerina10: #1.553 18-11-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η katerina10: #1.553 18-11-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα... Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας. (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat: Click για ανάπτυξη... Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η aretha έγραψε: #1.554 18-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η katerina10: #1.555 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει. Click για ανάπτυξη... Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!Σε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...Τι να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #1.556 18-11-08 13:42 Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:kiss::kiss: Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.Και οι ουρες κονταρι φυσικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Ελένη Άνση: #1.557 18-11-08 18:49 Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!! Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό". Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίωςΟποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.558 18-11-08 19:15 Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Κείρα έγραψε: #1.559 18-11-08 19:56 Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια. (ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:04 Η julia έγραψε: #1.560 18-11-08 20:04 Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο.... Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω... Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει. εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!! Άλλα βασανισμένα... ... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.