Κεραμιδό-maniacs

λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι
:blink: Που τα βρισκεις;:lol: :lol: :lol: Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink: Που τα βρισκεις;:lol: :lol: :lol: Μονο για ψυχουλοψιψινι δεν κάνει ο χοντροΡού μας:D

αααχ και φαινεται τοσο καλός.Αλλα τα φαινόμενα απατουν:hmm:.Με εμπνέουν τα γατονια γι αυτο και μου'ρχεται η σύνθεση:P:happy:Κουκλαρος είναι!!Εγω εχω 3 κορίτσια και μπορώ να πω οτι μου λείπει ενας νταγκλαράς γάτος:):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα κεραμιδογατα στους καναπεδες; Απαπα:down:
:P :P :P
Φοβερή φάτσα ο Ρου!!:happy:
Είναι οικογενειακή παράδοση τελικά αυτή η πόζα, ε; Και το Φαλντί όλο τ'ανάσκελα κάθεται (δεν ξέρω τι λέει βέβαια αυτό για το ηθικό ανάστημα του Φαλντιού...) :lol::lol:

Aχ ναι παιδια κι εγω δεν τα αλλαζω τα αρσενικα με τιποτα...

Φοβερή φάτσα ο Ρου!!:happy:
Είναι οικογενειακή παράδοση τελικά αυτή η πόζα, ε; Και το Φαλντί όλο τ'ανάσκελα κάθεται (δεν ξέρω τι λέει βέβαια αυτό για το ηθικό ανάστημα του Φαλντιού...) :lol::lol:
Να σ'ακουσει η Νοτα θα σε φαει μου αμφισβητείς την ηθική ακεραιότητα της κόρης της:P
Παντως εγω μπρουμυτα την παρεδωσα, καλο κοριτσι, απο σπιτι

Εόχι και χοντρορού..Απλά αρχοντική πορτοκαλο-άσπρη μαξιλάρα καναπέ για large αγκαλιές.Φτου σου τσουπωτέ μου αρχοντόγατε:up:

Κι εγω τωρα που εχω και δευτερη εμπειρια απο αρσενικό γατούλη το επιβεβαιώνω: Ειναι μαμακηδες. :lol:

Ε δεν ειναι κι ολοι μαμακηδες,αλλα ειναι αλλος τυπος γατας,η συμπεριφορα τους ειναι αλλιωτικη απο των θηλυκων.

άκουσα κάτι για το Φαλντί μας;;; παντως στο ανασκελο μας καθεται λογω του οτι ειναι αθωο το παιδι μου...δεν γνωρισε πονηρες σκεψεις...οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη....
Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι..:D

Ποιο λεκεδιάστικο ψυχουλοψιψίνι ειναι αυτο????
Μην ειναι....ο Ρου???
Ωχχχ, τώρα μου έκοψε να καταλαβω τι εννοουσες ψυχουλοψιψινι.:blink::blink::blink: Απο το "ψυχουλα" ε; Οχι απο το "ψιχουλο" που νομιζα:lol: Γι'αυτο και τα εχασα που θεωρησες ψιχουλο εναν γαταρο πανω απο 7 κιλα:lol:

οχι σαν μερικες μερικες που το παιζουν πριμα μπαλλαρινα απο τη μια και λουκρητια απο την αλλη....
Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... :bleh:

Υ.Γ. η καινουργια μοδα ειναι να υποδεχομαστε τη μανουλα με την αναρθρη κραυγη του "κωφού" και ουριτσα κάγκελο...ψυχή μου..και ο Τσεης το Ανασκελο μπροστα απο την πορτα..Πως να μην χαιρεσαι που γυριζεις σπιτι..:D
Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα...:inlove:
Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας.:happy: (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat:

Η γατο-υποδοχή στο σπίτι πάντως είναι απ'τα καλύτερα της ημέρας.:happy: (Η δική μας βερσιόν περιλαμβάνει απαραιτήτως τεντώματα, ουρές-σημαίες και φυσικά ξύσιμο στο χαλάκι της πόρτας) :greycat:

Αυτό ειδικά με το χαλάκι είναι ιεροτελεστία και δεν το χάνουμε με τίποτα:rolleyes: Ο Νίνο όμως, μετά το χαλάκι έρχεται και βάζει τα μπροστνά του ποδαράκια στο γόνατό μου να τον σηκώσω αγκαλιά. Τη στιγμή που σκύβω για να τον σηκώσω, η Μέλη έρχεται και μου κουτουλάει τη μούρη για να της φιλήσω το κεφάλι:inlove:

Πραγματικά. Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι τι προσλαμβάνουσες είχε αυτή η γάτα πριν έρθει στο σπίτι... :bleh:

Αχ, τα ΦαλντοΤσέητα την έχουνε κάνει αλοιφή τη Μητέρα...:inlove:
Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα??:hmm:

Αλίκη εμένα πάνε στο ονυχοδρόμιο τους και το κάνουνε..νόμιζα επειδή τους έλεγα μπράβο όταν ήταν μικρά για να το μάθουν..αλλά μάλλον είναι γενική συνήθεια γατιών να ξύνουν τα νύχια τους για καλωσόρισμα??:hmm:
Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει.;)

Δεν ξέρω αν το κάνουν για καλωσόρισμα... Ο Πορδίτσος γενικά θέλει να ξύνει οριζόντιες επιφάνειες, όχι κάθετες, γι' αυτό του αρέσει το χαλάκι της εξώπορτας. Η Μαργκό νομίζω ότι το κάνει απλώς για να τον αντιγράψει.;)
Το καλό είναι ότι δεν πάνε σε κάτι πολύτιμο...χαλάκι???χαλάκι!ονυχοδρόμιο ???ονυχοδρόμιο!!!:DΣε καναπέ μην πάνε..Αν και τελευταία όταν πάνε να με ξεπροβοδισούμε αντί να πάνε στον στύλο έρχονται στο πόδι μου...:mad::lol::lol:Τι να πεις?:)

Συμφωνω κοριτσια.Ειναι η καλυτερη στιγμη της ημερας,οταν γυρνας κουρασμενη απο την δουλεια και τα βρισκεις ακριβως πισω απο την πορτα να σε περιμενουν.:up::kiss::kiss:
Ο Αρουλης χοροπηδαει γυρω,γυρω και φωναζει κατι στην δικη του γλωσσα και η Μυρτουλα περναει αναμεσα στα ποδια μου και τριβεται στις γαμπες μου.:up:Και οι ουρες κονταρι φυσικα!:up:

Α, εμείς έχουμε άλλο πρωτόκολλο υποδοχής, ανάλογα με το ποιός είναι και τί κάνει αυτός που θα έρθει!!!! Αν με το που θα έλθει κάποιος, πάει κατευθείαν στο wc, η Μπασσέτ θα ανέβει στην πλάτη μιας πολυθρόνας που είναι στην πόρτα του και θα αρχίσει να σπρώχνει (την πόρτα). Δεν ησυχάζει, μέχρι να την ανοίξει και να σε αποκαλύψει σε όλο σου το μεγαλείο!!!
Τώρα, αν μπω εγώ, κι αν δεν πάω στο wc,(οπότε ακολουθείται το πιο πάνω τυπικό), δεν έχει υποδοχές και πράσιν'άλογα, με το που πάω να βγάλω τα παπούτσια μου, ρίχνει έναν πήδο , μου βουτάει στιγμιαία το χέρι κι αρχίζει να τρέχει σα σβούρα. Αυτό ισοδυναμεί με το "Αρκετά σε περίμενα, μην καθυστερείς στιγμή, έλα να παίξουμε κρυφτό και κυνηγητό".:D Όλα τα παραπάνω, λαμβάνουν χώρα στη μούγκα, καθώς, όπως ήδη έχω ξαναπεί, τη φωνή της Μπάσσυς την ακούμε σπανίως;)Οποιοσδήποτε άλλος μπει στο σπίτι, και δεν πάει στο wc, δεν του δίνει την παραμικρή σημασία:cool::cool:

Η Μίτσι μου μπορεί να ήταν σιάμ αλλά οι μπαμπάδες των μικρών της ήταν δού αδεσποτάκ

Δύο αδεσποτάκια σκέτα κουκλιά.Ενάς τίγραρος κια ένας πανθηράκος αν κρίνω
απο τα κουκλιά που γεννήθηκαν,δύο τιγράκια και τέσσερα μαυρούλια όνειρο!!!!Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω όλα και κράτησα ένα τιγράκι τον Κρουζ και ένα μαυράκι τη Σάννυ.Η αλήθεια είναι όμως πως τα περρισότερα μου είναι κεραμιδογατάκια και έχουν απίστευτο χαρακτήρα.Οχι που λένε πως δεν πιάνονται φίλοι.

Αντε αντε χαριστηκα αφού εχεις Σιαμ σε δεχομαστε στα κεραμιδομανιακς για χαρη του τιγρη και του πανθηρά σου. Με προϋποθεση βεβαια να μας βαλεις φωτοφραφιες να χαρουμε κεραμιδομωρακια.
(ασχετο με το ποστ αλλα θα την στειρώσεις την σιαμουλα σου;

Μια μικρή παρένθεση απο το κολαστήριο....

Χειμώνιασε... και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να μείνουν έξω...:redface: Ειδικά το παιδί του παιδιού μου, ημιφουντωτή καλλονή, ασπρόμαυρη....γουργουρίζει συνέχεια και με γλύφει να με πλύνει.:happy:
PB170008.jpg

PB180014.jpg

PB170009.jpg

εδώ πήρε και την έγκριση της ΛΟΥ!!!:happy:

PB070017.jpg

Άλλα βασανισμένα...
PB170006.jpg

PB180016.jpg

... και εδώ όλο απορία.... "Τί έγινε ρε μάνα???? ΠΟΣΑ ακόμα θα ανεχτώ??":/::/:
PB130001-1.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back