dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 18:13 Η dafni.ps έγραψε: #1.601 21-11-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπα, έχουμε φόρθνετ και στο σταθερό μιλάμε κούτρα! Πρέπει όμως να προσέχουμε τα κινητά μας, μη τυχόν και τα βρουν και μας εξαντλήσουν τον χρόνο ομιλίας... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή έχει αρχίσει και κλείνει και γατοραντεβού ο Αρης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #1.602 21-11-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπα, έχουμε φόρθνετ και στο σταθερό μιλάμε κούτρα! Πρέπει όμως να προσέχουμε τα κινητά μας, μη τυχόν και τα βρουν και μας εξαντλήσουν τον χρόνο ομιλίας... Click για ανάπτυξη... Κουτρα ε? Πως το κάνετε αυτο το κόλπο καλέ πείτε μας και μας! Ναι τα κινητά να τα κρύβεται γιατί δεν σας βλέπω καθόλου καλά. Αν αυτοί πιάσουν τα τηλεφωνα και μιλάνε με τις ώρες......θα είναι σαν την μάνα μου όταν μιλάει στο τηλ με τις ώρες με τις φιλενάδες της και καίει το φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η dafni.ps έγραψε: #1.603 21-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδή έχει αρχίσει και κλείνει και γατοραντεβού ο Αρης? Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κάτι κούκλες στο site....κορίτσια προσέχετε κυκλοφορεί κουκλος γατος στα περίχωρα!!! Δεν είπες υπάρχει και προίκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.604 21-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδή έχει αρχίσει και κλείνει και γατοραντεβού ο Αρης? Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς καθόλου... Από τα σιγανά τα ποτάμια να φοβάσαι!!! Ακούς Νίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Μυρτω4038: #1.605 21-11-08 21:03 Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα. Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου. Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? Αυτο μας ελειπε,ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε. Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η dafni.ps έγραψε: #1.606 21-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα. Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου. Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? Αυτο μας ελειπε,ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε. Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα? Click για ανάπτυξη... Αυτο με την κακια πεθερα τοξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.607 21-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB150047res.JPG 188,2 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #1.608 21-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιι Α τον μαλαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 21-11-08 22:48 Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB140029res.JPG 139 KB · Εμφανίσεις: 27 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.610 21-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Click για ανάπτυξη... E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.611 21-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Click για ανάπτυξη... Δε θα σου λείπουν για πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η aalyah έγραψε: #1.612 21-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Δε θα σου λείπουν για πολλύ Click για ανάπτυξη... Ε πως....κανα τριμηνακι ακομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Ελένη Άνση: #1.613 22-11-08 00:00 Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπα, έχουμε φόρθνετ και στο σταθερό μιλάμε κούτρα! Πρέπει όμως να προσέχουμε τα κινητά μας, μη τυχόν και τα βρουν και μας εξαντλήσουν τον χρόνο ομιλίας... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή έχει αρχίσει και κλείνει και γατοραντεβού ο Αρης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #1.602 21-11-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπα, έχουμε φόρθνετ και στο σταθερό μιλάμε κούτρα! Πρέπει όμως να προσέχουμε τα κινητά μας, μη τυχόν και τα βρουν και μας εξαντλήσουν τον χρόνο ομιλίας... Click για ανάπτυξη... Κουτρα ε? Πως το κάνετε αυτο το κόλπο καλέ πείτε μας και μας! Ναι τα κινητά να τα κρύβεται γιατί δεν σας βλέπω καθόλου καλά. Αν αυτοί πιάσουν τα τηλεφωνα και μιλάνε με τις ώρες......θα είναι σαν την μάνα μου όταν μιλάει στο τηλ με τις ώρες με τις φιλενάδες της και καίει το φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η dafni.ps έγραψε: #1.603 21-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδή έχει αρχίσει και κλείνει και γατοραντεβού ο Αρης? Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κάτι κούκλες στο site....κορίτσια προσέχετε κυκλοφορεί κουκλος γατος στα περίχωρα!!! Δεν είπες υπάρχει και προίκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.604 21-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδή έχει αρχίσει και κλείνει και γατοραντεβού ο Αρης? Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς καθόλου... Από τα σιγανά τα ποτάμια να φοβάσαι!!! Ακούς Νίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Μυρτω4038: #1.605 21-11-08 21:03 Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα. Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου. Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? Αυτο μας ελειπε,ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε. Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η dafni.ps έγραψε: #1.606 21-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα. Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου. Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? Αυτο μας ελειπε,ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε. Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα? Click για ανάπτυξη... Αυτο με την κακια πεθερα τοξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.607 21-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB150047res.JPG 188,2 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #1.608 21-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιι Α τον μαλαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 21-11-08 22:48 Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB140029res.JPG 139 KB · Εμφανίσεις: 27 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.610 21-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Click για ανάπτυξη... E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.611 21-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Click για ανάπτυξη... Δε θα σου λείπουν για πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η aalyah έγραψε: #1.612 21-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Δε θα σου λείπουν για πολλύ Click για ανάπτυξη... Ε πως....κανα τριμηνακι ακομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Ελένη Άνση: #1.613 22-11-08 00:00 Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπα, έχουμε φόρθνετ και στο σταθερό μιλάμε κούτρα! Πρέπει όμως να προσέχουμε τα κινητά μας, μη τυχόν και τα βρουν και μας εξαντλήσουν τον χρόνο ομιλίας... Click για ανάπτυξη... Κουτρα ε? Πως το κάνετε αυτο το κόλπο καλέ πείτε μας και μας! Ναι τα κινητά να τα κρύβεται γιατί δεν σας βλέπω καθόλου καλά. Αν αυτοί πιάσουν τα τηλεφωνα και μιλάνε με τις ώρες......θα είναι σαν την μάνα μου όταν μιλάει στο τηλ με τις ώρες με τις φιλενάδες της και καίει το φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η dafni.ps έγραψε: #1.603 21-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδή έχει αρχίσει και κλείνει και γατοραντεβού ο Αρης? Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κάτι κούκλες στο site....κορίτσια προσέχετε κυκλοφορεί κουκλος γατος στα περίχωρα!!! Δεν είπες υπάρχει και προίκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.604 21-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδή έχει αρχίσει και κλείνει και γατοραντεβού ο Αρης? Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς καθόλου... Από τα σιγανά τα ποτάμια να φοβάσαι!!! Ακούς Νίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Μυρτω4038: #1.605 21-11-08 21:03 Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα. Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου. Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? Αυτο μας ελειπε,ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε. Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η dafni.ps έγραψε: #1.606 21-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα. Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου. Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? Αυτο μας ελειπε,ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε. Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα? Click για ανάπτυξη... Αυτο με την κακια πεθερα τοξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.607 21-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB150047res.JPG 188,2 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #1.608 21-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιι Α τον μαλαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 21-11-08 22:48 Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB140029res.JPG 139 KB · Εμφανίσεις: 27 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.610 21-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Click για ανάπτυξη... E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.611 21-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Click για ανάπτυξη... Δε θα σου λείπουν για πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η aalyah έγραψε: #1.612 21-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Δε θα σου λείπουν για πολλύ Click για ανάπτυξη... Ε πως....κανα τριμηνακι ακομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Ελένη Άνση: #1.613 22-11-08 00:00 Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδή έχει αρχίσει και κλείνει και γατοραντεβού ο Αρης? Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κάτι κούκλες στο site....κορίτσια προσέχετε κυκλοφορεί κουκλος γατος στα περίχωρα!!! Δεν είπες υπάρχει και προίκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.604 21-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδή έχει αρχίσει και κλείνει και γατοραντεβού ο Αρης? Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς καθόλου... Από τα σιγανά τα ποτάμια να φοβάσαι!!! Ακούς Νίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Μυρτω4038: #1.605 21-11-08 21:03 Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα. Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου. Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? Αυτο μας ελειπε,ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε. Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η dafni.ps έγραψε: #1.606 21-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα. Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου. Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? Αυτο μας ελειπε,ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε. Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα? Click για ανάπτυξη... Αυτο με την κακια πεθερα τοξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.607 21-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB150047res.JPG 188,2 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #1.608 21-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιι Α τον μαλαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 21-11-08 22:48 Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB140029res.JPG 139 KB · Εμφανίσεις: 27 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.610 21-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Click για ανάπτυξη... E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.611 21-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Click για ανάπτυξη... Δε θα σου λείπουν για πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η aalyah έγραψε: #1.612 21-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Δε θα σου λείπουν για πολλύ Click για ανάπτυξη... Ε πως....κανα τριμηνακι ακομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Ελένη Άνση: #1.613 22-11-08 00:00 Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδή έχει αρχίσει και κλείνει και γατοραντεβού ο Αρης? Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς καθόλου... Από τα σιγανά τα ποτάμια να φοβάσαι!!! Ακούς Νίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Μυρτω4038: #1.605 21-11-08 21:03 Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα. Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου. Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? Αυτο μας ελειπε,ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε. Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η dafni.ps έγραψε: #1.606 21-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα. Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου. Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? Αυτο μας ελειπε,ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε. Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα? Click για ανάπτυξη... Αυτο με την κακια πεθερα τοξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.607 21-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB150047res.JPG 188,2 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #1.608 21-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιι Α τον μαλαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 21-11-08 22:48 Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB140029res.JPG 139 KB · Εμφανίσεις: 27 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.610 21-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Click για ανάπτυξη... E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.611 21-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Click για ανάπτυξη... Δε θα σου λείπουν για πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η aalyah έγραψε: #1.612 21-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Δε θα σου λείπουν για πολλύ Click για ανάπτυξη... Ε πως....κανα τριμηνακι ακομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Ελένη Άνση: #1.613 22-11-08 00:00 Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα. Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου. Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? Αυτο μας ελειπε,ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε. Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η dafni.ps έγραψε: #1.606 21-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα. Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου. Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? Αυτο μας ελειπε,ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε. Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα? Click για ανάπτυξη... Αυτο με την κακια πεθερα τοξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.607 21-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB150047res.JPG 188,2 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #1.608 21-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιι Α τον μαλαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 21-11-08 22:48 Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB140029res.JPG 139 KB · Εμφανίσεις: 27 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.610 21-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Click για ανάπτυξη... E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.611 21-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Click για ανάπτυξη... Δε θα σου λείπουν για πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η aalyah έγραψε: #1.612 21-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Δε θα σου λείπουν για πολλύ Click για ανάπτυξη... Ε πως....κανα τριμηνακι ακομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Ελένη Άνση: #1.613 22-11-08 00:00 Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα. Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου. Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? Αυτο μας ελειπε,ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε. Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα? Click για ανάπτυξη... Αυτο με την κακια πεθερα τοξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.607 21-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB150047res.JPG 188,2 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #1.608 21-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιι Α τον μαλαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 21-11-08 22:48 Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB140029res.JPG 139 KB · Εμφανίσεις: 27 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.610 21-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Click για ανάπτυξη... E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.611 21-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Click για ανάπτυξη... Δε θα σου λείπουν για πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η aalyah έγραψε: #1.612 21-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Δε θα σου λείπουν για πολλύ Click για ανάπτυξη... Ε πως....κανα τριμηνακι ακομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Ελένη Άνση: #1.613 22-11-08 00:00 Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb) Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο! Πρεπει να λαβω τα μετρα μου. Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #1.608 21-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιι Α τον μαλαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 21-11-08 22:48 Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB140029res.JPG 139 KB · Εμφανίσεις: 27 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.610 21-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Click για ανάπτυξη... E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.611 21-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Click για ανάπτυξη... Δε θα σου λείπουν για πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η aalyah έγραψε: #1.612 21-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Δε θα σου λείπουν για πολλύ Click για ανάπτυξη... Ε πως....κανα τριμηνακι ακομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Ελένη Άνση: #1.613 22-11-08 00:00 Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;; Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό, Beeb Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιι Α τον μαλαγάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 21-11-08 22:48 Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB140029res.JPG 139 KB · Εμφανίσεις: 27 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.610 21-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Click για ανάπτυξη... E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.611 21-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Click για ανάπτυξη... Δε θα σου λείπουν για πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η aalyah έγραψε: #1.612 21-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Δε θα σου λείπουν για πολλύ Click για ανάπτυξη... Ε πως....κανα τριμηνακι ακομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Ελένη Άνση: #1.613 22-11-08 00:00 Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.610 21-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Click για ανάπτυξη... E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.611 21-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Click για ανάπτυξη... Δε θα σου λείπουν για πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η aalyah έγραψε: #1.612 21-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Δε θα σου λείπουν για πολλύ Click για ανάπτυξη... Ε πως....κανα τριμηνακι ακομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Ελένη Άνση: #1.613 22-11-08 00:00 Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς: Click για ανάπτυξη... E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.611 21-11-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Click για ανάπτυξη... Δε θα σου λείπουν για πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η aalyah έγραψε: #1.612 21-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Δε θα σου λείπουν για πολλύ Click για ανάπτυξη... Ε πως....κανα τριμηνακι ακομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Ελένη Άνση: #1.613 22-11-08 00:00 Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια Click για ανάπτυξη... Δε θα σου λείπουν για πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η aalyah έγραψε: #1.612 21-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Δε θα σου λείπουν για πολλύ Click για ανάπτυξη... Ε πως....κανα τριμηνακι ακομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Ελένη Άνση: #1.613 22-11-08 00:00 Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Δε θα σου λείπουν για πολλύ Click για ανάπτυξη... Ε πως....κανα τριμηνακι ακομα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Ελένη Άνση: #1.613 22-11-08 00:00 Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας; Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.614 22-11-08 00:02 Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Μυρτω4038: #1.615 22-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι! Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.616 22-11-08 00:23 Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB100012res.jpg 193,1 KB · Εμφανίσεις: 35 PB100013res.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Ελένη Άνση: #1.617 22-11-08 11:53 Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.618 23-11-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ελένη Άνση: #1.619 23-11-08 12:50 Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2493.jpg 198,5 KB · Εμφανίσεις: 33 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η dafni.ps έγραψε: #1.620 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου Click για ανάπτυξη... Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.