Κεραμιδό-maniacs

Μπα, έχουμε φόρθνετ και στο σταθερό μιλάμε κούτρα! ;)
Πρέπει όμως να προσέχουμε τα κινητά μας, μη τυχόν και τα βρουν και μας εξαντλήσουν τον χρόνο ομιλίας... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δηλαδή έχει αρχίσει και κλείνει και γατοραντεβού ο Αρης?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα, έχουμε φόρθνετ και στο σταθερό μιλάμε κούτρα! ;)
Πρέπει όμως να προσέχουμε τα κινητά μας, μη τυχόν και τα βρουν και μας εξαντλήσουν τον χρόνο ομιλίας... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κουτρα ε? Πως το κάνετε αυτο το κόλπο καλέ πείτε μας και μας! :P

Ναι τα κινητά να τα κρύβεται γιατί δεν σας βλέπω καθόλου καλά. Αν αυτοί πιάσουν τα τηλεφωνα και μιλάνε με τις ώρες......θα είναι σαν την μάνα μου όταν μιλάει στο τηλ με τις ώρες με τις φιλενάδες της και καίει το φαι :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν κάτι κούκλες στο site....κορίτσια προσέχετε κυκλοφορεί κουκλος γατος στα περίχωρα!!!
Δεν είπες υπάρχει και προίκα!!!!:D:D:D

Μην το γελάς καθόλου... Από τα σιγανά τα ποτάμια να φοβάσαι!!! :lol::lol::lol::lol:

Ακούς Νίκη; :cool:

Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα.:(
Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου.:blink::(;):lol:
Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) :down::down::mad:
Πρεπει να φταινε οι κακες συναναστροφες( βλεπε Beeb):down::mad:
Ακους εκει να μιλανε κρυφα στο τηλεφωνο!:blink::mad:
Πρεπει να λαβω τα μετρα μου.:hmm:
Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? :blink:Αυτο μας ελειπε,:mad:ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε.:(
Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα?:(

Τωρα μολις μπηκα.Ειχα τρεξιματα ολη την μερα.:(
Καλε τι μου γραφετε για το "αθωο" παιδι μου.:blink::(;):lol:
Αυτο ηταν εντελως απονηρευτο και κοιτα τωρα πως "καταντησε"(σαν τον Ορεστη Μακρη μοιαζει στην φωτο) :down::down::mad:
Λετε να εχει κρυφα και γκομενες? :blink:Αυτο μας ελειπε,:mad:ειναι μωρο ακομα, ουτε τον πρωτο χρονο δεν εκλεισε.:(
Τι θα γινω μ'αυτο το παιδι? η ελληνιδα μανα?:(
Αυτο με την κακια πεθερα τοξερεις?

Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;;
Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό,
Beeb

Συνημμένα

• PB150047res.JPG
    PB150047res.JPG
    188,2 KB · Εμφανίσεις: 31
Εδώ Beeb. Όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις, θεία Νίκη! Κοίτα τη φωτό. Είναι δυνατόν να αποτελεί κακή συναναστροφή τέτοιο αγγελούδι;;;
Σου φιλώ την χείρα με σεβασμό,
Beeb

Ιιιιιιι :eek::eek:

Α τον μαλαγάνα :lol::lol::lol::lol::lol:

Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς:

Συνημμένα

• PB140029res.JPG
    PB140029res.JPG
    139 KB · Εμφανίσεις: 27
Και μια φωτό τής Ασπροπουλίνας μου, ιδανική για πωρωμένους γατομανείς:

E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια :(

E ήρεμα μ'αυτες τις φωτό γιατί θ'αρχίσω να φωνάζω εγώ "χουφτι" ε! Αχ ποσο μου εχουν λειψει τετοια λαχταριστά πατουσακια :(
Δε θα σου λείπουν για πολλύ:lol:

Αρούλη, μην ακούς τίποτα παιδί μου, κατά πως αισθάνεσαι ,να πράττεις ανάλογα. Τις πόζες θα κοιτάξουμε και τη σημειολογία του σώματος ή την άνεσή μας και τη βολή μας;
Μα υπάρχει πιο αθώο βλέμμα (τύπου, who me?) από του beeb? Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!!

Καλησπέρα ή καληνύχτα να πω σε όλο το φόρουμ. Θέλω να σας γράψω για 5 ψυχούλες που έχουν αρχίσει να περιμένουν στο πάρκινγκ μας για να φάνε. Η μανούλα με 4 ψυχουλίνια τα οποία δεν έχουν κλείσει σίγουρα δίμηνο ακόμα. 4 πανέμορφα γκριζάκια. Είναι ακόμα άγρια. Η μαμά μόλις με είδε να κατευθύνομαι προς το μέρος τους άρχισε τα χου αλλά μετά χαλάρωσε μόλις είδε μαμ. Το συγκινητικό ξέρετε ποιό είναι ότι αφήνει να φάνε τα γατάκια της πρώτα αυτή απλά τα προσέχει. Σήμερα τα παρακολουθούσα από μακριά γιατί είναι φοβισμένα ακόμα κατεφτασε ένας γατούλης να φάει κι αυτός και πετάχτηκε δίπλα από τα παιδιά της και του άρχισε τα χου. Δυστυχώς δεν κάθονται τα άτιμα να τα έβγαζα μια φωτογραφία μπας και δίνονταν:hmm:

Καλά Στέλλα κοιμάμαι όρθια διάβασα και τα δύο πόστ θαυμάζοντας τα νινόμελα και το κεραμιδιού μάνιακς και τα μπέρδεψα:lol:

Και τί γυαλιστερό αστραχάν είναι αυτό; Ούτε αλλειμμένος με μπριγιαντίνη να ήταν, ο Κλαρκ Γκαίημπλ!!!!!!

Συμφωνω και εγω, για αυτο αλωστε του εχει βγει και το ονομα του latin
εραστη, παλιας εποχης με εκεινο το γυαλιστερο καταμαυρο μαλλι!;):lol:
Beebικο μου, πολλα φιλακια, εισαι υπεροχος!:kiss::kiss::kiss::inlove::inlove:

Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα!

Συνημμένα

• PB100012res.jpg
    PB100012res.jpg
    193,1 KB · Εμφανίσεις: 35
  • PB100013res.jpg
    PB100013res.jpg
    128,2 KB · Εμφανίσεις: 34
Και στις δυό πόζες είναι υπέροχος!! Αλλά, τέτοιο αίσθημα ιδιοκτησίας πια:down::down: Αχ, άτιμες ιδιοκτησιακές διαφορές ,που χωρίζετε τ'αδέρφια:(:(

Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα!

Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου:)

Καλημέρα!!:hello::hello::hello: Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα!
Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα:(:(

Συνημμένα

• DSCF2493.jpg
    DSCF2493.jpg
    198,5 KB · Εμφανίσεις: 33
Πολύ παιδί ο τύπος. Μαύρες αδυναμίες μου:)
Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου
όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα:redface::redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back