aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.841 05-12-08 23:16 Τι όμορφο λουράκι! Και μένα μ'αρέσει πολύ το πετρόλ σαν χρώμα. Κουκλίτσα κουκλίτσα της πάει πράγματι πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:18 Η vikoulini: #1.842 05-12-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Το προηγούμενο ήταν κάπως πλαστικό και γιαυτό πιστεύω δεν το ήθελε.. (της το είχε πάρει η μαμά μου) Αυτό λίγο το ξύνει μόνο.. Της λέω πόσο όμορφη είναι με το πετρόλ και καμαρώνει! χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η vikoulini: #1.843 05-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι όμορφο λουράκι! Και μένα μ'αρέσει πολύ το πετρόλ σαν χρώμα. Κουκλίτσα κουκλίτσα της πάει πράγματι πολύ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας δεσποινίς από την Αγγλία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η Ελένη Άνση: #1.844 05-12-08 23:43 Το πετρόλ, το τυρκουάζ, το πρασινομπλέ, αυτές οι αποχρώσεις είναι οι πολυαγαπημένες μου. Χειμώνα δεν πολυφοριούνται, αλλά, τα γατόνια είναι όνειρο με τέτοιες αποχρώσεις χειμώνα- ΚαλοκαίριΚούκλα η Νεφέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η vikoulini: #1.845 05-12-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το πετρόλ, το τυρκουάζ, το πρασινομπλέ, αυτές οι αποχρώσεις είναι οι πολυαγαπημένες μου. Χειμώνα δεν πολυφοριούνται, αλλά, τα γατόνια είναι όνειρο με τέτοιες αποχρώσεις χειμώνα- ΚαλοκαίριΚούκλα η Νεφέλη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η arfic έγραψε: #1.846 05-12-08 23:54 Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η vikoulini: #1.847 05-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η Ελένη Άνση: #1.848 06-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!! Η φωτογραφική είναι πάνω στο γραφείο μου. Η Μπάσσυ αποτελεί την πιο άμεση, σύντομη ,απόλυτη και εντελώς ανέξοδη εντός σπιτιού διασκέδασή μου, καθώς το πιο μεγάλο μέρος της δουλειάς μου διεκπεραιώνεται από το σπίτι. Οφείλω να της δείχνω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου, πέρα από την αγάπη μου και με το να μοιράζομαι με τους φίλους από εδώ τις ζουζουνιές της και τα αστεία της και εξ ίσου απολαμβάνω τις ζουζουνιές των δικών σας γατουλινιών, γι'αυτό, παρακαλώ την φωτογραφική να την έχετε παρά πόδας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μυρτω4038: #1.849 06-12-08 16:35 Να ευχαριστησουμε αλλη μια φορα την καλη μας Δωρα-moukelis για τα υπεροχα πιατακια που μας εστειλε.Τα εχουμε εγκαινιασει πια και τηρωντας την υποσχεση που δωσαμε παραθετουμε μερικες φωτο. Δυστυχως ειναι μονο ο Αρουλης σ'αυτες τις φωτο γιατι η κυρια-Μυρτουλα κοιματαν εκεινη την ωρα. Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Καινουργια πιατακια 003 α.jpg 126 KB · Εμφανίσεις: 24 Καινουργια πιατακια 004 α.jpg 94,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Καινουργια πιατακια 005 α.jpg 82,1 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.850 06-12-08 16:49 Ζουζουνόγατος,τωρα καταλαβα πως διατηρει την ζουμπουρλούδικη εμφάνισή του:Με σκληρη προσπαθεια να φάει και τα δυο πιατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Zbeebz έγραψε: #1.851 06-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό! Ορεκτικός-ορεκτικός για χούφτι-χούφτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Ελένη Άνση: #1.852 06-12-08 17:06 Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Μυρτω4038: #1.853 06-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι όμορφο λουράκι! Και μένα μ'αρέσει πολύ το πετρόλ σαν χρώμα. Κουκλίτσα κουκλίτσα της πάει πράγματι πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:18 Η vikoulini: #1.842 05-12-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Το προηγούμενο ήταν κάπως πλαστικό και γιαυτό πιστεύω δεν το ήθελε.. (της το είχε πάρει η μαμά μου) Αυτό λίγο το ξύνει μόνο.. Της λέω πόσο όμορφη είναι με το πετρόλ και καμαρώνει! χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η vikoulini: #1.843 05-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι όμορφο λουράκι! Και μένα μ'αρέσει πολύ το πετρόλ σαν χρώμα. Κουκλίτσα κουκλίτσα της πάει πράγματι πολύ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας δεσποινίς από την Αγγλία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η Ελένη Άνση: #1.844 05-12-08 23:43 Το πετρόλ, το τυρκουάζ, το πρασινομπλέ, αυτές οι αποχρώσεις είναι οι πολυαγαπημένες μου. Χειμώνα δεν πολυφοριούνται, αλλά, τα γατόνια είναι όνειρο με τέτοιες αποχρώσεις χειμώνα- ΚαλοκαίριΚούκλα η Νεφέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η vikoulini: #1.845 05-12-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το πετρόλ, το τυρκουάζ, το πρασινομπλέ, αυτές οι αποχρώσεις είναι οι πολυαγαπημένες μου. Χειμώνα δεν πολυφοριούνται, αλλά, τα γατόνια είναι όνειρο με τέτοιες αποχρώσεις χειμώνα- ΚαλοκαίριΚούκλα η Νεφέλη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η arfic έγραψε: #1.846 05-12-08 23:54 Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η vikoulini: #1.847 05-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η Ελένη Άνση: #1.848 06-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!! Η φωτογραφική είναι πάνω στο γραφείο μου. Η Μπάσσυ αποτελεί την πιο άμεση, σύντομη ,απόλυτη και εντελώς ανέξοδη εντός σπιτιού διασκέδασή μου, καθώς το πιο μεγάλο μέρος της δουλειάς μου διεκπεραιώνεται από το σπίτι. Οφείλω να της δείχνω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου, πέρα από την αγάπη μου και με το να μοιράζομαι με τους φίλους από εδώ τις ζουζουνιές της και τα αστεία της και εξ ίσου απολαμβάνω τις ζουζουνιές των δικών σας γατουλινιών, γι'αυτό, παρακαλώ την φωτογραφική να την έχετε παρά πόδας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μυρτω4038: #1.849 06-12-08 16:35 Να ευχαριστησουμε αλλη μια φορα την καλη μας Δωρα-moukelis για τα υπεροχα πιατακια που μας εστειλε.Τα εχουμε εγκαινιασει πια και τηρωντας την υποσχεση που δωσαμε παραθετουμε μερικες φωτο. Δυστυχως ειναι μονο ο Αρουλης σ'αυτες τις φωτο γιατι η κυρια-Μυρτουλα κοιματαν εκεινη την ωρα. Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Καινουργια πιατακια 003 α.jpg 126 KB · Εμφανίσεις: 24 Καινουργια πιατακια 004 α.jpg 94,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Καινουργια πιατακια 005 α.jpg 82,1 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.850 06-12-08 16:49 Ζουζουνόγατος,τωρα καταλαβα πως διατηρει την ζουμπουρλούδικη εμφάνισή του:Με σκληρη προσπαθεια να φάει και τα δυο πιατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Zbeebz έγραψε: #1.851 06-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό! Ορεκτικός-ορεκτικός για χούφτι-χούφτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Ελένη Άνση: #1.852 06-12-08 17:06 Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Μυρτω4038: #1.853 06-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Το προηγούμενο ήταν κάπως πλαστικό και γιαυτό πιστεύω δεν το ήθελε.. (της το είχε πάρει η μαμά μου) Αυτό λίγο το ξύνει μόνο.. Της λέω πόσο όμορφη είναι με το πετρόλ και καμαρώνει! χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η vikoulini: #1.843 05-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι όμορφο λουράκι! Και μένα μ'αρέσει πολύ το πετρόλ σαν χρώμα. Κουκλίτσα κουκλίτσα της πάει πράγματι πολύ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας δεσποινίς από την Αγγλία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η Ελένη Άνση: #1.844 05-12-08 23:43 Το πετρόλ, το τυρκουάζ, το πρασινομπλέ, αυτές οι αποχρώσεις είναι οι πολυαγαπημένες μου. Χειμώνα δεν πολυφοριούνται, αλλά, τα γατόνια είναι όνειρο με τέτοιες αποχρώσεις χειμώνα- ΚαλοκαίριΚούκλα η Νεφέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η vikoulini: #1.845 05-12-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το πετρόλ, το τυρκουάζ, το πρασινομπλέ, αυτές οι αποχρώσεις είναι οι πολυαγαπημένες μου. Χειμώνα δεν πολυφοριούνται, αλλά, τα γατόνια είναι όνειρο με τέτοιες αποχρώσεις χειμώνα- ΚαλοκαίριΚούκλα η Νεφέλη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η arfic έγραψε: #1.846 05-12-08 23:54 Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η vikoulini: #1.847 05-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η Ελένη Άνση: #1.848 06-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!! Η φωτογραφική είναι πάνω στο γραφείο μου. Η Μπάσσυ αποτελεί την πιο άμεση, σύντομη ,απόλυτη και εντελώς ανέξοδη εντός σπιτιού διασκέδασή μου, καθώς το πιο μεγάλο μέρος της δουλειάς μου διεκπεραιώνεται από το σπίτι. Οφείλω να της δείχνω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου, πέρα από την αγάπη μου και με το να μοιράζομαι με τους φίλους από εδώ τις ζουζουνιές της και τα αστεία της και εξ ίσου απολαμβάνω τις ζουζουνιές των δικών σας γατουλινιών, γι'αυτό, παρακαλώ την φωτογραφική να την έχετε παρά πόδας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μυρτω4038: #1.849 06-12-08 16:35 Να ευχαριστησουμε αλλη μια φορα την καλη μας Δωρα-moukelis για τα υπεροχα πιατακια που μας εστειλε.Τα εχουμε εγκαινιασει πια και τηρωντας την υποσχεση που δωσαμε παραθετουμε μερικες φωτο. Δυστυχως ειναι μονο ο Αρουλης σ'αυτες τις φωτο γιατι η κυρια-Μυρτουλα κοιματαν εκεινη την ωρα. Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Καινουργια πιατακια 003 α.jpg 126 KB · Εμφανίσεις: 24 Καινουργια πιατακια 004 α.jpg 94,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Καινουργια πιατακια 005 α.jpg 82,1 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.850 06-12-08 16:49 Ζουζουνόγατος,τωρα καταλαβα πως διατηρει την ζουμπουρλούδικη εμφάνισή του:Με σκληρη προσπαθεια να φάει και τα δυο πιατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Zbeebz έγραψε: #1.851 06-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό! Ορεκτικός-ορεκτικός για χούφτι-χούφτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Ελένη Άνση: #1.852 06-12-08 17:06 Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Μυρτω4038: #1.853 06-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι όμορφο λουράκι! Και μένα μ'αρέσει πολύ το πετρόλ σαν χρώμα. Κουκλίτσα κουκλίτσα της πάει πράγματι πολύ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας δεσποινίς από την Αγγλία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η Ελένη Άνση: #1.844 05-12-08 23:43 Το πετρόλ, το τυρκουάζ, το πρασινομπλέ, αυτές οι αποχρώσεις είναι οι πολυαγαπημένες μου. Χειμώνα δεν πολυφοριούνται, αλλά, τα γατόνια είναι όνειρο με τέτοιες αποχρώσεις χειμώνα- ΚαλοκαίριΚούκλα η Νεφέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η vikoulini: #1.845 05-12-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το πετρόλ, το τυρκουάζ, το πρασινομπλέ, αυτές οι αποχρώσεις είναι οι πολυαγαπημένες μου. Χειμώνα δεν πολυφοριούνται, αλλά, τα γατόνια είναι όνειρο με τέτοιες αποχρώσεις χειμώνα- ΚαλοκαίριΚούκλα η Νεφέλη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η arfic έγραψε: #1.846 05-12-08 23:54 Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η vikoulini: #1.847 05-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η Ελένη Άνση: #1.848 06-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!! Η φωτογραφική είναι πάνω στο γραφείο μου. Η Μπάσσυ αποτελεί την πιο άμεση, σύντομη ,απόλυτη και εντελώς ανέξοδη εντός σπιτιού διασκέδασή μου, καθώς το πιο μεγάλο μέρος της δουλειάς μου διεκπεραιώνεται από το σπίτι. Οφείλω να της δείχνω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου, πέρα από την αγάπη μου και με το να μοιράζομαι με τους φίλους από εδώ τις ζουζουνιές της και τα αστεία της και εξ ίσου απολαμβάνω τις ζουζουνιές των δικών σας γατουλινιών, γι'αυτό, παρακαλώ την φωτογραφική να την έχετε παρά πόδας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μυρτω4038: #1.849 06-12-08 16:35 Να ευχαριστησουμε αλλη μια φορα την καλη μας Δωρα-moukelis για τα υπεροχα πιατακια που μας εστειλε.Τα εχουμε εγκαινιασει πια και τηρωντας την υποσχεση που δωσαμε παραθετουμε μερικες φωτο. Δυστυχως ειναι μονο ο Αρουλης σ'αυτες τις φωτο γιατι η κυρια-Μυρτουλα κοιματαν εκεινη την ωρα. Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Καινουργια πιατακια 003 α.jpg 126 KB · Εμφανίσεις: 24 Καινουργια πιατακια 004 α.jpg 94,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Καινουργια πιατακια 005 α.jpg 82,1 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.850 06-12-08 16:49 Ζουζουνόγατος,τωρα καταλαβα πως διατηρει την ζουμπουρλούδικη εμφάνισή του:Με σκληρη προσπαθεια να φάει και τα δυο πιατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Zbeebz έγραψε: #1.851 06-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό! Ορεκτικός-ορεκτικός για χούφτι-χούφτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Ελένη Άνση: #1.852 06-12-08 17:06 Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Μυρτω4038: #1.853 06-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πετρόλ, το τυρκουάζ, το πρασινομπλέ, αυτές οι αποχρώσεις είναι οι πολυαγαπημένες μου. Χειμώνα δεν πολυφοριούνται, αλλά, τα γατόνια είναι όνειρο με τέτοιες αποχρώσεις χειμώνα- ΚαλοκαίριΚούκλα η Νεφέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η vikoulini: #1.845 05-12-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το πετρόλ, το τυρκουάζ, το πρασινομπλέ, αυτές οι αποχρώσεις είναι οι πολυαγαπημένες μου. Χειμώνα δεν πολυφοριούνται, αλλά, τα γατόνια είναι όνειρο με τέτοιες αποχρώσεις χειμώνα- ΚαλοκαίριΚούκλα η Νεφέλη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η arfic έγραψε: #1.846 05-12-08 23:54 Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η vikoulini: #1.847 05-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η Ελένη Άνση: #1.848 06-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!! Η φωτογραφική είναι πάνω στο γραφείο μου. Η Μπάσσυ αποτελεί την πιο άμεση, σύντομη ,απόλυτη και εντελώς ανέξοδη εντός σπιτιού διασκέδασή μου, καθώς το πιο μεγάλο μέρος της δουλειάς μου διεκπεραιώνεται από το σπίτι. Οφείλω να της δείχνω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου, πέρα από την αγάπη μου και με το να μοιράζομαι με τους φίλους από εδώ τις ζουζουνιές της και τα αστεία της και εξ ίσου απολαμβάνω τις ζουζουνιές των δικών σας γατουλινιών, γι'αυτό, παρακαλώ την φωτογραφική να την έχετε παρά πόδας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μυρτω4038: #1.849 06-12-08 16:35 Να ευχαριστησουμε αλλη μια φορα την καλη μας Δωρα-moukelis για τα υπεροχα πιατακια που μας εστειλε.Τα εχουμε εγκαινιασει πια και τηρωντας την υποσχεση που δωσαμε παραθετουμε μερικες φωτο. Δυστυχως ειναι μονο ο Αρουλης σ'αυτες τις φωτο γιατι η κυρια-Μυρτουλα κοιματαν εκεινη την ωρα. Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Καινουργια πιατακια 003 α.jpg 126 KB · Εμφανίσεις: 24 Καινουργια πιατακια 004 α.jpg 94,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Καινουργια πιατακια 005 α.jpg 82,1 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.850 06-12-08 16:49 Ζουζουνόγατος,τωρα καταλαβα πως διατηρει την ζουμπουρλούδικη εμφάνισή του:Με σκληρη προσπαθεια να φάει και τα δυο πιατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Zbeebz έγραψε: #1.851 06-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό! Ορεκτικός-ορεκτικός για χούφτι-χούφτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Ελένη Άνση: #1.852 06-12-08 17:06 Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Μυρτω4038: #1.853 06-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το πετρόλ, το τυρκουάζ, το πρασινομπλέ, αυτές οι αποχρώσεις είναι οι πολυαγαπημένες μου. Χειμώνα δεν πολυφοριούνται, αλλά, τα γατόνια είναι όνειρο με τέτοιες αποχρώσεις χειμώνα- ΚαλοκαίριΚούκλα η Νεφέλη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η arfic έγραψε: #1.846 05-12-08 23:54 Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η vikoulini: #1.847 05-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η Ελένη Άνση: #1.848 06-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!! Η φωτογραφική είναι πάνω στο γραφείο μου. Η Μπάσσυ αποτελεί την πιο άμεση, σύντομη ,απόλυτη και εντελώς ανέξοδη εντός σπιτιού διασκέδασή μου, καθώς το πιο μεγάλο μέρος της δουλειάς μου διεκπεραιώνεται από το σπίτι. Οφείλω να της δείχνω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου, πέρα από την αγάπη μου και με το να μοιράζομαι με τους φίλους από εδώ τις ζουζουνιές της και τα αστεία της και εξ ίσου απολαμβάνω τις ζουζουνιές των δικών σας γατουλινιών, γι'αυτό, παρακαλώ την φωτογραφική να την έχετε παρά πόδας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μυρτω4038: #1.849 06-12-08 16:35 Να ευχαριστησουμε αλλη μια φορα την καλη μας Δωρα-moukelis για τα υπεροχα πιατακια που μας εστειλε.Τα εχουμε εγκαινιασει πια και τηρωντας την υποσχεση που δωσαμε παραθετουμε μερικες φωτο. Δυστυχως ειναι μονο ο Αρουλης σ'αυτες τις φωτο γιατι η κυρια-Μυρτουλα κοιματαν εκεινη την ωρα. Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Καινουργια πιατακια 003 α.jpg 126 KB · Εμφανίσεις: 24 Καινουργια πιατακια 004 α.jpg 94,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Καινουργια πιατακια 005 α.jpg 82,1 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.850 06-12-08 16:49 Ζουζουνόγατος,τωρα καταλαβα πως διατηρει την ζουμπουρλούδικη εμφάνισή του:Με σκληρη προσπαθεια να φάει και τα δυο πιατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Zbeebz έγραψε: #1.851 06-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό! Ορεκτικός-ορεκτικός για χούφτι-χούφτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Ελένη Άνση: #1.852 06-12-08 17:06 Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Μυρτω4038: #1.853 06-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η vikoulini: #1.847 05-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η Ελένη Άνση: #1.848 06-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!! Η φωτογραφική είναι πάνω στο γραφείο μου. Η Μπάσσυ αποτελεί την πιο άμεση, σύντομη ,απόλυτη και εντελώς ανέξοδη εντός σπιτιού διασκέδασή μου, καθώς το πιο μεγάλο μέρος της δουλειάς μου διεκπεραιώνεται από το σπίτι. Οφείλω να της δείχνω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου, πέρα από την αγάπη μου και με το να μοιράζομαι με τους φίλους από εδώ τις ζουζουνιές της και τα αστεία της και εξ ίσου απολαμβάνω τις ζουζουνιές των δικών σας γατουλινιών, γι'αυτό, παρακαλώ την φωτογραφική να την έχετε παρά πόδας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μυρτω4038: #1.849 06-12-08 16:35 Να ευχαριστησουμε αλλη μια φορα την καλη μας Δωρα-moukelis για τα υπεροχα πιατακια που μας εστειλε.Τα εχουμε εγκαινιασει πια και τηρωντας την υποσχεση που δωσαμε παραθετουμε μερικες φωτο. Δυστυχως ειναι μονο ο Αρουλης σ'αυτες τις φωτο γιατι η κυρια-Μυρτουλα κοιματαν εκεινη την ωρα. Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Καινουργια πιατακια 003 α.jpg 126 KB · Εμφανίσεις: 24 Καινουργια πιατακια 004 α.jpg 94,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Καινουργια πιατακια 005 α.jpg 82,1 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.850 06-12-08 16:49 Ζουζουνόγατος,τωρα καταλαβα πως διατηρει την ζουμπουρλούδικη εμφάνισή του:Με σκληρη προσπαθεια να φάει και τα δυο πιατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Zbeebz έγραψε: #1.851 06-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό! Ορεκτικός-ορεκτικός για χούφτι-χούφτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Ελένη Άνση: #1.852 06-12-08 17:06 Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Μυρτω4038: #1.853 06-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Τέλειο το λουράκι και της πάει πολύ!!!Ειναι και στα 3 πιο αγαπημένα μου χρώματα το πετρολ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η Ελένη Άνση: #1.848 06-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!! Η φωτογραφική είναι πάνω στο γραφείο μου. Η Μπάσσυ αποτελεί την πιο άμεση, σύντομη ,απόλυτη και εντελώς ανέξοδη εντός σπιτιού διασκέδασή μου, καθώς το πιο μεγάλο μέρος της δουλειάς μου διεκπεραιώνεται από το σπίτι. Οφείλω να της δείχνω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου, πέρα από την αγάπη μου και με το να μοιράζομαι με τους φίλους από εδώ τις ζουζουνιές της και τα αστεία της και εξ ίσου απολαμβάνω τις ζουζουνιές των δικών σας γατουλινιών, γι'αυτό, παρακαλώ την φωτογραφική να την έχετε παρά πόδας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μυρτω4038: #1.849 06-12-08 16:35 Να ευχαριστησουμε αλλη μια φορα την καλη μας Δωρα-moukelis για τα υπεροχα πιατακια που μας εστειλε.Τα εχουμε εγκαινιασει πια και τηρωντας την υποσχεση που δωσαμε παραθετουμε μερικες φωτο. Δυστυχως ειναι μονο ο Αρουλης σ'αυτες τις φωτο γιατι η κυρια-Μυρτουλα κοιματαν εκεινη την ωρα. Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Καινουργια πιατακια 003 α.jpg 126 KB · Εμφανίσεις: 24 Καινουργια πιατακια 004 α.jpg 94,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Καινουργια πιατακια 005 α.jpg 82,1 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.850 06-12-08 16:49 Ζουζουνόγατος,τωρα καταλαβα πως διατηρει την ζουμπουρλούδικη εμφάνισή του:Με σκληρη προσπαθεια να φάει και τα δυο πιατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Zbeebz έγραψε: #1.851 06-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό! Ορεκτικός-ορεκτικός για χούφτι-χούφτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Ελένη Άνση: #1.852 06-12-08 17:06 Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Μυρτω4038: #1.853 06-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Ευχαριστούμε!!! Και με την ευκαιρία να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Μπασσέτ είναι τέλειες!! Μα πώς την πετυχαίνεις?? Συνέχεια με τη φωτογραφική είσαι??? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!! Η φωτογραφική είναι πάνω στο γραφείο μου. Η Μπάσσυ αποτελεί την πιο άμεση, σύντομη ,απόλυτη και εντελώς ανέξοδη εντός σπιτιού διασκέδασή μου, καθώς το πιο μεγάλο μέρος της δουλειάς μου διεκπεραιώνεται από το σπίτι. Οφείλω να της δείχνω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου, πέρα από την αγάπη μου και με το να μοιράζομαι με τους φίλους από εδώ τις ζουζουνιές της και τα αστεία της και εξ ίσου απολαμβάνω τις ζουζουνιές των δικών σας γατουλινιών, γι'αυτό, παρακαλώ την φωτογραφική να την έχετε παρά πόδας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μυρτω4038: #1.849 06-12-08 16:35 Να ευχαριστησουμε αλλη μια φορα την καλη μας Δωρα-moukelis για τα υπεροχα πιατακια που μας εστειλε.Τα εχουμε εγκαινιασει πια και τηρωντας την υποσχεση που δωσαμε παραθετουμε μερικες φωτο. Δυστυχως ειναι μονο ο Αρουλης σ'αυτες τις φωτο γιατι η κυρια-Μυρτουλα κοιματαν εκεινη την ωρα. Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Καινουργια πιατακια 003 α.jpg 126 KB · Εμφανίσεις: 24 Καινουργια πιατακια 004 α.jpg 94,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Καινουργια πιατακια 005 α.jpg 82,1 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.850 06-12-08 16:49 Ζουζουνόγατος,τωρα καταλαβα πως διατηρει την ζουμπουρλούδικη εμφάνισή του:Με σκληρη προσπαθεια να φάει και τα δυο πιατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Zbeebz έγραψε: #1.851 06-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό! Ορεκτικός-ορεκτικός για χούφτι-χούφτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Ελένη Άνση: #1.852 06-12-08 17:06 Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Μυρτω4038: #1.853 06-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ευχαριστησουμε αλλη μια φορα την καλη μας Δωρα-moukelis για τα υπεροχα πιατακια που μας εστειλε.Τα εχουμε εγκαινιασει πια και τηρωντας την υποσχεση που δωσαμε παραθετουμε μερικες φωτο. Δυστυχως ειναι μονο ο Αρουλης σ'αυτες τις φωτο γιατι η κυρια-Μυρτουλα κοιματαν εκεινη την ωρα. Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.850 06-12-08 16:49 Ζουζουνόγατος,τωρα καταλαβα πως διατηρει την ζουμπουρλούδικη εμφάνισή του:Με σκληρη προσπαθεια να φάει και τα δυο πιατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Zbeebz έγραψε: #1.851 06-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό! Ορεκτικός-ορεκτικός για χούφτι-χούφτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Ελένη Άνση: #1.852 06-12-08 17:06 Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Μυρτω4038: #1.853 06-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζουζουνόγατος,τωρα καταλαβα πως διατηρει την ζουμπουρλούδικη εμφάνισή του:Με σκληρη προσπαθεια να φάει και τα δυο πιατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Zbeebz έγραψε: #1.851 06-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό! Ορεκτικός-ορεκτικός για χούφτι-χούφτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Ελένη Άνση: #1.852 06-12-08 17:06 Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Μυρτω4038: #1.853 06-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Δειτε με τι οραξη τρωει ο Αρης... απο το πιατακι της Μυρτουλας! Και μετα ξαπλωσε διπλα στα πιατακια να τα φυλαει,μην ερθει καμια "αλλη γατα" και φαει απο κει! Ευτυχως μετα πηγε στο κρεβατακι του να συνεχισει τον υπνο. Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό! Ορεκτικός-ορεκτικός για χούφτι-χούφτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Ελένη Άνση: #1.852 06-12-08 17:06 Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Μυρτω4038: #1.853 06-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Μυρτω4038: #1.853 06-12-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ωραία πιατάκια και ακόμη πιο ωραίος γάτος . Τα γατιά ,τελικά, αντιδρούν όπως τα μικρά παιδάκια, που όταν έχουν επισκέψεις άλλα παιδάκια, φυλάνε τα παιχνίδια τους μην τυχόν και τους τα πάρουν. Αχ, Αρούλη, είσαι αξιολάτρευτοςΚαι, να χαίρεστε τη μαμά σας καλέ Click για ανάπτυξη... Ω μητερα της αγαπητης μας Μπασσυ, σας ευχαρισουμε πολυ για τις ευχες σας.:kiss::kiss::kiss: Μυρτουλα,Αρης και η μαμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Ξένια1712: #1.854 08-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι ενας ωραιος red tabby κεραμυδογατος που τον βρηκανε τα ανηψια μου στο μουσειο οταν ηταν περιπου 2 μηνων.Βασικα θελανε να το κρατησουν για τον εαυτο τους αλλα η γιαγια τους δεν τα αφηνε.Ετσι τον πηρα εγω,για να μην εχουμε γκρινιες.Περασε μια εβδομαδα,2 εβδομαδες,2 μηνες...μετα δεν μπορουσα να τον αφησω πισω στο μουσειο. Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να ρίξω μια ματιά στο χρωματολόγιο του my cat??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η moukelis έγραψε: #1.855 08-12-08 12:49 Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρωματολογιο λεγοντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Ξένια1712: #1.856 08-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι γέλιο! φοβερός τίτλος Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζω Click για ανάπτυξη... ................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Κείρα έγραψε: #1.857 08-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: ................ Click για ανάπτυξη... Βρε δεν υπάρχει χρωματολόγιο. Απλώς συζητώντας λέμε τα ασπρομαυρα αγελαδάκια, τα καφετιά πορτοκαλακια κλπ. Αλλωστε με τα κεραμιδόγατα το "χρωματολόγιο" θα ήταν ατελείωτο. Καθε καινουργιο γατάκι εχει τους δικούς του χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Ξένια1712: #1.858 08-12-08 13:08 Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα σας τρελλάνω μου φενεται στο τέλος. Σευχαριστώ Κέιρα. Εντομέταξυ η γατουλίνα μου είναι από την μια μεριά τιγρέ το κεφαλάκι της σε καστανοπορτοκαλιζέ και από την άλλη είναι μαυρούλα. Σαν να έχω δυο γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.859 08-12-08 13:20 Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρα παιδιά. Ταϊζω στην πυλωτή μου όπως έχω ήδη πει 3 μαναράκια τιγράκια δύο σκούρα και ένα ανοικτό. Θα είναι 2 με 3 μηνών περίπου και την μανούλα τους που υποψιάζομαι ότι είναι έγγυος πάλι. Το κακό είναι ότι με πλησιάζουν για να φάνε αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα ίσως να είναι και καλυτερα έτσι για να προστατεύονται. Το ωραίο είναι ότι μας περιμένουνε. Τα ταϊζουμε οικογενειακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.860 08-12-08 13:23 Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η δικη σου Ξένια νομιζω ειναι calico.Ετοιμαζω ενα αρθρο με τα χρωματα,οποτε θα μαθεις συντομα περισσοτερα,ειναι ιδιαιτερες γατουλες και κρυβονται πολλοι μυθοι πισω απο το χρωμα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.