Κεραμιδό-maniacs

..στα μάτια το κοιτάνε:lol::lol::lol:

Εμ?.... σούζα είναι και αυτό, το άμοιρο.. απο τις 6.30 αρχίζουν και βαράνε το κουδούνι..... :mad::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου
μου φωνάζει- ΜΗ!!!
Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα.
Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου,
τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά???
Φίλη Σίσσυ, κατι δεν καταλαβες καλά. Οτι βρισκετε στο σπίτι είναι αποκλειστικά δική σου ιδιοκτησία και όχι ΚΑΙ δική σου. Ως προς την ερωτησή σου δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα. Τα διποδα καταλαβαίνουν σπανια και δεν εχουν και γουστο. Δεν καταλαβαινουν οτι οι κουρτινες πρεπει να εχουν τρυπες για να περναει ο ηλιος.
Συνεχισε το κέντημα, καποια στιγμή απλως θα τα παρατησει η μαμά σου και θα αποδεχθεί την νέα αισθητική οπως και η δική μου:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φίλη Σίσσυ, κατι δεν καταλαβες καλά. Οτι βρισκετε στο σπίτι είναι αποκλειστικά δική σου ιδιοκτησία και όχι ΚΑΙ δική σου. Ως προς την ερωτησή σου δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα. Τα διποδα καταλαβαίνουν σπανια και δεν εχουν και γουστο. Δεν καταλαβαινουν οτι οι κουρτινες πρεπει να εχουν τρυπες για να περναει ο ηλιος.
Συνεχισε το κέντημα, καποια στιγμή απλως θα τα παρατησει η μαμά σου και θα αποδεχθεί την νέα αισθητική οπως και η δική μου:D

Βρε παιδιά για πείτε μου τιμές από κουρτίνες στο ΙΚΕΑ γιατί οι δικές μου εκτός από το σαλόνι έχουν τα σημάδια του Αιμίλιου:lol:

Εσυ να μας βαλεις πρωτα φωτο του Αιμιλιου,και μετα θα σου πουμε τιμες.:P
Α,παρεπιπτοντως,δε θα μεινω τελικα.:(

Εσυ να μας βαλεις πρωτα φωτο του Αιμιλιου,και μετα θα σου πουμε τιμες.:P
Α,παρεπιπτοντως,δε θα μεινω τελικα.:(

Μου είχε γεμίσει πάλι η μνήμη της μηχανής:). Θα τον βγάλω αυριο τον κανακάρη μου. Σήμερα να τον δεις έπαιζε με την σκυλίτσα μας. την είχα εγώ όλη την μέρα. Είναι και στα χρώματά του:).

Γιατί βρε δεν κάθεσαι μια μέρα να ξεκουραστείς κιόλας κι εσύ και το γατάκι?

Γιατι την επομενη μερα τελικα ο θειος μου θα ταξιδεψει μεσημερι,κι οχι το πρωι οπως σχεδιαζε,οποτε θα χαθει ολη η παραμονη.Φροντιστε να με ξεκουρασετε τις λιγες ωρες που θα μεινω,αντε,τσαμπα νομιζετε θα φερω Σειριο για ζουληγμα;:P:lol:

Γιατι την επομενη μερα τελικα ο θειος μου θα ταξιδεψει μεσημερι,κι οχι το πρωι οπως σχεδιαζε,οποτε θα χαθει ολη η παραμονη.Φροντιστε να με ξεκουρασετε τις λιγες ωρες που θα μεινω,αντε,τσαμπα νομιζετε θα φερω Σειριο για ζουληγμα;:P:lol:

Δεν θα γνωρίσεις τον Αιμιλιάκο μου όμως:(

Θα τον γνωρισω την επομενη φορα που θα ερθουμε και δε θα μας πιεζει ο χρονος.Κι ενα ολοκληρο καλοκαιρι βρε θα εχω κενο,θα σας ερθω!:D

Θα τον γνωρισω την επομενη φορα που θα ερθουμε και δε θα μας πιεζει ο χρονος.Κι ενα ολοκληρο καλοκαιρι βρε θα εχω κενο,θα σας ερθω!:D

OK τότε:D:D:D:D

Και του χρόνου!!!Στολίσαμε και θαυμάζουμε τα κατορθώματά μας!! Κάναμε μια απόπειρα να πειράξουμε ένα παιχνίδι, αλλά η μαμά-κέρβερος μας έριξε μια ψεκασιά και έκτοτε μας μένει ο θαυμασμός. Άραγε ο Άγιος Βασίλης φέρνει δώρα στα μικρά γατάκια άμα είναι φρόνιμα και δεν κάνουν ζημιές;

Συνημμένα

• DSCF2784.jpg
    DSCF2784.jpg
    200,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSCF2779(1).jpg
    DSCF2779(1).jpg
    266,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSCF2777(1).jpg
    DSCF2777(1).jpg
    178 KB · Εμφανίσεις: 29
Ελενη γιατι το μαλωνεις το κοριτσι θελει να μπει και αυτο στο πνευμα των χριστουγεννων!!!!! εγω χθες στολισα το σπιτι οχι δεντρο !!! στολισμα ιμιτασιον!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: αφου πρωτα γεμισα και γω και η Ηρω χρυσοσκονη..:lol::lol::lol:

Φανταζομαι ολο και καποια γκουρμε κονσερβουλα θα σας φερει...

Σίσσυ: Ρου!!! Βοήθεια!!! Φίλε σήμερα το πρωί που ξυπνήσαμε για να πάει η μαμά στην δουλειά, βγήκε έξω στην βεράντα να πάρει την σακούλα με τα κακάκια μου και ενώ εμένα δεν μάφηνει να βγω έξω για να μην την κοπανήσω και χαθώ πάλι, έγινε κάτι τρομακτικό.

Έξω στην βεράντα κοιμόντανε μια γατάρα τεράστεια γκρι ριγέ, πέντε φορές σαν και μένα μεγάλη. Άπο που ξεφύτρωσε ένας θεός ξέρει.
Κρύφτηκα σε μια γωνιά δίπλα από το ντουλάπι του νεροχύτη και παρακολουθούσα.

Η μαμά της έκανε ψιτ-ψιτ και εκείνη την κοίταζε στα μάτια. 'Υστερα η μαμά γύρισε στην κουζίνα πήρε ένα μπολάκι και το γέμισε από τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ κρακεράκια και της τα άφησε στη βεράντα να φάει.

Σαν να μην έφτανε αυτό στεκόντανε στο παράθυρο και την παρακολουθούσε να δει αν φάει. Και εκείνη η άτιμη δεν δίστασε μόλις μπήκε μέσα η μαμά τα έτρωγε.
Το δικό μου μπολάκι το γέμισε μέτα από αυτή την για μένα ανούσια διαδικασία.

Και σε ρωτώ φίλε Ρου, τώρα θα φέρει και την γατάρα μέσα??
Και θα πρέπει να τα μοιράζομαι όλα???

Τι να κάνω??? :(

:lol: :lol: Τέλειως φιλικά και μεταξύ μας, την πατησες αγρίως φίλη μου. Η μαμά σου εκεί που δεν ηθελε γατί οχι μόνο λάτρεψε εσένα αλλά της ήρθε και νέος φίλος. Σου προτείνω λοιπόν να το δεχτείς το τιγρακι (αφού βέβαια ριξεις και κανα χχχχχ για τα προσχήματα) γιατί είναι ωραίο να έχεις παρέα. Εμείς εδώ είμαστε τέσσερις και παιζουμε, τσακωνόμαστε και περναμε μια χαρα. Θα δεις οτι θα σου αρεσει κι εσενα μετα. Αλλα ολα κι ολα να πεις στη μαμά σου να παρει άλλες κροκέτες, οχι να δίνει τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.

(Ειδες Ξενια που σου ελεγα οτι θα γινεις βασιλικοτερη του βασιλεως; Εκεί που ανησυχουσες που το γατί σου είναι κεραμίδι, θα σε υιοθετήσει ο βασιλιάς των κεραμιδιών, το τιγρογατο.:up:)

Και του χρόνου!!!Στολίσαμε και θαυμάζουμε τα κατορθώματά μας!! Κάναμε μια απόπειρα να πειράξουμε ένα παιχνίδι, αλλά η μαμά-κέρβερος μας έριξε μια ψεκασιά και έκτοτε μας μένει ο θαυμασμός. Άραγε ο Άγιος Βασίλης φέρνει δώρα στα μικρά γατάκια άμα είναι φρόνιμα και δεν κάνουν ζημιές;

Κσλέ μια αταξιούλα δικαιολογείται:) τι λες τώρα. Παίξε και με ένα μπαλάκι καλέ

Σίσσυ: Ρου!!! Βοήθεια!!! Φίλε σήμερα το πρωί που ξυπνήσαμε για να πάει η μαμά στην δουλειά, βγήκε έξω στην βεράντα να πάρει την σακούλα με τα κακάκια μου και ενώ εμένα δεν μάφηνει να βγω έξω για να μην την κοπανήσω και χαθώ πάλι, έγινε κάτι τρομακτικό.

Έξω στην βεράντα κοιμόντανε μια γατάρα τεράστεια γκρι ριγέ, πέντε φορές σαν και μένα μεγάλη. Άπο που ξεφύτρωσε ένας θεός ξέρει.
Κρύφτηκα σε μια γωνιά δίπλα από το ντουλάπι του νεροχύτη και παρακολουθούσα.

Η μαμά της έκανε ψιτ-ψιτ και εκείνη την κοίταζε στα μάτια. 'Υστερα η μαμά γύρισε στην κουζίνα πήρε ένα μπολάκι και το γέμισε από τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ κρακεράκια και της τα άφησε στη βεράντα να φάει.

Σαν να μην έφτανε αυτό στεκόντανε στο παράθυρο και την παρακολουθούσε να δει αν φάει. Και εκείνη η άτιμη δεν δίστασε μόλις μπήκε μέσα η μαμά τα έτρωγε.
Το δικό μου μπολάκι το γέμισε μέτα από αυτή την για μένα ανούσια διαδικασία.

Και σε ρωτώ φίλε Ρου, τώρα θα φέρει και την γατάρα μέσα??
Και θα πρέπει να τα μοιράζομαι όλα???

Τι να κάνω??? :(

Με το καλό να δεχτείς τον καινούριο σου φίλο μικρή μου:lol:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Τώρα μόλις επέστρεψε ο Αιμιλιάκος μου από το μπαλκόνι και η μουρίτσα του είναι σαν ψιλοπρισμένη. Παίζει λέτε να κυνήγησε καμμιά σφήγγα και να τον τσίμπισε? Τι να κάνω κινδυνεύει από κάτι λέτε?:hmm:

Οχι το Μπασσετάκι μην το μαλώνεις!! Ειναι το καλύτερο κορίτσι και το πιο ήσυχο!!!Γεια σου Μπασσετ!!:hello::bleh:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Τώρα μόλις επέστρεψε ο Αιμιλιάκος μου από το μπαλκόνι και η μουρίτσα του είναι σαν ψιλοπρισμένη. Παίζει λέτε να κυνήγησε καμμιά σφήγγα και να τον τσίμπισε? Τι να κάνω κινδυνεύει από κάτι λέτε?:hmm:
Κανονικά πρεπει να περασει μονο του, αλλά να τον παρακολουθείς για αλλεργικές αντιδράσεις. Μην πρηστεί το στομα του ή μην πεσει γενικά το κεφι του ξαφνικά. Παντως θα σου προτινα αν εχει ηδη εμφανισει καποια αλεργια (οπως σε φαρμακο πχ) να ειδοποιησεις τον κτηνιατρο σου για οδηγιες.

Ουρανια πως ειναι το Αιμιλιακι τωρα? Ελπιζω να μην ηταν τιποτα σοβαρο.:)
Ξενια καλως τον δεχτηκατε τον νεο φιλαρακι.:D
Μπασσυ εισαι πανεμορφη με φοντο το χρισουγεννιατικο δεντρο.:kiss::inlove:
Ειμαι σιγουρη οτι εσενα αποκλειεται να σε ξεχασει ο Αη Βασιλης!;)
Δειτε τωρα τι εικονα αντικρισα εγω σημερα το βραδυ, μετα τον γυρισμο απο την δουλεια.
Η Μυρτουλα αραχτη στον καναπε!:blink: Και ο Αρης στην κουζινα:blink:
Και μαλιστα ετοιμαζεται να πλυνει και το μπωλ της σαλατας που εφαγα το βραδυ!:blink:
Μαλλον εχουμε μπερδεψει τους ρολους σ'αυτο το σπιτι.;):lol::lol:

Συνημμένα

• Ο Αρης στην κουζινα 005 α.jpg
    Ο Αρης στην κουζινα 005 α.jpg
    189,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Ο Αρης στην κουζινα 001 α.jpg
    Ο Αρης στην κουζινα 001 α.jpg
    185,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Ο Αρης στην κουζινα 002 α.jpg
    Ο Αρης στην κουζινα 002 α.jpg
    178,5 KB · Εμφανίσεις: 29
Ουρανια πως ειναι το Αιμιλιακι τωρα? Ελπιζω να μην ηταν τιποτα σοβαρο.:)
Ξενια καλως τον δεχτηκατε τον νεο φιλαρακι.:D
Μπασσυ εισαι πανεμορφη με φοντο το χρισουγεννιατικο δεντρο.:kiss::inlove:
Ειμαι σιγουρη οτι εσενα αποκλειεται να σε ξεχασει ο Αη Βασιλης!;)
Δειτε τωρα τι εικονα αντικρισα εγω σημερα το βραδυ, μετα τον γυρισμο απο την δουλεια.
Η Μυρτουλα αραχτη στον καναπε!:blink: Και ο Αρης στην κουζινα:blink:
Και μαλιστα ετοιμαζεται να πλυνει και το μπωλ της σαλατας που εφαγα το βραδυ!:blink:
Μαλλον εχουμε μπερδεψει τους ρολους σ'αυτο το σπιτι.;):lol::lol:
Δεν χαιρεσαι που ο αρουλης ειναι νοικοκυροπαιδο?η μυρτουλα αφου ειχε τελειωσει τις δικες της δουλειες ειπε να ξεκουραστει κι αυτη κομματακι,οσο για το νεροχυτη σου λεει ενα μπολακι ειναι ας το πληνει κι αυτος,να τα βρει καθαρα η μαμα!!!!!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back