Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Έχω κι εγώ μια συνταγή για μπεζέδες αλλά δεν έτυχε να τη δοκιμάσω ακόμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Λοιπόν ELLENIP διαβάσαμε στο θεματάκι σας την περιγραφή της Νόρας
https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=903375&postcount=1
και έχουμε να δηλώσουμε το εξής
Αυτοί οι δύο είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον !
Ειναι πανομοιότυποι! Ετσι ακριβώς, όπως περιγράφεις την Νόρα είναι ο Αρης!Εχει τις ίδιες συνήθειες και αντιδράσεις !
Οποτε εμεις ενδιαφερόμαστε με τα χίλια!
Και δεν έχουμε πρόβλημα που είμαστε κατάτι μικρότεροι (μόλις κλείσαμε τους 13 μήνες)
Τώρα δεν ξέρω τι θα πει η πολύ μεγαλύτερη θέτη αδερφή, Μυρτούλα που ο Αρης θα αποκατασταθεί πρώτος.Ας μην ήταν στρίντζο, θα έβρισκε γαμπρό!
Και μερικές φωτό που βγαλάμε πριν από λιγό(με το καινούργια μας λουράκι)
Σας αρέσουμε δεσποινίς Νόρα?
Αλλά θέλουμε και την δική σας φωτό να δούμε![]()
Πολύ χαιρόμαστε που μας θέλει ένας τέτοιος κούκλος
Του πάει πολύ το λουράκι του
Θα την τουμπάρουμε και τη Μυρτούλα! Εδω έπεσε η πεθερά Σίσσυ!!
Ορίστε και φωτογραφίες της στριμμένης
Φωτογραφία0342.jpgΦωτογραφία0341.jpgΦωτογραφία0339.jpgΦωτογραφία0335.jpgΦωτογραφία0332.jpg
ELENIP
Διάσημο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Υπογραφή,
Η θεία απ' το Σικάγο (στα λόγια σου έρχομαι, συμπεθερούλα!)
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ασχετο,αλλα εχω βρει μια πολυ ωραια συνταγη για μπεζεδες,εγγυηση.![]()
Την θέλουμε την συνταγή,αγαπητή μας Δώρα!

Γρψ΄την στο θεματάκι με τις συνταγές.

Και να μην κανούμε "ανοικτούς αρραβώνες", την χρειάζεται η μια συμπεθέρα που κάνει μονιμώς δίαιτα!

Νομίζω οτι έχουν σχετικά λίγες θερμίδες(ασπράδι και ζάχαρη)

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Εεεε τον Αρη ήθελα να πω...

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη τα παιδιά μας έχουνε και τα ίδια μάτια.Εκτός απο τον ίδιο κακομαθημενο χαρακτήρα![]()
Mας αρέσει πολύ το Νοράκι!:kiss: Εχει τόσο χαρακτηριστική φατσούλα!

Λοιπόν στους "αρραβώνες" των γατοπαιδιών μας θα κερασούμε κροκέτες με ΓΑΛΑ. Το αγόρι μου τρελλένεται για αγελαδινό γάλα.

Και επειδή με την δίαιτα που κάνω πίνω σχεδόν κάθε πρωί ένα ποτήρι γάλα 1,5%, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αγώνας γίνεται κάθε πρωί για μια μικρή κουταλίτσα έστω, γάλα.Ευτυχώς το μεταβολίζει πολύ καλύ, ουτέ διάροιες ουτέ τίποτα δεν παρατήρησα ποτέ.Το γάλα whiskas,που του πήρα κάποτε, oύτε να το φτύσει.
Μιά που, και η νυφούλα μας αγαπάει το γάλα, λέω στους "αρραβώνες" τους, να το αφήσω το παιδί, να "πιεί" όσο θέλει.
Υ.Γ Βιτάμ, βιτάμ το αγοράκι μου, αλλά που να δείτε πως δαγκώνει!
Αμα δεν του αρέσει κάτι, αμέσως δαγκώνει.
Που να δείτε τα χέρια μου!
Νόρα, εγώ οφείλω να σε προειδοποιήσω.
Ο Αρούλης εκτός άπο όμορφος είναι και ΔΑΓΚΩΝΙΑΡΗΣ!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Νόρα, καλά, σου έχω πει ότι είσαι η πιο χάι γάτα, στριτζα- ξεστρίτζα(αν και πιστεύω, ότι αυτά είναι μάλλον διαδόσεις)

ELENIP
Διάσημο μέλος
Mας αρέσει πολύ το Νοράκι!:kiss: Εχει τόσο χαρακτηριστική φατσούλα!
Λοιπόν στους "αρραβώνες" των γατοπαιδιών μας θα κερασούμε κροκέτες με ΓΑΛΑ. Το αγόρι μου τρελλένεται για αγελαδινό γάλα.
Και επειδή με την δίαιτα που κάνω πίνω σχεδόν κάθε πρωί ένα ποτήρι γάλα 1,5%, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αγώνας γίνεται κάθε πρωί για μια μικρή κουταλίτσα έστω, γάλα.Ευτυχώς το μεταβολίζει πολύ καλύ, ουτέ διάροιες ουτέ τίποτα δεν παρατήρησα ποτέ.Το γάλα whiskas,που του πήρα κάποτε, oύτε να το φτύσει.
Μιά που, και η νυφούλα μας αγαπάει το γάλα, λέω στους "αρραβώνες" τους, να το αφήσω το παιδί, να "πιεί" όσο θέλει.![]()
Υ.Γ Βιτάμ, βιτάμ το αγοράκι μου, αλλά που να δείτε πως δαγκώνει!
Αμα δεν του αρέσει κάτι, αμέσως δαγκώνει.Που να δείτε τα χέρια μου!
Νόρα, εγώ οφείλω να σε προειδοποιήσω.
Ο Αρούλης εκτός άπο όμορφος είναι και ΔΑΓΚΩΝΙΑΡΗΣ!![]()
Ναι, ναι, γαλατάκι.Που τρελαίνονται και οι μελλονυμφοι.
Η Νοριτσα τρελαίνεται και για κονσερβάκι.Να βαλουμε?Γιατι μονο με γαλα θα τη βγαλουν οι γατοκαλεσμένοι?

Να μας ζήσουν

Θα τον στρώσει η Νορα τον γαμπρό και δεν θα δαγκώνει

ELENIP
Διάσημο μέλος
Τί ομορφιές είναι αυτές Άρη μου; πάντως, διασημότης δεν έγινες, γι'αυτό , μην πιάνεις στο στόμα σου τη Μυρτούλα, που φιγουράρει πρώτη μούρη στο άρθρο με τα γατίσια γουνοχρώματα
Νόρα, καλά, σου έχω πει ότι είσαι η πιο χάι γάτα, στριτζα- ξεστρίτζα(αν και πιστεύω, ότι αυτά είναι μάλλον διαδόσεις)![]()
Η αλήθεια είναι οτι η Νορίτσα δεν εχει δαγκωσει και δεν εχει γραντζουνίσει ποτε!! Μονο οταν την παιρνω αγκαλια γρυλιζει και νιαουρίζει ταυτόχρονα. Και οταν γλαρωνει και την χαιδεύω μου δειχνει και κοιλιτσα και κανει τις αγαπημενες μου κουτουλίτσες.Αλλιως και στο χαιδεμα γκρινιάζει

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και Sheba τονο κέρασμα για την νυφούλα.

Ο Αρης γουργουρίζει συνέχεια και με το παραμικρό!
Ομως δεν έχει την συνήθεια να δίνει την κοιλίτσα για χα'ι'δεμα 
Εχει πολλά να του μάθει το Νόρακι!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool