Κεραμιδό-maniacs

Ελενη εχω πεθανει στα γελια!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένεκα της ημέρας, δείτε μας να πειραζόμαστε. Η Μπάσσυ περιμένει δίπλα μου να της δώσω μια αφορμή να μου ορμήξει. Και της την δίνω, φυσικά:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΠΟλυ γελιο!!!! Το ειδα 5 φορες! :lol::lol::lol::lol::lol:'
Τηχ λαμπληχ λεω!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΠΟλυ γελιο!!!! Το ειδα 5 φορες! :lol::lol::lol::lol:'
Τηχ λαμπληχ λεω!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Εδώ εγώ και γελάω κάθε φορά που το βλέπω:lol::lol::lol:Εν τω μεταξύ, να σας πω και ένα παρασκήνιο:D :Στο τέλος, όπου δεν πήδαγε-κατά το αναμενόμενο- να με γραπώσει, είχα σκάσει στα γέλια σκεπτόμενη "πλάκα θάχει τώρα να συνεχίσει να με κοιτάει α λα χάχας και να μην έχουμε funny end", αλλά, όχι, εκτέλεσε σωστά το νούμερό της:lol::lol::lol::lol:

ρε συ τωρα το ειδα, γαμω τα γελια :lol::lol::lol::lol:

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ, τί αριστοκράτης γάτος, τί ύφος ο Τσέης!!!!Φαντάζομαι θα έλαβε χθες πολλές κάρτες από ερωτοχτυπημένες γατούλες!!!!!!!

Το Μπασσετόνιο με το νιο ενιαίο ,όχι Μπασσετό-νι-ο, σας ευχαριστεί και, χαίρεται ,μου είπε, που μαμά και κόρη αποτελούμε ένα κωμικό δίδυμο και σας διασκεδάσαμε χρονιάρα μέρα:lol::lol::up::up:Μόλις μάθουμε κι άλλα νούμερα ,θα σας κάνουμε πάλι επίδειξη (αν μου έχει μείνει ακόμη χέρι:lol::lol::lol:)

Το Μπασσετόνιο:
Το Μπασσετόνιο είναι σωματίδιο όπως το πρωτόνιο, το νετρόνιο, το ηλεκτρόνιο και άλλα πολλά. Γράφεται με κεφαλαίο γιατί υπάρχει μόνο ένα. Είναι τρίχρωμο με απαλές αποχρώσεις κι έχει πρασινωπές ματάρες και μνηστήρα ένα πανέμορφο και κατάμαυρο σωματίδιο, το Beebόνιο. Γύρω από το Beebόνιο περιστρέφεται δορυφορικά δακτύλιος άλλων σωματιδίων που ονομάζονται μουρλόνια!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπασσετόνιο + Beebόνιο = 8-αγαπόνιο
(όπου 8 το σήμα του απείρου):up::up::up::up:

ο λαος απαιτει μπασσετονιο (με ενιαιο το νιο) στο γυαλι:lol::lol::lol:
ο λαος απαιτει την ελενη να τραγουδει:lol::lol::lol::lol::lol:
το ξαναειδα σημερα το βιντεο:lol::lol::lol::lol::lol::lol: κ παω να το ξαναδω:lol:

Γεια σας,

μου αρέσουν και εμένα οι κεραμιδόγατες,δηλαδή οι αδέσποτες γάτες.Έχουμε πολλές στη γειτονιά μου και κάθε μέρα τις ταίζω.Όμως δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω,ασπούμε να τις πάρω σπίτι μου,γιατί έχω γάτα ή να τις στειρώσω,γιατί είναι πάρα πολλές,αμέτρητες.Οι μισές είναι άγριες και ζουν στη μία πλευρά του δρόμου και οι άλλες μισές είναι ήμερες και ζουν στην άλλη πλευρά του δρόμου.Όμως επιδή κάποιος από τη γειτονιά μου είπε πως οι γάτες τον ενοχλούν ο δήμαρχος ήρθε και πήρε μερικές.Πήρε τις ήμερες γιατί μόνο αυτές μπόρεσε να πιάσει,και τις πήγε κάπου αλλού.Εγώ στεναχωρήθηκα πολύ.Εδώ σας έχω κάποιες φωτογραφίες με αδέσποτα γατάκια................

Συνημμένα

• γατακια μαζι.jpg
    γατακια μαζι.jpg
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 18
  • ΓΑΤΕΣ.jpg
    ΓΑΤΕΣ.jpg
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 40
  • ΓΑΤΟΥΛΗΣ.jpg
    ΓΑΤΟΥΛΗΣ.jpg
    3,5 KB · Εμφανίσεις: 40
ο λαος απαιτει μπασσετονιο (με ενιαιο το νιο) στο γυαλι:lol::lol::lol:
ο λαος απαιτει την ελενη να τραγουδει:lol::lol::lol::lol::lol:
το ξαναειδα σημερα το βιντεο:lol::lol::lol::lol::lol::lol: κ παω να το ξαναδω:lol:

Καλημερα! Κι εγω πηρα την πρωινη δοση μου απο Μπαχετόνιο και Ελενοφωνή!! :lol::lol::lol::lol::lol:

αχ παιδια τη γελιο εκανα κα η φατσουλα της μπαχυς ηταν ολα τα λεφτα αλλα η φωνη της Ελενης ηταν ετσι

τι ωραία βιντεάκια ειν'τουτα..τι κουκλί το Μπασσετονιο...εμείς παραθέτουμε μια πτωχη (πλην τιμια) φωτό του γατου Τσεης..διαφήμιση για ονυχοδρόμια (και για καλές γατοτροφές με την κοιλιτσα που εχει κανει)

Σκούρυνε ο Τσέ ή μου φαίνεται:hmm::blink:
Μηπως πήγε στας Μαλβίδας για ηλιοθεραπεία?:P
Κουκλί!! Η αλήθεια να λέγεται:)

Ο Τσεης ειναι τελειος,και κανουν πολυ ωραια αντιθεση οι ματαρες του με την πορτοκαλενια κομη του!

Σας ευχαριστούμε πολύύύ. Μας τραβηξε φωτό ο μπαμπάς μας και παντα μας πετυχαίνει...το Φαλντό σε επομενη δόση

Γεια σας τι κάνετε;Δείτε αυτό :
https://www.youtube.com/watch?v=D7_Hdn6MRXw
:up::up:πολύ όμορφη γατούλα

Εμείς εδώ έχουμε μόνο την πατούσα της Ηρώς να δείχνουμε με την καρσδούλα της και τον Παρασκευά της Βίκης, που η γούνα του κάνει ένα παρόμοιο σχέδιο. Ομολογουμένως η γατοκαρδιά στο βίντεο είναι μοναδική!!!

Εμείς εδώ έχουμε μόνο την πατούσα της Ηρώς να δείχνουμε με την καρσδούλα της και τον Παρασκευά της Βίκης, που η γούνα του κάνει ένα παρόμοιο σχέδιο. Ομολογουμένως η γατοκαρδιά στο βίντεο είναι μοναδική!!!
σαν ψεύτικη δεν είναι;Πολύ σπάνιο...είχα δει και ένα σκυλάκι με παρόμοιο σχέδιο στην πλατούλα:)

Γεια σας τι κάνετε;Δείτε αυτό :
https://www.youtube.com/watch?v=D7_Hdn6MRXw
:up::up:πολύ όμορφη γατούλα
Όμορφο γατί και καλοζωισμένο! Μ' αυτή την καρδούλα μοιάζει με τούρτα του Αγίου Βαλεντίνου! :lol::lol::lol:
Παρά τα σιχαμένα σχόλια που έγραψαν από κάτω κάτι επίσης σιχαμένα υποκείμενα... :down:

Πολύ χαριτωμένο το σχεδιάκι της.:up:Σαν γλύκισμα με σοκολάτα είναι.;) Είναι πραγματικά όμως αληθινό ή έγινε κάποια τεχνική παρέμβαση? :blink::hmm:

Πολύ χαριτωμένο το σχεδιάκι της.:up:Σαν γλύκισμα με σοκολάτα είναι.;) Είναι πραγματικά όμως αληθινό ή έγινε κάποια τεχνική παρέμβαση? :blink::hmm:
πιστεύω πως είναι αληθινή τουλάχιστον έτσι φαίνεται :/::D

δειτε λιγο κ το αγορακι μου που παιζει. το εβαλα κ στο θεμα του αλλα εδω εχει περισσοτερη προσελευση:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back