moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εδώ εγώ και γελάω κάθε φορά που το βλέπωΠΟλυ γελιο!!!! Το ειδα 5 φορες!'
Τηχ λαμπληχ λεω!!!!![]()

Εν τω μεταξύ, να σας πω και ένα παρασκήνιο
:Στο τέλος, όπου δεν πήδαγε-κατά το αναμενόμενο- να με γραπώσει, είχα σκάσει στα γέλια σκεπτόμενη "πλάκα θάχει τώρα να συνεχίσει να με κοιτάει α λα χάχας και να μην έχουμε funny end", αλλά, όχι, εκτέλεσε σωστά το νούμερό της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ, τί αριστοκράτης γάτος, τί ύφος ο Τσέης!!!!Φαντάζομαι θα έλαβε χθες πολλές κάρτες από ερωτοχτυπημένες γατούλες!!!!!!!
Το Μπασσετόνιο με το νιο ενιαίο ,όχι Μπασσετό-νι-ο, σας ευχαριστεί και, χαίρεται ,μου είπε, που μαμά και κόρη αποτελούμε ένα κωμικό δίδυμο και σας διασκεδάσαμε χρονιάρα μέρα

Μόλις μάθουμε κι άλλα νούμερα ,θα σας κάνουμε πάλι επίδειξη (αν μου έχει μείνει ακόμη χέρι

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Το Μπασσετόνιο:
Το Μπασσετόνιο είναι σωματίδιο όπως το πρωτόνιο, το νετρόνιο, το ηλεκτρόνιο και άλλα πολλά. Γράφεται με κεφαλαίο γιατί υπάρχει μόνο ένα. Είναι τρίχρωμο με απαλές αποχρώσεις κι έχει πρασινωπές ματάρες και μνηστήρα ένα πανέμορφο και κατάμαυρο σωματίδιο, το Beebόνιο. Γύρω από το Beebόνιο περιστρέφεται δορυφορικά δακτύλιος άλλων σωματιδίων που ονομάζονται μουρλόνια!
![]()
Μπασσετόνιο + Beebόνιο = 8-αγαπόνιο
(όπου 8 το σήμα του απείρου)

vickymoon
Διάσημο μέλος

ο λαος απαιτει την ελενη να τραγουδει

το ξαναειδα σημερα το βιντεο

κ παω να το ξαναδω
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
μου αρέσουν και εμένα οι κεραμιδόγατες,δηλαδή οι αδέσποτες γάτες.Έχουμε πολλές στη γειτονιά μου και κάθε μέρα τις ταίζω.Όμως δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω,ασπούμε να τις πάρω σπίτι μου,γιατί έχω γάτα ή να τις στειρώσω,γιατί είναι πάρα πολλές,αμέτρητες.Οι μισές είναι άγριες και ζουν στη μία πλευρά του δρόμου και οι άλλες μισές είναι ήμερες και ζουν στην άλλη πλευρά του δρόμου.Όμως επιδή κάποιος από τη γειτονιά μου είπε πως οι γάτες τον ενοχλούν ο δήμαρχος ήρθε και πήρε μερικές.Πήρε τις ήμερες γιατί μόνο αυτές μπόρεσε να πιάσει,και τις πήγε κάπου αλλού.Εγώ στεναχωρήθηκα πολύ.Εδώ σας έχω κάποιες φωτογραφίες με αδέσποτα γατάκια................
Συνημμένα
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
ο λαος απαιτει μπασσετονιο (με ενιαιο το νιο) στο γυαλι
ο λαος απαιτει την ελενη να τραγουδει
το ξαναειδα σημερα το βιντεοκ παω να το ξαναδω
![]()
Καλημερα! Κι εγω πηρα την πρωινη δοση μου απο Μπαχετόνιο και Ελενοφωνή!!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
τι ωραία βιντεάκια ειν'τουτα..τι κουκλί το Μπασσετονιο...εμείς παραθέτουμε μια πτωχη (πλην τιμια) φωτό του γατου Τσεης..διαφήμιση για ονυχοδρόμια (και για καλές γατοτροφές με την κοιλιτσα που εχει κανει)
Σκούρυνε ο Τσέ ή μου φαίνεται

Μηπως πήγε στας Μαλβίδας για ηλιοθεραπεία?

Κουκλί!! Η αλήθεια να λέγεται

moukelis
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
σαν ψεύτικη δεν είναι;Πολύ σπάνιο...είχα δει και ένα σκυλάκι με παρόμοιο σχέδιο στην πλατούλαΕμείς εδώ έχουμε μόνο την πατούσα της Ηρώς να δείχνουμε με την καρσδούλα της και τον Παρασκευά της Βίκης, που η γούνα του κάνει ένα παρόμοιο σχέδιο. Ομολογουμένως η γατοκαρδιά στο βίντεο είναι μοναδική!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όμορφο γατί και καλοζωισμένο! Μ' αυτή την καρδούλα μοιάζει με τούρτα του Αγίου Βαλεντίνου!

Παρά τα σιχαμένα σχόλια που έγραψαν από κάτω κάτι επίσης σιχαμένα υποκείμενα...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σαν γλύκισμα με σοκολάτα είναι.
Είναι πραγματικά όμως αληθινό ή έγινε κάποια τεχνική παρέμβαση? 

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πιστεύω πως είναι αληθινή τουλάχιστον έτσι φαίνεταιΠολύ χαριτωμένο το σχεδιάκι της.Σαν γλύκισμα με σοκολάτα είναι.
Είναι πραγματικά όμως αληθινό ή έγινε κάποια τεχνική παρέμβαση?
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool