Κεραμιδό-maniacs

Α, Μπουμπού, έφτασε το τέλος των βασανιστηρίων της μαμάς σου!!Χρύσσα, εδώ διαβασα ένα κόλπο, που το είχε πει ένας κτηνίατρος σε μια κοπέλλα. Θα βάζεις όρθια τη γατοφόρο με το άνοιγμα προς τα επάνω και θα βάζεις τη Μπουμπού με το κεφάλι!!!!:lol::lol:Εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω αυτό το κόλπο, αφού το χαϊβάνι μου μπαίνει ευχαρίστως από μόνο του (στην Πόλη τις γάτες τις αποκαλούν χαϊβάνια κανονικά):P:P
Ευχαριστούμε για το κόλπο, το έχουμε για τις πολύ δύσκολες μέρες! Αλλά εγώ τη βάζω με τον πωπό πρώτα!
Η Κλάρα μόλις δεί τη γατοφόρο, κρύβεται όπου κρίνει ότι δεν μπορώ να την πιάσω. Η μόνη στιγμή που μπαίνει μέσα με χαρά, είναι μετά την εξέτασή της από τον κτηνίατρο. Τότε θέλει να μπεί μέσα σαν τρελλή:lol::lol:
Κι εμείς τα ίδια κάνουμε! Από τη χαρά της που τέλειωσε η εξέταση, την τελευταία φορά, μετά το ρεσιτάλ των κχχχ και των επιθέσεων, μόλις της κλείσαμε το πορτάκι άφησε το γιατρό να τη χαϊδέψει!:blink:
Από το σβέρκο όταν πιάσεις την γάτα παραλύει ακινητοποιείται:lol:. Την βάζεις πως πιάνεις ένα μαρούλι να το βάλεις στην σακούλα. Βέβαια πρέπει να προλάβεις να κλείσεις το πορτάκι. Μιλάμε βέβαια για πιο άγρια γατάκια γιατί ο Αιμιλιάκος μου μπαίνει με συνοπτικές διαδικασίες:lol:
Το δικό μας μαρούλι χοροπηδάει και σβερκωμένο! Χρειάζεται πολλαπλή λαβή, σβέρκο, και πόδια όλα μαζί σαν κουνέλι για σφάξιμο!:lol:
Διαφημιση γατοτροφης...
Ακαταμαχητη...
Φοβερή!!! Πέθανα στα γέλια με τη φάτσα της!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα σας κεραμμυδακια!!!!Επειδη εχουμε καιρο να μπουμε σε αυτο το θεμα,ειπαμε να εξιλεωθουμε με μερικες...καλλιτεχνιες!!
Μα πειτε μου,εγω φταιω που θελω να τη ζουλαω συνεχεια???Κι αυτη η στριτζω θυμωνει και με δαγκωνει!!!Αλλα εγω εκει...με το ζορι "χουφτι χουφτι"!!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01077.jpg
    DSC01077.jpg
    188,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSC01078.jpg
    DSC01078.jpg
    295,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSC01079.jpg
    DSC01079.jpg
    151,7 KB · Εμφανίσεις: 25
Στο Άμστερνταμ εγώ δεν είδα ούτε μία γάτα!Στο Παρίσι και ειδικά στο μουσείο κούκλας είδα μια καταπληκτική γάτα και μόλις σήκωσα τη φωτογραφική να τη φωτογραφίσω, δύο γριές, υπεύθυνες για τα εισιτήρια, άρχισαν να μου φωνάζουν ότι δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες και αν ήθελα, να πάρω το σχετικό φωτογραφικό άλμπουμ, που πουλούσαν. Νευρίασα τόσο πολύ, αν ήξερα γαλλικά μπινελίκια θα τα έλεγα. Με αυτά και μ'αυτά όμως, η γάτα είχε φύγει:mad::mad::mad:

Η Λέια πρέπει να πάει για coiffure:lol:Για έλα κατά 'δω κυρία μου, που ποζάρεις αχτένιστη. Μισό πόντο γούνα έχουμε, και τον χτενίζουμε καθημερινώς:lol::lol::lol:
(Αμ, αν ήταν , πες μου, φουντωτή η Μπασσέτ, θα με άφηνε να την πασπατεύω;:lol::lol::lol::lol:)

Καλησπερα σας κεραμμυδακια!!!!Επειδη εχουμε καιρο να μπουμε σε αυτο το θεμα,ειπαμε να εξιλεωθουμε με μερικες...καλλιτεχνιες!!
Μα πειτε μου,εγω φταιω που θελω να τη ζουλαω συνεχεια???Κι αυτη η στριτζω θυμωνει και με δαγκωνει!!!Αλλα εγω εκει...με το ζορι "χουφτι χουφτι"!!!!

Είσαι μια κούκλα, το ξέρεις;;;;;;
Ειδικά η φωτογραφία του άβαταρ είναι απίστευτη!!! Να τη χαίρεσαι!
Προς όλους τους υπόλοιπους: Δεν είναι αχτένιστη, ρε παιδιά, είναι κάζουαλ, επιμελώς ατημέλητη δηλαδής!

Στο Άμστερνταμ εγώ δεν είδα ούτε μία γάτα!Στο Παρίσι και ειδικά στο μουσείο κούκλας είδα μια καταπληκτική γάτα και μόλις σήκωσα τη φωτογραφική να τη φωτογραφίσω, δύο γριές, υπεύθυνες για τα εισιτήρια, άρχισαν να μου φωνάζουν ότι δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες και αν ήθελα, να πάρω το σχετικό φωτογραφικό άλμπουμ, που πουλούσαν. Νευρίασα τόσο πολύ, αν ήξερα γαλλικά μπινελίκια θα τα έλεγα. Με αυτά και μ'αυτά όμως, η γάτα είχε φύγει:mad::mad::mad:
Καλά σε μαγαζιά μέσα δεν πέτυχες καμία στο Άμστερνταμ;;;;
Όσο για το Παρίσι, έπρεπε να πεις στις γριές "την γάτα θέλω να βγάλω κυρά μου και όχι τα εκθέματα, υπάρχει κι αυτή στο άλμπουμ;;;:lol::lol:"

Κι εγώ στο Άμστερνταμ δεν είδα αδέσποτο ούτε για δείγμα, ούτε αυτή που έβγαλα φωτογραφία (στο Λέιντεν) ήταν αδέσποτη, περίμενε να της ανοίξουν έχω την εντύπωση (θα ξέχασε τα κλειδιά της μέσα:P:P:P).
Στην Παριζιάνα έπρεπε να πεις με το ύφος της γνωστής διαφήμισης Le chat :"Μπορεί να μην έχω γαλλική προφορά, αλλά άι στ'ανάθεμα κ 'συ πτι κοσόν"..

και γω, σε οσες χωρες της ευρωπης κι αν εχω παει, αδεσποτα γατακια η γαβγακια δεν εχω δει. :( σαν το ελλαδισταν ειναι, τιγκα στα αδεσποτα ? :/:

και γω, σε οσες χωρες της ευρωπης κι αν εχω παει, αδεσποτα γατακια η γαβγακια δεν εχω δει. :( σαν το ελλαδισταν ειναι, τιγκα στα αδεσποτα ? :/:

Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια, δυστυχώς...
Ιβάνα, να πω κάτι; Η προηγούμενη φωτογραφία της υπογραφής σου μ'άρεσε πιο πολύ ακόμα:redface::redface: Το'πα...
Έχει κάτιτις το μυστήριο κ τραβηχτικό η γατούλα σου. Η μουρίτσα της είναι, τα χρώματα είναι, δεν μπορώ να το εντοπίσω... Είναι φοβερή πάντως! Ebony&Ivory!

H γειτονισσα Βαβελοψαρο εχει δικιο!!!Δεν ειμεθα αχτενιστες,επιμελως ατιμελητες ειμαστε!!!!!Ειναι το νεο λουκ στις γατες "μολις πλυθηκα"!!!:P:P:P
Αφου η Leia κυκλοφορει μονιμως ετσι!!Μια φορα την εβδομαδα εχει χτενισμα κι αυτο με το ξελογιασμα του σολωμου!!
Δεν ξερω αν το θυμαστε,αλλα ειμαστε στριτζογατα εμεις και δεν ανεχομαστε χτενισματα και πασπατεματα!!!:cool: Εμ τι...μην κοιτας που η Μπασσυ χαλαει την πιατσα,,,

H γειτονισσα Βαβελοψαρο εχει δικιο!!!Δεν ειμεθα αχτενιστες,επιμελως ατιμελητες ειμαστε!!!!!Ειναι το νεο λουκ στις γατες "μολις πλυθηκα"!!!:P:P:P
Αφου η Leia κυκλοφορει μονιμως ετσι!!Μια φορα την εβδομαδα εχει χτενισμα κι αυτο με το ξελογιασμα του σολωμου!!

:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:
Είναι δε τόσο ιν το συγκεκριμένο λουκ που το'χω υιοθετήσει κ εγώ. Γειτόνισσα, άμα δεις καμια στο περίπτερο που μοιάζει τον Φρου Φρου στο μελαχρινό του, εγώ είμαι!:lol::lol::lol:
υ.γ.Άσχετο, τον Φρου Φρου τον θυμάται κανείς;

Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια, δυστυχώς...
Ιβάνα, να πω κάτι; Η προηγούμενη φωτογραφία της υπογραφής σου μ'άρεσε πιο πολύ ακόμα:redface::redface: Το'πα...
Έχει κάτιτις το μυστήριο κ τραβηχτικό η γατούλα σου. Η μουρίτσα της είναι, τα χρώματα είναι, δεν μπορώ να το εντοπίσω... Είναι φοβερή πάντως! Ebony&Ivory!

αααα ευχαριστω παρα πολυ !!!! :redface::redface::redface:
πασχαλια

εχεις δικιο, αυτη που εβαλα χτες δεν ειναι απο τις καλυτερες της, απλα την ανεβασα γιατι εχει πλακα ετσι που εχει μπει στην τσαντα και τον εχει ψιλοπαρει (τον υπνο) :lol::lol:
θα την αλλαξω. προς το παρον παρε μια πασχαλο-φωτο αφου σ'αρεσει τοσο πολυ !!! αφιερωμενη στο βαβελοψαρο (γαμω τα nick παρεπιπτοντως :lol:)

Συνημμένα

• DSCN2839.JPG
    DSCN2839.JPG
    311,1 KB · Εμφανίσεις: 37
αααα ευχαριστω παρα πολυ !!!! :redface::redface::redface:
πασχαλια

εχεις δικιο, αυτη που εβαλα χτες δεν ειναι απο τις καλυτερες της, απλα την ανεβασα γιατι εχει πλακα ετσι που εχει μπει στην τσαντα και τον εχει ψιλοπαρει (τον υπνο) :lol::lol:
θα την αλλαξω. προς το παρον παρε μια πασχαλο-φωτο αφου σ'αρεσει τοσο πολυ !!! αφιερωμενη στο βαβελοψαρο (γαμω τα nick παρεπιπτοντως :lol:)

Τέλειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D Φτου-φτου να μην τη ματιάσω!!!Τι ματάρες είναι αυτές!!!;!!!
Κ ευχαριστώ :redface::redface::redface: κ για τη φωτογραφία κ για το κοπλιμάν!!! (Είναι λιγουλάκι κλεμμένο από ένα βιβλίο το νικ :redface:, αλλά μ'άρεσε τόσο πολύ όταν μου το κολλήσανε που ξεπέρασα τη ντροπή:lol::lol::lol:)

Τέλειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D Φτου-φτου να μην τη ματιάσω!!!Τι ματάρες είναι αυτές!!!;!!!
Κ ευχαριστώ :redface::redface::redface: κ για τη φωτογραφία κ για το κοπλιμάν!!! (Είναι λιγουλάκι κλεμμένο από ένα βιβλίο το νικ :redface:, αλλά μ'άρεσε τόσο πολύ όταν μου το κολλήσανε που ξεπέρασα τη ντροπή:lol::lol::lol:)

η πειρατινα μου σ'ευχαριστει θερμα για τα καλα σου λογια ! :up::up: και ανταποδιδει, μολις μου ειπε να σου πω, οτι και το δικο σου γατουλακι ειναι κόμματος !!!!!!!! :lol::lol:

η πειρατινα μου σ'ευχαριστει θερμα για τα καλα σου λογια ! :up::up: και ανταποδιδει, μολις μου ειπε να σου πω, οτι και το δικο σου γατουλακι ειναι κόμματος !!!!!!!! :lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχα
Μ'αρέσει γιατί τα λέει έξω από τα δόντια!!! Ε, πειρατίνα το τόπι (αλα Βουγιουκλάκη)!!!Να της δώσεις τα φιλιά κ τα ζουπήγματα μου.
Θα τη δείξω κ στον Μπαμπαγκίτα άμα πάω επίσκεψη στους γονείς μου, να κόψω κίνηση...Με τον Μόργκαν μόνο φιλία πλέον...;)

θα της δωσω τα φιλια σου μην ανησυχεις :P επειδη τη φιλαω ολη μερα και την εχω πρηξει, της λεω ψεμματα οτι ειναι απο σας τα φιλια :P:P
εχεις ανοιξει θεμα στο γατακι σου ? :hmm:

θα της δωσω τα φιλια σου μην ανησυχεις :P επειδη τη φιλαω ολη μερα και την εχω πρηξει, της λεω ψεμματα οτι ειναι απο σας τα φιλια :P:P
εχεις ανοιξει θεμα στο γατακι σου ? :hmm:

Όχι ακόμα, γιατί είμαστε μεγάλη φαμίλια κ πρέπει να γράψω για τον καθένα γιατί θα'χουμε παρεξηγήσεις :blink::lol:! Επιπλέον, έχουμε πολύ πλοκή κ δράση, μπορεί να το κάνω κ σίριαλ:P . Τρία γατόνια κ δύο σκύλοι...ουφ ουφ...Βέβαια, ο Μόργκαν μένει ξεχωριστά από τους άλλους πλέον, αλλά είναι όλα τους παιδιά μου...
Άσε που περιμένω κ νέο μέλος...χιχιχι κ έχω πάθει ψευδοστερητικά:lol::lol::lol:

αντε, μην αργησεις να μας ανοιξεις θεματακι. μεγαλη φαμιλια, πολλα νεα !!!!! περιμενουμε με αγωνια το γατο-σκυλο-θεμα σου ! :up:

Δεν ειναι αχτενιστη,λανσαρει νεα μοδα η αδερφη μου!Αντε πια,μη δειτε μια καλλιτεχνιδα,αμεσως απο τη ζηλια σας να τη φατε!:mad:
Σειριος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back