Κεραμιδό-maniacs

Να είχα μωρέ εγώ τέτοια γάτα!!!Από νεογέννητη θα την είχα τρελλάνει στο βουρτσισμα, να δεις, θα συνήθιζε ή όχι;ΧΑ! που νόμιζες ότι θα με τρομάξεις!:lol::lol::lol::lol:Και ο Σείριος θα είναι πίσω από τα κάγκελα, ΧΑ!!:lol::lol::lol:
(Στην έκθεση θα έρθω ινκόγκνιτο, θα ρίξω μια ματιά, κι άμα δεν δω μια κυρία με τσάντα που χουχουρίζει, τότε θα αποκαλυφθώ):lol::lol::lol::lol:

Kαλα κιουρια μου!!!!!Κι αμα δεις εσυ καμια τετοια,τρυπα μου τη μυτη!!!!!!Και κυρια και με τσαντα που χουχουριζει??????????
Για κοπελιτσα:cool: ψαξε με τσαντα που γριλιζει και κανει χου!!!!!!!!!!!!!!
(Αφου αρχισα να τη χτενιζω απο την πρωτη μερα που ηρθε...στην αρχη καθοταν αλλα οταν φουντωσε το τριχωμα σταματησε δια ροπαλου!!!!)

Κατω οι δικτατορια της χτενας!!!!!!!!!!Ζητω το επιμελως ατημελητο λουκ!!!!Ζητω το πριβε χτενισμα με τη γλωσσα μας!!!!ΚΑΤΩ ΤΟ GROOMING!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΖΗΤΩ!!!!
ΖΗΤΩ!!!!
ΖΗΤΩ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζητω το πριβε χτενισμα με τη γλωσσα μας!!!!ΚΑΤΩ ΤΟ GROOMING!!!

ΚΑΤΩΩΩΩ! ΚΑΤΩΩΩ!
ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ! LEIA, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!:up::up:

ΚΑΤΩΩΩΩ! ΚΑΤΩΩΩ!
ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ! LEIA, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!:up::up:
:lol::lol::lol::lol:Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βαβελοψαράκι μου και Beebούκο μου, σας ευχαριστώ, και, ευτυχώς μαυρούκο μου, μου έβαλες τη φωτογραφία σου:up:Κυρία Βαβελοψαρίνα μου, βάλτε μας και εσείς φωτογραφία τις κεραμιδογατούλες σας, σίγουρα είναι κουκλίτσες:cat::cat::cat:
Μπάχχχχχυ

Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!!
Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!!
KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!!

Leia Γκεβαρα!

Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!!
Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!!
KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!!

Leia Γκεβαρα!

Leia Γκεβάρα
Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο.:)
Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.:blink:Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! ;)
Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε!:up::up::up:
Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα!:blink:;):P:P
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μυρτώ:D

Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση!;):D:D

Ολοι οι υποστηρικτες του δικαιου αγωνα μας ειναι ευπροσδεκτοι!!!
Δεν την ξεκιναμε ακομα την επανασταση...τωρα οργανωνομαστε ακομα...θα σε ειδοποιησουμε παραυτα..
ΥΓ Αντε ξυπνα τον κι αυτον να δουμε κατα που γερνει;)

Leia Γκεβάρα
Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο.:)
Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.:blink:Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! ;)
Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε!:up::up::up:
Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα!:blink:;):P:P
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μυρτώ:D

Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση!;):D:D
Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει:lol::lol::lol:
Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας)

Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει:lol::lol::lol:
Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας)

Κλάρα τώρα πάω στο θέμα μας να του εξηγήσω δυό λογάκια.;)
Πες του και εσύ οτι η ζωή δεν είναι μόνο...ύπνος και φαί!:blink::blink::blink:

Leia o δικός σου αδερφός τί λέει για όλα αυτά?;)
Η καλοπίζεται τώρα όλη την μέρα και δεν έχει μυαλό για αγώνες!:blink::down:
Κρίμα γιατί κάποτε υπήρξε σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας!!!:up:
Ο δικός μου αδερφός πάλι, τέτοιος μπάμιας που είναι αποκλείεται να εναντιωθεί στην μαμά μου.Ολή την ώρα πάει και χαιδεύεται.:down:
ΜΥΡΤΩ:D

Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!
Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! :blink::blink:

Άσπρη :redface: και Beeb :redface:

Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο;) Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας..
Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα..
Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου")

Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει?:blink::blink::blink:;)
Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη!;)
ΜΥΡΤΩ

Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας:mad::mad:
Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!!

(μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?)

Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει?:blink::blink::blink:;)
Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη!;)
ΜΥΡΤΩ
Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι.

(μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?)
Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα.

"Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!":up::up::up::up:

Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο;) Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας..
Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα..
Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου")

Ναι ασυζητητί!;)Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού!:up::up::up:
ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ
Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε?;):up:
Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία?:hmm:

Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ.:redface:

Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι.

Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα.

και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? :P
πασχαλια η πειρατινα:cool:

και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? :P
πασχαλια η πειρατινα:cool:
Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά!

Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!)

Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back