tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:19 Η tzoutzou έγραψε: #2.941 18-03-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Να είχα μωρέ εγώ τέτοια γάτα!!!Από νεογέννητη θα την είχα τρελλάνει στο βουρτσισμα, να δεις, θα συνήθιζε ή όχι;ΧΑ! που νόμιζες ότι θα με τρομάξεις!Και ο Σείριος θα είναι πίσω από τα κάγκελα, ΧΑ!! (Στην έκθεση θα έρθω ινκόγκνιτο, θα ρίξω μια ματιά, κι άμα δεν δω μια κυρία με τσάντα που χουχουρίζει, τότε θα αποκαλυφθώ) Click για ανάπτυξη... Kαλα κιουρια μου!!!!!Κι αμα δεις εσυ καμια τετοια,τρυπα μου τη μυτη!!!!!!Και κυρια και με τσαντα που χουχουριζει?????????? Για κοπελιτσα ψαξε με τσαντα που γριλιζει και κανει χου!!!!!!!!!!!!!! (Αφου αρχισα να τη χτενιζω απο την πρωτη μερα που ηρθε...στην αρχη καθοταν αλλα οταν φουντωσε το τριχωμα σταματησε δια ροπαλου!!!!) Κατω οι δικτατορια της χτενας!!!!!!!!!!Ζητω το επιμελως ατημελητο λουκ!!!!Ζητω το πριβε χτενισμα με τη γλωσσα μας!!!!ΚΑΤΩ ΤΟ GROOMING!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:28 Η konstans έγραψε: #2.942 18-03-09 16:28 ΖΗΤΩ!!!! ΖΗΤΩ!!!! ΖΗΤΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:36 Η chryssa έγραψε: #2.943 18-03-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ζητω το πριβε χτενισμα με τη γλωσσα μας!!!!ΚΑΤΩ ΤΟ GROOMING!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΤΩΩΩΩ! ΚΑΤΩΩΩ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ! LEIA, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 19:39 Η Ελένη Άνση: #2.944 18-03-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: ΚΑΤΩΩΩΩ! ΚΑΤΩΩΩ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ! LEIA, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 19:45 Η Ελένη Άνση: #2.945 18-03-09 19:45 Βαβελοψαράκι μου και Beebούκο μου, σας ευχαριστώ, και, ευτυχώς μαυρούκο μου, μου έβαλες τη φωτογραφία σουΚυρία Βαβελοψαρίνα μου, βάλτε μας και εσείς φωτογραφία τις κεραμιδογατούλες σας, σίγουρα είναι κουκλίτσες:cat::cat::cat: Μπάχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 21:15 Η tzoutzou έγραψε: #2.946 18-03-09 21:15 Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:11 Η Μυρτω4038: #2.947 18-03-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Click για ανάπτυξη... Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:17 Η tzoutzou έγραψε: #2.948 18-03-09 22:17 Ολοι οι υποστηρικτες του δικαιου αγωνα μας ειναι ευπροσδεκτοι!!! Δεν την ξεκιναμε ακομα την επανασταση...τωρα οργανωνομαστε ακομα...θα σε ειδοποιησουμε παραυτα.. ΥΓ Αντε ξυπνα τον κι αυτον να δουμε κατα που γερνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:18 Η athanasiad: #2.949 18-03-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Click για ανάπτυξη... Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #2.950 18-03-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Click για ανάπτυξη... Κλάρα τώρα πάω στο θέμα μας να του εξηγήσω δυό λογάκια. Πες του και εσύ οτι η ζωή δεν είναι μόνο...ύπνος και φαί! Leia o δικός σου αδερφός τί λέει για όλα αυτά? Η καλοπίζεται τώρα όλη την μέρα και δεν έχει μυαλό για αγώνες! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρξε σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας!!! Ο δικός μου αδερφός πάλι, τέτοιος μπάμιας που είναι αποκλείεται να εναντιωθεί στην μαμά μου.Ολή την ώρα πάει και χαιδεύεται. ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.951 18-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:37 Η tzoutzou έγραψε: #2.952 18-03-09 22:37 Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #2.953 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Να είχα μωρέ εγώ τέτοια γάτα!!!Από νεογέννητη θα την είχα τρελλάνει στο βουρτσισμα, να δεις, θα συνήθιζε ή όχι;ΧΑ! που νόμιζες ότι θα με τρομάξεις!Και ο Σείριος θα είναι πίσω από τα κάγκελα, ΧΑ!! (Στην έκθεση θα έρθω ινκόγκνιτο, θα ρίξω μια ματιά, κι άμα δεν δω μια κυρία με τσάντα που χουχουρίζει, τότε θα αποκαλυφθώ) Click για ανάπτυξη... Kαλα κιουρια μου!!!!!Κι αμα δεις εσυ καμια τετοια,τρυπα μου τη μυτη!!!!!!Και κυρια και με τσαντα που χουχουριζει?????????? Για κοπελιτσα ψαξε με τσαντα που γριλιζει και κανει χου!!!!!!!!!!!!!! (Αφου αρχισα να τη χτενιζω απο την πρωτη μερα που ηρθε...στην αρχη καθοταν αλλα οταν φουντωσε το τριχωμα σταματησε δια ροπαλου!!!!) Κατω οι δικτατορια της χτενας!!!!!!!!!!Ζητω το επιμελως ατημελητο λουκ!!!!Ζητω το πριβε χτενισμα με τη γλωσσα μας!!!!ΚΑΤΩ ΤΟ GROOMING!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:28 Η konstans έγραψε: #2.942 18-03-09 16:28 ΖΗΤΩ!!!! ΖΗΤΩ!!!! ΖΗΤΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:36 Η chryssa έγραψε: #2.943 18-03-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ζητω το πριβε χτενισμα με τη γλωσσα μας!!!!ΚΑΤΩ ΤΟ GROOMING!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΤΩΩΩΩ! ΚΑΤΩΩΩ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ! LEIA, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 19:39 Η Ελένη Άνση: #2.944 18-03-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: ΚΑΤΩΩΩΩ! ΚΑΤΩΩΩ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ! LEIA, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 19:45 Η Ελένη Άνση: #2.945 18-03-09 19:45 Βαβελοψαράκι μου και Beebούκο μου, σας ευχαριστώ, και, ευτυχώς μαυρούκο μου, μου έβαλες τη φωτογραφία σουΚυρία Βαβελοψαρίνα μου, βάλτε μας και εσείς φωτογραφία τις κεραμιδογατούλες σας, σίγουρα είναι κουκλίτσες:cat::cat::cat: Μπάχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 21:15 Η tzoutzou έγραψε: #2.946 18-03-09 21:15 Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:11 Η Μυρτω4038: #2.947 18-03-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Click για ανάπτυξη... Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:17 Η tzoutzou έγραψε: #2.948 18-03-09 22:17 Ολοι οι υποστηρικτες του δικαιου αγωνα μας ειναι ευπροσδεκτοι!!! Δεν την ξεκιναμε ακομα την επανασταση...τωρα οργανωνομαστε ακομα...θα σε ειδοποιησουμε παραυτα.. ΥΓ Αντε ξυπνα τον κι αυτον να δουμε κατα που γερνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:18 Η athanasiad: #2.949 18-03-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Click για ανάπτυξη... Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #2.950 18-03-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Click για ανάπτυξη... Κλάρα τώρα πάω στο θέμα μας να του εξηγήσω δυό λογάκια. Πες του και εσύ οτι η ζωή δεν είναι μόνο...ύπνος και φαί! Leia o δικός σου αδερφός τί λέει για όλα αυτά? Η καλοπίζεται τώρα όλη την μέρα και δεν έχει μυαλό για αγώνες! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρξε σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας!!! Ο δικός μου αδερφός πάλι, τέτοιος μπάμιας που είναι αποκλείεται να εναντιωθεί στην μαμά μου.Ολή την ώρα πάει και χαιδεύεται. ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.951 18-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:37 Η tzoutzou έγραψε: #2.952 18-03-09 22:37 Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #2.953 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΖΗΤΩ!!!! ΖΗΤΩ!!!! ΖΗΤΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:36 Η chryssa έγραψε: #2.943 18-03-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ζητω το πριβε χτενισμα με τη γλωσσα μας!!!!ΚΑΤΩ ΤΟ GROOMING!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΤΩΩΩΩ! ΚΑΤΩΩΩ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ! LEIA, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 19:39 Η Ελένη Άνση: #2.944 18-03-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: ΚΑΤΩΩΩΩ! ΚΑΤΩΩΩ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ! LEIA, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 19:45 Η Ελένη Άνση: #2.945 18-03-09 19:45 Βαβελοψαράκι μου και Beebούκο μου, σας ευχαριστώ, και, ευτυχώς μαυρούκο μου, μου έβαλες τη φωτογραφία σουΚυρία Βαβελοψαρίνα μου, βάλτε μας και εσείς φωτογραφία τις κεραμιδογατούλες σας, σίγουρα είναι κουκλίτσες:cat::cat::cat: Μπάχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 21:15 Η tzoutzou έγραψε: #2.946 18-03-09 21:15 Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:11 Η Μυρτω4038: #2.947 18-03-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Click για ανάπτυξη... Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:17 Η tzoutzou έγραψε: #2.948 18-03-09 22:17 Ολοι οι υποστηρικτες του δικαιου αγωνα μας ειναι ευπροσδεκτοι!!! Δεν την ξεκιναμε ακομα την επανασταση...τωρα οργανωνομαστε ακομα...θα σε ειδοποιησουμε παραυτα.. ΥΓ Αντε ξυπνα τον κι αυτον να δουμε κατα που γερνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:18 Η athanasiad: #2.949 18-03-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Click για ανάπτυξη... Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #2.950 18-03-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Click για ανάπτυξη... Κλάρα τώρα πάω στο θέμα μας να του εξηγήσω δυό λογάκια. Πες του και εσύ οτι η ζωή δεν είναι μόνο...ύπνος και φαί! Leia o δικός σου αδερφός τί λέει για όλα αυτά? Η καλοπίζεται τώρα όλη την μέρα και δεν έχει μυαλό για αγώνες! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρξε σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας!!! Ο δικός μου αδερφός πάλι, τέτοιος μπάμιας που είναι αποκλείεται να εναντιωθεί στην μαμά μου.Ολή την ώρα πάει και χαιδεύεται. ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.951 18-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:37 Η tzoutzou έγραψε: #2.952 18-03-09 22:37 Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #2.953 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ζητω το πριβε χτενισμα με τη γλωσσα μας!!!!ΚΑΤΩ ΤΟ GROOMING!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΤΩΩΩΩ! ΚΑΤΩΩΩ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ! LEIA, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 19:39 Η Ελένη Άνση: #2.944 18-03-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: ΚΑΤΩΩΩΩ! ΚΑΤΩΩΩ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ! LEIA, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 19:45 Η Ελένη Άνση: #2.945 18-03-09 19:45 Βαβελοψαράκι μου και Beebούκο μου, σας ευχαριστώ, και, ευτυχώς μαυρούκο μου, μου έβαλες τη φωτογραφία σουΚυρία Βαβελοψαρίνα μου, βάλτε μας και εσείς φωτογραφία τις κεραμιδογατούλες σας, σίγουρα είναι κουκλίτσες:cat::cat::cat: Μπάχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 21:15 Η tzoutzou έγραψε: #2.946 18-03-09 21:15 Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:11 Η Μυρτω4038: #2.947 18-03-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Click για ανάπτυξη... Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:17 Η tzoutzou έγραψε: #2.948 18-03-09 22:17 Ολοι οι υποστηρικτες του δικαιου αγωνα μας ειναι ευπροσδεκτοι!!! Δεν την ξεκιναμε ακομα την επανασταση...τωρα οργανωνομαστε ακομα...θα σε ειδοποιησουμε παραυτα.. ΥΓ Αντε ξυπνα τον κι αυτον να δουμε κατα που γερνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:18 Η athanasiad: #2.949 18-03-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Click για ανάπτυξη... Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #2.950 18-03-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Click για ανάπτυξη... Κλάρα τώρα πάω στο θέμα μας να του εξηγήσω δυό λογάκια. Πες του και εσύ οτι η ζωή δεν είναι μόνο...ύπνος και φαί! Leia o δικός σου αδερφός τί λέει για όλα αυτά? Η καλοπίζεται τώρα όλη την μέρα και δεν έχει μυαλό για αγώνες! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρξε σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας!!! Ο δικός μου αδερφός πάλι, τέτοιος μπάμιας που είναι αποκλείεται να εναντιωθεί στην μαμά μου.Ολή την ώρα πάει και χαιδεύεται. ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.951 18-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:37 Η tzoutzou έγραψε: #2.952 18-03-09 22:37 Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #2.953 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: ΚΑΤΩΩΩΩ! ΚΑΤΩΩΩ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ! LEIA, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 19:45 Η Ελένη Άνση: #2.945 18-03-09 19:45 Βαβελοψαράκι μου και Beebούκο μου, σας ευχαριστώ, και, ευτυχώς μαυρούκο μου, μου έβαλες τη φωτογραφία σουΚυρία Βαβελοψαρίνα μου, βάλτε μας και εσείς φωτογραφία τις κεραμιδογατούλες σας, σίγουρα είναι κουκλίτσες:cat::cat::cat: Μπάχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 21:15 Η tzoutzou έγραψε: #2.946 18-03-09 21:15 Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:11 Η Μυρτω4038: #2.947 18-03-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Click για ανάπτυξη... Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:17 Η tzoutzou έγραψε: #2.948 18-03-09 22:17 Ολοι οι υποστηρικτες του δικαιου αγωνα μας ειναι ευπροσδεκτοι!!! Δεν την ξεκιναμε ακομα την επανασταση...τωρα οργανωνομαστε ακομα...θα σε ειδοποιησουμε παραυτα.. ΥΓ Αντε ξυπνα τον κι αυτον να δουμε κατα που γερνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:18 Η athanasiad: #2.949 18-03-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Click για ανάπτυξη... Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #2.950 18-03-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Click για ανάπτυξη... Κλάρα τώρα πάω στο θέμα μας να του εξηγήσω δυό λογάκια. Πες του και εσύ οτι η ζωή δεν είναι μόνο...ύπνος και φαί! Leia o δικός σου αδερφός τί λέει για όλα αυτά? Η καλοπίζεται τώρα όλη την μέρα και δεν έχει μυαλό για αγώνες! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρξε σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας!!! Ο δικός μου αδερφός πάλι, τέτοιος μπάμιας που είναι αποκλείεται να εναντιωθεί στην μαμά μου.Ολή την ώρα πάει και χαιδεύεται. ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.951 18-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:37 Η tzoutzou έγραψε: #2.952 18-03-09 22:37 Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #2.953 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαβελοψαράκι μου και Beebούκο μου, σας ευχαριστώ, και, ευτυχώς μαυρούκο μου, μου έβαλες τη φωτογραφία σουΚυρία Βαβελοψαρίνα μου, βάλτε μας και εσείς φωτογραφία τις κεραμιδογατούλες σας, σίγουρα είναι κουκλίτσες:cat::cat::cat: Μπάχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 21:15 Η tzoutzou έγραψε: #2.946 18-03-09 21:15 Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:11 Η Μυρτω4038: #2.947 18-03-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Click για ανάπτυξη... Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:17 Η tzoutzou έγραψε: #2.948 18-03-09 22:17 Ολοι οι υποστηρικτες του δικαιου αγωνα μας ειναι ευπροσδεκτοι!!! Δεν την ξεκιναμε ακομα την επανασταση...τωρα οργανωνομαστε ακομα...θα σε ειδοποιησουμε παραυτα.. ΥΓ Αντε ξυπνα τον κι αυτον να δουμε κατα που γερνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:18 Η athanasiad: #2.949 18-03-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Click για ανάπτυξη... Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #2.950 18-03-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Click για ανάπτυξη... Κλάρα τώρα πάω στο θέμα μας να του εξηγήσω δυό λογάκια. Πες του και εσύ οτι η ζωή δεν είναι μόνο...ύπνος και φαί! Leia o δικός σου αδερφός τί λέει για όλα αυτά? Η καλοπίζεται τώρα όλη την μέρα και δεν έχει μυαλό για αγώνες! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρξε σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας!!! Ο δικός μου αδερφός πάλι, τέτοιος μπάμιας που είναι αποκλείεται να εναντιωθεί στην μαμά μου.Ολή την ώρα πάει και χαιδεύεται. ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.951 18-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:37 Η tzoutzou έγραψε: #2.952 18-03-09 22:37 Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #2.953 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:11 Η Μυρτω4038: #2.947 18-03-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Click για ανάπτυξη... Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:17 Η tzoutzou έγραψε: #2.948 18-03-09 22:17 Ολοι οι υποστηρικτες του δικαιου αγωνα μας ειναι ευπροσδεκτοι!!! Δεν την ξεκιναμε ακομα την επανασταση...τωρα οργανωνομαστε ακομα...θα σε ειδοποιησουμε παραυτα.. ΥΓ Αντε ξυπνα τον κι αυτον να δουμε κατα που γερνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:18 Η athanasiad: #2.949 18-03-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Click για ανάπτυξη... Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #2.950 18-03-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Click για ανάπτυξη... Κλάρα τώρα πάω στο θέμα μας να του εξηγήσω δυό λογάκια. Πες του και εσύ οτι η ζωή δεν είναι μόνο...ύπνος και φαί! Leia o δικός σου αδερφός τί λέει για όλα αυτά? Η καλοπίζεται τώρα όλη την μέρα και δεν έχει μυαλό για αγώνες! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρξε σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας!!! Ο δικός μου αδερφός πάλι, τέτοιος μπάμιας που είναι αποκλείεται να εναντιωθεί στην μαμά μου.Ολή την ώρα πάει και χαιδεύεται. ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.951 18-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:37 Η tzoutzou έγραψε: #2.952 18-03-09 22:37 Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #2.953 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!!Ηρθε η ωρα να δειξουμε στα διποδα οτι δεν μπορουν να μας κανουν ολες τις σαχλαμαρες που κανουν και οι ιδιοι!!Πρεπει να καταλαβουν οτι ειμαστε ΓΑΤΕΣ και γι αυτες τις δουλειες εχουμε τη γλωσσα μας και τους καναπεδες για τα νυχια μας!!!!ΑΙσχος και ντροπη να μας κανουν μπανιο!!!!Εμας,τα καθαροτερα πλασματα στον πλανητη!!!!!Ας εννωθουμε,ας τους δειξουμε τη δυναμη μας!!!! Ολες οι γατες ειμαστε ισες,μακρυτριχες και μη!!! KATΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗς ΧΤΕΝΑΣ!!!! Leia Γκεβαρα! Click για ανάπτυξη... Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:17 Η tzoutzou έγραψε: #2.948 18-03-09 22:17 Ολοι οι υποστηρικτες του δικαιου αγωνα μας ειναι ευπροσδεκτοι!!! Δεν την ξεκιναμε ακομα την επανασταση...τωρα οργανωνομαστε ακομα...θα σε ειδοποιησουμε παραυτα.. ΥΓ Αντε ξυπνα τον κι αυτον να δουμε κατα που γερνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:18 Η athanasiad: #2.949 18-03-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Click για ανάπτυξη... Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #2.950 18-03-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Click για ανάπτυξη... Κλάρα τώρα πάω στο θέμα μας να του εξηγήσω δυό λογάκια. Πες του και εσύ οτι η ζωή δεν είναι μόνο...ύπνος και φαί! Leia o δικός σου αδερφός τί λέει για όλα αυτά? Η καλοπίζεται τώρα όλη την μέρα και δεν έχει μυαλό για αγώνες! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρξε σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας!!! Ο δικός μου αδερφός πάλι, τέτοιος μπάμιας που είναι αποκλείεται να εναντιωθεί στην μαμά μου.Ολή την ώρα πάει και χαιδεύεται. ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.951 18-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:37 Η tzoutzou έγραψε: #2.952 18-03-09 22:37 Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #2.953 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολοι οι υποστηρικτες του δικαιου αγωνα μας ειναι ευπροσδεκτοι!!! Δεν την ξεκιναμε ακομα την επανασταση...τωρα οργανωνομαστε ακομα...θα σε ειδοποιησουμε παραυτα.. ΥΓ Αντε ξυπνα τον κι αυτον να δουμε κατα που γερνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:18 Η athanasiad: #2.949 18-03-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από niki: Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Click για ανάπτυξη... Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #2.950 18-03-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Click για ανάπτυξη... Κλάρα τώρα πάω στο θέμα μας να του εξηγήσω δυό λογάκια. Πες του και εσύ οτι η ζωή δεν είναι μόνο...ύπνος και φαί! Leia o δικός σου αδερφός τί λέει για όλα αυτά? Η καλοπίζεται τώρα όλη την μέρα και δεν έχει μυαλό για αγώνες! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρξε σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας!!! Ο δικός μου αδερφός πάλι, τέτοιος μπάμιας που είναι αποκλείεται να εναντιωθεί στην μαμά μου.Ολή την ώρα πάει και χαιδεύεται. ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.951 18-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:37 Η tzoutzou έγραψε: #2.952 18-03-09 22:37 Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #2.953 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Leia Γκεβάρα Σε γενικές γραμμές συμγωνώ με το πιο πάνω μανιφέστο. Εχω μια ένσταση στις βούρτσες γιατί εμένα μου αρέσει να με βουρτσίζουν.Αλλά συμφωνώ απόλυτα για τους νυχοκόπτες.ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ! Για αυτό και έστω από μακριά συμπαρίσταμαι στον δίκαιο αγώνα που ξεκινάτε! Μην αρχίσετε την επανάσταση χωρίς εμένα! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μυρτώ Υ.Γ Πάω να ξυπνήσω τον αρραβωνιαστικό μου, να πάρει και αυτός θέση! Click για ανάπτυξη... Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #2.950 18-03-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Click για ανάπτυξη... Κλάρα τώρα πάω στο θέμα μας να του εξηγήσω δυό λογάκια. Πες του και εσύ οτι η ζωή δεν είναι μόνο...ύπνος και φαί! Leia o δικός σου αδερφός τί λέει για όλα αυτά? Η καλοπίζεται τώρα όλη την μέρα και δεν έχει μυαλό για αγώνες! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρξε σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας!!! Ο δικός μου αδερφός πάλι, τέτοιος μπάμιας που είναι αποκλείεται να εναντιωθεί στην μαμά μου.Ολή την ώρα πάει και χαιδεύεται. ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.951 18-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:37 Η tzoutzou έγραψε: #2.952 18-03-09 22:37 Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #2.953 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τι θέση εννοείς; Στην αλλη πλευρά του καναπέ; Αυτός Μυρτούλα μου, όταν δεν τρώει, κοιμάται....τι θέση περιμένεις να πάρει; Οταν σκέφτεται κουράζεται και μετά πεινάει Κλάρα (γεμάτη από αγάπη και φροντίδα για τον αδελφό της και αρραβωνιαστικό της Μυρτούλας) Click για ανάπτυξη... Κλάρα τώρα πάω στο θέμα μας να του εξηγήσω δυό λογάκια. Πες του και εσύ οτι η ζωή δεν είναι μόνο...ύπνος και φαί! Leia o δικός σου αδερφός τί λέει για όλα αυτά? Η καλοπίζεται τώρα όλη την μέρα και δεν έχει μυαλό για αγώνες! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρξε σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας!!! Ο δικός μου αδερφός πάλι, τέτοιος μπάμιας που είναι αποκλείεται να εναντιωθεί στην μαμά μου.Ολή την ώρα πάει και χαιδεύεται. ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.951 18-03-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:37 Η tzoutzou έγραψε: #2.952 18-03-09 22:37 Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #2.953 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συντροφοι και συντροφισσες,ηρθε η ωρα να επαναστατησουμε εναντια στις χτενες,τις βουρτσες και τα γαντια και τους νυχοκοπτες!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:37 Η tzoutzou έγραψε: #2.952 18-03-09 22:37 Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #2.953 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #2.953 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η tzoutzou έγραψε: #2.954 18-03-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Εμ,κατι τυποι σαν κι εσας χαλανε την πιατσα και μετα οι διποδοι νομιζουν οτι γινεται σε ολους μας Δεν ειμαστε ολες οι γατες ιδιες!!!!!!!!!Αυτο πρεπει να καταλαβουν...υπαρχουν και τα στριτζογατα!!!!!! (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Zbeebz έγραψε: #2.955 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Το κόψιμο των νυχιών όμως, μην μου πείτε οτι σας αρέσει? Αυτό δεν αρέσει ...ούτε στον Αρη! ΜΥΡΤΩ Click για ανάπτυξη... Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: (μπορειτε τουλαχιστον να μην το διατυμπανιζετε και παιρνουν αερα τα διποδα?) Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:44 Η Ελένη Άνση: #2.956 18-03-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα... μα... εμάς μας αρέσει το χτένισμα, και στους δύο! Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... "Άμα δεν ταιριάζαμε, δε συμπεθεριάζαμε!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η Μυρτω4038: #2.957 18-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελα μου ντε?Δεν εχω ιδεα για τη γνωμη του αδερφου μου...οντως εχει χαθει γιατι ετοιμαζεται...εχει αγωνα αυριο Πιστευω ομως οτι θα στηριξει κι αυτος το δικαιο αγωνα μας.. Αλλα τον αδερφο μας τον υποστηριζουμε στο δικο του αγωνα.. Ζητω τα κεραμμυδακια!!!!(ή αλλιως ¨γατες σπιτιου") Click για ανάπτυξη... Ναι ασυζητητί!Ψηφίζουμε Σειριόνι δαγκωτό για την πρωτιά στις γάτες σπιτιού! ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ Εχουμε δικό μας διαγωνιζόμενο και δεν θα τον στηρίξουμε? Γνωρίζουμε άλλα γατιά σ'αυτήν την κατηγορία? Σορρυ για το οφφ στο θέμα του ΑΓΩΝΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:49 Η ιβανα έγραψε: #2.958 18-03-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Άσπρη. Εμένα δεν μου τα έχουν κόψει ποτέ τα νύχια γιατί ποτέ δεν έβγαλα νύχια πουθενά και σε κανέναν! Όσο για τον Beeb, το δίποδο έχει βρει τη μαγική συνταγή. Περιμένει να τον τσακώσει μισοκοιμισμένο. Παίρνει τον νυχοκόπτη (για ανθρώπους, παρακαλώ!) και σε δύο λεπτάκια μέσα, γλυκομιλώντας συνεχώς στον Beeb, του έχει κάνει το μανικιούρ του! Δεν προλαβαίνει να πάρει χαμπάρι. Τι να σου πω βρε Leia, θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε ομερτά! Μόκο. Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά. Μούγκα στη στρούγκα. Click για ανάπτυξη... και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #2.959 18-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η tzoutzou έγραψε: #2.960 18-03-09 22:52 Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α πα πα τι τραβαει ο καημενος ο Beeb!!!!!!!!!!Μα στον υπνο κυρια μου??????Θα στειλω ενα βραδυ την επιλεκτη ομαδα γατοκομαντο κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) θα σας κανουν το ιδιο...γλυκογουργουριζοντας, με το νυχοκοπτη για γατες !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.