tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:53 Η tzoutzou έγραψε: #2.961 18-03-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Μα κι εσεις Πειρατινα μου?????????????Ε,αυτο δεν το περιμενα απο εσενα....με τετοια μουρη και καθεσαι για χτενισμα??? Ναι,χαλας την πιατσα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:55 Η tzoutzou έγραψε: #2.962 18-03-09 22:55 Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #2.963 18-03-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Click για ανάπτυξη... μονο σε αυτα ειμαι δικια σας, γιατι εχω και γω φασεις που κατεβαζω μουρες. μη με κανεις μπανιο, σου'χω κατεβασει τη μουρη Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μα κι εσεις Πειρατινα μου?????????????Ε,αυτο δεν το περιμενα απο εσενα....με τετοια μουρη και καθεσαι για χτενισμα??? Ναι,χαλας την πιατσα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εχω και γω τις στριμαδες μου μην ανησυχεις. δαγκωνω μυτη διποδου ενιοτε, ριχνω καμια μπουφλα, αλλα χαλαρα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:02 Η Zbeebz έγραψε: #2.964 18-03-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) Click για ανάπτυξη... Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η ιβανα έγραψε: #2.965 18-03-09 23:03 α !!! και δε δινω κοιλια. εχω στοιχεια και στριτζογατου, αλλα και χαλβαδογατου. τι ειμαι ομως τελικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Η tzoutzou έγραψε: #2.966 18-03-09 23:12 Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:13 Η tzoutzou έγραψε: #2.967 18-03-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! Click για ανάπτυξη... (το διποδο ξεραθηκε στα γελια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #2.968 18-03-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Click για ανάπτυξη... αχ λεια ! καταλαβες απολυτα τη διχασμενη μου προσωπικοτητα. ντοκτωρ τζεκυλ, μιστερ χαιντ. πασχαλια εγω παλι ειχα καταλαβει ποσο σχιζοφρενικο γατι εισαι. διποδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:23 Η Ελένη Άνση: #2.969 18-03-09 23:23 Χαλβάδες, πουρέδες, λαπάδες και άλλα φαγητά του φόρουμ, φανερωθείτε, είμαστε πολλοί, μπουφέ κάνουμε (να βγουν μπροστά και οι σούπες και τα ρυζόγαλα και τα σαγανάκια). Εγώ είμαι σουφλέ και ο beeb μου .....μπλακ φόρεστ!!!! Εγώ, το ομολογώ. Και στο μπάνιο κάθομαι, και στο χτένισμα κάθομαι και να μου κόψουν τα νύχια κάθομαι και στη γατιέρα κάθομαι και στο γιατρό κάθομαι. Είμαι της άποψης ότι ωφελεί το να κάαααααααθεσαι!! Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:34 Η Μυρτω4038: #2.970 18-03-09 23:34 Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η ELENIP έγραψε: #2.971 19-03-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Click για ανάπτυξη... Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η konstans έγραψε: #2.972 19-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με φωνάξατε???? Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Σίσσυ (Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Μυρτω4038: #2.973 19-03-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? πασχαλια η πειρατινα Click για ανάπτυξη... Μα κι εσεις Πειρατινα μου?????????????Ε,αυτο δεν το περιμενα απο εσενα....με τετοια μουρη και καθεσαι για χτενισμα??? Ναι,χαλας την πιατσα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 22:55 Η tzoutzou έγραψε: #2.962 18-03-09 22:55 Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #2.963 18-03-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Click για ανάπτυξη... μονο σε αυτα ειμαι δικια σας, γιατι εχω και γω φασεις που κατεβαζω μουρες. μη με κανεις μπανιο, σου'χω κατεβασει τη μουρη Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μα κι εσεις Πειρατινα μου?????????????Ε,αυτο δεν το περιμενα απο εσενα....με τετοια μουρη και καθεσαι για χτενισμα??? Ναι,χαλας την πιατσα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εχω και γω τις στριμαδες μου μην ανησυχεις. δαγκωνω μυτη διποδου ενιοτε, ριχνω καμια μπουφλα, αλλα χαλαρα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:02 Η Zbeebz έγραψε: #2.964 18-03-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) Click για ανάπτυξη... Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η ιβανα έγραψε: #2.965 18-03-09 23:03 α !!! και δε δινω κοιλια. εχω στοιχεια και στριτζογατου, αλλα και χαλβαδογατου. τι ειμαι ομως τελικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Η tzoutzou έγραψε: #2.966 18-03-09 23:12 Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:13 Η tzoutzou έγραψε: #2.967 18-03-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! Click για ανάπτυξη... (το διποδο ξεραθηκε στα γελια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #2.968 18-03-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Click για ανάπτυξη... αχ λεια ! καταλαβες απολυτα τη διχασμενη μου προσωπικοτητα. ντοκτωρ τζεκυλ, μιστερ χαιντ. πασχαλια εγω παλι ειχα καταλαβει ποσο σχιζοφρενικο γατι εισαι. διποδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:23 Η Ελένη Άνση: #2.969 18-03-09 23:23 Χαλβάδες, πουρέδες, λαπάδες και άλλα φαγητά του φόρουμ, φανερωθείτε, είμαστε πολλοί, μπουφέ κάνουμε (να βγουν μπροστά και οι σούπες και τα ρυζόγαλα και τα σαγανάκια). Εγώ είμαι σουφλέ και ο beeb μου .....μπλακ φόρεστ!!!! Εγώ, το ομολογώ. Και στο μπάνιο κάθομαι, και στο χτένισμα κάθομαι και να μου κόψουν τα νύχια κάθομαι και στη γατιέρα κάθομαι και στο γιατρό κάθομαι. Είμαι της άποψης ότι ωφελεί το να κάαααααααθεσαι!! Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:34 Η Μυρτω4038: #2.970 18-03-09 23:34 Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η ELENIP έγραψε: #2.971 19-03-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Click για ανάπτυξη... Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η konstans έγραψε: #2.972 19-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με φωνάξατε???? Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Σίσσυ (Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Μυρτω4038: #2.973 19-03-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #2.963 18-03-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Click για ανάπτυξη... μονο σε αυτα ειμαι δικια σας, γιατι εχω και γω φασεις που κατεβαζω μουρες. μη με κανεις μπανιο, σου'χω κατεβασει τη μουρη Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μα κι εσεις Πειρατινα μου?????????????Ε,αυτο δεν το περιμενα απο εσενα....με τετοια μουρη και καθεσαι για χτενισμα??? Ναι,χαλας την πιατσα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εχω και γω τις στριμαδες μου μην ανησυχεις. δαγκωνω μυτη διποδου ενιοτε, ριχνω καμια μπουφλα, αλλα χαλαρα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:02 Η Zbeebz έγραψε: #2.964 18-03-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) Click για ανάπτυξη... Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η ιβανα έγραψε: #2.965 18-03-09 23:03 α !!! και δε δινω κοιλια. εχω στοιχεια και στριτζογατου, αλλα και χαλβαδογατου. τι ειμαι ομως τελικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Η tzoutzou έγραψε: #2.966 18-03-09 23:12 Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:13 Η tzoutzou έγραψε: #2.967 18-03-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! Click για ανάπτυξη... (το διποδο ξεραθηκε στα γελια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #2.968 18-03-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Click για ανάπτυξη... αχ λεια ! καταλαβες απολυτα τη διχασμενη μου προσωπικοτητα. ντοκτωρ τζεκυλ, μιστερ χαιντ. πασχαλια εγω παλι ειχα καταλαβει ποσο σχιζοφρενικο γατι εισαι. διποδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:23 Η Ελένη Άνση: #2.969 18-03-09 23:23 Χαλβάδες, πουρέδες, λαπάδες και άλλα φαγητά του φόρουμ, φανερωθείτε, είμαστε πολλοί, μπουφέ κάνουμε (να βγουν μπροστά και οι σούπες και τα ρυζόγαλα και τα σαγανάκια). Εγώ είμαι σουφλέ και ο beeb μου .....μπλακ φόρεστ!!!! Εγώ, το ομολογώ. Και στο μπάνιο κάθομαι, και στο χτένισμα κάθομαι και να μου κόψουν τα νύχια κάθομαι και στη γατιέρα κάθομαι και στο γιατρό κάθομαι. Είμαι της άποψης ότι ωφελεί το να κάαααααααθεσαι!! Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:34 Η Μυρτω4038: #2.970 18-03-09 23:34 Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η ELENIP έγραψε: #2.971 19-03-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Click για ανάπτυξη... Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η konstans έγραψε: #2.972 19-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με φωνάξατε???? Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Σίσσυ (Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Μυρτω4038: #2.973 19-03-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά! Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!) Click για ανάπτυξη... μονο σε αυτα ειμαι δικια σας, γιατι εχω και γω φασεις που κατεβαζω μουρες. μη με κανεις μπανιο, σου'χω κατεβασει τη μουρη Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μα κι εσεις Πειρατινα μου?????????????Ε,αυτο δεν το περιμενα απο εσενα....με τετοια μουρη και καθεσαι για χτενισμα??? Ναι,χαλας την πιατσα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εχω και γω τις στριμαδες μου μην ανησυχεις. δαγκωνω μυτη διποδου ενιοτε, ριχνω καμια μπουφλα, αλλα χαλαρα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:02 Η Zbeebz έγραψε: #2.964 18-03-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) Click για ανάπτυξη... Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η ιβανα έγραψε: #2.965 18-03-09 23:03 α !!! και δε δινω κοιλια. εχω στοιχεια και στριτζογατου, αλλα και χαλβαδογατου. τι ειμαι ομως τελικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Η tzoutzou έγραψε: #2.966 18-03-09 23:12 Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:13 Η tzoutzou έγραψε: #2.967 18-03-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! Click για ανάπτυξη... (το διποδο ξεραθηκε στα γελια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #2.968 18-03-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Click για ανάπτυξη... αχ λεια ! καταλαβες απολυτα τη διχασμενη μου προσωπικοτητα. ντοκτωρ τζεκυλ, μιστερ χαιντ. πασχαλια εγω παλι ειχα καταλαβει ποσο σχιζοφρενικο γατι εισαι. διποδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:23 Η Ελένη Άνση: #2.969 18-03-09 23:23 Χαλβάδες, πουρέδες, λαπάδες και άλλα φαγητά του φόρουμ, φανερωθείτε, είμαστε πολλοί, μπουφέ κάνουμε (να βγουν μπροστά και οι σούπες και τα ρυζόγαλα και τα σαγανάκια). Εγώ είμαι σουφλέ και ο beeb μου .....μπλακ φόρεστ!!!! Εγώ, το ομολογώ. Και στο μπάνιο κάθομαι, και στο χτένισμα κάθομαι και να μου κόψουν τα νύχια κάθομαι και στη γατιέρα κάθομαι και στο γιατρό κάθομαι. Είμαι της άποψης ότι ωφελεί το να κάαααααααθεσαι!! Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:34 Η Μυρτω4038: #2.970 18-03-09 23:34 Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η ELENIP έγραψε: #2.971 19-03-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Click για ανάπτυξη... Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η konstans έγραψε: #2.972 19-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με φωνάξατε???? Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Σίσσυ (Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Μυρτω4038: #2.973 19-03-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε) Click για ανάπτυξη... Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:03 Η ιβανα έγραψε: #2.965 18-03-09 23:03 α !!! και δε δινω κοιλια. εχω στοιχεια και στριτζογατου, αλλα και χαλβαδογατου. τι ειμαι ομως τελικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Η tzoutzou έγραψε: #2.966 18-03-09 23:12 Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:13 Η tzoutzou έγραψε: #2.967 18-03-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! Click για ανάπτυξη... (το διποδο ξεραθηκε στα γελια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #2.968 18-03-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Click για ανάπτυξη... αχ λεια ! καταλαβες απολυτα τη διχασμενη μου προσωπικοτητα. ντοκτωρ τζεκυλ, μιστερ χαιντ. πασχαλια εγω παλι ειχα καταλαβει ποσο σχιζοφρενικο γατι εισαι. διποδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:23 Η Ελένη Άνση: #2.969 18-03-09 23:23 Χαλβάδες, πουρέδες, λαπάδες και άλλα φαγητά του φόρουμ, φανερωθείτε, είμαστε πολλοί, μπουφέ κάνουμε (να βγουν μπροστά και οι σούπες και τα ρυζόγαλα και τα σαγανάκια). Εγώ είμαι σουφλέ και ο beeb μου .....μπλακ φόρεστ!!!! Εγώ, το ομολογώ. Και στο μπάνιο κάθομαι, και στο χτένισμα κάθομαι και να μου κόψουν τα νύχια κάθομαι και στη γατιέρα κάθομαι και στο γιατρό κάθομαι. Είμαι της άποψης ότι ωφελεί το να κάαααααααθεσαι!! Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:34 Η Μυρτω4038: #2.970 18-03-09 23:34 Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η ELENIP έγραψε: #2.971 19-03-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Click για ανάπτυξη... Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η konstans έγραψε: #2.972 19-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με φωνάξατε???? Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Σίσσυ (Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Μυρτω4038: #2.973 19-03-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α !!! και δε δινω κοιλια. εχω στοιχεια και στριτζογατου, αλλα και χαλβαδογατου. τι ειμαι ομως τελικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:12 Η tzoutzou έγραψε: #2.966 18-03-09 23:12 Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:13 Η tzoutzou έγραψε: #2.967 18-03-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! Click για ανάπτυξη... (το διποδο ξεραθηκε στα γελια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #2.968 18-03-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Click για ανάπτυξη... αχ λεια ! καταλαβες απολυτα τη διχασμενη μου προσωπικοτητα. ντοκτωρ τζεκυλ, μιστερ χαιντ. πασχαλια εγω παλι ειχα καταλαβει ποσο σχιζοφρενικο γατι εισαι. διποδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:23 Η Ελένη Άνση: #2.969 18-03-09 23:23 Χαλβάδες, πουρέδες, λαπάδες και άλλα φαγητά του φόρουμ, φανερωθείτε, είμαστε πολλοί, μπουφέ κάνουμε (να βγουν μπροστά και οι σούπες και τα ρυζόγαλα και τα σαγανάκια). Εγώ είμαι σουφλέ και ο beeb μου .....μπλακ φόρεστ!!!! Εγώ, το ομολογώ. Και στο μπάνιο κάθομαι, και στο χτένισμα κάθομαι και να μου κόψουν τα νύχια κάθομαι και στη γατιέρα κάθομαι και στο γιατρό κάθομαι. Είμαι της άποψης ότι ωφελεί το να κάαααααααθεσαι!! Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:34 Η Μυρτω4038: #2.970 18-03-09 23:34 Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η ELENIP έγραψε: #2.971 19-03-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Click για ανάπτυξη... Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η konstans έγραψε: #2.972 19-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με φωνάξατε???? Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Σίσσυ (Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Μυρτω4038: #2.973 19-03-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:13 Η tzoutzou έγραψε: #2.967 18-03-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! Click για ανάπτυξη... (το διποδο ξεραθηκε στα γελια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #2.968 18-03-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Click για ανάπτυξη... αχ λεια ! καταλαβες απολυτα τη διχασμενη μου προσωπικοτητα. ντοκτωρ τζεκυλ, μιστερ χαιντ. πασχαλια εγω παλι ειχα καταλαβει ποσο σχιζοφρενικο γατι εισαι. διποδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:23 Η Ελένη Άνση: #2.969 18-03-09 23:23 Χαλβάδες, πουρέδες, λαπάδες και άλλα φαγητά του φόρουμ, φανερωθείτε, είμαστε πολλοί, μπουφέ κάνουμε (να βγουν μπροστά και οι σούπες και τα ρυζόγαλα και τα σαγανάκια). Εγώ είμαι σουφλέ και ο beeb μου .....μπλακ φόρεστ!!!! Εγώ, το ομολογώ. Και στο μπάνιο κάθομαι, και στο χτένισμα κάθομαι και να μου κόψουν τα νύχια κάθομαι και στη γατιέρα κάθομαι και στο γιατρό κάθομαι. Είμαι της άποψης ότι ωφελεί το να κάαααααααθεσαι!! Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:34 Η Μυρτω4038: #2.970 18-03-09 23:34 Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η ELENIP έγραψε: #2.971 19-03-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Click για ανάπτυξη... Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η konstans έγραψε: #2.972 19-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με φωνάξατε???? Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Σίσσυ (Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Μυρτω4038: #2.973 19-03-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! Click για ανάπτυξη... (το διποδο ξεραθηκε στα γελια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #2.968 18-03-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Click για ανάπτυξη... αχ λεια ! καταλαβες απολυτα τη διχασμενη μου προσωπικοτητα. ντοκτωρ τζεκυλ, μιστερ χαιντ. πασχαλια εγω παλι ειχα καταλαβει ποσο σχιζοφρενικο γατι εισαι. διποδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:23 Η Ελένη Άνση: #2.969 18-03-09 23:23 Χαλβάδες, πουρέδες, λαπάδες και άλλα φαγητά του φόρουμ, φανερωθείτε, είμαστε πολλοί, μπουφέ κάνουμε (να βγουν μπροστά και οι σούπες και τα ρυζόγαλα και τα σαγανάκια). Εγώ είμαι σουφλέ και ο beeb μου .....μπλακ φόρεστ!!!! Εγώ, το ομολογώ. Και στο μπάνιο κάθομαι, και στο χτένισμα κάθομαι και να μου κόψουν τα νύχια κάθομαι και στη γατιέρα κάθομαι και στο γιατρό κάθομαι. Είμαι της άποψης ότι ωφελεί το να κάαααααααθεσαι!! Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:34 Η Μυρτω4038: #2.970 18-03-09 23:34 Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η ELENIP έγραψε: #2.971 19-03-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Click για ανάπτυξη... Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η konstans έγραψε: #2.972 19-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με φωνάξατε???? Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Σίσσυ (Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Μυρτω4038: #2.973 19-03-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!! Μα εγω θα σας τα λεω ολα?? Click για ανάπτυξη... αχ λεια ! καταλαβες απολυτα τη διχασμενη μου προσωπικοτητα. ντοκτωρ τζεκυλ, μιστερ χαιντ. πασχαλια εγω παλι ειχα καταλαβει ποσο σχιζοφρενικο γατι εισαι. διποδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:23 Η Ελένη Άνση: #2.969 18-03-09 23:23 Χαλβάδες, πουρέδες, λαπάδες και άλλα φαγητά του φόρουμ, φανερωθείτε, είμαστε πολλοί, μπουφέ κάνουμε (να βγουν μπροστά και οι σούπες και τα ρυζόγαλα και τα σαγανάκια). Εγώ είμαι σουφλέ και ο beeb μου .....μπλακ φόρεστ!!!! Εγώ, το ομολογώ. Και στο μπάνιο κάθομαι, και στο χτένισμα κάθομαι και να μου κόψουν τα νύχια κάθομαι και στη γατιέρα κάθομαι και στο γιατρό κάθομαι. Είμαι της άποψης ότι ωφελεί το να κάαααααααθεσαι!! Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:34 Η Μυρτω4038: #2.970 18-03-09 23:34 Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η ELENIP έγραψε: #2.971 19-03-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Click για ανάπτυξη... Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η konstans έγραψε: #2.972 19-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με φωνάξατε???? Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Σίσσυ (Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Μυρτω4038: #2.973 19-03-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαλβάδες, πουρέδες, λαπάδες και άλλα φαγητά του φόρουμ, φανερωθείτε, είμαστε πολλοί, μπουφέ κάνουμε (να βγουν μπροστά και οι σούπες και τα ρυζόγαλα και τα σαγανάκια). Εγώ είμαι σουφλέ και ο beeb μου .....μπλακ φόρεστ!!!! Εγώ, το ομολογώ. Και στο μπάνιο κάθομαι, και στο χτένισμα κάθομαι και να μου κόψουν τα νύχια κάθομαι και στη γατιέρα κάθομαι και στο γιατρό κάθομαι. Είμαι της άποψης ότι ωφελεί το να κάαααααααθεσαι!! Μπάσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 23:34 Η Μυρτω4038: #2.970 18-03-09 23:34 Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η ELENIP έγραψε: #2.971 19-03-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Click για ανάπτυξη... Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η konstans έγραψε: #2.972 19-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με φωνάξατε???? Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Σίσσυ (Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Μυρτω4038: #2.973 19-03-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η ELENIP έγραψε: #2.971 19-03-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Click για ανάπτυξη... Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η konstans έγραψε: #2.972 19-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με φωνάξατε???? Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Σίσσυ (Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Μυρτω4038: #2.973 19-03-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι είναι αυτά που διαβάζω? Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση! Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας! Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων! Click για ανάπτυξη... Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η konstans έγραψε: #2.972 19-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με φωνάξατε???? Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Σίσσυ (Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Μυρτω4038: #2.973 19-03-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!! Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με φωνάξατε???? Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Σίσσυ (Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Μυρτω4038: #2.973 19-03-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά. Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα Click για ανάπτυξη... (Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Η chryssa έγραψε: #2.974 19-03-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ; Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 16:51 Η alice έγραψε: #2.975 19-03-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ! Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση! Μπουμπού Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:12 Η Βαβελόψαρο: #2.976 19-03-09 20:12 Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!! Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο! Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν! Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!! Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..." υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:27 Η ιβανα έγραψε: #2.977 19-03-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω! Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες) Click για ανάπτυξη... και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου χιονιζει πολυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 09:25 Η Ελένη Άνση: #2.978 20-03-09 09:25 Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας; Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος Π. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 14:44 Ο Νίκος Π. έγραψε: #2.979 20-03-09 14:44 Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!! Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα! Τυπική μέρα: Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....) Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:00 Η chryssa έγραψε: #2.980 20-03-09 15:00 Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν! (είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.