Κεραμιδό-maniacs

και γω καθομαι να με χτενισουν ανετα, και η μαμα μου κοβει και τα νυχια πιο ανετα. και δεν κανω ποτε κκκχχχχχ. χαλαω και γω την πιατσα ? :P
πασχαλια η πειρατινα:cool:
Μα κι εσεις Πειρατινα μου?????????????Ε,αυτο δεν το περιμενα απο εσενα....με τετοια μουρη και καθεσαι για χτενισμα???
Ναι,χαλας την πιατσα!!!!!!!!:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!!
Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πασχαλοπουλίνα; Κι εσύ δικιά μας είσαι; Τι χαρά!

Άσπρη-Beeb (& η Μπάχχχχυ μου!)

μονο σε αυτα ειμαι δικια σας, γιατι εχω και γω φασεις που κατεβαζω μουρες. :P μη με κανεις μπανιο, σου'χω κατεβασει τη μουρη :P

Μα κι εσεις Πειρατινα μου?????????????Ε,αυτο δεν το περιμενα απο εσενα....με τετοια μουρη και καθεσαι για χτενισμα???
Ναι,χαλας την πιατσα!!!!!!!!:mad::mad:

εχω και γω τις στριμαδες μου μην ανησυχεις. δαγκωνω μυτη διποδου ενιοτε, ριχνω καμια μπουφλα, αλλα χαλαρα πραγματα. :P

κι εκει που θα παιρνετε τον τριτο(υπνο,για να μην παρεξηγουμαστε)
Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! :cool::cool::whistle: :lol::lol::lol::lol:

α !!! και δε δινω κοιλια.
εχω στοιχεια και στριτζογατου, αλλα και χαλβαδογατου. τι ειμαι ομως τελικα ? :hmm:

Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!!
Μα εγω θα σας τα λεω ολα??

Καλά που το διευκρινίσατε, madame Leia, διότι αν παίρναμε τον τρίτο... γενικώς, θα ανοίγατε τετράδιο για να κρατάτε σημειώσεις! :cool::cool::whistle: :lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:(το διποδο ξεραθηκε στα γελια!)

Ο ΤwoFace απο τον Μπατμαν ειστε κυρια μου...εξου και το μισο μισο προσωπο!!!
Μα εγω θα σας τα λεω ολα??

αχ λεια ! καταλαβες απολυτα τη διχασμενη μου προσωπικοτητα. ντοκτωρ τζεκυλ, μιστερ χαιντ.:up:
πασχαλια

εγω παλι ειχα καταλαβει ποσο σχιζοφρενικο γατι εισαι. :P
διποδο.

Χαλβάδες, πουρέδες, λαπάδες και άλλα φαγητά του φόρουμ, φανερωθείτε, είμαστε πολλοί, μπουφέ κάνουμε (να βγουν μπροστά και οι σούπες και τα ρυζόγαλα και τα σαγανάκια). Εγώ είμαι σουφλέ και ο beeb μου .....μπλακ φόρεστ!!!!
Εγώ, το ομολογώ. Και στο μπάνιο κάθομαι, και στο χτένισμα κάθομαι και να μου κόψουν τα νύχια κάθομαι και στη γατιέρα κάθομαι και στο γιατρό κάθομαι. Είμαι της άποψης ότι ωφελεί το να κάαααααααθεσαι!!
Μπάσσυ

:blink::blink::blink:Τι είναι αυτά που διαβάζω?:hmm:
Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση!:blink::down::down::down:
Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας!:hmm::down::down:

Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε:blink::(:down:
για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων!:P:P:P

:blink::blink::blink:Τι είναι αυτά που διαβάζω?:hmm:
Βλέπω Leia Γκεβάρα, εσύ εγώ και η Κλάρα μόνες μας να ξεκινάμε την επανάσταση!:blink::down::down::down:
Μας βλέπω μόνες μας να τραβάμε κουπί για να διεικδικήσουμε τα γατοδικαιώματα μας!:hmm::down::down:

Ουτέ ο αρραβωνιαστικός μου δεν με ακολούθησε:blink::(:down:
για τον Αρη να μην το σχολιάσω, ο πιό χαλβάς όλων!:P:P:P

Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά.
Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα:redface:

Ελεος να πουμε!!!!Τι γατια ειστε εσεις μωρε??????????????Που ειναι οι στριτζογατες του φορουμ????Σισσυυυυυυυυ!!!!!!Ναρουτοοοοοοοο!!!!Βοηθειααααα!!!
Μου την επεσαν τα...πουρεδογατα!!!!!!!!!!!!!
Με φωνάξατε????
Καλά τί γίνεται εδώ, ήρθαν τα ήρεμα να την πέσουν στα άγρια;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:ΠΟΤΕ!!!!
ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ!!!
ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΙ!!!
ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΡΙΤΖΟΓΑΤΑ!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!!
ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!!
Σίσσυ
(Η κούκυ και ο χοντρούλης πάνε στην άλλη κατηγορία:/:)

Χαλβάς και στα μούτρα σου.Που θα πείς τον αρραβωνιαστικό μου χαλβά.
Αυτη την κουνιάδα μου ποτέ δεν την συμπαθησα:redface:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:
(Η δίποδη μαμά του Αρη και της Μυρτούλας)

:lol::lol::lol::lol:Εσύ μωρέ γλόμπε, τί φωνάζεις; Καλά η Leia και η Σίσσυ που έχουνε μπούκλες, εσένα τί σε πειράζει η βούρτσα; Μη μπλεχτούν οι κοτσίδες σου, Ραπουνζέλ;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!!:mad::mad::mad: Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ!
Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μπουμπού

Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω!:lol::lol::lol: Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες)

Α, όλα κι όλα! Με πειράζει γιατί με έχουν λυσσάξει στο χτένισμα! Εδώ κι ένα μήνα, είναι καθημερινό το βασανιστήριο! Με ξεγελάει η μαμά με λιχουδιές και με βουτάει και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!!:mad::mad::mad: Και μου βάζει και μια αηδία στις μεσημεριανές κροκέτες και με το ζόρι τρώγονται! Μπλιάχ!
Αλλά δε φταίει αυτή, ο μπαμπάς φταίει που δεν του αρέσει που έχω κάνει το σπίτι άσπρη φλοκάτη και για να μη γκρινιάζει, η μαμά έχει βάλει σκοπό να με μαδήσει! Άντρες παιδί μου, δεν ξέρουν από διακόσμηση!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μπουμπού

Βρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πολύ μαδάει η άτιμη ένα μήνα τώρα...Και που την χτενίζω κάθε μέρα, προκοπή δε βλέπω!:lol::lol::lol: Μαμά Μπουμπούς (φτύνοντας 5 τρίχες)

Και μενα μαδαγε παρα πολυ η Χιονατη τωρα τελευταια, ωσπου καηκε και η μιση πλεον δεν εχει τριχες να χασει... Μακαβριο εεε?:P:P:P:lol::lol::lol:

Όπα-όπα!!!Ένα βράδυ έλλειψα δλδ κ ξεκίνησε η επανάσταση χωρίς τον Καπτάν-Στρίντζο-Μόργκαν;!!!
Μισό, να του δώσω το "ντουφέκι" να βγει κι αυτός στο αντάρτικο!

Εδώ Πολυτ...εεεε...Μόργκαν, εδώ Μόργκαν!
Αφήστε μας να κάνουμε επιτέλους τις δικές μας coiffure! Μήτε σκλάβοι μήτε αφεντικά! Άμα θέτε να χτενίζεστε, να χτενίζεστε, άμα δε θέτε, να μη χτενίζεστε!!!
Κ εδώ να μπει παρακαλώ ένα μουσικοχορευτικό: "Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε..."

υ.γ.Υπάρχει το ροκ, υπάρχει κ το μπαρόκ..τι να κάνουμε;;;!!! Αφήστε τη γάτα σας να αποφασίσει για τον εαυτό της :P
υ.γ.2 Κάποιος ζήτησε φωτογραφίες, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Υπάρχει λινκ στην υπογραφή:)

και μενα μαδα τρελα η σουσουραδα μου :P χιονιζει πολυ ! :lol:

Καταπληκτική φωτογραφία!!!!! Καλά ο Μόργκαν, αυτός ο προδότης, που κοιμάται με τον ΟΧΤΡΟ, κι αυτός είναι ενάντιος της βούρτσας;
Μπασσέτ

Όπα! Τέλειο θέμα! Έτσι, έτσι, Κεραμιδόγατοι ολέ!!

Να οι δικοί μου, έχω μεγάλη οικογένεια, φτάσαμε μέχρι και δισέγγονα!

Τυπική μέρα:
050320091049.jpg

Lunch Time (πανδαιμόνιο και χαμός ως συνήθως....)

15012009906.jpg

Απόσυρση στις Σουίτες για ύπνο:

27022009983.jpg

Πω,πω μια μεγάλη οικογένεια! Να σου ζήσουν!:up:
(είδα κι έπαθα να τα δω όλα, 9 ίντσες οθόνη, πού να τη χωρέσει τόση ομορφιά?)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back