Κεραμιδό-maniacs

Ελένη εμένα με ξετρέλανε το πατουσάκι του Μπασσετινιού που δεν σε άφηνε να την πιάσεις.:inlove::inlove::kiss::kiss:
Για δάγκωμα είναι:redface::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο αβαταρ η Leia ηταν 1 μηνα και σχετικα ηρεμη.Στην υπογραφη μου ειναι η τωρινη της κατασταση και εχει γινει εντελως στριτζογατο!!!Σε καλουμε οποτε θες σπιτι για καφε κι αν τη ζουληξεις,τρυπα μου τη μυτη!!!!Τωρα πια εχω και μαρτυρες για το μεγεθος της στριτζοσυνης της!!!!
Τελικά όλα τα θηλυκά είναι στριτζόγατα; Υπάρχει κάποιο θηλυκό νάναι η εξαίρεση του κανόνα;:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά όλα τα θηλυκά είναι στριτζόγατα; Υπάρχει κάποιο θηλυκό νάναι η εξαίρεση του κανόνα;:lol::lol::lol:
Ναι, αμέ! Η Άσπρη, η Μέλη, η Μαργαρίτα... Γάτες-ψυχούλες! Αλλά η πλειοψηφία μάλλον είναι στριγγλίτσες!
(ακούς μαρή Μπουμπού που κάνεις ότι κοιμάσαι σαν την αθώα περιστερά?)

Ναι, αμέ! Η Άσπρη, η Μέλη, η Μαργαρίτα... Γάτες-ψυχούλες! Αλλά η πλειοψηφία μάλλον είναι στριγγλίτσες!
(ακούς μαρή Μπουμπού που κάνεις ότι κοιμάσαι σαν την αθώα περιστερά?)
Είναι πολλές........Μάλλον η διαπαιδαγώγιση θα φταίει.
'Οταν θα μεγαλώσω ένα νέο γατάκι θηλυκό, θα αλλάξω τρόπο......θάμαι πιο αυστηρή μάνα...Να δούμε τι θα βγεί τότε ψυχούλα ή στρίτζω πάλι.

Στο αβαταρ η Leia ηταν 1 μηνα και σχετικα ηρεμη.Στην υπογραφη μου ειναι η τωρινη της κατασταση και εχει γινει εντελως στριτζογατο!!!Σε καλουμε οποτε θες σπιτι για καφε κι αν τη ζουληξεις,τρυπα μου τη μυτη!!!!Τωρα πια εχω και μαρτυρες για το μεγεθος της στριτζοσυνης της!!!!

:lol::lol::lol:
Θα την υπνωτίσω πρώτα!!!

Ελένη εμένα με ξετρέλανε το πατουσάκι του Μπασσετινιού που δεν σε άφηνε να την πιάσεις.:inlove::inlove::kiss::kiss:
Για δάγκωμα είναι:redface::blink:
Έχει πατουσάκια πολύ δημιουργικά και εκσκαπτικά, γιατί να το κρύψωμεν ,άλλωστε;

Τι όμορφες μουρίτσες γεννάει καλέ ο καναπές σας. Στην επόμενη γέννα φωνάξτε με:lol:
Και τί μουρίτσα, 4.400 παρακαλώ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!!:up::up::up:

:blink: Λέω κι εγώ για τα δικά μου, ότι δεν κάθονται καλά.....μωρέ αγγελούδια είναι!
Πω-πω!!! Πάει ο καναπές! :/:

Ελένη, το ξανασκέφτηκα για τον καναπέ... Να τσεκάρεις αν έχει μέσα τίποτα που μπορεί να φάει και αν ναι, να την κλείσεις την τρύπα. Μην αρχίσει και μασουλάει την επένδυση ή τις βάτες από τα καθίσματα!

Πω πω,δυσκολη γεννα μωρε...:PΠαντως αξιζε τον κοπο,να σας ζησει!:lol:
Μερσούμε, είδες τί παραγωγικό καναπέ που έχω;:lol::lol::lol::lol::lol:
Βρε την αθεόφοβη, τι σκαρφίστηκε!!! Και δεν τον αφήνεις έτσι τον καναπέ, μάλλον της αρέσει εκεί μέσα. Γιατί να μπαίνεις σε έξοδα?:P Όταν το διαλύσει τελείως, άλλαξέ το!
Μωρέ αυτό ακριβώς θα έκανα, αλλά, καραδοκεί η αρρώστια της:(:(Ξέρω ' γω τί υλικά μπορεί να ξεσκίσει και να αρχίσει να τα τρώει;Κατααγχώθηκα μέχρι να την βγάλω, μόλις συνειδητοποίησα, τί μπορούσε να συμβεί:(

Μαζί τα γράφαμε...
Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? :hmm::P:lol::lol::lol:

Μαζί τα γράφαμε...
Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? :hmm::P:lol::lol::lol:

Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!!:blink::blink::lol::lol::lol::P:P

[/color][/u][/b]
Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!!:blink::blink::lol::lol::lol::P:P
Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! :up: Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί!

Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai:lol::lol::lol::lol:
Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει):|

Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! :up: Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote]

Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!!:blink:
Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα!:blink::lol::lol::lol:
Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!!:blink::blink::blink:
Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! :mad::P:P

Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!!

Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!!:blink::blink::blink:
Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! :mad::P:P
Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! :blink::blink::blink:
Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!!
Το ξέρω!!!:) Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" :lol::lol::lol:

αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο :blink::blink::blink::blink::blink:

Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι...
(Ο καθένας με τον πόνο του!:lol:)

Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι...
(Ο καθένας με τον πόνο του!:lol:)

τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα :P εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω :lol:) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα :up: παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια :P
παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back