Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:24 Η Μυρτω4038: #3.001 24-03-09 21:24 Ελένη εμένα με ξετρέλανε το πατουσάκι του Μπασσετινιού που δεν σε άφηνε να την πιάσεις.:kiss::kiss: Για δάγκωμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:30 Η athanasiad: #3.002 24-03-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Στο αβαταρ η Leia ηταν 1 μηνα και σχετικα ηρεμη.Στην υπογραφη μου ειναι η τωρινη της κατασταση και εχει γινει εντελως στριτζογατο!!!Σε καλουμε οποτε θες σπιτι για καφε κι αν τη ζουληξεις,τρυπα μου τη μυτη!!!!Τωρα πια εχω και μαρτυρες για το μεγεθος της στριτζοσυνης της!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα τα θηλυκά είναι στριτζόγατα; Υπάρχει κάποιο θηλυκό νάναι η εξαίρεση του κανόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η chryssa έγραψε: #3.003 24-03-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τελικά όλα τα θηλυκά είναι στριτζόγατα; Υπάρχει κάποιο θηλυκό νάναι η εξαίρεση του κανόνα; Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Η Άσπρη, η Μέλη, η Μαργαρίτα... Γάτες-ψυχούλες! Αλλά η πλειοψηφία μάλλον είναι στριγγλίτσες! (ακούς μαρή Μπουμπού που κάνεις ότι κοιμάσαι σαν την αθώα περιστερά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:38 Η athanasiad: #3.004 24-03-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ναι, αμέ! Η Άσπρη, η Μέλη, η Μαργαρίτα... Γάτες-ψυχούλες! Αλλά η πλειοψηφία μάλλον είναι στριγγλίτσες! (ακούς μαρή Μπουμπού που κάνεις ότι κοιμάσαι σαν την αθώα περιστερά?) Click για ανάπτυξη... Είναι πολλές........Μάλλον η διαπαιδαγώγιση θα φταίει. 'Οταν θα μεγαλώσω ένα νέο γατάκι θηλυκό, θα αλλάξω τρόπο......θάμαι πιο αυστηρή μάνα...Να δούμε τι θα βγεί τότε ψυχούλα ή στρίτζω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η Βαβελόψαρο: #3.005 24-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Στο αβαταρ η Leia ηταν 1 μηνα και σχετικα ηρεμη.Στην υπογραφη μου ειναι η τωρινη της κατασταση και εχει γινει εντελως στριτζογατο!!!Σε καλουμε οποτε θες σπιτι για καφε κι αν τη ζουληξεις,τρυπα μου τη μυτη!!!!Τωρα πια εχω και μαρτυρες για το μεγεθος της στριτζοσυνης της!!!! Click για ανάπτυξη... Θα την υπνωτίσω πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:49 Η Βαβελόψαρο: #3.006 24-03-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:15 Η Ελένη Άνση: #3.007 24-03-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελένη εμένα με ξετρέλανε το πατουσάκι του Μπασσετινιού που δεν σε άφηνε να την πιάσεις.:kiss::kiss: Για δάγκωμα είναι Click για ανάπτυξη... Έχει πατουσάκια πολύ δημιουργικά και εκσκαπτικά, γιατί να το κρύψωμεν ,άλλωστε; Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι όμορφες μουρίτσες γεννάει καλέ ο καναπές σας. Στην επόμενη γέννα φωνάξτε με Click για ανάπτυξη... Και τί μουρίτσα, 4.400 παρακαλώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:22 Η zoo έγραψε: #3.008 24-03-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Λέω κι εγώ για τα δικά μου, ότι δεν κάθονται καλά.....μωρέ αγγελούδια είναι! Πω-πω!!! Πάει ο καναπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Η chryssa έγραψε: #3.009 24-03-09 23:25 Ελένη, το ξανασκέφτηκα για τον καναπέ... Να τσεκάρεις αν έχει μέσα τίποτα που μπορεί να φάει και αν ναι, να την κλείσεις την τρύπα. Μην αρχίσει και μασουλάει την επένδυση ή τις βάτες από τα καθίσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:26 Η Ελένη Άνση: #3.010 24-03-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,δυσκολη γεννα μωρε...Παντως αξιζε τον κοπο,να σας ζησει! Click για ανάπτυξη... Μερσούμε, είδες τί παραγωγικό καναπέ που έχω; Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε την αθεόφοβη, τι σκαρφίστηκε!!! Και δεν τον αφήνεις έτσι τον καναπέ, μάλλον της αρέσει εκεί μέσα. Γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Όταν το διαλύσει τελείως, άλλαξέ το! Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό ακριβώς θα έκανα, αλλά, καραδοκεί η αρρώστια τηςΞέρω ' γω τί υλικά μπορεί να ξεσκίσει και να αρχίσει να τα τρώει;Κατααγχώθηκα μέχρι να την βγάλω, μόλις συνειδητοποίησα, τί μπορούσε να συμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:30 Η chryssa έγραψε: #3.011 24-03-09 23:30 Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:40 Η Μυρτω4038: #3.012 24-03-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Click για ανάπτυξη... Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:47 Η chryssa έγραψε: #3.013 24-03-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελένη εμένα με ξετρέλανε το πατουσάκι του Μπασσετινιού που δεν σε άφηνε να την πιάσεις.:kiss::kiss: Για δάγκωμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:30 Η athanasiad: #3.002 24-03-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Στο αβαταρ η Leia ηταν 1 μηνα και σχετικα ηρεμη.Στην υπογραφη μου ειναι η τωρινη της κατασταση και εχει γινει εντελως στριτζογατο!!!Σε καλουμε οποτε θες σπιτι για καφε κι αν τη ζουληξεις,τρυπα μου τη μυτη!!!!Τωρα πια εχω και μαρτυρες για το μεγεθος της στριτζοσυνης της!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα τα θηλυκά είναι στριτζόγατα; Υπάρχει κάποιο θηλυκό νάναι η εξαίρεση του κανόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η chryssa έγραψε: #3.003 24-03-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τελικά όλα τα θηλυκά είναι στριτζόγατα; Υπάρχει κάποιο θηλυκό νάναι η εξαίρεση του κανόνα; Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Η Άσπρη, η Μέλη, η Μαργαρίτα... Γάτες-ψυχούλες! Αλλά η πλειοψηφία μάλλον είναι στριγγλίτσες! (ακούς μαρή Μπουμπού που κάνεις ότι κοιμάσαι σαν την αθώα περιστερά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:38 Η athanasiad: #3.004 24-03-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ναι, αμέ! Η Άσπρη, η Μέλη, η Μαργαρίτα... Γάτες-ψυχούλες! Αλλά η πλειοψηφία μάλλον είναι στριγγλίτσες! (ακούς μαρή Μπουμπού που κάνεις ότι κοιμάσαι σαν την αθώα περιστερά?) Click για ανάπτυξη... Είναι πολλές........Μάλλον η διαπαιδαγώγιση θα φταίει. 'Οταν θα μεγαλώσω ένα νέο γατάκι θηλυκό, θα αλλάξω τρόπο......θάμαι πιο αυστηρή μάνα...Να δούμε τι θα βγεί τότε ψυχούλα ή στρίτζω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η Βαβελόψαρο: #3.005 24-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Στο αβαταρ η Leia ηταν 1 μηνα και σχετικα ηρεμη.Στην υπογραφη μου ειναι η τωρινη της κατασταση και εχει γινει εντελως στριτζογατο!!!Σε καλουμε οποτε θες σπιτι για καφε κι αν τη ζουληξεις,τρυπα μου τη μυτη!!!!Τωρα πια εχω και μαρτυρες για το μεγεθος της στριτζοσυνης της!!!! Click για ανάπτυξη... Θα την υπνωτίσω πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:49 Η Βαβελόψαρο: #3.006 24-03-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:15 Η Ελένη Άνση: #3.007 24-03-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελένη εμένα με ξετρέλανε το πατουσάκι του Μπασσετινιού που δεν σε άφηνε να την πιάσεις.:kiss::kiss: Για δάγκωμα είναι Click για ανάπτυξη... Έχει πατουσάκια πολύ δημιουργικά και εκσκαπτικά, γιατί να το κρύψωμεν ,άλλωστε; Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι όμορφες μουρίτσες γεννάει καλέ ο καναπές σας. Στην επόμενη γέννα φωνάξτε με Click για ανάπτυξη... Και τί μουρίτσα, 4.400 παρακαλώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:22 Η zoo έγραψε: #3.008 24-03-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Λέω κι εγώ για τα δικά μου, ότι δεν κάθονται καλά.....μωρέ αγγελούδια είναι! Πω-πω!!! Πάει ο καναπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Η chryssa έγραψε: #3.009 24-03-09 23:25 Ελένη, το ξανασκέφτηκα για τον καναπέ... Να τσεκάρεις αν έχει μέσα τίποτα που μπορεί να φάει και αν ναι, να την κλείσεις την τρύπα. Μην αρχίσει και μασουλάει την επένδυση ή τις βάτες από τα καθίσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:26 Η Ελένη Άνση: #3.010 24-03-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,δυσκολη γεννα μωρε...Παντως αξιζε τον κοπο,να σας ζησει! Click για ανάπτυξη... Μερσούμε, είδες τί παραγωγικό καναπέ που έχω; Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε την αθεόφοβη, τι σκαρφίστηκε!!! Και δεν τον αφήνεις έτσι τον καναπέ, μάλλον της αρέσει εκεί μέσα. Γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Όταν το διαλύσει τελείως, άλλαξέ το! Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό ακριβώς θα έκανα, αλλά, καραδοκεί η αρρώστια τηςΞέρω ' γω τί υλικά μπορεί να ξεσκίσει και να αρχίσει να τα τρώει;Κατααγχώθηκα μέχρι να την βγάλω, μόλις συνειδητοποίησα, τί μπορούσε να συμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:30 Η chryssa έγραψε: #3.011 24-03-09 23:30 Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:40 Η Μυρτω4038: #3.012 24-03-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Click για ανάπτυξη... Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:47 Η chryssa έγραψε: #3.013 24-03-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Στο αβαταρ η Leia ηταν 1 μηνα και σχετικα ηρεμη.Στην υπογραφη μου ειναι η τωρινη της κατασταση και εχει γινει εντελως στριτζογατο!!!Σε καλουμε οποτε θες σπιτι για καφε κι αν τη ζουληξεις,τρυπα μου τη μυτη!!!!Τωρα πια εχω και μαρτυρες για το μεγεθος της στριτζοσυνης της!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα τα θηλυκά είναι στριτζόγατα; Υπάρχει κάποιο θηλυκό νάναι η εξαίρεση του κανόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:34 Η chryssa έγραψε: #3.003 24-03-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τελικά όλα τα θηλυκά είναι στριτζόγατα; Υπάρχει κάποιο θηλυκό νάναι η εξαίρεση του κανόνα; Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Η Άσπρη, η Μέλη, η Μαργαρίτα... Γάτες-ψυχούλες! Αλλά η πλειοψηφία μάλλον είναι στριγγλίτσες! (ακούς μαρή Μπουμπού που κάνεις ότι κοιμάσαι σαν την αθώα περιστερά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:38 Η athanasiad: #3.004 24-03-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ναι, αμέ! Η Άσπρη, η Μέλη, η Μαργαρίτα... Γάτες-ψυχούλες! Αλλά η πλειοψηφία μάλλον είναι στριγγλίτσες! (ακούς μαρή Μπουμπού που κάνεις ότι κοιμάσαι σαν την αθώα περιστερά?) Click για ανάπτυξη... Είναι πολλές........Μάλλον η διαπαιδαγώγιση θα φταίει. 'Οταν θα μεγαλώσω ένα νέο γατάκι θηλυκό, θα αλλάξω τρόπο......θάμαι πιο αυστηρή μάνα...Να δούμε τι θα βγεί τότε ψυχούλα ή στρίτζω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η Βαβελόψαρο: #3.005 24-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Στο αβαταρ η Leia ηταν 1 μηνα και σχετικα ηρεμη.Στην υπογραφη μου ειναι η τωρινη της κατασταση και εχει γινει εντελως στριτζογατο!!!Σε καλουμε οποτε θες σπιτι για καφε κι αν τη ζουληξεις,τρυπα μου τη μυτη!!!!Τωρα πια εχω και μαρτυρες για το μεγεθος της στριτζοσυνης της!!!! Click για ανάπτυξη... Θα την υπνωτίσω πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:49 Η Βαβελόψαρο: #3.006 24-03-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:15 Η Ελένη Άνση: #3.007 24-03-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελένη εμένα με ξετρέλανε το πατουσάκι του Μπασσετινιού που δεν σε άφηνε να την πιάσεις.:kiss::kiss: Για δάγκωμα είναι Click για ανάπτυξη... Έχει πατουσάκια πολύ δημιουργικά και εκσκαπτικά, γιατί να το κρύψωμεν ,άλλωστε; Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι όμορφες μουρίτσες γεννάει καλέ ο καναπές σας. Στην επόμενη γέννα φωνάξτε με Click για ανάπτυξη... Και τί μουρίτσα, 4.400 παρακαλώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:22 Η zoo έγραψε: #3.008 24-03-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Λέω κι εγώ για τα δικά μου, ότι δεν κάθονται καλά.....μωρέ αγγελούδια είναι! Πω-πω!!! Πάει ο καναπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Η chryssa έγραψε: #3.009 24-03-09 23:25 Ελένη, το ξανασκέφτηκα για τον καναπέ... Να τσεκάρεις αν έχει μέσα τίποτα που μπορεί να φάει και αν ναι, να την κλείσεις την τρύπα. Μην αρχίσει και μασουλάει την επένδυση ή τις βάτες από τα καθίσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:26 Η Ελένη Άνση: #3.010 24-03-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,δυσκολη γεννα μωρε...Παντως αξιζε τον κοπο,να σας ζησει! Click για ανάπτυξη... Μερσούμε, είδες τί παραγωγικό καναπέ που έχω; Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε την αθεόφοβη, τι σκαρφίστηκε!!! Και δεν τον αφήνεις έτσι τον καναπέ, μάλλον της αρέσει εκεί μέσα. Γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Όταν το διαλύσει τελείως, άλλαξέ το! Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό ακριβώς θα έκανα, αλλά, καραδοκεί η αρρώστια τηςΞέρω ' γω τί υλικά μπορεί να ξεσκίσει και να αρχίσει να τα τρώει;Κατααγχώθηκα μέχρι να την βγάλω, μόλις συνειδητοποίησα, τί μπορούσε να συμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:30 Η chryssa έγραψε: #3.011 24-03-09 23:30 Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:40 Η Μυρτω4038: #3.012 24-03-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Click για ανάπτυξη... Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:47 Η chryssa έγραψε: #3.013 24-03-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Τελικά όλα τα θηλυκά είναι στριτζόγατα; Υπάρχει κάποιο θηλυκό νάναι η εξαίρεση του κανόνα; Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Η Άσπρη, η Μέλη, η Μαργαρίτα... Γάτες-ψυχούλες! Αλλά η πλειοψηφία μάλλον είναι στριγγλίτσες! (ακούς μαρή Μπουμπού που κάνεις ότι κοιμάσαι σαν την αθώα περιστερά?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:38 Η athanasiad: #3.004 24-03-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ναι, αμέ! Η Άσπρη, η Μέλη, η Μαργαρίτα... Γάτες-ψυχούλες! Αλλά η πλειοψηφία μάλλον είναι στριγγλίτσες! (ακούς μαρή Μπουμπού που κάνεις ότι κοιμάσαι σαν την αθώα περιστερά?) Click για ανάπτυξη... Είναι πολλές........Μάλλον η διαπαιδαγώγιση θα φταίει. 'Οταν θα μεγαλώσω ένα νέο γατάκι θηλυκό, θα αλλάξω τρόπο......θάμαι πιο αυστηρή μάνα...Να δούμε τι θα βγεί τότε ψυχούλα ή στρίτζω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η Βαβελόψαρο: #3.005 24-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Στο αβαταρ η Leia ηταν 1 μηνα και σχετικα ηρεμη.Στην υπογραφη μου ειναι η τωρινη της κατασταση και εχει γινει εντελως στριτζογατο!!!Σε καλουμε οποτε θες σπιτι για καφε κι αν τη ζουληξεις,τρυπα μου τη μυτη!!!!Τωρα πια εχω και μαρτυρες για το μεγεθος της στριτζοσυνης της!!!! Click για ανάπτυξη... Θα την υπνωτίσω πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:49 Η Βαβελόψαρο: #3.006 24-03-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:15 Η Ελένη Άνση: #3.007 24-03-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελένη εμένα με ξετρέλανε το πατουσάκι του Μπασσετινιού που δεν σε άφηνε να την πιάσεις.:kiss::kiss: Για δάγκωμα είναι Click για ανάπτυξη... Έχει πατουσάκια πολύ δημιουργικά και εκσκαπτικά, γιατί να το κρύψωμεν ,άλλωστε; Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι όμορφες μουρίτσες γεννάει καλέ ο καναπές σας. Στην επόμενη γέννα φωνάξτε με Click για ανάπτυξη... Και τί μουρίτσα, 4.400 παρακαλώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:22 Η zoo έγραψε: #3.008 24-03-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Λέω κι εγώ για τα δικά μου, ότι δεν κάθονται καλά.....μωρέ αγγελούδια είναι! Πω-πω!!! Πάει ο καναπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Η chryssa έγραψε: #3.009 24-03-09 23:25 Ελένη, το ξανασκέφτηκα για τον καναπέ... Να τσεκάρεις αν έχει μέσα τίποτα που μπορεί να φάει και αν ναι, να την κλείσεις την τρύπα. Μην αρχίσει και μασουλάει την επένδυση ή τις βάτες από τα καθίσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:26 Η Ελένη Άνση: #3.010 24-03-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,δυσκολη γεννα μωρε...Παντως αξιζε τον κοπο,να σας ζησει! Click για ανάπτυξη... Μερσούμε, είδες τί παραγωγικό καναπέ που έχω; Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε την αθεόφοβη, τι σκαρφίστηκε!!! Και δεν τον αφήνεις έτσι τον καναπέ, μάλλον της αρέσει εκεί μέσα. Γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Όταν το διαλύσει τελείως, άλλαξέ το! Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό ακριβώς θα έκανα, αλλά, καραδοκεί η αρρώστια τηςΞέρω ' γω τί υλικά μπορεί να ξεσκίσει και να αρχίσει να τα τρώει;Κατααγχώθηκα μέχρι να την βγάλω, μόλις συνειδητοποίησα, τί μπορούσε να συμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:30 Η chryssa έγραψε: #3.011 24-03-09 23:30 Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:40 Η Μυρτω4038: #3.012 24-03-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Click για ανάπτυξη... Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:47 Η chryssa έγραψε: #3.013 24-03-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ναι, αμέ! Η Άσπρη, η Μέλη, η Μαργαρίτα... Γάτες-ψυχούλες! Αλλά η πλειοψηφία μάλλον είναι στριγγλίτσες! (ακούς μαρή Μπουμπού που κάνεις ότι κοιμάσαι σαν την αθώα περιστερά?) Click για ανάπτυξη... Είναι πολλές........Μάλλον η διαπαιδαγώγιση θα φταίει. 'Οταν θα μεγαλώσω ένα νέο γατάκι θηλυκό, θα αλλάξω τρόπο......θάμαι πιο αυστηρή μάνα...Να δούμε τι θα βγεί τότε ψυχούλα ή στρίτζω πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η Βαβελόψαρο: #3.005 24-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Στο αβαταρ η Leia ηταν 1 μηνα και σχετικα ηρεμη.Στην υπογραφη μου ειναι η τωρινη της κατασταση και εχει γινει εντελως στριτζογατο!!!Σε καλουμε οποτε θες σπιτι για καφε κι αν τη ζουληξεις,τρυπα μου τη μυτη!!!!Τωρα πια εχω και μαρτυρες για το μεγεθος της στριτζοσυνης της!!!! Click για ανάπτυξη... Θα την υπνωτίσω πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:49 Η Βαβελόψαρο: #3.006 24-03-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:15 Η Ελένη Άνση: #3.007 24-03-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελένη εμένα με ξετρέλανε το πατουσάκι του Μπασσετινιού που δεν σε άφηνε να την πιάσεις.:kiss::kiss: Για δάγκωμα είναι Click για ανάπτυξη... Έχει πατουσάκια πολύ δημιουργικά και εκσκαπτικά, γιατί να το κρύψωμεν ,άλλωστε; Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι όμορφες μουρίτσες γεννάει καλέ ο καναπές σας. Στην επόμενη γέννα φωνάξτε με Click για ανάπτυξη... Και τί μουρίτσα, 4.400 παρακαλώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:22 Η zoo έγραψε: #3.008 24-03-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Λέω κι εγώ για τα δικά μου, ότι δεν κάθονται καλά.....μωρέ αγγελούδια είναι! Πω-πω!!! Πάει ο καναπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Η chryssa έγραψε: #3.009 24-03-09 23:25 Ελένη, το ξανασκέφτηκα για τον καναπέ... Να τσεκάρεις αν έχει μέσα τίποτα που μπορεί να φάει και αν ναι, να την κλείσεις την τρύπα. Μην αρχίσει και μασουλάει την επένδυση ή τις βάτες από τα καθίσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:26 Η Ελένη Άνση: #3.010 24-03-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,δυσκολη γεννα μωρε...Παντως αξιζε τον κοπο,να σας ζησει! Click για ανάπτυξη... Μερσούμε, είδες τί παραγωγικό καναπέ που έχω; Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε την αθεόφοβη, τι σκαρφίστηκε!!! Και δεν τον αφήνεις έτσι τον καναπέ, μάλλον της αρέσει εκεί μέσα. Γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Όταν το διαλύσει τελείως, άλλαξέ το! Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό ακριβώς θα έκανα, αλλά, καραδοκεί η αρρώστια τηςΞέρω ' γω τί υλικά μπορεί να ξεσκίσει και να αρχίσει να τα τρώει;Κατααγχώθηκα μέχρι να την βγάλω, μόλις συνειδητοποίησα, τί μπορούσε να συμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:30 Η chryssa έγραψε: #3.011 24-03-09 23:30 Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:40 Η Μυρτω4038: #3.012 24-03-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Click για ανάπτυξη... Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:47 Η chryssa έγραψε: #3.013 24-03-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Στο αβαταρ η Leia ηταν 1 μηνα και σχετικα ηρεμη.Στην υπογραφη μου ειναι η τωρινη της κατασταση και εχει γινει εντελως στριτζογατο!!!Σε καλουμε οποτε θες σπιτι για καφε κι αν τη ζουληξεις,τρυπα μου τη μυτη!!!!Τωρα πια εχω και μαρτυρες για το μεγεθος της στριτζοσυνης της!!!! Click για ανάπτυξη... Θα την υπνωτίσω πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 21:49 Η Βαβελόψαρο: #3.006 24-03-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:15 Η Ελένη Άνση: #3.007 24-03-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελένη εμένα με ξετρέλανε το πατουσάκι του Μπασσετινιού που δεν σε άφηνε να την πιάσεις.:kiss::kiss: Για δάγκωμα είναι Click για ανάπτυξη... Έχει πατουσάκια πολύ δημιουργικά και εκσκαπτικά, γιατί να το κρύψωμεν ,άλλωστε; Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι όμορφες μουρίτσες γεννάει καλέ ο καναπές σας. Στην επόμενη γέννα φωνάξτε με Click για ανάπτυξη... Και τί μουρίτσα, 4.400 παρακαλώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:22 Η zoo έγραψε: #3.008 24-03-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Λέω κι εγώ για τα δικά μου, ότι δεν κάθονται καλά.....μωρέ αγγελούδια είναι! Πω-πω!!! Πάει ο καναπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Η chryssa έγραψε: #3.009 24-03-09 23:25 Ελένη, το ξανασκέφτηκα για τον καναπέ... Να τσεκάρεις αν έχει μέσα τίποτα που μπορεί να φάει και αν ναι, να την κλείσεις την τρύπα. Μην αρχίσει και μασουλάει την επένδυση ή τις βάτες από τα καθίσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:26 Η Ελένη Άνση: #3.010 24-03-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,δυσκολη γεννα μωρε...Παντως αξιζε τον κοπο,να σας ζησει! Click για ανάπτυξη... Μερσούμε, είδες τί παραγωγικό καναπέ που έχω; Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε την αθεόφοβη, τι σκαρφίστηκε!!! Και δεν τον αφήνεις έτσι τον καναπέ, μάλλον της αρέσει εκεί μέσα. Γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Όταν το διαλύσει τελείως, άλλαξέ το! Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό ακριβώς θα έκανα, αλλά, καραδοκεί η αρρώστια τηςΞέρω ' γω τί υλικά μπορεί να ξεσκίσει και να αρχίσει να τα τρώει;Κατααγχώθηκα μέχρι να την βγάλω, μόλις συνειδητοποίησα, τί μπορούσε να συμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:30 Η chryssa έγραψε: #3.011 24-03-09 23:30 Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:40 Η Μυρτω4038: #3.012 24-03-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Click για ανάπτυξη... Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:47 Η chryssa έγραψε: #3.013 24-03-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:15 Η Ελένη Άνση: #3.007 24-03-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελένη εμένα με ξετρέλανε το πατουσάκι του Μπασσετινιού που δεν σε άφηνε να την πιάσεις.:kiss::kiss: Για δάγκωμα είναι Click για ανάπτυξη... Έχει πατουσάκια πολύ δημιουργικά και εκσκαπτικά, γιατί να το κρύψωμεν ,άλλωστε; Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι όμορφες μουρίτσες γεννάει καλέ ο καναπές σας. Στην επόμενη γέννα φωνάξτε με Click για ανάπτυξη... Και τί μουρίτσα, 4.400 παρακαλώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:22 Η zoo έγραψε: #3.008 24-03-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Λέω κι εγώ για τα δικά μου, ότι δεν κάθονται καλά.....μωρέ αγγελούδια είναι! Πω-πω!!! Πάει ο καναπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Η chryssa έγραψε: #3.009 24-03-09 23:25 Ελένη, το ξανασκέφτηκα για τον καναπέ... Να τσεκάρεις αν έχει μέσα τίποτα που μπορεί να φάει και αν ναι, να την κλείσεις την τρύπα. Μην αρχίσει και μασουλάει την επένδυση ή τις βάτες από τα καθίσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:26 Η Ελένη Άνση: #3.010 24-03-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,δυσκολη γεννα μωρε...Παντως αξιζε τον κοπο,να σας ζησει! Click για ανάπτυξη... Μερσούμε, είδες τί παραγωγικό καναπέ που έχω; Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε την αθεόφοβη, τι σκαρφίστηκε!!! Και δεν τον αφήνεις έτσι τον καναπέ, μάλλον της αρέσει εκεί μέσα. Γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Όταν το διαλύσει τελείως, άλλαξέ το! Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό ακριβώς θα έκανα, αλλά, καραδοκεί η αρρώστια τηςΞέρω ' γω τί υλικά μπορεί να ξεσκίσει και να αρχίσει να τα τρώει;Κατααγχώθηκα μέχρι να την βγάλω, μόλις συνειδητοποίησα, τί μπορούσε να συμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:30 Η chryssa έγραψε: #3.011 24-03-09 23:30 Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:40 Η Μυρτω4038: #3.012 24-03-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Click για ανάπτυξη... Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:47 Η chryssa έγραψε: #3.013 24-03-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελένη εμένα με ξετρέλανε το πατουσάκι του Μπασσετινιού που δεν σε άφηνε να την πιάσεις.:kiss::kiss: Για δάγκωμα είναι Click για ανάπτυξη... Έχει πατουσάκια πολύ δημιουργικά και εκσκαπτικά, γιατί να το κρύψωμεν ,άλλωστε; Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι όμορφες μουρίτσες γεννάει καλέ ο καναπές σας. Στην επόμενη γέννα φωνάξτε με Click για ανάπτυξη... Και τί μουρίτσα, 4.400 παρακαλώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:22 Η zoo έγραψε: #3.008 24-03-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Λέω κι εγώ για τα δικά μου, ότι δεν κάθονται καλά.....μωρέ αγγελούδια είναι! Πω-πω!!! Πάει ο καναπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Η chryssa έγραψε: #3.009 24-03-09 23:25 Ελένη, το ξανασκέφτηκα για τον καναπέ... Να τσεκάρεις αν έχει μέσα τίποτα που μπορεί να φάει και αν ναι, να την κλείσεις την τρύπα. Μην αρχίσει και μασουλάει την επένδυση ή τις βάτες από τα καθίσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:26 Η Ελένη Άνση: #3.010 24-03-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,δυσκολη γεννα μωρε...Παντως αξιζε τον κοπο,να σας ζησει! Click για ανάπτυξη... Μερσούμε, είδες τί παραγωγικό καναπέ που έχω; Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε την αθεόφοβη, τι σκαρφίστηκε!!! Και δεν τον αφήνεις έτσι τον καναπέ, μάλλον της αρέσει εκεί μέσα. Γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Όταν το διαλύσει τελείως, άλλαξέ το! Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό ακριβώς θα έκανα, αλλά, καραδοκεί η αρρώστια τηςΞέρω ' γω τί υλικά μπορεί να ξεσκίσει και να αρχίσει να τα τρώει;Κατααγχώθηκα μέχρι να την βγάλω, μόλις συνειδητοποίησα, τί μπορούσε να συμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:30 Η chryssa έγραψε: #3.011 24-03-09 23:30 Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:40 Η Μυρτω4038: #3.012 24-03-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Click για ανάπτυξη... Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:47 Η chryssa έγραψε: #3.013 24-03-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Καναπές μας γέννησε κι έκανε κοριτσάκι!! Click για ανάπτυξη... Λέω κι εγώ για τα δικά μου, ότι δεν κάθονται καλά.....μωρέ αγγελούδια είναι! Πω-πω!!! Πάει ο καναπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Η chryssa έγραψε: #3.009 24-03-09 23:25 Ελένη, το ξανασκέφτηκα για τον καναπέ... Να τσεκάρεις αν έχει μέσα τίποτα που μπορεί να φάει και αν ναι, να την κλείσεις την τρύπα. Μην αρχίσει και μασουλάει την επένδυση ή τις βάτες από τα καθίσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:26 Η Ελένη Άνση: #3.010 24-03-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,δυσκολη γεννα μωρε...Παντως αξιζε τον κοπο,να σας ζησει! Click για ανάπτυξη... Μερσούμε, είδες τί παραγωγικό καναπέ που έχω; Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε την αθεόφοβη, τι σκαρφίστηκε!!! Και δεν τον αφήνεις έτσι τον καναπέ, μάλλον της αρέσει εκεί μέσα. Γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Όταν το διαλύσει τελείως, άλλαξέ το! Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό ακριβώς θα έκανα, αλλά, καραδοκεί η αρρώστια τηςΞέρω ' γω τί υλικά μπορεί να ξεσκίσει και να αρχίσει να τα τρώει;Κατααγχώθηκα μέχρι να την βγάλω, μόλις συνειδητοποίησα, τί μπορούσε να συμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:30 Η chryssa έγραψε: #3.011 24-03-09 23:30 Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:40 Η Μυρτω4038: #3.012 24-03-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Click για ανάπτυξη... Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:47 Η chryssa έγραψε: #3.013 24-03-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελένη, το ξανασκέφτηκα για τον καναπέ... Να τσεκάρεις αν έχει μέσα τίποτα που μπορεί να φάει και αν ναι, να την κλείσεις την τρύπα. Μην αρχίσει και μασουλάει την επένδυση ή τις βάτες από τα καθίσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:26 Η Ελένη Άνση: #3.010 24-03-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,δυσκολη γεννα μωρε...Παντως αξιζε τον κοπο,να σας ζησει! Click για ανάπτυξη... Μερσούμε, είδες τί παραγωγικό καναπέ που έχω; Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε την αθεόφοβη, τι σκαρφίστηκε!!! Και δεν τον αφήνεις έτσι τον καναπέ, μάλλον της αρέσει εκεί μέσα. Γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Όταν το διαλύσει τελείως, άλλαξέ το! Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό ακριβώς θα έκανα, αλλά, καραδοκεί η αρρώστια τηςΞέρω ' γω τί υλικά μπορεί να ξεσκίσει και να αρχίσει να τα τρώει;Κατααγχώθηκα μέχρι να την βγάλω, μόλις συνειδητοποίησα, τί μπορούσε να συμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:30 Η chryssa έγραψε: #3.011 24-03-09 23:30 Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:40 Η Μυρτω4038: #3.012 24-03-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Click για ανάπτυξη... Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:47 Η chryssa έγραψε: #3.013 24-03-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,δυσκολη γεννα μωρε...Παντως αξιζε τον κοπο,να σας ζησει! Click για ανάπτυξη... Μερσούμε, είδες τί παραγωγικό καναπέ που έχω; Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε την αθεόφοβη, τι σκαρφίστηκε!!! Και δεν τον αφήνεις έτσι τον καναπέ, μάλλον της αρέσει εκεί μέσα. Γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Όταν το διαλύσει τελείως, άλλαξέ το! Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό ακριβώς θα έκανα, αλλά, καραδοκεί η αρρώστια τηςΞέρω ' γω τί υλικά μπορεί να ξεσκίσει και να αρχίσει να τα τρώει;Κατααγχώθηκα μέχρι να την βγάλω, μόλις συνειδητοποίησα, τί μπορούσε να συμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:30 Η chryssa έγραψε: #3.011 24-03-09 23:30 Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:40 Η Μυρτω4038: #3.012 24-03-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Click για ανάπτυξη... Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:47 Η chryssa έγραψε: #3.013 24-03-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:40 Η Μυρτω4038: #3.012 24-03-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Click για ανάπτυξη... Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:47 Η chryssa έγραψε: #3.013 24-03-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μαζί τα γράφαμε... Λοιπόν, μόλις έγινε το εξής απίστευτο: μιλούσα κοντά μια ώρα στο τηλέφωνο και η Μπουμπού είχε έρθει και κοιμόταν στα πόδια μου. Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, ήθελα να πάω στον καναπέ και περπάτησα κρατώντας την στα πόδια μου και όταν προσγειωθήκαμε, ξαναβολεύτηκε και συνέχισε να κοιμάται... Μην είναι άρρωστη? Click για ανάπτυξη... Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:47 Η chryssa έγραψε: #3.013 24-03-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: [/color][/u][/b] Ναι Χρύσα, και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται...τυπική γατήσια συμπερίφορα!!! Click για ανάπτυξη... Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:51 Η Ελένη Άνση: #3.014 24-03-09 23:51 Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταρχάς, έχει υπνηλία, νησταλεήτιδα και σύνδρομο koimamai-opounanai Άμα κοιμάται και αύριο έτσι σαν μολύβι, ψάξε την (η Μπασέτ κοιμάται βαριά όταν έχει παραφάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 07:25 Η Μυρτω4038: #3.015 25-03-09 07:25 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κοροϊδεύεις εσύ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει η αερομεταφορά Μπουμπούς από τηλέφωνο σε καναπέ! Το έχω ξαναδοκιμάσει πολλές φορές και μόλις έφτανα στον καναπέ (με μικρά βηματάκια και σε στάση "έπαθα λουμπάγκο" για να μην την ξεβολέψω), τσουπ, έφευγε ψιλοτσαντισμένη και καθόταν στο χαλί![/quote] Αχ τι τραβάμε εμείς οι γατομαμάδες για χατήρι του παιδιού μας!!! Σε βλέπω Χρύσα να γίνεσαι σαν "σίγμα τελικό" για να μην ξυπνήσει η Μπουμπούκα! Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η Ελένη Άνση: #3.016 25-03-09 09:47 Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η chryssa έγραψε: #3.017 25-03-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ τα ίδια, για να κάνω το χατήρι του Αρη και να του βγάλω τα παιχνιδάκια που παραχώνει κάτω από τον καναπέ ή το ψυγείο, μονίμως σέρνομαι στα πατώματα σαν λοκατζής!!! Και αυτό για να τα ξαναχάσει πάλι σε 2 λεπτά και να κλαψουρίζει πάλι από την αρχή! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κάνει και η δικιά μου η αφερεμένη (όχι αφηρημένη, έχει σημασία η ορθογραφία). Τα σφαλιαρίζει σε όλο το σπίτι μέχρι να χωθούν στο πιο απίθανο σημείο και μετά αρχίζει τα παράπονα. Της ψαρεύεις τον αναπτήρα που έχει χώσει κάτω από το ψυγείο, για να τον ξανασπρώξει σε 3 λεπτά!!! Είχα χάσει το ένα κλειδί από την ντουλάπα του υπνοδωματίου και ήμουν σίγουρη ότι το ρούφηξε η καθαρίστρια με τη σκούπα και δεν το είδε... Το βρήκε χτες ο άντρας μου κάτω από την μοκέτα της κουζίνας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εγώ έπαθα πράγματι λουμπάγκο για να μην την ξεβολέψω την κυρία!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω!!! Όσο περπατούσα σε αυτή τη στάση χτες βράδυ, σκεφτόμουν μην μείνω κι εγώ έτσι και εσένα να μου λες "στα είπα, δεν στα είπα?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:34 Η ιβανα έγραψε: #3.018 25-03-09 11:34 αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ χρυσσα βοηθεια, μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις. την εχει πιασει αμοκ, παιρνει φορα απο μακρια και πηδαει πανω στην κεφαλα και τον αυχενα μου ! και δε μπορω να το προβλεψω, γιατι πηδα ξαφνικα και απο μακρια σαν κομαντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:39 Η chryssa έγραψε: #3.019 25-03-09 11:39 Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #3.020 25-03-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ψεκαστήριιιιιιιι! Αν προλάβεις, βέβαια, γιατί κι εγώ σε τέτοια ιπτάμενα δύσκολα την προλαβαίνω! Η άλλη λύση είναι να σου δώσω το κράνος μου, αφού θα αργήσω να ξανακαβαλήσω μηχανή! Αχ, και πιάνει καλοκαίρι... (Ο καθένας με τον πόνο του!) Click για ανάπτυξη... τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω ) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.