Κεραμιδό-maniacs

Συσσωρευμένη ενέργεια... Κι εγώ τη λυπάμαι να την καταβρέχω, το κάνω όμως χωρίς οίκτο όταν με δαγκώνει! Να φανταστείς, η δαγκωνιά στη γάμπα που σας έλεγα τις προάλλες, μελάνιασε και μάτωσε από το ένα δόντι, μοιάζει λίγο με δάγκωμα βαμπίρ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιρα :P εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω :lol:) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα :up: παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια :P
παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει...
τελικα επικρατησε το κομαντο,ετσι???!!!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κεραμίδια και κεραμιδομάνες/-πατεράδες, σας αφιερώνουμε δύο πρόσφατες φωτό μας!
Φιλάκια,
Άσπρη και Beeb

Πως ειναι η Ασπρη μας;

Πολύ καλές φωτό!:up:
Αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει ο Beebίκος στην δεύτερη φωτογρφία.;)Κάνει μπάνιο στην Ασπρη?;):D:D:D

Πως ειναι η Ασπρη μας;
Τώρα τουφάρει στον γνωστό πολυφωτογραφημένο οικογενειακό μας καναπέ. Την Παρασκευή τα νεότερα...
Υπογραφή,
το χεσμ@@@ δίποδο

Τώρα τουφάρει στον γνωστό πολυφωτογραφημένο οικογενειακό μας καναπέ. Την Παρασκευή τα νεότερα...
Υπογραφή,
το χεσμ@@@ δίποδο

Τι θα γίνει την Παρασκευή Ζωή? Περιμένεις κάποια αποτελέσματα?:hmm:

Επιμελείται την κουάφ της! :lol::lol::lol::lol:
Ο Beeb, κάθε φορά που βρίσκεται δίπλα από την Άσπρη εμπνέεται νέα χτενίσματα!!!:lol::lol::up::up::up:

Κεραμιδόγαταααα, πιάσατε όλοι τα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας (ατομικά θέματα) και ξεχάσατε τους κοινόχρηστους χώρους, δηλαδή εν προκειμένω....ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ!!!!!:D:D:D:DΓια μαζευτείτε, που πόνεσε το χέρι μου να πηδάω από θέμα σε θέμα...Άσε πια η Μπασσέτ, η πατούσα της έβγαλε κάλους από το πέρα δώθε :lol::lol::lol::lol::lol:

Ορίστε η αφεντομουτσουνάρα της, με το γλυφιτζούρι των γεννεθλίων της:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Συνημμένα

• DSCF3479.jpg
    DSCF3479.jpg
    160,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSCF3480.jpg
    DSCF3480.jpg
    135,4 KB · Εμφανίσεις: 21
Κεραμιδόγαταααα, πιάσατε όλοι τα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας (ατομικά θέματα) και ξεχάσατε τους κοινόχρηστους χώρους, δηλαδή εν προκειμένω....ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ!!!!!:D:D:D:DΓια μαζευτείτε, που πόνεσε το χέρι μου να πηδάω από θέμα σε θέμα...Άσε πια η Μπασσέτ, η πατούσα της έβγαλε κάλους από το πέρα δώθε :lol::lol::lol::lol::lol:

Ορίστε η αφεντομουτσουνάρα της, με το γλυφιτζούρι των γεννεθλίων της:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πωπωπω!!!Τι γλυφιτζουράκλα είναι αυτή ρε Μπάσσετ!!!Πού τη βρήκες;!!!Θα μας αφήσεις κι εμάς λίγο; Επί τη ευκαιρία, χρόνια σου πολλά κ ευτυχισμένα!!!

Κεραμιδάκια, τι νέα;;;

Ωραιο γλυφιτζούρι!
Τι αλλα δωρα πηρες Μπασσετ;Να παρω καμια ιδεα για την κορη που εχει γενεθλια σε λιγες μερες.

Ωραιο γλυφιτζούρι!
Τι αλλα δωρα πηρες Μπασσετ;Να παρω καμια ιδεα για την κορη που εχει γενεθλια σε λιγες μερες.

Πότε γιορτάζεις Μοϊράκι;;;

Το κοριτσι μου γεννηθηκε πρωτη προς δευτερη Απριλιου,στο βιβλιαριο της γραφει 2 (τοτε τη δηλωσαμε στο ληξιαρχειο:lol:)

Μπασσετινιώ τι καταπληκτικό γλυφιντζούρη είναι αυτό!!!:up:
Εμάς η μαμά μας, ποτέ δεν μας πήρε κάτι τέτοιο.:down::down::mad::mad:
Ολο δήθεν κάτι καλές κονσέρβες και κροκέτες μας φέρνει για δώρα!:blink::down::down::mad::mad:
ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ

Το κοριτσι μου γεννηθηκε πρωτη προς δευτερη Απριλιου,στο βιβλιαριο της γραφει 2 (τοτε τη δηλωσαμε στο ληξιαρχειο:lol:)

Ψέματα λες!!! (Κρύο το αστειάκι...το προσπερνώ κ συνεχίζω)
Μοϊράκι, ψιψινάκι έβαλες στο ματάκι κανένα φοβερό δωράκι; ή μήπως θες μια αγκαλίτσα κ χαδάκια στην κοιλίτσα;

(μ'έχει πιάσει το χαζοχαρούμενο...κ καθώς είμαι στην αναμονή βγάζω το άχτι μου στα δικά σας γατόνια)

Μπασσετινιώ τι καταπληκτικό γλυφιντζούρη είναι αυτό!!!:up:
Εμάς η μαμά μας, ποτέ δεν μας πήρε κάτι τέτοιο.:down::down::mad::mad:
Ολο δήθεν κάτι καλές κονσέρβες και κροκέτες μας φέρνει για δώρα!:blink::down::down::mad::mad:
ΜΥΡΤΩ και ΑΡΗΣ

Ιιιιιιιι! Κάνε της κχχχχχχχχ αμέσως κ πες με στόμφο "πάμε JUMBO τώρα"!!!

Μπάχχχχυ μου, εσύ είσαι πιο γλυκιά από το γλειφιτζούρι!

Ο (ξενιτεμένος) Beeb σου

Ο (ξενιτεμένος) Beeb σου

Μακρινέ εξάδελφε Beeb, πού γυρνάς;;; Εγώ ψάχνω για παρέα, αλλά όλοι νομίζουν οτι θέλω να τους $%#%^& κ μου κάνουν αγριάδες. Αυτά τα δίποδα που με υπηρετούν τσιρίζουν όποτε πλησιάζω την πόρτα. Εγώ, όμως, δεν θέλω να τους &^$%#% γιατί δεν έχω %^#*&%# κ θέλω να πάω μια κεραμιδότσαρκα, μαμώτη μου. Κ έτσι κατεβάζω τα μούτρα κ κρύβομαι μέσα στα συρτάρια της ντουλάπας...Κ εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: "Everybody in this town &%^$^ except to me?"

Με ζοχάδα,
Μόργκαν

(σε απευθείας σύνδεση με Μυτιλήνη)

Ιιιιιιιι! Κάνε της κχχχχχχχχ αμέσως κ πες με στόμφο "πάμε JUMBO τώρα"!!!

Καλό μου Βαβελόψαρο μη τους βάζεις ιδέες!:blink::blink:;)
Τα δικά μου, δεν θέλουν και πολύ!;):lol::lol:
Η μάνα τους.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back