chryssa
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
τελικα επικρατησε το κομαντο,ετσι???!!!!!τη λυπαμαι να την ψεκαζω την κακομοιραεχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω
) και τα κουναω με λυσσα οταν κανει βλακειες. ο ηχος την τρελαινει και σταματαει ό,τι και να κανει. χε χε χε. πισω εχει η αχλαδα την ουρα
παω να το παρω ευθυς αμεσως. τωρα θς σε συγυρισω μικρη κομαντο πασχαλια
παντως αυτα τα σπαστικα τα κανει οταν εχει κοιμηθει πολλες ωρες πριν. ξεσπαει μαλλον, ποιος ξερει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει ο Beebίκος στην δεύτερη φωτογρφία.
Κάνει μπάνιο στην Ασπρη?

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Επιμελείται την κουάφ της!Κάνει μπάνιο στην Ασπρη?![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τώρα τουφάρει στον γνωστό πολυφωτογραφημένο οικογενειακό μας καναπέ. Την Παρασκευή τα νεότερα...Πως ειναι η Ασπρη μας;
Υπογραφή,
το χεσμ@@@ δίποδο
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τώρα τουφάρει στον γνωστό πολυφωτογραφημένο οικογενειακό μας καναπέ. Την Παρασκευή τα νεότερα...
Υπογραφή,
το χεσμ@@@ δίποδο
Τι θα γίνει την Παρασκευή Ζωή? Περιμένεις κάποια αποτελέσματα?

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ο Beeb, κάθε φορά που βρίσκεται δίπλα από την Άσπρη εμπνέεται νέα χτενίσματα!!!Επιμελείται την κουάφ της!![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Για μαζευτείτε, που πόνεσε το χέρι μου να πηδάω από θέμα σε θέμα...Άσε πια η Μπασσέτ, η πατούσα της έβγαλε κάλους από το πέρα δώθε 

Ορίστε η αφεντομουτσουνάρα της, με το γλυφιτζούρι των γεννεθλίων της

Συνημμένα
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Κεραμιδόγαταααα, πιάσατε όλοι τα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας (ατομικά θέματα) και ξεχάσατε τους κοινόχρηστους χώρους, δηλαδή εν προκειμένω....ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ!!!!!Για μαζευτείτε, που πόνεσε το χέρι μου να πηδάω από θέμα σε θέμα...Άσε πια η Μπασσέτ, η πατούσα της έβγαλε κάλους από το πέρα δώθε
Ορίστε η αφεντομουτσουνάρα της, με το γλυφιτζούρι των γεννεθλίων της![]()
Πωπωπω!!!Τι γλυφιτζουράκλα είναι αυτή ρε Μπάσσετ!!!Πού τη βρήκες;!!!Θα μας αφήσεις κι εμάς λίγο; Επί τη ευκαιρία, χρόνια σου πολλά κ ευτυχισμένα!!!
Κεραμιδάκια, τι νέα;;;
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι αλλα δωρα πηρες Μπασσετ;Να παρω καμια ιδεα για την κορη που εχει γενεθλια σε λιγες μερες.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Ωραιο γλυφιτζούρι!
Τι αλλα δωρα πηρες Μπασσετ;Να παρω καμια ιδεα για την κορη που εχει γενεθλια σε λιγες μερες.
Πότε γιορτάζεις Μοϊράκι;;;
moukelis
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Το κοριτσι μου γεννηθηκε πρωτη προς δευτερη Απριλιου,στο βιβλιαριο της γραφει 2 (τοτε τη δηλωσαμε στο ληξιαρχειο)
Ψέματα λες!!! (Κρύο το αστειάκι...το προσπερνώ κ συνεχίζω)
Μοϊράκι, ψιψινάκι έβαλες στο ματάκι κανένα φοβερό δωράκι; ή μήπως θες μια αγκαλίτσα κ χαδάκια στην κοιλίτσα;
(μ'έχει πιάσει το χαζοχαρούμενο...κ καθώς είμαι στην αναμονή βγάζω το άχτι μου στα δικά σας γατόνια)
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μπάχχχχυ μου, εσύ είσαι πιο γλυκιά από το γλειφιτζούρι!Κεραμιδόγαταααα, πιάσατε όλοι τα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας (ατομικά θέματα) και ξεχάσατε τους κοινόχρηστους χώρους, δηλαδή εν προκειμένω....ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ!!!!!Για μαζευτείτε, που πόνεσε το χέρι μου να πηδάω από θέμα σε θέμα...Άσε πια η Μπασσέτ, η πατούσα της έβγαλε κάλους από το πέρα δώθε
Ορίστε η αφεντομουτσουνάρα της, με το γλυφιτζούρι των γεννεθλίων της![]()
Ο (ξενιτεμένος) Beeb σου
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Ο (ξενιτεμένος) Beeb σου
Μακρινέ εξάδελφε Beeb, πού γυρνάς;;; Εγώ ψάχνω για παρέα, αλλά όλοι νομίζουν οτι θέλω να τους $%#%^& κ μου κάνουν αγριάδες. Αυτά τα δίποδα που με υπηρετούν τσιρίζουν όποτε πλησιάζω την πόρτα. Εγώ, όμως, δεν θέλω να τους &^$%#% γιατί δεν έχω %^#*&%# κ θέλω να πάω μια κεραμιδότσαρκα, μαμώτη μου. Κ έτσι κατεβάζω τα μούτρα κ κρύβομαι μέσα στα συρτάρια της ντουλάπας...Κ εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: "Everybody in this town &%^$^ except to me?"
Με ζοχάδα,
Μόργκαν
(σε απευθείας σύνδεση με Μυτιλήνη)
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ιιιιιιιι! Κάνε της κχχχχχχχχ αμέσως κ πες με στόμφο "πάμε JUMBO τώρα"!!!
Καλό μου Βαβελόψαρο μη τους βάζεις ιδέες!

Τα δικά μου, δεν θέλουν και πολύ!

Η μάνα τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
εχω βρει αλλο κολπο και μασαει περισσοτερο. ακου τι εχω κανει. εχω παρει αδειο κουτακι μπυρας, εχω βαλει μεσα μονολεπτα, διλεπτα κλπ (σιγα μη βαλω κανα ευρω, 2ευρω