Yo, my man, Morgan! Εδώ Beeb, ο ξενιτεμένος. Άσε, κι εγώ τα ίδια τραβάω. Μόνο που εγώ έχω κι άλλο λόγο να χαλβαδιάζω τις μπαλκονόπορτες και την εξώπορτα. Θέλω να ξαναγυρίσω σπίτι μουουουου! Γι' αυτό, ρίξε μουστακόσκονη, κάνε βουντού, πες κάνα ξόρκι, να γίνει η Άσπρη μας καλά γρήγορα και να γυρίσω κι εγώ στα γνωστά μου λημέρια...
Φιλικά και συνωμοτικά,
Beeb
ΥΓ Αλήθεια, τι κάνει ο Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα; Καιρό έχω να μάθω νέα του! Χρειάζομαι επειγόντως update.
Αγαπητέ μακρινέ εξάδελφε Beeb,
περαστικά στην Ασπρούλα κ σύντομο επαναπατρισμό εύχομαι! Θα κουνήσω τα μουστάκια μου δεξιά-αριστερά πολύ γρήγορα, θα κλείσω τα μάτια νεύοντας κ θα κάνω το ξόρκι της Τζίνη κ να δεις που θα γυρίσεις γρήγορα πίσω. Μην ανησυχείς καθόλου! Νιάρ; Νιάρ!
Μόργκαν
Αγαπητέ Beeb,
είμαι καλά...έχω πολλά τρεξίματα τώρα τελευταία γιατί είμαι πολύ ερωτιάρης...Όλο ραντεβουδάκια στο διπλανό μπαξέ κ έχω ξεζουμιστεί. Ανά μισή ωρίτσα γυρίζω σπίτι, τρώω λίγο κονσέρβα, κάνω ένα χουρχουρ μη με πουν κ αχάριστο κ ξαναφεύγω να πάω να μπανίσω τα γκομενάκια του χωριού. Μόνο το βράδυ λίγο ξαποσταίνω μακριά από τους σκύλους γιατί ο Μπαλού ροχαλίζει κ μου σπάει τα νεύρα! Τρακτέρ σκέτο! Κ δεν είναι εδώ κ αυτή η δίποδη που μου'κανε όλα τα χατίρια κ σπάζομαι γιατί δε με αφήνουν τώρα να ανεβαίνω στα κρεβάτια να χουρχουρίζω μέσα στα μουσούδια τους! Γι'αυτό κ εγώ πάω μια τελευταία τσάρκα γι'απόψε, γιατί είδα που πέρασε μια ωραία πορτοκαλιά που έχω βάλει στο μάτι. Θα τα ξαναπούμε σύντομα, όταν μου περάσουν οι %&$^& μετά συγχωρήσεως. Γάτος είσαι κ καταλαβαίνεις κ εσύ!
Δον Ζουάν Μπαμπαγκίτας
Έχω ναυτία...κ μου μύρισε σκυλοτροφή με γεύση μοσχαράκι...
Σπίθα
Μην την ακούς , καλή μου Βαβελοψαρίνα!!!Η Δώρα είχε και το Σείριο, δεν ήταν μόνη κατάμονη, αν και με μπέρδεψες με τους Μόργκαν σου και τους Μπαμπαγκίτες σου. Από πού περιμένεις γάτα; Ρίξε μια επανάλα, γιατί έχω κουλαθεί και δεν μπορώ να κάνω πολλά πους απς με το ποντίκι όσον αφορά στα δώρα της Μπασσέτ, εκτός από το γλυφιτζούρι, που το τίμησε αρκετά, καθότι γλυκαντζού, της έκανα δώρο δύο φωτογραφικά πορτραίτα, που ήδη κοσμούν τον τοίχο του σπιτιού της, με φωτογραφίες της, που τις έκανα να μοιάζουν σχεδόν σαν ακουαρέλες. Επί πλέον, παρήγγειλα από δύο σάιτς ένα αμερικάνικο και ένα αγγλικό, σαμπουάν και σπρέυ για τη γούνα της , από το πρώτο, διάφορα παιχνίδια από το δεύτερο. Και ενώ από την Αμερική τα σαμπουάν ήρθαν σε λιγότερο από 10 ημέρες, από την Αγγλία τα παιχνίδια ήδη συμπλήρωσαν 16 ημέρες και δεν έχουν έρθει. Το εκνευριστικό είναι ότι τους έχω στείλει δύο μαίηλ, να μου πουν πού βρίσκεται η παραγγελία μου και απάντηση δεν έλαβα
Πωπω δωράκια!!! Υπέροχα!!! Είσαι πολύ τυχερό γατόνι Μπάσσετ!!!Η μαμά σου σε λατρεύει!!! Ποιό είναι το αμερικάνικο σάιτ; Να το έχουμε στα υπόψη.
Εγώ είμαι μόνη μου τώρα

: δεν έχω κανένα γατόνι εδώ στην Αθήνα κ πολύ μου κακοφαίνεται, γιατί στη Μυτιλήνη, όπως έχετε καταλάβει μάλλον, έχουμε φτιάξει τη φάρμα των ζώων...κ έχω μόνιμη απασχόληση!!! Στο νησί είναι όλοι τους: Μόργκαν, Μπαμπαγκίτα, Σπίθα, Μπαλού κ Μπουμπού. Μόνο ο Μόργκαν ζει σε ξεχωριστό σπιτάκι από την υπόλοιπη οικογένεια γιατί δεν κάνει να πολυσυναναστρέφεται άλλες γάτες...έχει ένα θεματάκι...Τον μεγάλωσα εγώ εδώ, αλλά λάκισε όταν επισκεφτήκαμε το νησί κ πρωτοαντίκρυσε τζάκι ντάλα χειμώνα! Σηκωμό δεν είχε..κ ένεκα του οτι τότε είχα ένα βούρλο σπιτονοικουρά στην Αθήνα να μένει ακριβώς δίπλα κ ο Μόργκαν ήταν όλο ανδραγαθήματα κ φωνές, τελικώς εκρίθη ακατάλληλος δια διαμέρισμα κ μετέφερε τα εκλογικά του δικαιώματα στην επαρχία. Μια μετακόμιση κ σχεδόν 2 χρόνια μετά, μπήκα πρώτη φορά στο φόρουμ κ μίλησα στη Δώρα που μου έκανε προξενιά με τη Γιάννα κ σύντομα (ελπίζω

) θα αποκτήσω ένα υπέροχο λουνομωρό!!! Τώρα, νομίζω τα εξήγησα όλα κ μπορείς να καταλάβεις την αγωνία μου!!!
Hello κεραμιδακια!!!!!!!!Ηρθαμε κι εμεις απο εδω να διαβαζουμε τα νεα σας.Και περιττο να πω οτι σιγα σιγα αγαπω ολο και περισσοτερο αυτον τον επεναστατη Μοργκαν και λεω να τον προξενεψω στη Leia(αυτη κοιμαται και η τυχη της δουλευει

)
Παρτε και μερικες φωτογραφιες με υφος και τουπε(εκεινη την ωρα ακουγε την μπαντα που περναγε απο κατω την 25η Μαρτιου)...
Πριγκήπισσα Λέια, μ'αρέσεις τρελά!!! Τι στυλ, τι φωτογένεια!!! Αλλά μπορούμε να απολαύσουμε μόνο πλατωνικά τον έρωτά μας γιατί με στειρώσανε

! Έστω κ έτσι, θα σε θαυμάζω αιωνίως κ θα σου κάνω όλα τα χατίρια, γιατί μπορεί να με λένε ναμκιόρη, αλλά εγώ όταν αγαπώ τα δίνω όλα!
Μόργκαν
υ.γ. Έχεις κ φωτογραφία με χρυσό μπικίνι;;;
Καλα με μενα υπηρχε προβλημα και την πηρα τοσο αργα,δε χρειαζεται να περιμενεις τοσο.
Ουφ, ουφ!!τα λένε αυτά!

Πήγε η καρδιά μου στην Κούλουρη!

Τι ωραιο ονυχοδρομιο!Εγω της πηρα ενα απλο,χαμηλο απο το Jumbo γιατι δεν ηξερα οτι μπορει να σκαρφαλωνει ψηλα αλλα τελικα παντου ανεβαινει κ τωρα θελω να παρω ενα πιο ωραιο!Απο πετ σοπ το πηρες η το παρηγγειλες απο καπου?
Πρέπει να το έχει κ το plus4u, αν δεν κάνω λάθος, το οποίο βρίσκεται κάπου στην ευρύτερη Αττική (

. Ψάξε λίγο στο σάιτ τους, κάνουν κανονικά παραδόσεις νομίζω.
Η Μικρή έχει αέρα ντίβας, τί τα θες τί τα γυρεύεις. Αυτόν τον κύριο Μόργκαν, εκτός από το ωραίο του όνομα, πρεπει να τον ψάξεις ενδελεχώς, αν έχει αριστοκρατικό αίμα, αλλιώς, δεν θα πετύχει το προξενιό

Είναι από τη Μυτιλήν'μας, πού ναι τρανό χουριό, άρα, είναι τρανός, αν μη τι άλλο!!

Για τα λεφτά του τον θέτε ή για τα αισθήματά του; Για το σεξ, πάντως, ελπίζω να μην τον θέτε γιατί είπαμε...Είναι μαύρος, γυαλιστερός κ στιβαρός... Είναι πάνθηρας σχεδόν με τα όλα του

. Ανευρέθη στη Ν. Σμύρνη ούτε 2 μηνών, μέχρι εκεί ξέρω...τώρα αν συγγενεύει με τα γατόνια του Τέως δεν ξέρω.. Αυτό που ξέρω είναι πως:
"Η Μυτιλήν'μας είνι ένα τρανό χουριό, νέοι τσι γέροι ζούνε ούλοι μακρι'απ'το Θιό...Τ'έχει η Θιός τσι δε μας θέλ' τσι για μας πια δεν τουν μελει;"