Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Αυτή δεν είναι η Leia, είναι η Θεά Μπασσέτ ή Bastet αυτοπροσώπως, σώμα γυναίκας με κεφάλι γάτας![]()
Tο κεφάλι είναι της Λέια κ το σώμα της άλλης Λέια, μου'φυγε το πατούσι στο photoshop λέμε....Γμτ ξέχασα να βάλω τα κοτσίδια-καρβέλια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Εχω ξεραθει απο το γελιο λεμε
Δεν υπαρχει αυτη η φωτο λεμε![]()
Αφιερωμένη στη μούσα κ πρωταγωνίστριά μου....Λέια (με παθιάρικο ύφος κ φωνή, ανοιγοκλείνει κ βλεφαρίδες κ τέτοια)
Μόργκαν

υ.γ. Ε, μα! Σήριαλ το κάναμε το μπικίνι, δεν άντεχα άλλο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Να σαι καλα ρε γειτονισσα!!!!!Τα τελευταια 10 λεπτα γελαω σα μακακας!!!!!!!
Πλάκα κάνεις; Εγώ περιμένω πως κ πως να μπεις για να γελάσεις..το έφτιαχνα κ γελούσα τόση ώρα, που πριν κανα μισάωρο εδέησα να μαγειρέψω κ να φάω μεσημεριανό

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Να σας ζήσουν τα

!Λέια, ένα σου λέω μόνο: μην αφήσεις να σου φύγει τέτοιος σεξουλιάρης πάνθηρ!Ιδού, λοιπόν, πως σε έχω φανταστεί!!!
Τι φροντιστήρια, χυμπεθερούλα μου; Μια χαρά το δουλεύετε το μυτιληνιό! Με εκπλήσσετε!Χρειαζόμαστε φροντιστήρια, μωρέλι μ'

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Ούμε - ούμε - ούμε σας ευχαριστούμε!!!Να σας ζήσουν τα!
Λέια, ένα σου λέω μόνο: μην αφήσεις να σου φύγει τέτοιος σεξουλιάρης πάνθηρ!

Τι φροντιστήρια, χυμπεθερούλα μου; Μια χαρά το δουλεύετε το μυτιληνιό! Με εκπλήσσετε!![]()
Εμένα πάντως με ξεγέλασε προς στιγμήν...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Έκτακτο παράρτημα!!!!! Μόλις ενημερώθην οτι γέννησε η Σπίθα!!!!!!!! 4 φυστικοκεραμιδάκια, να μας ζήσουν!!!Όλα πήγαν καλά, σύμφωνα με τους ανταποκριτές κ τώρα τα μικρά τρώνε μετά μανίας από την ευτυχή μαμά! 3 ολόλευκα κ 1 τιγράκι! Πάρτε μάτι από το σχετικό φωτορεπορτάζ. (Σόρρυ για την ανάλυση, αλλά ήταν MMS)
![]()
Να σας ζήσουν τα μωράκια

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Πόσα είναι?

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Να σας ζήσουν τα μωράκια![]()
Να σας ζήσουν τα μικρούλια!
Πόσα είναι?![]()
Σας ευχαριστούμε!!! Είναι 4 τα μπουρμπουληθράκια!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σας ευχαριστούμε!!! Είναι 4 τα μπουρμπουληθράκια!!!

Περιμενούμε καινούργιες φωτό για οφθαλμόλουτρο!

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ελενη που το πετυχες αυτο το μπαρμπαδελι??τρελο μ'αρεσει πολυ
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αν θυμόμουνα, καλά θα ήτανελενη που το πετυχες αυτο το μπαρμπαδελι??τρελο μ'αρεσει πολυ

το έχω αποθηκεύσει εδώ και πολύ καιρό
Κατά καιρούς ψάχνω στο γκουγκλ για γραφικά, κλιπ αρτ, κάρτες κλπ. Σε κάποιο τέτοιο σάιτ είχε πολλά τέλεια μουτσουνάκια, αλλά, δεν ήξερα πώς να τα κατεβάσω και αποθήκευσα μόνο αυτό

Που λέτε, χάσαμε κι εμείς τη Μπάσσυ , Μπάσσυ εδώ, Μπάσσυ εκεί, πουθενά η Μπάσσυ

Η κυρία είχε τρυπώσει πίσω από μια γλάστρα, και περίμενε υπομονετικά να πέσει στα δόντια της μια δεκαοχτούρα, που είχε παρκάρει στο από πάνω μπαλκόνι

Συνημμένα
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Που λέτε, χάσαμε κι εμείς τη Μπάσσυ , Μπάσσυ εδώ, Μπάσσυ εκεί, πουθενά η ΜπάσσυΗ κυρία είχε τρυπώσει πίσω από μια γλάστρα, και περίμενε υπομονετικά να πέσει στα δόντια της μια δεκαοχτούρα, που είχε παρκάρει στο από πάνω μπαλκόνι
![]()
Μαρή Μπασσετίνα, τέτοια κάνεις;;; Παραφυλάς τις δεκοχτούρες;;; Δε ντλέπεσαι καθόλου;;; Εσύ, μια κυρία τέτοιου επιπέδου, να χαλβαδιάζεις πουλάκια;;;

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Φανταστική φωτογραφία!
Μπασσετούλα είσαι μοναδική!!!:kiss:

Επιασες καμιά δεκαοχτούρα?

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Οι γάτες μας και οι γάτοι μας είναι τα μόνα πλάσματα μέσα στα σπίτια μας που μπορούν να χαλβαδιάζουν μικρά και μεγάλα πουλάκια χωρίς παρεξηγήσεις!Εσύ, μια κυρία τέτοιου επιπέδου, να χαλβαδιάζεις πουλάκια;;;

Τα άλλα πλάσματα την έβαψαν αν παραδεχτούν κάτι τέτοιο δημοσίως!

Μια και το αναφέραμε, σήμερα ήρθαν τα χελιδόνια!
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος

και μπορούμε να μιλήσουμε γιαυτά τα πλάσματα που είναι ιδιαίτερα
.Εχω 3 κεραμιδόγατες θηλυκές,την Φοίβη 8 τηνΛιλίκα 7 και την Ζούκι 2 χρόνων
.Είχα άλλες 6 θηλυκές και αρσενικές τις οποίες δυστυχώς έχασα
.Εχουν την χάρη τους και οι ράτσας σίγουρα,(εχω κι ένα καταπληκτικό σιάμ),αλλά τα αλητάκια
,είναι άλλη υπόθεση.Τα λατρεύω
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool