Κεραμιδό-maniacs

Αυτή δεν είναι η Leia, είναι η Θεά Μπασσέτ ή Bastet αυτοπροσώπως, σώμα γυναίκας με κεφάλι γάτας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tο κεφάλι είναι της Λέια κ το σώμα της άλλης Λέια, μου'φυγε το πατούσι στο photoshop λέμε....Γμτ ξέχασα να βάλω τα κοτσίδια-καρβέλια!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

All rights reserved to Morgan[/quote]

Εχω ξεραθει απο το γελιο λεμε:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν υπαρχει αυτη η φωτο λεμε:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω ξεραθει απο το γελιο λεμε:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν υπαρχει αυτη η φωτο λεμε:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφιερωμένη στη μούσα κ πρωταγωνίστριά μου....Λέια (με παθιάρικο ύφος κ φωνή, ανοιγοκλείνει κ βλεφαρίδες κ τέτοια)
Μόργκαν

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

υ.γ. Ε, μα! Σήριαλ το κάναμε το μπικίνι, δεν άντεχα άλλο!!!

Να σαι καλα ρε γειτονισσα!!!!!Τα τελευταια 10 λεπτα γελαω σα μακακας!!!!!!!

Να σαι καλα ρε γειτονισσα!!!!!Τα τελευταια 10 λεπτα γελαω σα μακακας!!!!!!!

Πλάκα κάνεις; Εγώ περιμένω πως κ πως να μπεις για να γελάσεις..το έφτιαχνα κ γελούσα τόση ώρα, που πριν κανα μισάωρο εδέησα να μαγειρέψω κ να φάω μεσημεριανό:lol::lol::lol:!

Να σας ζήσουν τα :baby::baby::baby::baby:!

Ιδού, λοιπόν, πως σε έχω φανταστεί!!!
Λέια, ένα σου λέω μόνο: μην αφήσεις να σου φύγει τέτοιος σεξουλιάρης πάνθηρ!

Χρειαζόμαστε φροντιστήρια, μωρέλι μ'
Τι φροντιστήρια, χυμπεθερούλα μου; Μια χαρά το δουλεύετε το μυτιληνιό! Με εκπλήσσετε! :blink::D

Να σας ζήσουν τα :baby::baby::baby::baby:!
Ούμε - ούμε - ούμε σας ευχαριστούμε!!!

Λέια, ένα σου λέω μόνο: μην αφήσεις να σου φύγει τέτοιος σεξουλιάρης πάνθηρ!

:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol:

Τι φροντιστήρια, χυμπεθερούλα μου; Μια χαρά το δουλεύετε το μυτιληνιό! Με εκπλήσσετε! :blink::D

Εμένα πάντως με ξεγέλασε προς στιγμήν...:up::up::up:

Έκτακτο παράρτημα!!!!! Μόλις ενημερώθην οτι γέννησε η Σπίθα!!!!!!!! 4 φυστικοκεραμιδάκια, να μας ζήσουν!!!:D:D:D:D Όλα πήγαν καλά, σύμφωνα με τους ανταποκριτές κ τώρα τα μικρά τρώνε μετά μανίας από την ευτυχή μαμά! 3 ολόλευκα κ 1 τιγράκι! Πάρτε μάτι από το σχετικό φωτορεπορτάζ. (Σόρρυ για την ανάλυση, αλλά ήταν MMS)

Να σας ζήσουν τα μωράκια:)

Να σας ζήσουν τα μικρούλια!:inlove::D:D
Πόσα είναι?:)

Να σας ζήσουν τα μωράκια:)

Να σας ζήσουν τα μικρούλια!:inlove::D:D
Πόσα είναι?:)

Σας ευχαριστούμε!!! Είναι 4 τα μπουρμπουληθράκια!!!

Σας ευχαριστούμε!!! Είναι 4 τα μπουρμπουληθράκια!!!

:up::up::up:Περιμενούμε καινούργιες φωτό για οφθαλμόλουτρο!;):cool::rolleyes::rolleyes:

Το συντομότερο δυνατόν φίλες κ φίλοι!!! Θα σας χαρίσουμε τα πιο όμορφά μας χαμόγελα!!!

Εδώ Μπουμπού σε ρόλο μεταφραστή (το μόνο που κατάλαβε από τις τελευταίες σελίδες, γιατί τα δικά σας δεν τα κατέχουμε, η μαμά μας μόνο κάτι κρητικά ξέρει και αυτά λίγα)
"τσ'Χολ είνι" = "της H.O.L. είναι", δηλαδή της Hellas On Line.
H Μπασσέτ δεν βλέπει τηλεόραση?:blink::blink::blink:
Ουόχ'!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:Ούτι η μαματ'ς

ελενη που το πετυχες αυτο το μπαρμπαδελι??τρελο μ'αρεσει πολυ
Αν θυμόμουνα, καλά θα ήταν:(:( το έχω αποθηκεύσει εδώ και πολύ καιρό:/:Κατά καιρούς ψάχνω στο γκουγκλ για γραφικά, κλιπ αρτ, κάρτες κλπ. Σε κάποιο τέτοιο σάιτ είχε πολλά τέλεια μουτσουνάκια, αλλά, δεν ήξερα πώς να τα κατεβάσω και αποθήκευσα μόνο αυτό:happy::happy:

Που λέτε, χάσαμε κι εμείς τη Μπάσσυ , Μπάσσυ εδώ, Μπάσσυ εκεί, πουθενά η Μπάσσυ;);)Η κυρία είχε τρυπώσει πίσω από μια γλάστρα, και περίμενε υπομονετικά να πέσει στα δόντια της μια δεκαοχτούρα, που είχε παρκάρει στο από πάνω μπαλκόνι:lol::lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• DSCF3472.jpg
    DSCF3472.jpg
    154,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSCF3473.jpg
    DSCF3473.jpg
    124,1 KB · Εμφανίσεις: 51
Που λέτε, χάσαμε κι εμείς τη Μπάσσυ , Μπάσσυ εδώ, Μπάσσυ εκεί, πουθενά η Μπάσσυ;);)Η κυρία είχε τρυπώσει πίσω από μια γλάστρα, και περίμενε υπομονετικά να πέσει στα δόντια της μια δεκαοχτούρα, που είχε παρκάρει στο από πάνω μπαλκόνι:lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρή Μπασσετίνα, τέτοια κάνεις;;; Παραφυλάς τις δεκοχτούρες;;; Δε ντλέπεσαι καθόλου;;; Εσύ, μια κυρία τέτοιου επιπέδου, να χαλβαδιάζεις πουλάκια;;; :P:P:P:P

attachment.php

Φανταστική φωτογραφία!
Μπασσετούλα είσαι μοναδική!!!:kiss::inlove::D
Επιασες καμιά δεκαοχτούρα?;):P:lol:

Εσύ, μια κυρία τέτοιου επιπέδου, να χαλβαδιάζεις πουλάκια;;;
Οι γάτες μας και οι γάτοι μας είναι τα μόνα πλάσματα μέσα στα σπίτια μας που μπορούν να χαλβαδιάζουν μικρά και μεγάλα πουλάκια χωρίς παρεξηγήσεις! ;) :lol::lol::lol::lol:
Τα άλλα πλάσματα την έβαψαν αν παραδεχτούν κάτι τέτοιο δημοσίως! :cool::cool::cool:

Μια και το αναφέραμε, σήμερα ήρθαν τα χελιδόνια!

Γειά σας .Χαίρομαι πολύ που υπάρχει το θέμα για τις κεραμιδόγατες:up::up: και μπορούμε να μιλήσουμε γιαυτά τα πλάσματα που είναι ιδιαίτερα:up:.Εχω 3 κεραμιδόγατες θηλυκές,την Φοίβη 8 τηνΛιλίκα 7 και την Ζούκι 2 χρόνων:D.Είχα άλλες 6 θηλυκές και αρσενικές τις οποίες δυστυχώς έχασα:(.Εχουν την χάρη τους και οι ράτσας σίγουρα,(εχω κι ένα καταπληκτικό σιάμ),αλλά τα αλητάκια:up:,είναι άλλη υπόθεση.Τα λατρεύω;).

Συνημμένα

• DSC00030-2.jpg
    DSC00030-2.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • DSC00046-1.jpg
    DSC00046-1.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DSC000303.jpg
    DSC000303.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 26

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: