Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ, Παρουλίτος είναι η αιτία που η στρίντζω ξεστριντζιάστικε
Ερωτας είναι η αιτία
Τι ωραία που κάθονται μαζί!!
Δίποδο
Αρούλη μου, οσο περνάει ο καιρός μην καθεστε όλο και πιο κόντά!!
όχι οτι ζηλεύω αλλα καλοκαίρι έρχεται, μην πιάσετε και ψείρες!!
Νόρα η υπεράνω
Για να είμαι ειληκρινής η φωτό δεν είναι και τόσο αυθόρμητη

Στην πραγματικότητα μπορεί να κάθονταν δίπλα, δίπλα αλλά ο ένας κοιτούσε κατά την αναταλή και η άλλη κατά την δύση.
Με γυρισμένες τις πλάτες τους φυσικά.
Επρεπε να κουνήσω ζωηρά ένα παιχνιδάκι, για να τους κάνω να κοιτάξουν προς την ίδια κατεύθυνση και να βγούν ωραία στην φωτό.

Νίκη η δίοδη μαμά τους
Νόρα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση,μας ξεκάζει η μαμά μας κάθε μήνα!

Ασε μην της βάζεις ...ιδέες(δεν θέλει και πολύ να μας ξαναψεκάσει)Και το μόνο που θέλω εγώ από την ξυνή είναι να της δώσω ...ένα χέρι ξύλο.
Ολο κχχχ και κχχχ είναι.
ΑΡΗΣ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Το βλέπουν σαν παιχνίδι, να κυνηγάνε την τροφή τους
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ξαναέστειλα το μήνυμα γιατί δεν άνοιγε το βίντεο. Εσύ Ιωάννα, κάνε ό,τι κι εγώ, είμαι σίγουρη, ότι η Πασχαλιά θα το χρησιμοποιήσει καταλλήλως, έτσι, για να μην έχεις κι εσύ παράπονο. Μου φαίνεται δε, ότι τα σπρώχνει η περιέργεια και όχι η λιγούρα, αλλιώς, η Μπασσέτ δεν θα πλησίαζεΤο βλέπουν σαν παιχνίδι, να κυνηγάνε την τροφή τους
![]()
καπου διαβαζα οτι οι γατες εχουν την αναγκη να κυνηγανε που και που την τροφη τους, δεν τους αρεσει να την εχουν παντα στο πιατο..ετσι ικανοποιουν τα ενστικτα τους, οποτε μια χαρα η ιδεα σου, θα την εφαρμοσω και εγω μετα, γιατι κοιμαται τωρα η ζουζουνα μου..και λεω να ακολουθησω και εγω..ζζζζζζζ

...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μπουρδουκλώθηκε μεσ'την σακούλα και τρόμαξε!

Ιωάννα δωσ'της ένα μεγάλο μουσουδόφιλομκαι από εμάς!:kiss::kiss::kiss:

Κόβε τα χερούλια από τις σακούλες, γιατί έχουν μανία να χώνουν το κεφαλάκι τους μέσα σ'αυτά.
Και μετά τρέχουν έτσι σ'όλο το σπίτι.
Η Μυρτώ μικρή το πάθαινε πολλές φορές!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αχ το καυμένο το κοριτσάκι.
Μπουρδουκλώθηκε μεσ'την σακούλα και τρόμαξε!
Ιωάννα δωσ'της ένα μεγάλο μουσουδόφιλομκαι από εμάς!:kiss::kiss::kiss:
Κόβε τα χερούλια από τις σακούλες, γιατί έχουν μανία να χώνουν το κεφαλάκι τους μέσα σ'αυτά.Και μετά τρέχουν έτσι σ'όλο το σπίτι.
Η Μυρτώ μικρή το πάθαινε πολλές φορές!
![]()
το ξερω νικη μου, για αυτο το λογο δεν αφηνω σακουλες εκτεθειμενες, τωρα ετυχε να αφησω μια πανω στο κρεβατι κ πηγε κ χωθηκε μεσα
θα τις μαζευω επιτοπου, η θα τις κοβω..αλλα ξερεις κατι ? οσο μεγαλωνει δε σταματα τις ζαβολιες, τρελοκαμπερω παραμενει 

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
οσο μεγαλωνει δε σταματα τις ζαβολιες, τρελοκαμπερω παραμενει![]()
Πόσο είναι η Πσχαλιά τώρα?

Η Μυρτώ μέχρι τεσσάρων χρονών ήταν πολύ ζωηρή.

Δεν είχε συμμαζεμό!
Ουσιαστικά πέρισυ το καλοκαίρι που ήρθε ο Αρης....σοβαρεύτηκε!!!

Τώρα τον πιό πολύ καιρό κοιμάται.

Ο Αρης όμως ...μεσ' την τρέλλα!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Πόσο είναι η Πσχαλιά τώρα?
Η Μυρτώ μέχρι τεσσάρων χρονών ήταν πολύ ζωηρή.![]()
ειναι 13 μηνων, ειναι πολυ μικρουλα το ξερω...
εχει ακομα μεχρι να σοβαρευτει...
μεχρι τοτε...
chryssa
Διάσημο μέλος

Χτες όμως τα χρειάστηκε και αυτή, γιατί παίζαμε με το μεγάλο καλάμι και μπλέχτηκε με το σχοινί και άρχισε να τρέχει και την ακολουθούσε το καλάμι χτυπώντας στα έπιπλα και τις πόρτες και τα έπαιξε τελείως η χαζούλα! Σαν παλαβή έκανε μέχρι να ξεμπλέξει και δεν μας άφηνε να την πιάσουμε, νόμιζε ότι την κυνηγάμε και δώστου τρεχαλητό!

ιβανα
Επιφανές μέλος

δεν την εχω ξαναδει ετσι θυμωμενη, τσακωνοταν με τη σακουλα και εβγαζε κατι κραυγες, κατι γκρρρρ ... και ολες αυτες οι αγριαδες τρεχοντας. αστα, αφου μετα για να την ηρεμησω εκανα αμαν. πολλα κοινα εχουν με τη μπουμπου, πολλα

παντως στο καλαμι μπουρδουκλωνεται και η πασχαλια πολυ συχνα, και οπως κ η μπουμπου το παιρνει μαζι της κα τρεχει

με τη διαφορα οτι το δικο μου το σπιρτο παει και χωνεται κατω απο το κρεβατι, μαζι με το καλαμι κ αντε να την ξετρυπωσω μετα, ειναι τοσο νευρικη που φοβαμαι μην βγαλει κανα ματι, η παθει κανενα ατυχημα με την μουρλα που κουβαλαει, και ετσι που τρεχει
και γενικα ειναι ατσουμπαλη, καλα λεει η ελενη ειναι αγοροκοριτσο. δεν ειναι λιγες οι φορες που ενω τρεχει κοπανιεται κατα λαθος σε επιπλα, σταματαει λιγο γιατι ζαλιστηκε κ μετα ξανα προς τη δοξα τραβα, η πιανονται τα χερια της σε διαφορα σημεια κ μετα κλαψουριζει, ή πεφτει απο τις καρεκλες και το κρεβατι, και αλλα πολλα

chryssa
Διάσημο μέλος

Εγώ πάντως τους 2-3 τελευταίους μήνες έχω δει μεγάλη διαφορά, κάνει πάλι τα χαζά της αλλά δεν είναι το διαβολόγατο που ήταν! Αφού να φανταστείς, ο άντρας μου που έχει μεγαλώσει με άπειρα γατιά, μου έλεγε ότι τέτοιο διαόλι μεταμορφωμένο δεν του έχει ξανατύχει! Έχουν πλάκα όμως, τη μια στιγμή της χώνει μπινελίκια για την τρίχα και τις ζημιές και την άλλη την παίρνει αγκαλιά και της λέει πόσο την αγαπάει!!!

Και τα ίδια του κάνει κι αυτή, μια τον δαγκώνει, μια του τρίβεται!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Φαντάζεσαι να είχαν μεγαλώσει από μικρές μαζί και να ήταν παρέα? Τότε ήταν που θα το γκρέμιζαν το σπίτι!!!Εγώ πάντως τους 2-3 τελευταίους μήνες έχω δει μεγάλη διαφορά, κάνει πάλι τα χαζά της αλλά δεν είναι το διαβολόγατο που ήταν! Αφού να φανταστείς, ο άντρας μου που έχει μεγαλώσει με άπειρα γατιά, μου έλεγε ότι τέτοιο διαόλι μεταμορφωμένο δεν του έχει ξανατύχει! Έχουν πλάκα όμως, τη μια στιγμή της χώνει μπινελίκια για την τρίχα και τις ζημιές και την άλλη την παίρνει αγκαλιά και της λέει πόσο την αγαπάει!!!
Και τα ίδια του κάνει κι αυτή, μια τον δαγκώνει, μια του τρίβεται!!!
![]()
γι'αυτο σας εχει "δεσει". μια ετσι μια γιουβετσι, ξερει η μπουμπου τι κανει
αλλα εχεις δικιο, αν ζουσαν αυτες οι 2 μαζι καλοκαιρινο θα το εκαναν το σπιτι. η μπουμπου κ η πασχαλια ειναι για σπιτια πλουσια. να ζουσαν σε καμια εκαλη με αντικες μεσα, και ακριβα γυαλικα και τετοια. φανταζεσαι ? ω ρε γλεντια 

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
Μην το κοροΐδεύεις, εμένα ένα διάστημα την είχε βρει να σπάει ποτήρια!γι'αυτο σας εχει "δεσει". μια ετσι μια γιουβετσι, ξερει η μπουμπου τι κανειαλλα εχεις δικιο, αν ζουσαν αυτες οι 2 μαζι καλοκαιρινο θα το εκαναν το σπιτι. η μπουμπου κ η πασχαλια ειναι για σπιτια πλουσια. να ζουσαν σε καμια εκαλη με αντικες μεσα, και ακριβα γυαλικα και τετοια. φανταζεσαι ? ω ρε γλεντια
![]()
Μόλις τολμούσες να αφήσεις κάτι στο τραπέζι της κουζίνας, άρχιζε τις σφαλιάρες και μετά ...μπαμ! Μια φορά, μετά από τραπέζι, είχα τα νεροπότηρα σε ένα ψηλό ραφάκι, πάνω από το τραπέζι, αλλά σκαρφάλωσε, τράβηξε το ποτηρόπανο και ήρθαν όλα κάτω! Πάει το σετ με τα νεροπότηρα, λαμπόγυαλο τα έκανε!
Και δεν έχω πάρει άλλα και μου έχουν ξεμείνει οι μπακατέλες! Ο Στάθης ξέρει μόνο για 2 ποτήρια, τα υπόλοιπα τα πέταξα στη ζούλα...
Ευτυχώς δεν έχει αναρωτηθεί, αυτό είναι το καλό με τους άντρες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Ψιτ, πιτσιρίκι, πρόσεχε εκεί πάνω... Έκανα κι εγώ ισορροπία και έπεσα και μου πιάστηκε το πόδι στα σύρματα!!! ΜπουμπούΑφού έκανα τα πρωινά μου ψώνια είπα να βάλω και μια μπουγάδα μιας και έχει ήλιο.
Αχ, καλέ, τι φατσούλα είναι αυτή??? Μια γλύκα!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Αφού έκανα τα πρωινά μου ψώνια είπα να βάλω και μια μπουγάδα μιας και έχει ήλιο.
χα ! ελα ρε συναδελφισσα μαιζελ, και συ σακουλομαζωχτρα εισαι σαν εμενα ? και μανιακη με την απλωστρα ?
ταιριαζουμε, σαν δυο σταγονες μοιαζουμεεεεεε
και εγω τα ιδια κανω 
πασχαλια
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
και μας αρέσει να κατσικωνόμαστε στα πιο άβολα μέρη.Καθότι αλλούμπαρδες και μεις δε πτοούμαστε από χτυπήματα και κακομεταχείρηση.Είμαστε παντός καιρού.
Μη σε ξεγελάει το ύφος της..ο διάολος της ταζμανίας είναι..απλά δε πέτυχε το καμουφλάζ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool